-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli_Stone
aktív tag
ŐŐ, hát, ha Legiont beszerzed akkor beszerezted a Reaper IFF-et is és, ha azt beszerezted akkor max Legion Loyality-ére mehetsz el anélkül, hogy a Collector-ok elrabolnák a legénységed. És, ha az elrablás után nem mész egyből a Suicide Missionra akkor idővel egyre több ember hal meg a legénységedből, és, ha túl sokáig csinálsz egyéb küldetéseket akkor végül mindenki meghal. Kivéve a Squad-od, ha mindenki Loyal.
-
leviske
veterán
Arra céloz, hogy ha bármilyen küldetést bevállalsz az után, hogy elrabolják a legénységedet, , a nagy részük nem éli túl.
MÁS: Hihetetlen, hogy egy MMO után képtelenek egy normális szerverparkot bepakolni az AAA játékuk mögé, amiben nem mellesleg rákényszerítik a felhasználókat a multira.
-
janos666
nagyúr
Ja, hát vannak ilyenek.
De ezek legalább szórakoztatóak.(#5747) woland_y2k
Jaja, itt lentebb mutattam is az eredményt -> nem igazán nyert.
Eleve sok értékre írta ki, hogy az nem lett konvertálva, de olyan sem stimmelt, amit nem csillagozott meg.----
Felraktam egy frissebb VGA drivert és kikapcsoltam az élsimítást is, de így sem az igazi.
Féltem hogy ez lesz, de lehet hogy egy VGA cserét is meg kell várnom, nem csak egy importálós patch-et.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
L4mie
veterán
Csinálnak majd jókis MMO-t ME-ből -_-
nemtom 500 év múlva...bla bla
hiszen nyilatkozták, hogy most már (SWOTOR) után tudják, nem is akkora kunszt MMORPG-t gyártani, üzmeltetni....
Mondjuk az után, hogy a ME3 végébe beletört a bicskájuk nem valszin, hogy beneveznék egy mostani gárda által készített Bioware játékra.Ha esetleg....Jennifer Hepler-t kibasszák birkát legeltetni (másra nemjó, max kanibáltápnak) akkor talán...
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
leviske
veterán
Nyomokban SPOILERT tartalmazhat.
Muzyka már sokszor nyilatkozta, hogy lesz negyedik rész és azt is, hogy Shepard része lezárul(t) a harmadik epizóddal.
Engem inkább az érdekelne, hogy miképp csapják le a negyedik részben a labdákat. A turian és asari nép sztorija szabad, a kroganok meggyógyíthatták magukat egyedül is, a salarian felsővezetés meg mindenképp elintézte, hogy kevésbé legyen megbízhatónak titulálható a fajuk. DE mi lesz a quarian/geth konfliktussal? Elcsépelt volna, ha pár száz év alatt többszörösét haladnák a gethek és quarianokká válnának. És hogy a francba fogják megoldani a zöld választás következményeit? Vagy a végén úgyis mindenki félig gép lesz, csak akkor nem reaper ráhatásra? WTF
-
Televan74
nagyúr
Fantazmagória...
Shep megmenekül. Egy a térközrelék technológiáját felhasználó prototípus űrhajó fedélzetén elindulunk megkeresni lezuhant társainkat.És az univerzumban szétszóródott barátainkat. Közben a elszigetelt rendszerekben vissza kellene állítani a rendet és újra kellene építeni a galaktikus közösséget. Mindenkinek megmutatva az új csillagközi utazás technológiáját.
És a zárójelenet : Shep a hős , újra elindította a galaktikus civilizációt a fejlődés útján.
Happy End.Persze ezt megfűszerezve sok konfliktus helyzettel és felemelő pillanattal.
Mindenbe beleugatok!!!
-
vitaro
senior tag
Nem akarna ő egy ilyen álom után a Citadelre menni. Egy jól felszerelt szellemírtó squad nélkül semmiképp. Viszont amint ez megvan, már mennek is, hogy szétrúgják Casper csillámló pofáját.
Délután egy másik gépen vga drivert telepítettem. Catalyst Control Center... Azt hittem hülyét kapok.
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
G4ga
őstag
akkor meg nem ertem mi a problema... az itteni jatekosok se az "agressziv "fajtabol vannak.
Ugyan azt akarja itt is mindenki amit a mozgalom!Picit azert szanalmasnak talalom ezt a DLC-zst. ez olyan mintha a moziba vetitett filmekbol csak az elozetest nezhetnenk meg. elobb vagy utobb ebbol is nagy botrany lesz. addig amig semilyen tartalmu dlc jonnek ki egyes jatekokhoz nincs baj. ki kivancsi egy kosztumre. de amikor ezek miatt nyirbaljak a jatekot... a ubi miert tudja ezt normalisan megoldani pl az AC-knal?
-
nanorambo
őstag
Nem tudom mire mondod, hogy szánalom kategória. A Retake Mass Effect mozgalom szerintem minden csak nem szánalmas, viszont abban egyetértek, hogy azok akik a Bioware fórumon is írják, hogy úú majd Molotov koktéllal dobálják meg a Bioware épületét azok tényleg elég szánalmasak...
(#5184) Furkoo
Azóta már megcáfolta a Bioware, de az nem jelent semmit. Nagyon olyan szaga van a dolognak, hogy olyanok írták meg a Mass Effect 3 végét akik azt sem tudják, hogy a Mass Effect-et eszik-e vagy isszák...Keelah'Selai!
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Most leírtad megint ugyanazt kiegészítve azzal, hogy "reméled az életben nincs ekkora bajotok" és a végén bebiggyesztve az elmaradhatatlan "ez csak egy videójáték, ami miatt sírtok" szlogent. Ezt ráadásul egy ME fórumban, ahol a játék a fő téma és nem más. Ennyire nem sikerül már mit kitalálni?
Nyugodtan olvasd el még egyszer az előző hozzászólásom, mert úgy tűnik nem sikerült felfogni a lényegét és mellesleg tökéletesen alkalmas válasznak erre is.
Részemről zártam is a veled való társalgást, biztosan minden úgy van teljesen jól, ahogy te írod. Mindenki más hülye, pláne ha "egy videójáték miatt sír".
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Tshunin
csendes tag
Való igaz, hogy láthatólag orbitális pályáról is képes fogni a jelet EDI teste, de akkor is a Normandyhoz van láncolva
Tehát a hajóra mindenképp szükségük lesz, akárhova is mennek így ketten.Nászútra például garantáltan a Normandyval mennének. Addig a Szövetség meg jobb híján építeni egy Normandy SR3-mat
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
hát, mostanra talán már uncsi kicsit, ezért sem írok nagyon, mert más egyelőre nem igazán jut eszembe és SAJNOS még mindig ez a fő téma. de hát ez az a fórum, ahol pl. leírhatom, ha nem tetszik valami, amit a pénzemért kaptam - miután hazugságokkal etettek a termékkel kapcsolatban.
a lényeg, hogy én egyelőre megvárom ezt a PAX East-et, aztán kiderül, hogyan tovább.
-
KubanitoS
veterán
Tudod a hiányosságok még inkább szembetűnőek, ha az ember újból előveszi az előző játékokat. Ehhez először nyilván végig kell játszani a harmadik részt, majd a játék befejezését kell kiheverni, mielőtt gondolni lehetne a sorozat újrakezdésére. Három hét teljesen reális időtartam erre.
Itt senki sem "fröcsög" vagy "direkt keresi az okokat", amiért még jobban le lehetne húzni a játékot. Ezen a fórumon rajongók vannak, akik közül sokan 17 ezer forintot adtak ki a megjelenés napján a játékért és nem azért járunk ide, hogy a játékot szapuljuk, akár már megszokásból is.
Amint látható téged 100%-ban hidegen hagy az egész téma, ezáltal továbbra is fenntartom, hogy nem vagy igazi ME rajongó. Viszont ebben az esetben nem igazán értem, mi értelme van idejárni és azzal oltani az igazi ME rajongókat, hogy "ez csak egy videojáték, miféle ember akad ki egy videojáték végén, miféle emberből vált ki érzelmeket egy videojáték és egyébként is csak sírni tudtok."
A játék a rajongók nagy részéből csalódást váltott ki, nem véletlen, hogy a Bioware fórum szavazásán a voksolók 90%-a akarja a játék végét megváltoztatni és az sem véletlen, hogy a CNN, Forbes is kiemelt cikként foglalkozott a témával.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Iron Funeral
őstag
Tény, hogy sok hiányossága van a játéknak, ezt megbeszéltük a barátokkal is, kevés a választási lehetőség benne, kicsit korlátolt a játékmenet, ugyanakkor ami benne van a játékban nagyon jó, pl. Liara időkapszulája, vagy amikor a mama Tresher Maw lehúzza a reapert, a végső beszédek (különösen a Garrus féle) nagyon jók voltak. Ugyanakkor mint említettük volt nem egy elmulasztott ziccer, én pl. mai napig nem értem, hogy a prothean miért nem volt központi szereplő, inkább kiadták egy 800 pontos dlc keretében, ez jobban állt volna mondjuk Vega-nak, mintsem egy (feltételezhetően) különleges karakternek. Oh well.
Ja, meg nincs vége a játéknakWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
Ő, attól még a konzol a mérce a játék határainak kiépítésénél nem a PC, ez a bajom...
Már minden félautomata a játékokban, hogy könnyű legyen kezelni kontrollerrel, limitált grafika, játékmenet.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
-
Eli_Stone
aktív tag
A lopakodó üzemmód nem működik FTL sebességnél (ezt írja a Codex) és, ha jól emlékszem ők akkor lassítottak le, illetve emlékezz vissza a ME1-re Ilosra is simán bevitte őket Joker lopakodva. Meg besurrant a Citadel-re úgy, hogy rá nem lőttek.
Ez a kódex bejegyzés a lopakodóról:
The IES stealth system has a few limitations. The system doesn't work during FTL flight because this blue-shifts the Normandy's emissions beyond the sinks' ability to store, and even while out of FTL, any visual scan (i.e. looking out of a window) will reveal her. However, this is rare since most ships rely on scanners rather than visual contact and spotting another ship in space is difficult. The Normandy can go to 'silent running' for around 2-3 hours, or drift passively through a system for days before having to vent and give away her position. The stored heat must eventually be radiated, or it will build up to levels capable of cooking the crew alive. -
nanorambo
őstag
Egyébként még valahol (mélyen ) bennem is bennem van az Indoktrinációs teória. AMikor először olvasgattam, hogy petícióznak DLC-ért, aztán meg a Bioware reakcióját, hogy majd áprilisban. Akkor átfutott az agyamon, hogy Április elsején a világ legnagyobb bolondok-napja beugratással lesz dolgunk és tényleg hozzánk vágják a játék "valódi" befejezését. Biztos nagyot szólna! Annyi minden passzol az indoktrinációs dologhoz...
De erre egyik haverom a legjobb példa. Ő is kijátszotta a játékot (akkor még nem volt semmi hallucináció/indoktrináció elmélet). Mondtam, hogy el lett **szva a befejezés ő meg felröhögött és TÉNYként kezelve közölte velem, hogy ez csak egy hallucináció volt és majd jön az igazi befejezés... Aztán vagy tényleg neki volt igaza vagy majd hoppon marad.
[ Szerkesztve ]
-
Eli_Stone
aktív tag
Nem kell ehhez se Fan-nak se fanatikusnak lenni.
Csak ami teljesen érthető.
Rengeteg ember köztük én is előrendeltem a játékot ami sima DVD változatban 11000Ft aki viszont gyűjtői változatot rendelt az 18000Ft-ot fizetett érte.
És ezért a pénzért ígéretet kaptunk a következőkre: leleplezik Tali arcát, végül is leleplezték de még annyi munkát se fektettek bele mint én ebbe az üzenetbe
(első napos DLC amiért további kb. 2000Ft-ot kérnek, ha nem vetted meg a gyűjtői változatot na ezt nem ígérték ezt csak kaptuk)
lezárást ígértek Shepard parancsnok történetére, de akárhonnan is nézem ez így nincs lezárva, főleg, ha a Shepard túléli végződést nézzük.
Ígéretet kaptunk arra, hogy nem lesz A,B,C választós vége és minden eddigi döntésünk befolyásolni fogja, de valójában nem mert a mellék küldetések nélkül is el lehet érni, hogy felajánlja mindhárom opciót.
A döntésekre visszatérve, tele van hibákkal épp ma volt szó itt az egyikről.
Az átvezető videók sokszor nem veszik figyelembe a valós eseményeket pl, ha megölöd Kai Lenget akkor is felkel a végén és megpróbál megölni
Rengeteg BUG van a játékban.
Az előző heti Multi eseményből kizárták a PS3 használókat
Ha jól emlékszem a multi nem cross platformos de ezt lehet rosszul tudom.Egyszóval félrevezették a vásárlót ezért nem is csoda, hogy volt aki addig elment, hogy feljelentette őket az amcsi fogyasztóvédelemnél és ez lehet, hogy fanatizmus de igaza van Amerikában és Kanadában is tiltott a félrevezető reklám.
Valószínűleg ezért jelentette be az EA Origin is, hogy visszaveszi a játékot.Ha így nézzük érthető a düh és a csalódottság.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Jó ez innen már elég keményen pszichológia amihez nem értünk. Én megértem, ha valakiből érzelmet vált ki egy játék. Nálam ezt egyetlen játék érte el: a Mass Effect... Úgyhogy igen, dühös vagyok. Így a Bioware magát is semmibe vette... De gondolom ez őket nem zavarja annyira
[ Szerkesztve ]
-
Spectrum
aktív tag
Teljesen normális, sőt emberi dolog dühöt érezni egy ilyen helyzetben. Fentebb linkeltem egy cikket, ami leírja szépen lassan, hogy miért érzi frusztráltnak és dühösnek magát a játékos a vége után. Csak egy részlet belőle: a játékban ahol közvetlen közelben vannak teljesen kidolgozott karakterek, érzelmi kötődést fejleszt ki egy normális ember. Pláne ha azt is hozzávesszük, hogy mindhárom részt végigjátszani napi 4 órával számolva egy hónapig tart. Ez több idő, mint amennyit legtöbb valódi emberrel töltünk. Ez ugyanúgy igaz könyvre, filmre.
Ha valaki ezt nem így éli meg, akkor az alkotás nem érte el a célját. Ez lehet a művész hibája, aki nem tudta kiváltani a célzott érzelmeket, vagy az adott ember befogadóképességének hiánya.
Én egyetértek a cikk szerzőjével.Még egy dolog, avagy miért rontja el a jó élmények emlékét a rossz bejefezés:
Daniel Kahneman: The riddle of experience vs. memory[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Kb. én is így próbálok hozzáállni.
(#4917) -kdM- : Negatív hype.
(#4929) Televan: Az nem jelent semmit, hogy mennyi bevétel folyt be a játékból...
A Cod 7-ből (azt hiszem) az első nap kaszáltak 640 millió $-t, és tudjuk milyen maga a játék.
Szóval lehet, hogy a játék bevétele fordítottan arányos a játék minőségével.Szerk.: Hurrá! Elértem a trilógiában azt, hogy 200 órát játszottam vele.
[ Szerkesztve ]
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest