Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Nem tudom volt-e már, de ez...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
Garantáltan karcmentes független 16-os i6-ért mennyit kérhetek, még novemberig garis. Az a baj, hogy GSM boltok OM kiszerelésben nagyon olcsón kínálják.
-
Arcképgyáros
Elvitték 5S-t 127-ért.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
Ezt már szeretem. FB-n adta be, durva tartalomra figyelmeztetve, ideje volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -secret- #101781 üzenetére
Persze, az én telefonhasználati szokásaim mellett az Aranytárskártya Next M bizonyult a legkifizetődőbbnek, amivel viszont már lehet csípni jó kütyüket előnyös áron, igaz, az 5c-t most a párom Next S-ével hoztam el cca. 30-ért, amit 19 hónap alatt kb. észre se veszek, olyan kis tétel a teljes számlában.
-
törölt tag
Nekem a Telekomnál soha nem volt gondom a 2 év hűségekkel, most meg, hogy lecseréltem a behalt wifi-antennájú 4S-t, a havi másfél giga netből se szoktam kiszaladni. Készülékvásárlásnál meg jó azért a két év kamatmentes részletfizetés lehetősége.
-
Cyberpunk
félisten
Mennyire utálom ezt a fos telenyomort. Miért kell úgy visszalassítani az embert, hogy a készülék gyakorlatilag használhatatlan legyen? Egy szaros email elküldése is fél perc legalább. Ja a pót adat meg 100 MB 500 Ft, na szépen vagyunk.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz pana0017 #101759 üzenetére
Elég jó vétel volt.
gyuromoj: jók ezek a hatásvadász címek. Ez amúgy a tokot dícséri. A telefon pár mp-et bírna csak víz alatt.
Az utolsó bekezdés a cikkben vajon találgatás? Esetleg a megtaláló vallotta be, hogy próbálkozott vele, de nem jött össze így vissza adja inkább?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pana0017
senior tag
Megvettem az 32 gb-os független 5S-t 100-ért barátnőmnek. Nem találtam semmi buktatót, felhívtam az Applet is előtte. Egy apró sérülés van csak a sarkán.
-
nagyúr
válasz madgie #101751 üzenetére
Miért röhögnénk? Mivel ugye disznót tartanak szüleim, és vágni is szoktunk, disznózsírt használunk mi is asszonnyal, persze, van amihez kókuszt,ha olyan. Illetve vadász barátunktól most kaptunk egy adag vaddisznózsírt. Nagyon jó, ha az elején a szagát kibírod (ami elmúlik, ha rendesen felhevül)
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #101752 üzenetére
Sejtettem,h azt valaki más kapta, azért volt a smiley, de akkor jól járt a kutya
madgie: én a sima olajnál sokkal jobban szeretem az olívát, nem is veszek soha simát. Egy időben anyám a kókuszzsír híve volt, az se volt rossz igazából, nem érezted a kaják ízén,h nem olajban készültek, cserébe jóval kevesebb kosszal jár és elvben egészségesebb is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Kis lajtos vacsora...
-
SÖ
addikt
GALLARDO
Te a Lamborghini után választottad a neved? Pár hete Astra buzi vagyok, és asszem így is maradok, főleg ezek után. [link]
-
legenda
válasz rolio1 #101741 üzenetére
nem elég, mert a készülékhez kapcsolódó előfizetés számlájával történő elmaradás esetén is tiltható a készülék.
akkor okés a számla, ha az domino vagy listaáras (előfizetés nélküli) vásárlásról szól.
kíváncsi lennék a személyes átvételre - általában postai útra terelik a dolgot és benyelik az előleget, de a készülék nem érkezik meg, vagy nem a megbeszélt típus/állapotú -, de egy jótállás nélküli készüléket még úgy sem vásárolnék meg adott hirdetés alapján, pláne a szolgáltatós múltját tekintve.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz rolio1 #101739 üzenetére
szia,
- ne utalj előre, mert nem tudhatod, hogy mit kapsz, ha küld valamit egyáltalán
- eredetileg telekomos volt, de már független (nem valószínű, hogy hivatalos úton lett függetlenítve)
- hiába lett függetlenítve, bizonyos esetekben tilthatja a szolgáltató probléma esetén
- garancia nincs rá (akkor vagy nem tavaly decemberben lett vásárolva, vagy akkor, de a mókolás miatt ugrott a gari)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rolio1
tag
Sziasztok!
ebben a telefonban mi lehet a buktató?
Köszönöm -
whitezo88
nagyúr
mára bezárhat az internet [link]
-
Arcképgyáros
Elég érdekes ez a DPD futárszolgálat, tegnap kaptam emailt, hogy:
"A csomagszámokra kattintva az internetes oldalunkon érheti el a nyomkövetési információkat.
A küldeményt futárunk a 2015-07-30-n 08:00 és 18:00 óra között az alábbi címre szállítja ki:"Tegnap lóf*szt nem kaptam, ma írják, hogy szállítás alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Itthon lószar, távolabb durvább dolgokat tesznek...[link]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Automataváltó témához, én imádom, ha tehetném sose vennék kézi váltós autót. Talán csak a hétvégi csapatós, amiből manual kéne. Ha rá érzel, sokkal egyszerűbb az élet vele mint egy kézi váltóssal. Nem egy autóval volt már dolgom, mind szerettem. Az idősebbekkel az az egy bajom van, hogy elég bután vannak programozva, pl 60nál rakja negyedikbe. És bármit csinálsz nem rakja előbb... Ha te 55-el mész, akkor zörgeti 2100rpm-en, holott egy 3literes V6 elvinné alapjáraton is. Ez az egy ami néha tud idegesíteni bennük. De ezek a tiptronic előtti időből való automaták. Amit hiányolok, pl a 750-be úgy volt, hogy szinte bármilyen tempónál le léptél a gázról, le ejtette alapjáratra és gurult, az tökre szerettem. Viszont a CVT váltó egy borzalom robogóba imádom, autóba szánalmas, főleg ha gyenge is az autó(Civic Hybrid pl) és bőg 6000-7000rpm-en és nem gyorsul
-
pana0017
senior tag
-
Arcképgyáros
válasz Zjunior #101718 üzenetére
Balatonon amikor kiadjuk a nyaralót mi is kérünk, volt már olyan régebben, hogy egy egész hét kiesett amiatt mert lemondták, vagy előfordult már az is, hogy még a telefont sem vették fel. Patkányok.
Kezdő Balázs: Szerintem szakmai topikba írj ezzel a témával, én nem vágom a jb-t.
[ Szerkesztve ]
-
Kezdő Balázs
tag
válasz -secret- #101715 üzenetére
Szia! Van egy iphone 4s-e és szeretném jailbreakelni,de sehogyan sem tudom ios8.4 van rajta és már próbálkoztam a taig EN 430-as programmal,új itunesom van telepítve és azt olvastam,hogy állítólag régebbi verziójú itunes kell ,na én letöröltem az új frissebb verziós itunest és telepítettem a régit ,de ez a taig jailbreak program nekem csak 20%-ig megy fel ,ja és a mobilomon is a le írás szerint ugyan úgy mindent beállítottam,repülő üzem mód ,iphone keresés ki,jelkódzár ki és ,akkoe sem engedi ,szerintetekmit csinálhatok rosszul? vagy ti mit javasolnátok nekem,hogy mivel jailbrekeljem?
Előre is hálásan köszönömÜdv:Balázs
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!Bocs,hogy megint bezavarok,de valaki tudna nekem is válaszolni a kérdésemre ,mert egy ki helpre lenne szükségem köszönöm szépen
Üdv:Balázs
-
-
Gergőke88
addikt
-
Gergőke88
addikt
Nah már megkaptam a topikban, hogy én vagyok a hülye...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest