Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz vargalex #34147 üzenetére
El kell hogy fogadd te is, ha Kodi mondja akkor pedig úgy van, nem belőlelem pattant ki. De ha nem így lett volna, nem írok ez ügyben, úgy se lehet kapni választ legtöbb esetben, mert a felhasználó hibája, szóval inkább nem írok, csak kivárok, próbálom megoldani amit lehet és kész. A py3 biztosan nem kompatibilis a py2-vel mivel alapvető működésben vannak különbségek.
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
válasz brazos #34125 üzenetére
Szeretném megköszönni a segítséget, egyből működésre bírt mindent. Nem merem leírni miket, de jó pár számomra új és régebbi plugin telepítése és müködése rendbe jött. Valamint most már a 19-es verziót kell használni. Kb. két hete mikor még automatikusan Linuxon felkerült a 19-es verzió nem működtek a dolog, így vissza kellett menni 18.9-re, mai napra már nem működtek a dolgok 18.9-en, minden ki lett javítva python 3-ra.
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok! Nem tudok semmit nézni, minden üres lapra, üres semmire jutok ki. Nálam van a baj csak az exoshark, moviesharkcc-vel? Windows, Linux teljesen mindegy ugyan az az eredmény. Látom, hogy a plugin régen voltak frissítve. Most konkrétan Anime kategóriák között nézelődnék, de animeaddictson, moviesharkon alig van valami, csak a fentieken lenne nagy választék.
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Új profilt raktam a kodi alá, de akkor se tudtuk beindítani a vidto.se vagy vimeo linkes animéket. Valaki tudja mit kell csinálni velük MovieShark alatt? Valamint a mindigtv 1.0.8 se frissíthető 1.0.9d-re csak hibára fut, erre sincs megoldás? Ha valaki tud alternativát vagy valami megoldást jöhet privátban is ha úgy kényelmesebb.
Nagyon köszönöm ha kapok választ.[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán tudom van-e jobb válasz, mivel csak így szoktam megoldani. Szóval, egy idő után mindegy mennyi, vagy melyik, vagy hogyan használja valaki a kodi-t egy idő után fixen tönkre megy valami. Arra gondolok, hogy mindig minden hibára fut, aztán egy idő után állandóan az a vége, hogy python hibával kilép és nem csinál semmilyen lejátszást. Én ezt úgy oldom meg, hogy törlöm a profil mappát úgy ahogy van és újra rakom azt a pár plugint amit kell. Ti, hogy csináljátok, hogy hosszú távon mindig működjön a kodi? Hogy kell jól karbantartani kodit?Linux MInt, és 19-es kodi. Csak ez meg egy böngésző fut a rendszeren, semmi oka a kodi-nak panaszkodni rengeteg hely van a HDD-n, nincs gyakori rendszer frissítés se.
-
Skullwipe
senior tag
válasz -szabi- #20034 üzenetére
Elhiszem, nekem is volt többször, nem rég én is kérdeztem, de nem jött semmi, itt ez ilyen, de mikor megláttam, hogy másnál is végül törölgetni kellett, gondoltam, leírom, hogy én is végül így oldottam meg. Őröljünk, hogy egyáltalán csinálják páran a dolgokat, és tovább görgetik, ez tényleg nem olyan vészes dolog, csak nem akartam ilyen radikálisan hozzányúlni, de sajnos máshogy nem megy, már ős régi profil volt, ami nem féltetlen jelenti, hogy gond van vele, de én nem tudom megfejteni mi a gondja, és ez idő alatt már sokszor újra raktam a kodit mindenféle linuxokon és jól megtanultam mit kell pontosan csinálni, hogy azonnal minden elérhető legyen, de ez ugye ott nagyon könnyű ha benne van a helyi program kezelőben.
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Szóval jó rég felraktam a Kodi 16-ot. Nagyon nem használtam. Most akarnám. Most az a baja a kiegeknek hogy látja hogy elérhetőek a dolgok, de nem tölti be a forrásokat, hiába keresi és kutattja át. Ez a 16-os verzió hibája lenne, vagy teljesen ki kell takarítani a fájljai között? Ha ez a helyzet a takarítással, akkor pontosan melyik mappáját töröljem, esetleg az egész profil mappát és így kezdjem újra? A kiegek frissek, csak nem akarja a linkeket megtalálni, gondolom valami összeakad, de lehet csak már a régi verzió miatt nem működnek, nem tudom. Tudnátok mondani valamit erről, nem nagyon ködösen fogalmazva, én mint egy sejtű állatka is megértsem, köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Nálam lehet a baj, mert én nem látom egyik repoban sem a frissítést, se az
ésRTL Most -hoz. De külön köszönet, hogy külön viszont letölthető az egyikAnimeAddicts [ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Szeretném megköszönni, hogy újra megy az
. Nem tudom, hogy magától, vagy tényleg hozzányúlt valaki, de pár napja nem ment, most újra megnéztem (az előbb) és már újra mutatja rendesen a részeket az adott sorozatnálRLT most -
Skullwipe
senior tag
válasz Zahire #15776 üzenetére
Látod, hogy én is milyen szép választ kaptam. "Menjél vegyél másikat"
Most még egyszer Lubuntuval próbálkozok, megint nincs kép egyszerűen. Valahogy pedig tudom hogy ki tudok csikarni belőle. Lazán felmegy a 17.3, semmi gond sincs, sehogy se kapok képet, na majd csak rájövök. Mindenhol a videokártya cserét ajánlják, de baromi nehéz már ilyesmit találni, nagyon lehalt már ez a dolog, tényleg jobb fejlettebb technika után nézni.
Mindig ez van, és szépen meg van mondva, hogy "hülye vagy és fogd b"e, jól van, akkor meleg van, legyen igazad.[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Valakinek van tapasztalata Intel Pentium 4 (3GHz) + NV mx440 páros és kodi beüzemelésére? GNU/Linuxoknál (Xubuntu, Mint, Bodhi) állandóan a nouveau driveral csak szívás van és a vége az, hogy nincs képem kodin, ha meg a hivatalost akarom, akkor meg olyan régi a disztró, hogy nem megy fel a kodi. Xp-t is próbáltam, de ott ha minden igaz 12.3-ig le kell menni hogy felmenjen rá, addig nem jutottam, mert mással próbálkoztam és elrontatta a betöltéséhez a partíción a dolgokat, az xp felrakni meg nem olyan gyors dolog. OpenElecről meg ne is beszéljünk, azt képtelenség ilyen rendszerre felrakni, lementem 4-ig is, de semmi, csak üres kép, vagy instant reset volt állandóan, vagy ugye az architektúrára való hivatkozás, hogy nincs x64. Kodi rendszereket is néztem, azok meg nem raknak fel semmilyen drivert és tetű lassú minden és már nagyon régiek.
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
válasz Tasa76 #15556 üzenetére
Erre szokták a bufferelés beállítást állítgatni, nem tudok konkrétumot, de már volt róla szó.
Be lehet állítani, ott van minden a beállításokban, de lehet csak a gond lesz vele, azért próbáld meg. Vagy kikapcsolgatod egyenként a szolgáltatókat vagy át állítod csak magyarra a beállításai között.
-
Skullwipe
senior tag
válasz etrop01 #15534 üzenetére
Már alapból is voltak gondok, hogy olyan anyagok se mentek amik a főgépen simán, már mint a forrásból nem tudott soha semmit kiolvasni és semmit se jelzet, vagy mondta volna hogy baja lenne. Na simán töröltem win alatt a beállítás mappáját
, átraktam a nagy gépen találhatóra. Voilá, ment rögtön ahogy kell auser per profilod per appdata per roaming per kodi is. De azt is megpróbáltam, hogy teljesen elölről beállítottam újra mindent, de akkor meg nem minden ment mondjukmovieshark alól se. Na de most ez így megoldotta végre és megy minden rajta. Arra jutottam, hogy lehet az a gond, hogy kikapcsolgattam a forrásoknál az összes nem magyart, nem a beállításokban nem állítottam csak magyarra, mert láttam, hogy abból csak gond van. Igaz így megint több mindent néz át, de alapon hagytam mindet, és még belépni se kell már aexoshark .moviesharknál [ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
válasz etrop01 #15527 üzenetére
Nem tudom hol csináltad. De nekem két gépen van fent. Az egyiken pár napja raktam fel a kodit újonnan, aztán nem is használtam a sharkot se, és most megy. A másikon már egy ideje fent volt, folyton csak letöröltem, hátha az megoldja, meg gyorsító tárt és metadat törlést csináltam rajta állandóan, beléptem, kivettem a belépést, akkor se jó, állandóan a hiba naplóval jön és a fehér piros alapon ikszet kapok, hiba naplóban sincs semmi info, csak hogy valamelyik sorral a 189.-en baja van a python file-ban.
-
Skullwipe
senior tag
-
-
Skullwipe
senior tag
válasz pkollar #9989 üzenetére
Szerintem meg ők hordják nagyon fent az orrukat, hiszen totálisan ingyen kapják amiket feltöltenek, nem ők készítik, az meg hogy szinte ingyen van gigabit netje valakinek azért már ne gondolja hogy övé a világ és ezt értsétek jól, igen is van belelátásom a dologba és nem szerettem soha ezt a buta hozzáállást. Akik csinálják a felhasználható tartalmakat, azoknak is a szabad idejük, energiájuk, pénzük megy el erre, semmivel se jobb a helyzet azon a fronton se.
-
Skullwipe
senior tag
válasz huliganboy #9063 üzenetére
Ja, akkor nincs magyarázat, totálisan jogos a flame, fórum etikett
-
Skullwipe
senior tag
válasz huliganboy #9055 üzenetére
"5 perc helyett 15 percig szerkesztheted a hozzászólásaid", ha van prémiumod.
-
Skullwipe
senior tag
válasz huliganboy #8949 üzenetére
Jó, akkor törlöm és elfejtem hogy létezik.
-
Skullwipe
senior tag
Mióta lett belépési kód szükség a sorozat barát pluginhez, mert én nem tudok belépni ilyesmi nélkül, az oldalon meg nem látok reg lehetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest