Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
Iphone függetlensége kideríthető anélkül, hogy 2 különböző szolgáltatós simmel próbálnám ki?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Arcképgyáros
válasz madgie #101580 üzenetére
Hát, 19-20 foknál nem nagyon szokott több lenni nálunk sem. Jó...a kandalló mellett 70..
Jó, gáz annyi havonta meg még a fát is meg kell ugye venni, az sem olcsó ha úgy vesszük, meg van azzal munka is.
Párszor aludtam már panelban ismerősöknél, nekem meg az volt furcsa a 25+ fok. Szabályosan rosszul voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #101568 üzenetére
Sok sikert a lottóhoz: [link]
-secret-: 250 nm? Hány szoba van abban, 8? Anyukám háza, amit vett az is 110 nm, de 2 nagy szoba, ebédlő, nappali, nagy konyha, folyosó, fördő, wc. Bőven nagy, Asszonnyal miénk lenne, 2 gyerekkel simán ellennénk itt és nem nyomorognánk, az is biztos.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #101566 üzenetére
Persze ha a konyhába van az étkező asztal az a legjobb, viszont 50nm panel lakásban nem lesz olyan konyhás amibe elér egy nagyobb asztal plusz 4-5 ember. Ilyen nincs, viszont nálunk közvetlenül szembe van a konyha, szóval ebből szerintem ez a max amit ki lehet hozni. A másik két beosztás olyan hogy a konyhába befér egy kis asztal ahová 2 ember fér el normálisan, az nekem nem adja.
-secret-: Konyha? Érdekes lenne az konyhának... A konyha az ott látott asztallal szembe van (mikor megvettük ilyen volt ). Amúgy nem nagy szám, mivel egy panel lakás, de próbáltúk kihozni a maximumot belőle, viszont nem az álmom egy panelbe megöregedni, szóval meg kellene nyerni a lottót...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #101564 üzenetére
Nem értek egyet, azt szerettem a legjobban a régi lakásunkban, hogy benyitsz és egyből ott volt egy nagy méretű konyha, ahová befért az étkező is. Kvázi vendégváró, lakáshoz mérten nagy hellyel (kábé kétszer akkora volt, mint a kertes házas konyhánk), amúgy is mindig minden a konyhában történik, itt eleve adott volt ahhoz egy nagy tér.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #101563 üzenetére
Az a legjobb elosztás ahol egy étkező is van azaz külön le tudsz ülni nem a konyhába kell enned, és ebből a részből nyílik minden, vagyis mindenki ezt mondja ez a legnormálisabb elosztás. Én is direkt ilyenre utaztam így (így néz ki konkrétan az a rész). Erkély nekünk nincs, de nem is akartunk, helyette a nappali végét leválasztottuk (kb akkora területet mint az erkély), és lett belőle gardrób.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #101561 üzenetére
Függ attól milyen az állapota, fel van e újítva, ha igen milyen szinten, milyen a beosztása van, hányadikon van a lakás, milyen fekvésű. Ez határozza meg leginkább az árát. De a legrosszabb esetben is azon a környéken 11-ért el lehet adni a legcsövesebbet is.
Amúgy ~50nm-esbe 3 beosztásban vannak ezek, 1 olyan van ahol van étkező rész is, + konyha + 2 szoba.(ez a legjobb), és 2 olyan van csak eltérő elrendezéssel hogy nincs étkező rész csak egy folyosó + konyha +2 szoba. Nektek melyik van? -
nagyúr
válasz negyedes #101553 üzenetére
Erre azt szoktam mondani, hogy aki nem akar számolgatni, sz*rt se mozog, egyen csak húst, meg zöldséget (kukorica, borsó mondjuk ne), aztán ennyi. Fogyni fog. Csak a legtöbben nem tudják tartani. Plusz olyan is van, aki nem számolta bele, hogy amit iszik, abban is lehet ugye cukor. Aztán a kaját hiába tartotta, ha megivott mellé napi egy liter kólát, meg 5 kv-t. Ki lehet számolni mennyi szénhidrát az.
Az emberek többségének az akaraterejével van a gond. Akár mit mondd vagy tanácsol bárki neki, mindig talál valami kifogást, hogy miért nem lesz az jó. Hát én meg leszarom, ha más kövér, attól nem én szenvedek. Már megvívtam a magam harcát ezzel, csak arra kell figyelnem, hogy így is maradjak.
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #101551 üzenetére
Én ahogy észrevettem valamit számít, annyira nem is drága.. próbáld ki ha gondolod (ingyen szállítás van értékfüggetlenül). Picit pörget annyi az egész amit észreveszel, reggel 2 szem éhgyomorra meg 2 körül 2 szem. Nincs kellemetlen böfögés, a tabletta kicsit büdi de hát az omega 3 sem jobb a halas ízével ami visszajön.
icecave: Jah... mindenki ilyen, nem egyszerű betartani a kaját, hiába szakad meg az edzéseken. Nekem is most jött meg az eszem nemrég.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Pedig itt a topikban is elhangzott párszor, akármit csinálsz az kb. 30%-ot számít, legyen az súlyzós, vagy aerob, vagy bármi. A maradék 70 az a kaja. Senki nem lett még mr. olympia parizeres zsömlétől, de szálkás fitnessmodell sem.
Csomó ilyen ismerősöm van, aki mindig panaszkodik, hogy elkezdett edzeni, de nem fogy (ha most ez a cél ugye). Megkérdeztem, mit eszik, aztán már a reggelijében több volt a szénhidrát, mint ami egész napra elosztva kellene ahhoz, hogy fogyjon
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #101548 üzenetére
Csak vitamint szedek semmi mást, illetve a kajára figyelek oda kőkeményen mivel az a lényege az egésznek, 250g csirkemell/hal, 100g rizs, és 100-200g vegyes zöldségek eszek 1 nap, ötszöri étkezéssel, illetve csak vizet iszok(ez már olyan színt hogy senkinek se ajánlom mert nagyon kevés, és nem is egészséges ilyen kevés kalóriát bevinni).
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
válasz -secret- #101546 üzenetére
na attol nekem nem megy le semmi. pedig minden nap 10 km bringazok.
a terembe sem bringaztam/futottam csak 10 percet bemelegitesnek. a tobbi csak sulyzos edzes es jol mukodott, mig jartam.
uditot nem iszok csak sort.
SZERK: ha nem voltaznak a dolgok otthagyom a mostani munkahelyem es keresek mast ahol jobban fizetnek.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
B-L-A-C-K
titán
válasz negyedes #101545 üzenetére
Én is szenvedek ezzel a fogyással állandóan, világ életembe bármit ettem nem híztam, de volt egy jó évem ahol valami történt mert plusz 30 kiló felszaladt (ez volt vagy 10 éve), azóta csiki csuki. 75 az ideális nekem, nemrég 97 is voltam...Viszont most pár hónapja, illetve most pár hete keményebben elkezdtem kajára oda figyelni, már 83 vagyok...Agusztás végére 75-80-ra le kell tolnom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz negyedes #101545 üzenetére
Edzéstől nem nagyon fogsz fogyni, fuss-biciklizz-ússz.. az égeti a zsírt. Amúgy ha egy kicsit odafigyelsz a kajálásra, mondjuk no kenyér, fehér kenyér a klasszikus.. és nem iszol cukros löttyöket akkor már jó.
Én már 2 éve nem iszok ilyen szarokat, jó persze elmegyünk étterembe vagy buli van 1-2 kóla lecsúszik de amúgy otthon inkább víz. Előtte meg pörgött a coca-cola milkacsoki páros.
update: 2 hete kezdtem a diétát, a 2 hét alatt lement már 3 kg úgy, hogy figyelek a diétára és hétfő-szerda-péntek fél-fél óra szobabicikli, hármas fokozaton.
Tavaly amikor kezdtem az edzést olyan 86-7 voltam, nyárra lementem 75-re.. aztán visszajön kb minden majdnem 90-re (jó nyilván izom is jött fel 1 év alatt) most 78 vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
válasz lacy86 #101541 üzenetére
Fogadd el magad, jol vagy te ugy is?
rajtam kb 8-9 kilo a folosleg, uszogumim van es egy kisebb pocakom, de mar igy is utalok tukorbe nezni, utalom ha a polomat le kell tegyem stb. es hiaba jartam terembe 3 honapig es fogytam 3 kilot, izmosodtam, elfogyotta penzem es nem tudok menni. persze hogy ujra visszahiztam es megint utalom magam.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #101540 üzenetére
Sajnos most úgy meg a piac hogy hihetetlen, amit felraknak minimálisan ár alatt 1 napig sincs meg. Pl barátom is most vett 11-ért lepukkant panelt 2 hónapja, mondta az ingatlanos 12-be is vitték volna utána egyből. Szóval hihetetlen ami megy, 1.5 évvel ezelőtt meg ugyan ilyet 8-9ért könyörögni kellett megvegye valaki. Állítólag az az oka ennek a fellendülésnek, hogy mikor voltak ezek a bróker/bankos ügyek senki nem akarja már a pénzét a bankokba tartani, így mindenki ingatlant vesz. Az ilyen kislakások a legjobb befektetés elvileg. Ezért is tapasztalod nem engednek. Én valami 1 millát alkudtam, 7.5-ért vettem meg jó helyen, jó beosztással, 2 milla ment rá kb felújításra, de most ilyen állapotban azt mondták 14-be akármikor elmenne. Ez ugye szép és jó, csak ha akarok mást venni annak is felment az ára szóval nem vagyok előrébb, csak annyival hogy jóval többet ér mint amennyit beleraktunk. Gondolj bele akinek volt ingatlanemelkedés előtt vagy 5 ilyen kis lakása befektetésnek, az most egy zsák pénzt nyert vele.
Ügyvéd meg változó, nekünk ismerős csinálta, de amúgy egy 12 millás lakásnál szerintem 80 most a reális amit elkérnek. Viszont még van illeték is arra számíts (~400 ezer kb). Viszont ha első ingatlanod lesz akkor szólni kell az ügyvédnek mert az állam elengedi így az illeték felét, és neki kell intézni.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
"Thompson halála előtt arról beszélt az ötös csatorna riporterének, hogy eleinte nem vette észre, hogy hízik és nem is figyelt oda a súlyára, de egy ponton túl elvesztette a kontrollt, és azokat az embereket, akik segíteni akartak neki, inkább csak kizárta az életéből."
Ennyire nem lehet eszrevenni?!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #101528 üzenetére
Magánszemély, de ha jól rémlik kb 8 hónapig kerestem mire találtam jó áron, jó beosztású, és teljesen lepukkantat hogy úgy újítsam fel ahogy akarom. Illetve nagy szerencsém volt mert pont ingatlanárak emelkedése előtt vettem, most ugyan ez 3-4 millával több (~50nm-es panel) úgy felmentek az árak...Nagyobb lakásokat viszont még most is nehezebb eladni, szóval azt ki lehet fogni jó áron, az ingatlanosokról meg no comment...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #101528 üzenetére
leirta már elég sokszor, úgyhogy kb fejből vágom
magánszemélytől vette, mert úgy kellett hónapokon át vadásznia a rendes lakásokat mert mindenre lecsaptak a cápák amire igaz volt hogy:
- normális hely
- normális ár
- megfelelő elrendezésű
- megfelelő állapotúde amúgyis felújitással kezdték, kb 2Milliót koltöttek rá pluszba
szóval csak ennyiszer irta le hogy igy meg tudtam jegyezni
-
Arcképgyáros
Szerintetek egy makulátlan 32gb-s 5s mennyiért menne el? Garancia már nincs természetesen.
-
pana0017
senior tag
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok ,Kedves tagok,Kéne egy nagy segítség,légyszíves valaki aki tud segítsen már,iphone 4s-em van ios 8.4-el és szeretném jailbrekelni,de sajnos egyedül nem tudom,hogy-hogyan is kellene,letöltöttem a taig 4.3.0 jailbrek programot,de nem jailbrekeli a telómat
Mindenki segítségét jtanácsait,Előre is hálásan köszönömÜdv:Balázs
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #101527 üzenetére
Inkább arról mesélj, hogy a lakást ingatlanoson keresztül vetted, vagy közvetlenül magánszemélytől?
Most akarok venni egy nagyobb lakást, de ezek az ingatlanosok művelnek.
Fent van olyan hirdetés is ami már rég nem aktuális, néha úgy kell pitiznem, hogy megnézzek egy hirdetett lakást. -
B-L-A-C-K
titán
Ez az újabb balhé...
-
pana0017
senior tag
Én még ilyet esküszöm nem láttam. Ha telefonon nyitok meg egy adott dokumentumot, sok pont belőle át van húzva, de más telefonról, PC-ről, Air-ről nem. Tesztek nekem egy próbát? Csatolandó dokumentumok a hallgatók szociális helyzetének igazolásához file kellene Áthúzásnál pl. a 14. van áthúzva, de még sok más is.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Jóreggelt!
Valaki szokott zabot kajálni reggelire? (gyúrósók)
-
törölt tag
Nálam a legtovább egy Nike Air bírta. Majdnem 2évig. Nem AirMax, ilyen utcai, bőr cipő, de valami Air volt. Most épp egy SportDirectses Lonsdale cipő van, már lassan egy éve, fehér(volt ) szépnek már nem szép, de műszakilag kifogástalan. Számomra egyébként a Lacoste "A Cipő", meg a Nike. Bár jó néhány Le Coq is tetszik, de nem tudom meg merném-e venni. Meg a tróger telepi melegítő nadrágjaimhoz kéne valami fekete/uv zöld AirMax is
-
Rage47
veterán
nálam Tisza cipő bírja a legtovább
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #101504 üzenetére
Én múltkor kifogtam leárazban 20-ért Lacoste-ot és úgyis kellett nyári cipő, úgyhogy lecsaptam rá. Mondjuk még a magasszárúimat is max 25k körüli áron vettem, 30 már nekem is az elvi határ fölött van cipőnél.
Tavaly fogtam ki nagyon jó vételt, Ausztriában utolsó pár Puma magasszárút 30€-t vettem 110 helyett, valódi bőr az egész és elég vastag is, úgyhogy télre tökéletes darab volt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #101500 üzenetére
Lacoste-ból már nem veszek vékonytalpút, Pumáim voltak olyanok. Viszont ahogy írtam, nekem meg a belső szövet borítása szakadt szét már 2-nek is
Meg egy magasszárú Lacoste-omnak elvált a talpa a külső részétől, elengedett a ragasztás, bár az bírta ~2 évig ígyis. Mióta megcsináltattam, azóta meg nem használtam, mert meleg van, de azt mondták, utólagos ragasztás nem valószínű,h sokáig húzná.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...