-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wizard of Oz
aktív tag
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Iron Funeral
őstag
válasz tiv83us #5791 üzenetére
Kinek mi, én nehezen látok egy nőt mini atombombával a hátán, vagy úgy, hogy átránt valakit majd nagyobb ordítás közben arconszúrja egy omniblade-el (Mark Meer hangja szerintem eléggé manly man szóval nálam +1, a kedvenc jelenetem még mindig az amikor ME2-ben hátbaszúrja a csókát aki hegeszti a gunshipet Archangel küldetésében, "You're working too hard"). Én is végigtoltam egyszer női karakterrel az első részt (talán legelső alkalommal? Én alternatívval szoktam kezdeni, KoTOR-t is így toltam végig először).
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
L4mie
veterán
Az a baj, hogy napközben (melóhelyről nézem inkább a ph!-t (pang mint a fene)
este ME zés közben ránézek és látom 50+ hozzászólás, na fene se olvas annyit mikor lehet játszani akkor szoktam elveszteni a fonalat.ohh, na pl hollóét láttam tiedet nem de remélem megoldják mert morcik leszünk.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
G4ga
őstag
ezt nem olvastad! néha kezdem ugy érezni csak irok ide, de senki nem reagál!
nem vagyunk egyedül a problémával. a hiba a Bio-nál van!
Nöi karakterhez hozzászolva... eddig sose játszottam nöi karakterrel, de multiba most mindig Female a humanom... gondoltam erre is rakok egy pipát h probáltuk.
Daoba akartam elöször nöi karit inditani. egy jó kis szerencsevadászt, de itt sikerült!
Mondjuk elég béna a karakterek mozgása igy nem mondanám azt hogy beinditóak...[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Chabe89 #5790 üzenetére
Vald be nyugodtan, nem szégyen az )
CPT.Pirk:
Én is gondolkodtam, hogy végig játszom női karakterrel is, csak még nem tudtam kitalálni, az a karakter hogy állna a világhoz (gondolom majd ráérzek játék közben, hogy egy vérszomjas szuka vagy egy angyalszárnyas Teréz Anyaként élvezem jobban... férfi karakterként közép úton voltam)Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
-
Chabe89
addikt
-
L4mie
veterán
válasz Kergeboci #5787 üzenetére
Pedig multiban az asari karaktereknek futás közben....hmmmm
btw: megint nyünyügök, mindenki megkapta a hétvégi csomagot? O.o én tegnap este ugrottam be egy gyors vizitre, és nem volt csomag, csak valami epic spectre pack vagy mi. :[
Nagyon mérges leszek, ha nem kapom meg a jussom 4 karaktert áldoztam be a célért.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Kergeboci #5787 üzenetére
Hehe!
A valódi indok az, hogy gondoltam, ettől érdekesebb lesz a játékmenet. És így is lett. Egyébként gondolkodtam a maleshepes újra végigjátszáson, csak baromi sok időt venne igénybe.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tag
válasz CPT.Pirk #5779 üzenetére
Na én meg ezt a hozzáállást nem birom megérteni, pedig már ezer éves.
Nem (csak) azért játszom, hogy bámuljam a karaktert. Azért játszom, hogy beleéljem magam. És férfiként nem női szereplőnek szeretném magam elképzelni, akkor sem, ha annak formásabb a pixel segge
Tudom, a szerepjáték, az szerepjáték, és megértem azt is, aki női karakterben is el tud merülni, bele tudja élni magát. Nem is ítélem el, csak könyörgöm, ne mindig a karakter hátsójára fogjuk a dolgot!
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Polllen
nagyúr
válasz leviske #5749 üzenetére
Van valami számláló amúgy ott. Ha 1 küldetést csinálsz meg akkor a doki még megússza, de Kelly nem. Ha kettőt akkor ő sem. 3 után meg senki sem.
Egyébként a multi alatt a szerver az a host játékos szerintem. BW csak a központi szervert adja, ami segítségével egymásra találnak a játékosok... Szvsz.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
sherlock1
tag
Ezzel a 100 ezres premium specter packkel és a commendation pack bénázással eléggé elvették a kedvem a multitól.
-
L4mie
veterán
-
Televan74
nagyúr
-
Spectrum
aktív tag
A RetakeMassEffect mozgalom jótékonysági gyűjtését két hete leállította a pénzt fogadó alapítvány, mondván, hogy ezt a mozgalom csak figyelemfelkeltésre használta és a valódi cél nem a gyerekek segítése volt. (80.000$ jött össze)
Ugyanakkor még decemberben az EA a Battlefield 3 DLC kampányát ugyanennél az alapítványnál vezetett gyűjtéssel reklámozta, azzal minden rendben volt.
Nem gyenge.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem pont fordítva. A férfi Shepard feje elég idióta volt, valamint John Shepard az a Stargate Atlantis főhőse. Valamint én úgy vagyok vele, hogyha hosszú órákat töltök egy karival, akkor nem biztos, hogy egy faszit akarok látni egész idő alatt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
vhunor
őstag
válasz bolondember #5776 üzenetére
Ez magyarul lehetne a majdnem a kutya se szarik .
-
Spectrum
aktív tag
The pattern repeated itself more times than you can fathom..
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Este még nem volt csomagom :[ normális ez Oo
nézem ezt a legrosszabb vállalatra adott reakciót...jól látom, hogy inkább mutogatnak másik cégekre, minthogy valami értelmeset makogjon?
Ez olyan mint az óvodában, Pistike nem szabad meghúzni Julika haját...rossz kisfiú vagy.
- Igen óvónéni, de Józsika még fel is lökte ezért én nem is vagyok rossz.
(f*sztnem kis szaros húzz a sarokba)[ Szerkesztve ]
-
hiroki
tag
válasz Iron Funeral #5760 üzenetére
ezzel nem vagy egyedül...nekem is teljesen idegen a női karakter.....még multiban sem próbáltam ki
Wrex: Sometimes I'm not sure if the Normandy's a warship or a traveling freak show.
-
janos666
nagyúr
SPOILER 1-2 óra játék után.
Máris tippelek egy befejezést: Shepard beül a Prothean gépbe és ő lesz a "catalyst", majd a tudatával ráparancsol a Reaper-ekre, hogy "Dögöjjé meg!", azok pedig sivítozva elhullanak.
Nem, ne mondjátok el, hogy eltaláltam-e, csak szerettem volna itt megörökíteni és majd összevetni a végén.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz FehérHolló #5771 üzenetére
Háát igen. Bár nyilván az Origin egy bankba utalja a pénzt és a banki transfer protokolok elég biztonságosak, csak akkor lehetnek gondok, ha eltároltatod vele a kártya vagy paypal, stb.. adataidat mert ki tudja, hogy ez a beta mennyire biztonságos.
Ezért jó pl az otp e-pay vagy mi nevű kártyája ami feltölthető és csak neten lehet vele fizetni. de alapból meg egy mastercard így nem esel ki olyan akciókból mint legutóbb a BW pontos az originen, hogy PayPal-al nem lehetett fizetni.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
G4ga
őstag
válasz nanorambo #5767 üzenetére
vicc ez az egesz. Toknek kellet az EA-nek is az ORIGINS!
gondolták magukba ha van Steam, UPlay nekik ne lenne semmi!
Ezzel nincs baj, de nem ártana akkor rendesen megcsinálni!Más: multkor vettem Bio pontott, csomagoltba használt volt a kód. Egyik ismerösöm ma vett SW feltött ugyan igy járt! Keményen müködnek!
-
G4ga
őstag
most meg megszakad a szerverrel a kapcsolat! gigalol ez az egesz!
nyomulok egy keveset asari adaptal egy picit. bugos a buborek. nem látni! hihetetlen milyen hibák vannak... és a singlel még nem is játszottam! -
G4ga
őstag
válasz FehérHolló #5761 üzenetére
és ilyenkor mi van? beszoptam azt nem kapok semmit!
KAPJA BE AKKOR A BIOWARE! - bocsi a kiabalásért!
Origint persze lefrisitette!
a probléma! amivel nem vagyunk ketten!
Azért ez már egy picit gáz. meghirdetek valamit és a végén kiderül hogy gáz van!
Nagyon nagyon össze kellene szedniük magukat. különben mindenki rajtuk fog röhögni![ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
Volt már, de hátha valaki nem látta. Srác elmondja mi is a legnagyobb baj a játékkal. [link]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
janos666
nagyúr
válasz Iron Funeral #5760 üzenetére
Egyszer végigjátszottam egy nővel is a két részt.
Csak hogy több újdonság legyen benne és mivel ösztönszerűen inkább jófiú vagyok, a nővel mindig gonoszkodtam és ahhoz szerintem passzolt a hang.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Iron Funeral
őstag
válasz Spectrum #5757 üzenetére
Csak nekem okoz egyébként problémát Femshep-el játszani (magyarul nem játszok vele)? Mindig Bastila jut eszembe róla (ami mondjuk nem baj, de ugye itt vele kell beszélni ) Hasonló okok miatt Kaidan sem élte túl egyik ME1 végigjátszásomat sem
(Carth mekkora rinyagép volt )Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
G4ga
őstag
Haza értem, mondom megnézem mit kaptam a csomagokba...
hát nekem nincs is csomag. 4et látok és abbol az egyik a Premium Spectre pack...Pedig promotoltam rendesen és az onlineal is a feltöltés okos.
ilyenkor mi a helyzet? Valaki hasonloval? -
Spectrum
aktív tag
Nő Shepard hangját adó színésznő szerint sem jó a vége: Jennifer Hale interview
Egy másik cikk.
[ Szerkesztve ]
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz janos666 #5754 üzenetére
Pedig nálad lesz a hiba, Nekem a ME1 óta kb 4x cserélődött a Hardver alaplappal együtt és sose volt ilyen sőt most, ha este játszok és nem akarok felébreszteni másokat van, hogy játék közben dugom be a wireless fejhallgatóm vevőjét és simán magától átkapcsol arra akadás nélkül.
Nekem mostanában a youtobe-on nincs kép. Csak zöld az egész és csak akkor jelenik meg, ha átváltom, hd-ra vagy akármire és fullscreen-en szinte mindig megáll vagy fastforward-ba kapocs. -
janos666
nagyúr
Én nem hiszel el, hogy még mindig megvan ez a bug, hogy minden Windows indítás után csak egyszer indítható a játék, mert ha egyszer már elindítottam és bezártam, akkor utána nincs hang, csak ha rebootolok. (Azóta hogy ME2-t játszottam már volt cserélve pár alkatrész, újrarakva a windows, frissebb a hangkártya driver, stb.)
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Eli_Stone
aktív tag
ŐŐ, hát, ha Legiont beszerzed akkor beszerezted a Reaper IFF-et is és, ha azt beszerezted akkor max Legion Loyality-ére mehetsz el anélkül, hogy a Collector-ok elrabolnák a legénységed. És, ha az elrablás után nem mész egyből a Suicide Missionra akkor idővel egyre több ember hal meg a legénységedből, és, ha túl sokáig csinálsz egyéb küldetéseket akkor végül mindenki meghal. Kivéve a Squad-od, ha mindenki Loyal.
-
janos666
nagyúr
DoF nélkül sem fut jobban, viszont olyan fakó a kép, mint ha szarul lenne belőve a kijelző tone response görbéje (~gamma), így visszakapcsoltam.
(#5751) woland_y2k
Csillagozott meg mezőket?
Nekem még olyan is volt, amire [invalid]-ot írt be és legalább 5-re mondta, hogy nem lett konvertálva, csak alapértékre állította.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz janos666 #5748 üzenetére
Hidd el, hogy nagyon sokat számít, amit az előbb írtam.
Más: Hogy lehet úgy engedélyeztetni a 6-10 szintű fegyvereket, hogy nem importálok ME3 mentést újrakezdeni? lvl58-as karit importálva akghnkv,xnv unalmas lenne mégegyszer végigtolni.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
leviske
veterán
Arra céloz, hogy ha bármilyen küldetést bevállalsz az után, hogy elrabolják a legénységedet, , a nagy részük nem éli túl.
MÁS: Hihetetlen, hogy egy MMO után képtelenek egy normális szerverparkot bepakolni az AAA játékuk mögé, amiben nem mellesleg rákényszerítik a felhasználókat a multira.
-
janos666
nagyúr
Ja, hát vannak ilyenek.
De ezek legalább szórakoztatóak.(#5747) woland_y2k
Jaja, itt lentebb mutattam is az eredményt -> nem igazán nyert.
Eleve sok értékre írta ki, hogy az nem lett konvertálva, de olyan sem stimmelt, amit nem csillagozott meg.----
Felraktam egy frissebb VGA drivert és kikapcsoltam az élsimítást is, de így sem az igazi.
Féltem hogy ez lesz, de lehet hogy egy VGA cserét is meg kell várnom, nem csak egy importálós patch-et.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Játszom a ME2-vel, oszt mekkora poén Legiont vinni magaddal a Tali loyality mission-re. Ahol azzal vádolják, hogy aktív gethet küldött a vándorflottának.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
mrhitoshi
veterán
válasz WonderCSabo #5741 üzenetére
Lényegre törő, tömör hozzászólás- hmm szeretem.
Lehet bérbe adom a játékot, annak fejében, hogy nyomják fel nekem a multit.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
janos666
nagyúr
válasz FehérHolló #5740 üzenetére
A sötét kép az én hibám volt.
Véletlenül lehúztam a Brightness-t "-2" -re, ahogy még nem túl otthonosan mozogva bóklásztam a menüben. Visszatéve 0-ra már nem gáz. (Mondjuk még így sem túl fényes, de nem ég már be a fekete.)Ettől függetlenül lehet hogy kikapcsolom majd a DeF effektet is, mert eddig mindent max-ra tolva, kivéve blur-t kikapcsolva szaggat a gépemen (gyakran leesik 30-ra az fps).
Nem tudom, hogy én játszottam-e vele régen, vagy más lett, de az irányítás is fura egy kicsit. Valamiért át akartam állítani FPS nézetre, de nem sikerült.
A custom arcom pedig jó béna lett a játékon belül. Ha most ki tudom szedni a face code-ot, akkor lehet hogy megérné módosítani egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Végigvittem a játékot. Jó szar volt a vége. És csomó kérdés maradt nyitott... Ez a kis hülyegyerek LOL. Baromi jó volt a játék, az uccsó küldetés és a vége nem tetszett. Meg ez az undorító dolog, hogy a "legjobb" befejezéshez multizni kell. Szánalmas.
-
janos666
nagyúr
Látom még mindig él a konszenzus, hogy sz@r a vége.
De nekem az elejével van bajom (vagy addig örüljek? ).Csak engem zavar ennyire, hogy nem tudom sem importálni, sem kézileg értelmes időn belül kielégítő mértékben újrakreálni a főhős arcát?
Eddig ez a legtöbb, amit ki tudtam belőle hozni: [link]
Bár szerintem már az is gáz, hogy a szerkesztőben nagyon sötét a kép, a haját pl. csak tippeltem hogy ez-e az, mert inkább egy fekete paca.
Bár oldalról már egész ismerős: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz Eli_Stone #5732 üzenetére
"Ez a rész nem a lezárásról, hanem a lehető legnagyobb profitról szólt"
Ezzel sajnos egyet kell értenem... Jó a harmadik rész sztorija is, de valahogy nem üti meg azt a bizonyos Bioware színvonalat, több okból sem...
Még várhattak volna a következő Mass Effect -ig az "elkorcsosulással". Pont egy ilyen történet lezárását kellett el**ni.
[ Szerkesztve ]
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz leviske #5731 üzenetére
Ahham, tehát ez egy olyan extra aminek semmi értelme Mert a FAN-ok úgy is RPG-ben játszanak, hiszen valószínűleg 99%-unk importált egy mentést a korábbi játékokból és gyanítom, hogy sokkal több FAN vette meg a játékot mint aki csak most látta először.
Sajna az ilyen hülyeségekre több hangsúlyt fektettek mint az eredeti storyline továbbvitelére. Amennyire látom ez a rész nem a lezárásról, hanem a lehető legnagyobb profitról szólt. Kezdve a hatalmas reklámkampánytól az olyan kijelentésekig, hogy úgy alakították ki, hogy az új játékosok nem maradnak le semmiről.
Nyilván mindenki a profit miatt kezd bele egy ilyen cégbe, de eddig a BW a remek sztorijú és jól összerakott játékairól volt híres, most pedig már három elcseszett játékról (ME3, DA2, SW) sajnálom, hogy a pénz és a hatalomvágy így kicsinálta ezt a céget.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Cray Tyler #5703 üzenetére
nekem is Crusader jött, majd egyszer biztos használom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos666
nagyúr
válasz FehérHolló #5722 üzenetére
Kipróbáltam ezt a segédeszközt, amit itt javasolnak, de nem elég jó:
Az lehet megoldás, hogy az ME1 mentésemből az ME3 konvertál és azokat az ME3-ból copy-zott kódokat paste-elem?
[ Szerkesztve ]
-
Eli_Stone
aktív tag
Jut eszembe. Játszott már valaki Action vagy Story telling módban? Miben más az kettő mivel nyújt többet vagy kevesebbet? Én már letöröltem a demót és, ha importálsz akkor alapból RPG a játék stílus.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mass Effect 3 honosítási napló
Na haladnak az Urak!:
Live-Die-Respawn
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Iron Funeral #5723 üzenetére
SPOILER!
Mondjuk Kelly-t pont nem érdemes hajszolni a 3-ban mert mindenképp kinyuvad ugyan a Cerberus-tól még megmentheted de a Reaper-ek úgy is bedarálják kajának mert ő is a Citadel-en van -
Iron Funeral
őstag
válasz janos666 #5720 üzenetére
Na ez jó kérdés én mindig default arccal játszottam (ok. csak az első rész első ~6 végigjátszását követően ), de azt olvastam, hogy csak ME2 arcgenerátort tud átmenteni, az első részével nem kompatibilis, vagy ilyesmi, szóval elképzelhető, hogy újra kell csinálnod
(#5721) Eli_Stone: naja, eléggé érdekesen rakták össze ezt az esetkezelést a játékban
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Iron Funeral #5719 üzenetére
Ez így van hiába nem csajoztál a 2-ben és beszélted meg Liara-val, hogy akkor folytatjátok a kapcsolatot nem veszi figyelembe mert szerintem a DLC romace-t nem tárolja a save file. Esetleg meg lehet nézni a save editorral, hogyan tárolja. De akkor is újra el kell csábítanod Liarat, ha a játék elején azt mondod neki, hogy még mindig akarod. Ezt is ahogy az egész játékot elszúrták.
Bár az is vicces, hogy most a ME2 játékaim alatt először szedtem fel Kellyt és annak ellenére, hogy ő a csajom Liara fényképe ugyan úgy ott van az asztalon, nincs lefordítva mint amikor pl Mirandával vagy mással jössz össze(#5720) janos666 gibbed ME3 save editor: annak van egy ilyen face összerakója. meg asszem van egy csak erre a célre készített tool is.
Ezzel a nem tudod a facecode-ot importálni-val már foglalkoznak a BW-nél de nem adják ki a patch-et amíg nem tökéletes. Bár csak játékkal lettek volna így.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Iron Funeral #5719 üzenetére
Ok. Keresgéltem még kicsit google-el és ott is hasonló magyarázatra leltem (ez állítólag azt jelenti, hogy az 1-ben volt Liara, a 2-ben pedig nem lett "megcsalva").
Viszont a következő képernyő azt mondja, hogy képtelen felismerni az arckódjaimat, és rakjam magam össze újra.
Ugye ez már nem normális, de van megoldás?
-
janos666
nagyúr
Most raktam fel a játékot, importálnám az ME2 mentésem és ismerősen hangzanak a lista elemei, kivéve hogy:
- Romanced Liara before ME2
- Did not romance anyone in ME2Nem vagyok a "románcok" szakértője, de átjött egyszer Liara a Cerberus hajóra és beszéltünk kis kék lányokról.
Ez normális (ez ennek a szituációnak a hivatalos értelmezése), bug az ME3-ban, vagy az ME2 volt hibás, és nem mentette el a Liara-val kapcsolatos dolgokat?
-
Eli_Stone
aktív tag
Csak, hogy ne csak reklamálás legyen
A minap gondolkoztam azon, hogy, ha már ennyire Open Minded a BW akkor miért nincs benne egy 3some opció Nemrégiben újra végigvittem az 1-et és abban van egy jelenet amikor Liara és Ashley bejönnek a CommRoom-ba és Liara panaszkodik, hogy Ash féltékeny és válasszak. Ott a renegade opció az, hogy Can't I have you both? persze nyilván nem kaphatod meg mindkettőt pedig mekkora lenne És akkor a happy end-et várók várhatnák Liara-től a kis kék Ashpard gyerekeket -
Vistaboy
veterán
válasz FehérHolló #5685 üzenetére
"Ha ezt komolyan írod, érdemes lenne elmenni pszichológushoz. No offense, komolyan."
Azért kényszerzubbonyt nem fognak rám erőltetni és öngyilkos sem leszek, egyszerűen csak arról van szó, hogy jelenleg nincs kedvem semmivel játszani. Ettől még a szociális életem nem megy csődbe, pusztán arról van szó, hogy a szórakozást mostanában inkább az anime és filmnézés jelenti. Persze ez majd a Dio3 megjelenésekor változni fog.
De a Mass Effect (az egész trilógia) számomra ezzel a 10 perccel végleg elveszett. Pedig legalább egy tucatszor végigvittem az első két részt, és ha nem lenne ilyen - ide illeszd be a szódás kocsis szótár pár kifejezését - a harmadik rész vége, akkor már azt is legalább ennyiszer kijátszottam volna.
Amíg nem oldják meg, hogy VALÓBAN benne lesz a megígért számú befejezés, és VALÓBAN számítani fog minden korábban meghozott fontosabb döntésünk, és VALÓBAN láthatjuk, hogy a végén mit sikerült elérnünk, na akkor majd én is VALÓBAN újra előveszem.
MOD: Addig egyelőre sajnos marad a polcon, mert így nincs értelme vele játszani, ha mindig ugyanolyan lesz a vége, akármit is csinálok. Pont. A multi meg nem érdekel. Még egyszer pont.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #5711 üzenetére
Ez azért vicces, hogy nem egész egy hónap után elkezdik akciózni most mindegy, hogy mennyi a végösszeg mert azt ugye boltja válogatja, de azért 30% off úgy, hogy még van 2 nap ahhoz, hogy 1 hónapos legyen szerintem elég jól mutatja, hogy ez nem jött össze.
A ME2 azért ennél tovább tartotta full árát. Ok aztán elkezdett esni és én a magyar változatot már 1990-ért vettem meg, de tavaly nyáron és nem 1-2-3 hónappal a megjelenése után. Én már előre látom, hogy a retake ME3-as arcok a PAX után majd arra szólítanak fel, hogy mindenki küldje vissza a DVD-t a BW-nek és globális minden disztribúciós csatornára érvényes teljes visszavételt követelnek majd. Vagy szövetkeznek az Anonymus-al és túlterhelik a BW-t meg az EA-t
Biztos vagyok benne, hogy nem tudnak majd olyat mondani a PAX-on ami nem szítaná tovább a helyzetet a fanatikus elégedetlenkedők között. -
L4mie
veterán
Hát nem tudom, nekem a falcon tegnap arra volt jó, hogy a spawn pontra lődöztem és mivel aoe ezért ott táncikáltak egy helyben amíg nem kellett töltenem, közben sniperrel szedegették őket a csapattársak.
Viszont néztem Atlasnál 4 lövés vitt le 1 kockát a pajzsából....az szerintem nevetséges egy ilyen low rof os fegyvernél.
Mellesleg egy sima tropper-nek is 4 lövés kell belőle, hogy meghalljon (Silveren)
Bronzon állat elismerem, de ha assault rife akkor én a Mattock-ra esküszöm. Pontos mint állat, Rof az az ujjad...csak könnyen elfáradsz
Mármint a könnyebben beszerezhetőek közül.Ja M-76 Revenant amit tegnap kiesett...hát no comment...inkább adjon medipack ot mint ilyen használhatatlan izéket
Multi DLC-k jöhetnek (persze ingyenesek) nem ártana néhány új játékmód, az hogy goldon nehéz az oké, de egy idő után már akkor is unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Nekem nagy kedvenc a Crusader, az előző comm. packban adta, azóta nem is használtam másik shotgunt. Távolra egyszerűen brutális.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
G4ga
őstag
nemhogy azt hidd hogy csak ugy meghekkeled.
en 13-14 szintig sziktam bronzon, 18-19 ig silveren utana goldon.
mar silveren se jellemzo a gethek atvetele. inkabb az overloadot hasznaljak.
az a baj a sabotage-el hogy miutan sebzodott az ellen hatastalan. ugyan ugy teged tamad. maximum a fegyo overheatelo tulajdonsoggal tudod kikapcsolni oket egy kicsit.
Atlas es a turretek ellen hatasosabb inkabb a sabotage.
tegnap ismet promotoltam 3 kasztot. tegnap elott este volt egy jo brigad akivel random goldoztunk. a palya volt mindig fix. 6-bol 5 van mar meg az achibol. 6ig pont reaper volt. eselytelen. 3 banya + 2 brute + az a rakates genyo a hekelos korben.
egyre tobszor fordul amugy elo ( mar bronzon is ) hogy a respawn pont ott van a heck mellet. silveren mar komoly nehezsegek adodnak es nagyon idegesito. eddig ez nem volt.
a rakates geth pedig nagyon lol.falcon kiraly fegyo... lehet vele csapatni. az fordult mar elo massal is hogy li a fegyoval de nem jon tolteny ki belole? falconnal nalam rendszeresen csinalja. ezert dobtam.
Vistaboy: a multi amugy nem rossz. a single-vel meg nem jatszottam ugyan ( megvarom aa magyaritast. ) de egy biztos penzt biztos nem adok majd erte az hot ziher. single dlcket megveszem , de h multi dlct vegyek... eleg a battleforgera kolteni.
azt pedig egyszer mar irtam h pofatlansag meg csak a lehetoseg is h bio ponter vehess csomagokat. plane ugy hogy dobhat teljesen felesleges dolgokat.
remelem mellozni fogjak a multis dlcket, vagy legalabb is nem rogton avval inditanak.[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
nem lep meg :[
remélem nekem legalább egy black widow lesz
tegnap kiesett a sima widow, szerintem az N7 Valiant jobb, legalábbis az én infiltrator stílusomhoz jobban illik.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Malachi
addikt
válasz FehérHolló #5693 üzenetére
ha a játék a hobbija, nem érezheti szarul magát amíg nem tud élni neki? bár nem ismerem, de akkor sem az volt az első gondolatom, hogy "na ez egy beteg ember, orvoshoz kéne mennie."
-
Spectrum
aktív tag
válasz Vistaboy #5684 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, azóta semmilyen játékba nem tudtam belekezdeni. Leginkább filmeket keresek, abból is csak valami agyatlan történetmenteset.
A multi hidegen hagy, ez egyszerűen nem az a játék. Bár a terv bejött, sikerült új játékosokat szerezni, nyelik az értelmetlen lövöldét, de milyen áron..
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest