Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
Pár kép, szép egymás után, ahogy egy Slava osztályú cirkáló próbál védekezni egy nagy halom Harpoonnal szemben...
-=Vitya=-
-
-vitya-
őstag
Ez pedig Wolfpack csatornája a játékról, elég jól bemutatja miről is van szó:
https://www.youtube.com/watch?v=X5JCp8dGzwY&list=PLIGYcR_Gx8AvWrULgDV93HC9OmAdyRT8D-=Vitya=-
-
-vitya-
őstag
Tengeralattjáró vadászat:
És a torpedók megérkeznek:
-=Vitya=-
-
-vitya-
őstag
Ez itt egy NATO convoy útja, miközben tisztában van a tengeralattjáró fenyegetéssel.
Szinte száraz lábbal át lehet kelni az Atlanti Óceánon a sok szonárbója tetején lépkedve-=Vitya=-
-
-vitya-
őstag
Vannak még bug-ok, de már most sem rossz a játék.
Én amúgy a Red Storm Rising könyv alapján kíszítek kampányt, amit itt el lehet érni:
https://drive.google.com/drive/folders/1MFud9i5QOc9BwsJj8yBhkUjDTcedh2ca?usp=drive_linkfolyamatosan frissítem, ahogy a tesztelés halad.
Sajnos ez egyik baja a játéknak, hogy elég sok játékidő és egység után elszáll a memóra foglaltság, így elkezd akadozni. Nagy scenariót így nehéz végig játszani.-=Vitya=-
-
-vitya-
őstag
Sea Power: Naval Combat in the Missile Age
A Sea Power: Naval Combat in the Missile Age vagy Sea Power egy taktikai szimulációs videojáték, amelyet a Triassic Games fejlesztett és a MicroProse adott ki 2024. november 12-én. Az egyik fejlesztő egyben a Killerfish Games 2017-es Cold Waters című játékának korábbi vezető fejlesztője is volt. Sokan a Jane's Fleet Command (1999) szellemi utódjának tekintik. Szerintem ez igazi nagy előd a Strike Fleet volt.
Fejlesztés
A fejlesztés még 2019-ben kezdődött, a fejlesztőeszközként a Unity-t használták. A játékot még az év decemberében jelentették be a cég Facebook- és Twitter-oldalán. 2023-ban valamikor a játék a Unity 2018-as engine-ről a Unity 2021 LTS verziójára váltott. A fejlesztők mindegyike különböző országokból származik (Svédország, Németország, illetve Lengyelország). 2024. november 12-én jelent meg a játék Early Access-ben. A teljes megjelenést egy éven belülre ígérik.Játékmenet
A játék az 1960-as és 80-as évek közötti hidegháborúban játszódik, és elsősorban a NATO és a Varsói Szerződés erői közötti tengeri harcra összpontosít az Atlanti-óceán északi részén. A játék számos közös jellemzője a Fleet Commanddel, beleértve a 3D grafikát, a valós idejű játékmenetet, az időgyorsítást és a hordozó és szárazföldi repülőgépek bevonását. A játékmenetben szimulálni fogják a polgári légi forgalmat is. A játékban olyan hajók és repülőgépek is szerepelnek, amelyeket a befejezés vagy a megépítés előtt töröltek (pl. az Orel-osztályú repülőgép-hordozó/Project 1153).
Early Access limitációk: Kampány még nem játszható egyben, külön scenariók vannak. Időgyorsítás csak 100x-ig skálázódik. stbNagyon jó Mission Editor jár hozzá, valószínűleg nagyon sok játékosok által készített content jelenik majd meg hozzá.
-=Vitya=-