-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Ez tetszik. Betettem telóra wallpaper gyanánt.
PS4
-
Ryder62
őstag
válasz leviske #5397 üzenetére
De annak sincs szemöldöke XD
Egyébként szerintem az első részt kéne felemelni a másik kettőhöz. Ilyenekre gondolok mint lövedékek, textúrák, páncélok (nekem az egész játék olyan mintha valami gumi világban játszódna, valahogy olyan hatást kelt összképre pl a standart N7 páncél inkább valami gumi ruhára hasonlít mint páncélra) biotic effektek, fedezék rendszer.
Persze sokan így szeretik, meghát ezzel azért lenne munka, ráadásul nem olyan régi ez a játék.
Inkább adják ki egy pakkban mindhárom részt, dlc-kel, win8 támogatással. (gondolni kell a jövőre)
ofc és mini normandyt mellé.
Más: a ME3 töltőképernyői nagyon jók. Még ha nem is animáltak lennének akkor is jók lennének. Egy ilyen mod kéne ami az 1 rész reléjét és a második rész rajzait(?) lecserélné az aktuális pályából egy képre. Pl Illiumnál a felhőkarcolók lennének mint betöltő kép, Tuchankánál egy krogan csoport stb.
-
leviske
veterán
válasz GeneraL_XTX #5388 üzenetére
Igen, Liara tiszta vérű, de az apja félig Korgan. (Tudod, az illiumi báros mátriárka.)
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz JamesHun #5394 üzenetére
Nem hiszem, hogy a VGA miatt lenne, nekem 6790-em van ami megközelítőleg ugyan az kivéve, hogy 256bites és már támogatja az OpenGL 4.1-et és max beállítással eddig egyszer sem akadt. Fraps-al néztem és szinte folyamatosan 60fps-el megy.
@nanorambo Na az lesz az amit nem veszek meg de mondjuk egy ME1 HD-t megvennék amiben pl a célzást kicserélnék a hároméra, illetve a Biotic effecteket mert azok elég gyengék a 3-hoz hasonlítva és persze a textúrákat feljavítanák.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz nanorambo #5393 üzenetére
egy optimalizációs javítás se ártana a ME3 hoz, mert 5770-el elég siralmasan megy néha :S
ha lenne az 1-2 höz egy ME3 irányítás átvétel akkor az nagyon király játékká emelné az első 2 részt
A 3 demó után fura volt az első 2-t végigtolnom
hiányzott a 3 jó kezelhetősége nagyonBF3 tegnap nekem elég siralmasan ment
SeriesX: JamesSHun
-
nanorambo
őstag
válasz Eli_Stone #5392 üzenetére
Nekem is a második rész a legemlékezetesebb. Abba tudtam a legjobban beleélni magam. És szerintem (viccen kívül) annak volt a legjobb befejezése! Utána még volt ingerenciám tovább felfedezni a galaxis többi részét!
Most viszont egyelőre nincs hangulatom Mass Effect-el játszani. Tegnap jött ki az új Patch a Battlefield 3-hoz és most azzal tolom. Mass Effectel kivárok mit mondanak a PAX-on és milyen dlc-jön.
[ Szerkesztve ]
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz nanorambo #5391 üzenetére
Höhöhö pedig még a Geth-eket kifelejtettem Mondjuk ez engem nem zavar csak fura, hogy minden fajnak csak 3 ujja van.
Amúgy most, hogy újra végigvittem a ME1 és belekezdtem a ME2-be kissé fura mindkettő a 3 után tagadhatatlanul a 3-nak a legjobb a kezelhetősége a fedezékes bugokat leszámítva és végre lehet rendesen futni benne a fegyverfejlesztés olyan szempontból jobb az 1-nél, hogy az upgrade-ek automatikusan fejlődnek, ha találsz vagy veszel jobbat, de viszont kevés az extra az 1-hez képest mert ott bármilyen fegyverbe tehettél tetszőleges lőszert, és a tízes szintű fegyvereknek 3 bővítési opciója volt kettő a fizikán javított és ugye a lőszer.
De mindent összevetve még mindig a 2 a legjobb a sorozatban. -
Eli_Stone
aktív tag
És vajon miért csak az asariknak és az embereknek van öt ujjuk? Minden más fajnak csak 3 van Volus, Turian, Quarian, Salarian, Prothean, Krogan. És a 3-ban miért nem piros Kirrahe szeme? Közben génmódosították?
Jah és a Shadow Brokernek is csak 3 ujja volt[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Spectrum #5384 üzenetére
na várj, félreírtam, az apja félkrogan, mert Liara nagyapja krogan, az anyjának nem tudom miért van akkor szemöldöke... biztos tetovált
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Malachi #5383 üzenetére
Ha az Originen vagy az Amazonon vetted volna akkor már kérhetnéd is vissza a pénzed. De kétlem, hogy bármelyik magyar üzlet pl az 576 valaha is vissza adná a pénzed. Én megvettem volna Originen, ha nem lenne ennyire szar a Forint és nem került volna az alap változat annyiba mint boltban a CE.
-
Malachi
addikt
válasz GeneraL_XTX #5379 üzenetére
aham, és tessenek mondani, hol kérhetem akkor vissza a pénzemet? ha jól tudom, ilyenkor ez a szokás, ha egy termék bukik és hirtelen elkezdik fél, kétharmad áron árulni, a teljes áron vásárlókat valahogy kompenzálják.
jó, persze, bilibe lóg a kezem, tudom.
-
-
nanorambo
őstag
-
Polllen
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #5379 üzenetére
Nem figyeltek elégé a vásárlókra...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
GeneraL_XTX
veterán
Nagy bajban lehet a BioWare/EA, ME 3 leárazások mindenhol, PC-s változat már 22 fontérta megjelenés hónapjában
Elképesztő, nagyon nem fogyhat a játék, ilyet csak übergagyi játékoknál láttam eddig, AAA címnél még nem
-
nanorambo
őstag
LOL Sütis dologra reagálva: (ugye a sütik három színűek voltak: zöld:A kék: B piros: C
Egyik reakció a BSN-en: A, B, C közül még a Bioware is a D-t választotta (odaadták másnak)
Hm… érdekes -
Ryder62
őstag
Napi kvíz: Liarának miért van szemöldöke mikor a többi asarinak nincs?
-
-
G4ga
őstag
egy gyors kerdes
Miert van az hogy multiba nem kapok mar pontot? ezer eve 176 pontom van, zsinorba nyerem a silvereket. csomoszor elso helyen vagyok es semmi?
mar csak a goldert kapok majd pontot?Tivussal mi a helyzet? napok ota nem volt forumon.
-
félisten
-
Eli_Stone
aktív tag
Az a szöveg, hogy egy milliomos Volusnak megjelent Space Jesus és elmondta neki, hogy kutakodjon azon a bolygón a fény "gyermekei" lényei elveszett sírkamráiban. Mert, hogy ők az idők kezdetén azért teremtettek, hogy megvédjék az organikus életformákat a szintetikus ördögökkel szemben.
@nanorambo én sem értem, hogy ez miért jött most elő, ha lett volna jelentősége akkor szerintem legalább War Asset-nek be tették volna.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
L4mie
veterán
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
addikt
Amikor meg kell támadni a cerberus cronos station-t ahol kai leng is van, ott ha olyan mentést importáltunk amiben meghagytuk a collector's base-t a 2. részben akkor máshogy néz ki a hely ahol a reaper darabjai vannak?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
L4mie
veterán
jaa ez a milyen végének kellett volna lennie
de csak a 2.[ Szerkesztve ]
-
Spectrum
aktív tag
Klencory bolygó me1-ben:
Klencory is famously claimed by the eccentric volus billionaire Kumun Shol. He claims that a vision of a higher being told him to seek on Klencory the "lost crypts of beings of light." These entities were supposedly created at the dawn of time to protect organic life from synthetic "machine devils." Kép
Véletlen egybeesés? -
Ryder62
őstag
válasz Eli_Stone #5348 üzenetére
Nem csinálok ilyen listát de a ME2 benne van a best 5-ben. Olyan címek szerepelnek nálam itt, mint a Half Life 2, Chronicles of Riddick vagy a Fallout 3.
Nem tudom hogy melyik játék volt az amit legtöbbször vittem végig és azt sem tudom hogy mennyi volt a max. Talán 10-nél többször nem vittem még végig egy játékot sem. De szerintem a ME2 lazán átlépi majd ezt a határt hisz még van egy jópár kaszt amit ki sem próbáltam meg ugye rengeteg variáció lehetséges.
Most tartok az 5.-nél és már tervben van a 6. ami egy biotikus lesz a legnehezebb fokozaton.
+ ott vannak még a beépített acsik azokat sem csináltam meg. -
L4mie
veterán
-
hiroki
tag
válasz Wizard of Oz #5347 üzenetére
Wrex: Sometimes I'm not sure if the Normandy's a warship or a traveling freak show.
-
Eli_Stone
aktív tag
Azt reagálták, hogy megkapták és persze a szokásosat, hogy figyelnek a Fan-ok visszajelzéseire. Meg azt, hogy akármilyen kreatív és ízletes volt sajnos nem a csapat kemény munkáját jutalmazták a fan-ok.
Meg, hogy ne vesszen kárba a süti átadták egy gyerekeket segítő szervezetnek.
Tehát semmi lényegeset nem mondtak.nah lassú voltam de azért nem törlöm már ki
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lol.
Live-Die-Respawn
-
Wizard of Oz
aktív tag
Csak a szokásos bullshit PR duma: "hallgatunk rátok, küldjétek a visszajelzéseket", valamint ha jól olvasom, akkor "rájöttek", hogy nem pozitív kisugárzás övezte a rajongók ezen ajándékát. Viszont nem ették meg őket, hanem odaadták rászoruló gyerekeknek, helyesen.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Wizard of Oz #5347 üzenetére
Arról van valami hogy hogy fogadták őket? Mert most nem tudok fordítani.
Live-Die-Respawn
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Ryder62 #5345 üzenetére
"Haver a me2-t kb 25-30-szor vitte végig. Azért az már nem semmi."
Nem kispályás
Még én is csak 12x vittem végig. Pedig nekem az abszolút kedvencem az első elektronikus formájú játékom (aka. kvarc játék ) óta, pedig elég hosszú utat jártam be és szinte minden platformon játszottam.Amúgy eddig a top listám így alakul:
1. Mass Effect 2
2. Mass Effect 1
3. Call of Duty: Modern Warfare
4. Half Life
5. Half Life 2
6. HL2 episode 2
7. Colin Mcrae 2
8. NFS: Carbon
9. NFS: Underground 2
10. Alone in the Dark (még a 486, P1-es korszakból)
11. Mass Effect 3 (csak ne, hogy lemaradjon )@Wizard of Oz ez nagyon kemény 402db piros, zöld, kék cup cake egy darabig ízlelgethetik a BW-nél csak, nehogy a torkukon akadjon
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
-
Ryder62
őstag
Nem tudom de a ME3-ban már mindenki szemműtéten esett át. Egy rakás NPC-nek úgy világított a kék szeme mint a neon. Még az olyan kariknak is akikkel az előző részekben találkoztunk de ott még normális volt az íriszük.
A másik hogy mindenki öregebb, ráncosabb lett. Mintha hosszú évek teltek volna el. Udina fekete frizurájától meg padlót fogtam, mikor először megláttam XD
btw most jártam Illiumon a bárban és az asari csapos olyasmit mondott hogy javasolta hogy elkéne kezdeni saját reléket készíteni de csak körberöhögték a kék seggét Szóval ő már tudta hogy nagy baj lesz a ME3 végén XD
Ha hallgattak volna rá nem lenne ekkora bajban a galaxis.
Egyébként nem tudom mi lelt, lehet hogy a me3 az oka, de a befejezése után 1 héttel elkezdtem a 2-t, kb most járok a felénél de már egy újabb végigjátszáson töröm a fejem. Jelenleg ez az 5. Haver a me2-t kb 25-30-szor vitte végig. Azért az már nem semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Részemről már a multi sem hiányzott. MMO meg abszolút nem kell.
Mindenbe beleugatok!!!
-
hiroki
tag
MMO az nekem sem kéne, viszont a multihoz idővel egy-két(négy-öt) új pályát kiadhatnának...
Wrex: Sometimes I'm not sure if the Normandy's a warship or a traveling freak show.
-
Ryder62
őstag
válasz nanorambo #5337 üzenetére
+1
Utálom a mai trendet hogy mindenhol nyomatják a multit még akkor is ha tök fölösleges, meg minden nagy szériából lassan mmo-t akarnak faragni.
Számomra trilliószor többet ér egy jól felépített single játék. Mass Effectből aztán pláne.
Kinőttem én már abból a korból hogy a sok kis tizenévessel multizzak vagy mmo-zak.
Egyetlen egy, az nfs worldel játszottam huzamosabb ideig de amint ott is elszaporodtak a kis hülyék rögtön hagytam is ott.
ME = Single akció rpg. Kész, pont.
-
Xathur
csendes tag
Üdv, most járok a játék vége felé Londonban és felmerült bennem egy kérdés. Miért nem használják az Iloson lévő Conduit-ot a Citadellre való feljutásra? Homályosak az emlékeim az első részről, lehet hogy tönkrement vagy elmozdították nem tudom, hátha valaki emlékszik.
-
tomesto
aktív tag
Számomra nagy csalódás ez a játék...többet vártam tőle...
-
Blyan
félisten
Én egy MMO ME játékot leszarok/nék, nem nagyon érdekel.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
leviske
veterán
De azt vedd figyelembe, hogy anno még a WoW fejlesztése se került annyiba, mint a TOR. A ME3 gyakorlatilag az első nap a kasszáknál behozta az árát (mégha 50 milliót számolunk rá a fejlesztésre, akkor is, bár szerintem jó lesz az 30-40-nek is), ellenben a Republic 130milliós kezdő árral indult és ha jól emlékszem, 2011-ben 300milliós egyenleggel zárt ÉS emellé ha jól rémlik, nem vitték annyian, mint a ME3-at.
Szóval persze, hogy eltud tartani az MMO kedvelő réteg több játékot, de nem ilyen költségvetéssel. Az egy dolog, hogy a BW vezetősége nyugtatja a sajtót azzal, hogy piece of cake volt egy MMO-t összehozni, de ez a gyakorlatban abból állt, hogy a Dragon Age 2 alól el kellett hívni az embereket és nagyon jó esélye van annak, hogy Hudson felügyelet nélkül csinálhatta végig a Mass Effect 3 befejezését.
Engem meglepne, ha az alap stúdiókra (Montreal/Edmonton/Austin) be mernének vállalni az elkövetkező 5-10 évben egy újabb komoly MMO-t.
-
L4mie
veterán
válasz leviske #5333 üzenetére
Csak opcióként hoztam fel, meg beugrott [ez]
Amúgy vannak olyan jól működő MMO-k amiknek semmilyen story-játék-könyv-film beli múltjuk nincs mégis mennek, csak hogy egyet mondjak amit talán ismertek Rift. (de pl. a WoW nak se volt indulás előtt más csak a Warcraft 1-2-3...most perpill nem tudom eldönteni, hogy melyiknek volt nagyobb tábora, anno WC-kenk vagy most ME--nek... mindegy is, a lényeg, hogy az úgymond virágzó MMO piac véleményem szerint simán eltartana egy ME MMORPG-t....HA és ez a lényeg, nem ábrándították volna ki a játékosok nagy %-át mindenféle
hülye-idiota-b*zikat-nyomató-p*csaJennifer Hepler meg Casey Hudson + Mac Walters féle lezárással.
blah...[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
(#5325) r1E3S3E7T: Kérdés, hogy hogy tudják majd kezelni az aktuális helyzetet és mennyi kreatívot hajlandók rászabadítani az új részre. Nem volt annyira egyedi és megismételhetetlen a játék sztoriszála, az általuk megálmodott univerzum (ami gyakorlatilag sikeressé tette a játékot) még megvan a BW kezében. Annyi, hogy van n századnyi idejük, amit megtölthetnek konfliktussal, anélkül, hogy komoly beleszólásunk lenne a dolgok folyásába.
(#5326) Blyan: Tudom. Viszont eddig azt azért nem játszották el, hogy minden magyarázat nélkül folytak a dolgok minden esetben ugyanúgy. Tehát azt nem hagyhatják figyelmen kívül, hogy 3 befejezésből kettőben nem, egyben pedig félig robottá válik mindenki. A quarian/geth dolgot még eltudom úgy képzelni, hogy teljesen elszigetelődnek a külvilágtól és ezért maximum említés lesz róluk, de a szintézis nem ennyire átugorható.
(#5327) Furkoo: Ahhoz azért Riccitiello-nak is lesz egy-két szava. Az egy dolog, hogy Muzyka kezébe került az EA RPG részlege, de ez még nem jelenti azt, hogy újabb 130-300 millió dollárpénzt kapjanak egy játékra. Főképp, hogy az alap SW rajongótáborhoz viszonyítva marginális mennyiségű embert sikerült vele megszólítani. Egy újabb sci-fi MMO eleve csak a TOR felhasználóiból tudna szipkázni. Na meg azért Muzyka is vigyázna a számnevekkel, ha egy szimpla negyedik rész helyett egy MMO-t akarnának kiadni.
(#5329): Pontosan ezért van elég nagy potenciál abban, hogy a reléket valamivel helyettesíteni kell (vagy újjáépíteni).
MOD OFF
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Ja és ne felejtsük el, hogy a MassEffect csak a tejútban játszódik....van még néhány 100.000 galaxis
mondjuk erről lehet mond valamit a kódex... ennyire nem olvastam még át.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Csinálnak majd jókis MMO-t ME-ből -_-
nemtom 500 év múlva...bla bla
hiszen nyilatkozták, hogy most már (SWOTOR) után tudják, nem is akkora kunszt MMORPG-t gyártani, üzmeltetni....
Mondjuk az után, hogy a ME3 végébe beletört a bicskájuk nem valszin, hogy beneveznék egy mostani gárda által készített Bioware játékra.Ha esetleg....Jennifer Hepler-t kibasszák birkát legeltetni (másra nemjó, max kanibáltápnak) akkor talán...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz leviske #5324 üzenetére
Ha lesz - márpedig valszeg lesz - ME folytatás, akkor kétlem, hogy a különböző endekre építenek. Egyet kiválasztanak, és az megy majd.
A ME2 végén is volt lehetőséged arra, hogy ne tégy keresztbe az TIM-nek, de nem tudok róla, hogy ezt a folytatásban figyelembe vették volna.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Iron Funeral
őstag
válasz leviske #5324 üzenetére
Ugyan már, amúgy sem lesz olyan sikeres Cmdr. Shepard nélkül a következő ME játék nem kell ennyi gondolatot beleölni
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
leviske
veterán
Nyomokban SPOILERT tartalmazhat.
Muzyka már sokszor nyilatkozta, hogy lesz negyedik rész és azt is, hogy Shepard része lezárul(t) a harmadik epizóddal.
Engem inkább az érdekelne, hogy miképp csapják le a negyedik részben a labdákat. A turian és asari nép sztorija szabad, a kroganok meggyógyíthatták magukat egyedül is, a salarian felsővezetés meg mindenképp elintézte, hogy kevésbé legyen megbízhatónak titulálható a fajuk. DE mi lesz a quarian/geth konfliktussal? Elcsépelt volna, ha pár száz év alatt többszörösét haladnák a gethek és quarianokká válnának. És hogy a francba fogják megoldani a zöld választás következményeit? Vagy a végén úgyis mindenki félig gép lesz, csak akkor nem reaper ráhatásra? WTF
-
G4ga
őstag
válasz torma1981 #5321 üzenetére
igy van en i erre gondolok.
biztos hogy lesz meg ME jatek. Meg a jatek megjelenese elott nyilatkozta a BIO hogy nem ez lesz az utolso ME jatek. Csak Shepet kalandjainak befejezo resze lesz.
Szerintem az elkovetkezendo reszek parhuzamosan fognak zajlani. a amentesek pedig azert erdekesek mert lesz lehet atfedes... En pl az eddigi megismert csapattagok elotorteneteire gondolok. hasonloan mint a DA Leilana's song dlcje volt. csak hosszabb variacioban.
mondjuk kerdes hogy mennyire viseli meg a BIOt a kialakult helyzet. az esetleges DLC-k mennyire fognak fogyni. eloszor szerintem a mostani helyzet rendezesere kell figyelni nem pedig a 4resz ?ivel. ( nem nektek forumozoknak szol, ne erteset felre ) -
Blyan
félisten
válasz torma1981 #5321 üzenetére
30-50 évvel később játszódik majd, mint a mostaniak, és Shep (a galaxis hőse) öregkorát tölti, elvonultan a világtól (mint Jon Grissom), és hallani sem akar a világ megmentéséről.
Mikor felkeressük biotikus csapással kerget el minket.(#5320) Televan
Olyan krítikus ügyeket megoldva, mint a Rachni Queen tanácsba való felvétele (kontrollált asari által ).
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Televan74
nagyúr
Fantazmagória...
Shep megmenekül. Egy a térközrelék technológiáját felhasználó prototípus űrhajó fedélzetén elindulunk megkeresni lezuhant társainkat.És az univerzumban szétszóródott barátainkat. Közben a elszigetelt rendszerekben vissza kellene állítani a rendet és újra kellene építeni a galaktikus közösséget. Mindenkinek megmutatva az új csillagközi utazás technológiáját.
És a zárójelenet : Shep a hős , újra elindította a galaktikus civilizációt a fejlődés útján.
Happy End.Persze ezt megfűszerezve sok konfliktus helyzettel és felemelő pillanattal.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Blyan
félisten
válasz Televan74 #5318 üzenetére
Szerintem nem lesz ME4, legalább is Commander Shepard vezetésével nem lesz.
Nincs is nagyon értelme, más hőst kell találni, és most mindegy, hogy fellélegzik a végén és azt miért teszi.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz .morrowind. #5314 üzenetére
Lesz negyedik rész. És szerintem "Shepard" nélkül nem tudnák eladni a negyedik részt, azért is lélegzik fel a végén.
(#5312) KubanitoS Kösz a figyelmeztetést.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
vitaro
senior tag
válasz Plazmacucci #5315 üzenetére
Én egy olyat szeretnék mint amilyen a Dragon Age: Origins volt, csak a Mass Effect világában.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
nanorambo
őstag
-
félisten
válasz .morrowind. #5314 üzenetére
Jó lenne egy játék ME univerzumban, Krogan főszereplővé
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
.morrowind.
csendes tag
Sziasztok,emlékeztek a fejlesztők azon kijelentésére hogy "ajánlatos lesz a Mass Effect 3 mentéseit is meghagyni".Mert ugye azt meg mondták hogy lesz még Mass Effect játék,a 3 as csak Shepard kalandjainak végét jelenti.Azt majd meglátjuk a jövőben miként fog ez megvalósulni.Valóban hasznosíthatóak lesznek e a 3. rész mentései.
CIS
-
Spectrum
aktív tag
A játék vége egy képben elmondva, bioware fórum. Ó jaj...
-
KubanitoS
veterán
A Mass Effect 3 úgy, ahogy van tökéletes játék lenne, ha nem a trilógia lezáró részeként adták volna ki, hanem egy köztes részként. Ebben az esetben most nem a sírás menne, hanem arról beszélgetnénk, vajon miként kapcsolódik majd a játék vége a következő részhez, miként lehet innen folytatni.
Televan: Ilyesmit csak nagyon óvatosan írj le ide, mert egy-két ember már nagyon unja a dolgot, meg különben is "videójáték miatt nem szabad rinyálni".
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Televan74
nagyúr
válasz Cray Tyler #5307 üzenetére
Jó neked.
A harmadik részre nem sok figyelmet fordítottak a készítők. Ha csak fele annyi munkát fektettek volna bele mint a második részbe, akkor nem lett volna benne a bug és logikai következetlenség.Sok hozzászólás volt már arról , hogy mennyit dolgot csempésztek bele a játékba más forrásokból. Egyrészt volt egy elvárás a kiadó felé(EA) a megjelenési dátum miatt.Másik dolog , hogy sok meghatározó ember távozott a projektből.
Vagy az ördög a részletekben lakozik és tényleg azt gondolták, hogy később történet szálat befolyásoló dlc -kel, szerettek volna eljutni a végkifejlethez. Mert a három befejező videó sehogy nem passzol a játékhoz.Mindenbe beleugatok!!!
-
vhunor
őstag
Az egész ME3 egy nagy befejezés, nem csak az utolsó 10 perc. Az lett volna a hab a tortán, aztán kinek tetszik, kinek nem.
-
Blyan
félisten
Így van, én is így gondolom. Az előző részek döntése a ME3 egésze során mutatja meg magát, nem az utolsó 10 percben.
A végével inkább az a baj, hogy a ME3 eseményei, bármit is csinálsz, akárhogyan, na azok nincsenek befolyással arra mi történik ott. Pedig kéne.
(#5308) KubanitoS
Rosszul látod.
Vannak akik élvezik az játékot, még úgy is, hogy nem az lett amit ígértek, és vannak, akik tűkön ülve várják a javítást, totál elégedetlenek - szinte mindennel, nap mint nap újabb hibákat keresve kutatva.
Ez van, de itt nem fikázza senki a másikat. Én legalább is nem tettem.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
A hozzászólásokat olvasgatva érdekesnek tartom, hogy egyre inkább előkerülnek olyan emberek is, akik nem magát a játék végét fikázzák, hanem azokat, akik szóvá merik tenni a gagyi befejezést. (Most tekintsünk el attól, hogy egyesek nem is emlékeznek pl az első rész történetére rendesen, vagy netalántán nem is játszottak az előző részekkel.)
Szerintem az lesz ennek a vége, hogy igazából nem a játék végével van a gond, hanem velünk.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Hajdi
senior tag
OFF!!
LOL 2:11-nél vagány a csajszi!"The Man Who Sold the World"
-
JamesHun
addikt
válasz Vistaboy #5303 üzenetére
egy 800 bio pontos DLC jön majd és mindenki megveszi
De lehetett volna Starcraft 2 árazása is arra szintén anyáztatok volna meg ha késik még 1 évet
ME2 DLC nélkül nekem pl szintén érdekesen lett vége, de mind1 ettől még végigvittem az 1-el a 3 elött
de nem értem azokat akik 20-30 óra játékidőt nem értékelnek pár perc miatt annyira hogy még 1x végigvigyék
úgy is végig fogjátok vinni biztos vagyok benneSeriesX: JamesSHun
-
Vistaboy
veterán
Amit én átéltem a Mass Effect 3 végigjátszása során:
1.: Amíg el nem értem a végére, végig azon morfondíroztam, hogy milyen frankó lesz elkezdeni ismét az egész trilógiát a legelejétől. Legalább 5 alkalomra saccoltam, mert hát annyi mindent máshogy lehet megoldani, aminek elméletileg kihatással kellene lennie a végére.
2.: Miután végigvittem, ez a szám egyből kettőre redukálódott: egyszer egy olyan mentést akartam készíteni ME2 alatt, ahol minden esemény negatív végkifejletté lesz (Lehetőleg Shepard is haljon meg), hogy így megnézzem, mi változik. A második egy szimpla ME3 új karakter indítása (Nő), hogy itt is lássam, miben más az importált karaktertől.
3. Mindkét karakterrel kb. 1-2 órát játszottam, de végig arra gondoltam, hogy minek, hiszen többen is írták, hogy nem változik semmi, akármit is csinálok. Így abbahagytam az egészet és mostantól már a leghalványabb késztetést vagy kedvet sem érzem arra, hogy elővegyem akármelyik részt is.
MOD: Inkább játszok addig a Sacred 2-vel (Hamarosan itt a Diablo III is), szerintem a BioWare-nek minimum egy ingyenes (!!!), minden részletet elmagyarázó és történetet kibővítő DLC-t kellene kiadnia ahhoz, hogy elgondolkodjak a ME sorozat újbóli végigjátszásán. És egy fillért sem fogok adni a DLC-ért, ha már az ember megvette egy teljes (CE esetén másfél) játék áráért a programot, akkor az már legyen is teljes, ne csak fél, mint amilyen jelen állapotában van.
Tudom, hogy ők szarnak az elvárásaimra, elvégre már megkapták a pénzemet, tojnak rá, hogy fizetek-e a DLC-ért vagy sem, vagy hogy előveszem-e megint vagy sem? De amennyiben nem oldják meg számomra elfogadható alternatívaként a végét, akkor részemről ennyi volt a játék, és mostantól kétszer is meggondolom, hogy megvásároljak-e olyan terméket, amelyet ők készítettek.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Remus389
veterán
nyugi biztos lesz ME4 is
ami dollarmilliokat hoz azt nem dobják el
pl lehetne az hogy túléli shepard valahogyan
és mittomén a Kroganek elszaporodnak és őket kell irtani.: D
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Derrewyn #5279 üzenetére
Pár órája fejeztem be a játékot. Korábban sikerült elkerülnöm minden spoilert, ezért váratlanul ért, nem voltam erre felkésztülve. Nagyjából ugyanazt éreztem mint amit itt már rengetegen leírtak rengetegszer: csalódás, hiányérzet, elmaradt katarzis, értetlenség a logikai hibákon stb.
Viszont ez az indoctrination theory video magyarázó, amit belinkeltél, valóban helyreteheti a dolgokat. Sok olyan apró utalást és jelet, összefüggést mutatott és magyarázott meg, amit a (számomra legalábbis) nehéz küzdelem hevében nem is vettem észre, vagy átsiklottam fölöttük.
Ha ez a magyarázat nem csak egy fan kétségbeesett megoldáskeresése, egy feloldási kísérlete a legtöbbünkeben megmaradt hiányérzetnek, hanem tényleg a készítők eredeti szándéka, akkor tényleg zseniális a befejezés, és a történetet továbbszövő DLC-knek is van létjogosultsága.
Ha viszont kiderül, hogy ez az értelmezés csak egy fan hipotézise, és semmi köze a történetet írók eredeti elképzeléséhez, akkor... nos akkor marad a "Biovér békapháttya" életérzés. Most már nagyon kíváncsi leszek, mi sül ki ebből, már ha kisül még valami.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest