Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
válasz Mr.Csizmás #6099 üzenetére
olvasd el és döntsd el. én soha nem szerettem az ilyesmit, azt meg a topic adja, hogy itt éppen Apple témával kapcsolatban fordul elő. ha éppen egy tévéről vagy kocsiról hazudnának, azt is kijavítanám.
sose lennék jó újságíró, túl erős hozzá a gerincem. hehe. esetleg oknyomozó.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
sztem a cikknek igaza van, ha azt nézzük hogy mit lehet csinálni vele, és hogy.
valamit valamiért, korrekten és őszintén nyilatkozott a termékéről.
ps.: minden magyarnyelvű cikk ferdítés, és rátesznek amiben nem fényezik az applet?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Malachi
addikt
válasz Ragnar95 #6095 üzenetére
fene tudja, júzer errornak tűnik.
a win95-nél még általános volt, hogy mi írtuk a config.sys-t meg a többi hülyeséget, hogy szóljon a hangkártya. a win98 folyton fagyott, kékhalálozott, MINDENTŐL. az XP-t félévente újra kellett tennem, de rutin volt, tudtam, hogy ennyi kell, hogy jó legyen. a Vistánál utáltam, hogy tökmindegy mit csináltam, fél év alatt teleszemetelte a rendszerpartíciót annyira, hogy már a töredezettségmentesítéshez se volt hely a 40GB-os partíción, amin CSAK a Vista volt.
a Win7 meg egy csoda. egyszerűen mióta megvan, egyetlen apró pici hibája nem volt. alaplapot, komplett konfigot cseréltem alatta többször is, újratelepítés nélkül. mondom, egy csoda. nem kell más.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz David75 #6093 üzenetére
Én meg megjelenés óta, több gépen is volt, több verzió (32, ill 64bit) és mindegyikben voltak/vannak bugok, például ha felugrik egy nem teljes képernyős ablak (mentés másként, stb.), akkor villódzik az egész ablak addig, amíg minden mást le nem küldök kicsibe, ezen kívül jópár program fagyogat, elég szép vírusokat is sikerült már bekapnom,de apám gépét is kellett már win7-tel újraraknom, mert bekapott vmi vírust vagy nem tudom, úgy, hogy azt csak munkára használja....
Nagyon örülök neki, hogy valakiknél jól működik a winf@s,de nálam sose volt tökéletes, mindig voltak idegesítő hibái....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
Szerintem már a Vistával sem voltak komolyabb problémák, ahogy W7 is rendben van. Használtam OSX-et is, amiben jobb, hogy igényesebb külsővel rendelkezik, talán picit logikusabb is, és azonos vason jobban fut. Persze ez csak egy átlagos felhasználó véleménye. De fagyásokkal és vírusokkal Windowson sem találkozok egy ideje. Mostanában volt egy kis problémám, de ez az nvidia-firefox-gigabyte hármasnak volt köszönhető. Ennek ellenére ha majd teljesen hidegen hagynak a játékok, akkor biztos visszatérek OSX-re azért. De az nem most (1-2 év) lesz. vagy ha esetleg úgy alakul, hogy kell majd hordozható gép, az biztos MBP lesz.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz Malachi #6091 üzenetére
Jó nem jön le , hogy még az alapító szerint is szar az iphone/jobb az android dolog amire kattintanak az android fanok, hogy legyen elégedettség meg önigazolás.
Mikor jönnek rá hogy más irány vonal a két rendszer?
#6092: Rc2 óta használom úgy hogy ezekről a hülyeségekről inkább ne beszéljünk...
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Ragnar95
félisten
válasz David75 #6090 üzenetére
Átláthatónak átlátható a win7,de egységesnek nem egységes hadrverszinten
Akadni akad a win7 is, fagyásokat is képes produkálni és tele van nagyobbnál nagyobb bugokkal....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Malachi
addikt
na, elolvastam az eredetit, kár volt felháborodni.már az eredeti cím is erős túlzás (hazugság) a nyilatkozat alapján, a magyarítója meg még rátett egy nagy lapáttal. itt az utolsó része angolul és magyarul, aztán az, amit a magyar cikkben írtak. felejtsük is el.
But Woz says he still recommends the iPhone as the best choice for most users. “The people I recommend the iPhone 4S for are the ones who are already in the Mac world, because it’s so compatible, and people who are just scared of computers altogether and don’t want to use them. The iPhone is the least frightening thing. For that kind of person who is scared of complexity, well, here’s a phone that is simple to use and does what you need it to do,” he says.
---
Woz viszont ezek után is azt mondja, hogy a legtöbb felhasználó számára az iPhone a legjobb választás. "Azoknak ajánlom az iPhone 4s-t, akik már a Mac világban élnek. (rendelkeznek Apple cuccokkal) főleg a kompatibilitás miatt és azoknak, akik félnek a számítógépektől és nem akarnak bütykölni velük. Az iPhone-nal kapcsolatban nincs mitől félniük. Azok, akik félnek a bonyolult holmiktól, tessék, itt egy telefon, amit könnyű használni, és azt teszi, amit kell."
---
"Szerinte azok akik "félnek a számítógépektől" és azok "bonyolultságától" jobban járnak ha inkább az Apple termékét vásárolják, ami egyszerű kezelhetőségének köszönhetően biztosan nem hoz túlzott bonyolultságot minden bizonnyal egyszerű életükbe."
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz David75 #6087 üzenetére
Az első kettőhöz, volt már, és van is szerencsém. És a tapasztalataim alapján, helytálló, az aláírásom. Ebben az éveben akarok átmenni OS X-re, eddig elvoltam a win7-tel, de most már elegem van, a hülyeségeiből.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
-
Malachi
addikt
"Szerinte azok akik "félnek a számítógépektől" és azok "bonyolultságától" jobban járnak ha inkább az Apple termékét vásárolják, ami egyszerű kezelhetőségének köszönhetően biztosan nem hoz túlzott bonyolultságot minden bizonnyal egyszerű életükbe."
flame on
Woz b*szki, megártott a whisky? vagy 30 év után kijózanodtál? miféle marhaság ez?
-
David75
őstag
Ma a színvonal napja van ioff-on
Csupa kifinomult kép és hozzászólás beleértve magamat is
Toekie:
-apple alapítója szerint
-többet tud
-android-ios harc
-pcforum.huEddig olvastam linkre már nem is kattintok.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #6068 üzenetére
Én amit akartam, megvettem.
Most kezdenék gyűjteni a Modern Combatra, de ki tudja, lehet odáig nem jutunk már el. -
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #6066 üzenetére
Azért ha nem lenne több sponsor app, azt jeleznék, nem? Általában 3-4 naponta jönnek, most 3 napnál járunk, holnap-holnap után szerintem jönni fog.
-
b4zsi-
őstag
Behalok, ha nem lesz több szponzor app már csak 80 kredit kellene a Real Racing 2- höz
-
b4zsi-
őstag
válasz Ragnar95 #6053 üzenetére
Marketing eszközök megfelelő alkalmazásával szinte bármit el lehet adni a "birkáknak". Elég volt egy kivetített épületre fényjáték valami Miki Mouse Dj és mindenki visítva várta a telefont. Ezek mellett nekem tetszenek a Wp7-es Nokia telefonok tény, hogy a 710 elég rusnyára sikeredett... Nézzétek meg az N9-re is több reklám érkezett és az is sikeres telefonná válhat a bukott rendszer ellenére is...
-
Ragnar95
félisten
válasz David75 #6054 üzenetére
Lehet, eddig még nem volt szerencsém élőben találkozni Lumiával sajna Amúgy nekem az IPS jön be a legjobban és azután az SLCD, Amoled szerintem túlszaturált és túl mesterséges (legalábbis a Samsung-félék, a Nokia-féle nem tudom, milyen lett)...
Ez tényleg poén, bár kár,h nincs is ráírva a telóra sehova,h 4 vagy 4SPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
David75
őstag
válasz Ragnar95 #6053 üzenetére
Nem mondtam hogy megéri.
HD7-nél meg nézd a 4,3"-os slcd kijelzőt úgy hogy pont fekete az egész rendszer. wp7 amoleden a legszebb akárhogy is mivel rengeteg a fekete.
Amúgy utálom az ilyeneket meg amúgy is apple párti vagyok de ezen nevettem:
-
Ragnar95
félisten
válasz David75 #6051 üzenetére
Szerintem akkor se ér 2x annyit.
Bár tény, hogy a Lumia 800 és 900 dizájnja kiemelkedik a többi WP7-es készüléké közül, de a 710 szerintem kifejezetten csúnya lett.
Én ha WP7-et vennék, sokkal inkább vennék egy HD7-et, mint Lumiát, bár nyilván előtte összehasonlítanám őket és elgondolkoznék, hogy megér-e annyi pluszköltséget a Lumia...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz David75 #6047 üzenetére
Én az egész Lumia sorozatot nem értem egyszerűen....
Semmivel nem tudnak többet, mint a többi WP7-es teló, csak annyi, hogy Nokia és van bennük Offline navigáció,de cserébe 2x annyiba kerülnek, mint a konkurensek...
Android vonalon én se várok nagy fejlődést, 720p-snél nem lesznek nagyobb kijelzők, szerintem mostmár a méret se fog nőni, 4 magos procik a 2-3. negyedévben és ennyi...
A következő iPhone-ra én kíváncsi leszek, mert ugye mostmár itt az ideje a dizájnváltásnak, bármennyire is jó a 4(S) dizájnja+ szerintem a felbontást és a kijelzőméretet se árt növelni
Meg az iPad kijelzőjére leszek kíváncsi, hogy felülmúlja-e az új Transformer Prime FullHD kijelzőjét, bár már azis bőven elég szerintemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Malachi
addikt
válasz David75 #6047 üzenetére
az Apple-nél talán lassan érik egy megújított iOS. bár lehet, hülyeséget mondok, de lassan azzal is lehetne valamit kezdeni, én nem bánnék egy modernebb felhasználói felületet.
amúgy most jött meg a 3Gs-em, nagy nehezen megváltam a 3G-től...szerettem. de ez meg hála égnek ugyanolyan, csak gyorsabb. és hát az 5-ös iOS álom a 4.1 után.
-
David75
őstag
válasz Ragnar95 #6044 üzenetére
ces évek óta 0 számomra. Lumia 900 húha, 4,3"-os lumia800. Micsoda innováció. Kamerában mindig is gyatra HTC 16mpx-es kamerával domborít. Hány megás képek lesznek ugyan olyan szar minőségben? 40-50 mb?
Elmondom az idei évet.
Android: 4 magos erőgépek, 5"-os kijelzők és SGS3! egyik se érint azon kívül hogy nem értem majd miért esik le az embereknek az sgs3-tól az álluk 4magos és???
Apple: nagyobb felbontású 4magos ipad3, ugyan azzal a hardverrel gyengébb órajelen új iphone és itt van ez egyetlen kérdésem az évben. Lesz-e nagyobb kijelző? De ezek se érintenek.
Wp7: Több támogatott processor,skype,ötlettelen telefonok. Túlságosan ez se érint.iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Ragnar95
félisten
válasz David75 #6043 üzenetére
Valóban nagyon nehéz mostmár valódi újdonságot bemutatni az egész elektronikai iparban.
Megint kéne egy Steve Jobs, hogy valami nagyot alkosson Ha itt lenne, biztos kihozott volna valami forrdalmian újat pár éven belül
Amúgy a CES-en se volt semmi igazi újdonság és szerintem Barcelonában se leszPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
David75
őstag
válasz Ragnar95 #6042 üzenetére
Itt is bármelyik topicba találhatsz remekműveket. Én már nem nagyon tudok nevetni se az ezredik vérblédesen se a supermen2-kön se apple-ösökön se a nyitott szósz hívőkön.
Meg most már olyan ingerszegény a mobilipar, hogy semmi se éri el az ingerküszöböm. Most ez már olyan mint 2007 iphone megjelenés előtti állóvíz. (4 magos szuperfonok nem hatnak meg sajnálom)
-
Ragnar95
félisten
-
b4zsi-
őstag
Ilyenkor örülök, hogy ezek az emberek nem ide jönnek informálódni. Azt írja az Iphonet nem Gorilla Glass védi, hanem retina
-
Ragnar95
félisten
Pl ha nem 13 napos lenne egy munkahét 1 szabadnappal, ezen kívül több fizetés, stb....
De nem dolgozom Kínában, így nem vagyok tisztában az ottani munkakörülmények részleteivel,de jópárszor cikkeztek már róla, hogy öngyilkosok lettek kölünböző kínai elektronikai gyárak dolgozói....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Volt már erről szó nyáron is....
Amúgy ehhez nem sok köze van az Apple-nek, a kínai gyárak 70%ában ilyenek a munkakörülmények és elégedetlenek a dolgozók....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
nem új ez. [link]
-
nagyúr
-
Toekie
tag
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #6032 üzenetére
Igaz, mivel gyakorlatilag ez biztosítja az innovációt, az újdonságoknak kb a felét a cydiából emelik át...
Bár elég ellentétes az egész, hiszen teljesen nem akarja legyőzni a jb-t az apple az innováció miatt, de közben nagyban harcol ellene a warez miatt...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
nagyúr
válasz Ragnar95 #6029 üzenetére
Hát igen, de akkor azt is vegyék át,hogy amit akarok, kirakhatom a lockscreenre... elvégre,ha valamit meg akarok nézni, egyszerűbb egy gombot megnyomni, és mikor kivilágít a kijelző, látom is. Mostani állapotában necces, hogy akkor feloldani, lehúzni a notif. centert és úgy megnézni bármit is, akár alap, akár JB-s widget.
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #6027 üzenetére
Az a gond,h az Apple notification centernek nevezi és nem tálcának és ezzel meg is magyarázzák, hogy miért nem lehet belerakni semmi mást,de legalább JB-el be lehet
Remélem a widget-eket átveszik majd a cydiából mondjuk az 5.2-be
Everman: vannak olyanok is, ld. freemyapps[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
... és miért csak a homescreenen... ez a nagy bajom nekem is. Mondjuk lockinfoban is az a jó, hogy egyszer kellett megvennem, és a licenszet tovább tudom hozni az újabb devide-okra, ha az előzőt eladtam esetleg. 8 dolcsit simán megér (jobban, mint annó az IM+ pár éve).
Ragnar95: hát ha nem nézegeted mások megosztott képeit, meg videóit, akkor nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #6024 üzenetére
Akkor majd kiderül,h elég lesz-e vagy sem,de remélhetőleg még az app-al is elég lesz a 100mega
Amúgy már jó rég óta nem működik a képfeltöltés, nem tudom, mit csinálnak vele...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Hogyne lenne? Lockscreenre kipakolhatok csomó mindent, egyrészt szebb, másrészt olyat is, amit iOS 5 továbbra sem enged: pl. időjárást, stb. Össze nem akadnak, amit kiteszek lokcscreenre, azt letiltom notif centerben, hogy ne pakolja rá még lockinfo tetejére.
Ragnar95: nemtudom, 2 giga mobilnet van a csomagomban, sosem figyelem. Írtam cikket a counterekről, de még mindig nincs képfeltöltés, külső szerverről meg nem akarok linkelgetni, de már mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #6021 üzenetére
A data counterre nekem is szükségem lesz nemsokára, mert végre előfizus leszek, amiben lesz mobilnet
Amúgy 100 mega net FB-ra csak Operával elég vagy az alkalmazással is?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Jó, hogy a cikk azt írja,h jobban jársz így egy leharcolt telóval eladásával, mintha eBay-en tennéd ugyanezt,de azért egy működőképes,de leharcolt iPhone bőven többet ér, mint 70$ szerintem....
-
Ragnar95
félisten
Installoust életemben nem használtam, egyszer kipróbáltam,de elég gagyi az az app
SBSettings, Barrel, Winterboard és Multifl0w miatt kéne főleg
Attól, hogy töltöttem le appokat nem kellett sose Installoust használnom, vannak sokkal egyszerűbb és jobb módjai a dolognak[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
máyköl
veterán
-
b4zsi-
őstag
Azt hiszem a Real Racing lesz a nyerő... a Fifa majdnem 3x akkora , mint a Real Racing amit a 8 gigás Iphoneon figyelembe kell venni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest