Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz Ragnar95 #103095 üzenetére
Amúgy kíváncsi vagyok te mit tennél ha példának okáért valaki bejönne az udvarodba és nem akarna elmenni onnan. Etetnéd, itatnád, elszállásolnád, gondoskodnál róla? Ha hozná a haverjait bármilyen jó fejek akkor is ugyanúgy tennél?
Ugyanez a helyzet odahaza is csak nagyban.
Nagyon pozitívan látod te a dolgokat barátom de megváltozna a véleményed ha téged is érintene.
Szép dolog, hogy humánus módon oldanád meg a helyzetet. Így beszél kb. egy vérbeli politikus csak aztán ő lóf@szt nem csinál.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Gergőke88
addikt
válasz Ragnar95 #103095 üzenetére
Lengyelorszag inkabb fizet egy csomo penzt, de ne kelljen befogadniuk oket.
Igazabol most nagyon rossz foldrajzi helyen vagyunk, plusz ugye mi vagyunk a schengeni zona szele.
Ha ez nem allna fenn akkor lefogadom, hogy egy darab menekultet se latnank.Szerk.: kivancsi leszek mi lesz télen, amikor bejonnek a nagy esok, hideg, havazas.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz whitezo88 #103091 üzenetére
Persze, fizet be Magyarország is pénzt az EU-nak, csak épp annak a többszörösét kapja vissza minden évben...
És persze, jobb lenne, ha nem kéne erre költeni, de nem vadállatok vagyunk a legtöbb ember legalábbis, hogy a bajbajutottakat magukra hagyjuk és ha már egyszer előállt a menekültkérdés, akkor humánus módon kell tudni megoldani azt. Illetve ahogy te is írod, ennél jóval nagyobb összegeket költöttek el teljesen felesleges beruházásokra és még nagyobbakat nyúltak le...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
De jó a hangulat ismét.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lacy86
addikt
válasz Gergőke88 #103090 üzenetére
Nagyon-nagyon nem szeretnek vitat de Gerkoke88 te mindenkibe bele tudsz kotni vagy be kell neki szolnod , stb ... ?!
Ertem en hogy demokracia van , off topic , ... De azert egy kicsit neha lehetnel read only is!
Felre ne erts nem akarok kotekedni csak mar tobb napja ezt latom!Igazabol tudom hogy lexarod de muszaj volt leirnom 😁😁😁
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Ragnar95 #103089 üzenetére
Ne aggódj, nem a te adódból költenek erre, hanem EU-s pénzből...
és vajon honnan van az EU-s pénz, az égből esik? Az országok összedobják, majd visszaosztják, ergo van benne magyar adóforint is.
Bár kormányaink költöttek nagyobb baromságokra is belőle meg másból is mint a menkültek segítése, ami legalább humánus dolog (ellentétben tízszeres áron fizetett kirakatberuházásoktól, stadionoktól...)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Gergőke88 #103087 üzenetére
Annyira szerintem nem vagyunk jóban,h az én szabadidőmmel te rendelkezz
Amúgy tényleg nem értem meg, hogy nem lehet felfogni,h nem minden fekete és fehér, hanem vannak árnyalt dolgok is... Ha valaki nem dől be a kormánypropagandának és utálja a menekülteket, csak mert menekültek, annak rögtön meg kell mentenie őket és a védelmezőjükké válik...
Ha ismernétek itt páran a liberalizmus szó jelentését, talán megértenétek, hogy van, aki képes az "élni és élni hagyni" irányelv szerint élni...
Ne aggódj, nem a te adódból költenek erre, hanem EU-s pénzből...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Most olvasom FB-n, hogy minden cukrászdában lehet kapni országtortáját, akkor ma valamelyik cukrászdában próbálkozom.
⭐ Stella
-
Zjunior
veterán
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
madgie
titán
válasz catroot #103067 üzenetére
Nekem az a legalja érv, amikor azzal jön valami, hogy költözzön hozzám, hozzád, vagy XY emberhez az "alja", ha nem ül fel az ember a gyűlöletkeltésnek. Egyértelmű, hogy ez egy komoly probléma, de nem az én, te, ő dolga ellátni, befogadni ezeket az embereket, mint ahogy nem az én dolgom a tűzoltók/rendőrök helyett sem dolgozni. Erre való az állam ugye... ami nem mellesleg tehervagonszámra kapja a lóvét az EU-tól erre a menekült-problémára is. És mit csinálnak hazánk "nagyjai"? A lóvét persze elfogadják, de nem oda megy a lóvé óriási része, amire kapták. Mutyi-mutyi-mutyi, nem mondok én ezzel semmi újat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Gyerekek az megfizethetetlen, hogy 20 percig állok sorba az ország cukormentes tortája miatt, és kiderül hogy már régen elfogyott. Ez délután 5-kor volt.
⭐ Stella
-
catroot
veterán
válasz Ragnar95 #103030 üzenetére
Na az olyan cikkek meg a másik véglet.
Az index, 444 és társai szerint csak és kizárólag tanult, értelmiségi réteg jön be. Akik rendet raknak maguk után, a gyerekeik puszit dobnak az emberek után, etc.
A másik oldal szerint pedig büdösek, igénytelen bűnöző siserehad, akik veszélyt jelentenek az országra.
Ez a nagy baj, hogy mindenki csak a végletekben tud gondolkodni és mantrázza a magáét.
Én egyébként azért megkérdezném: független attól, hogy van-e kerítés és szeretjük-e a menekülteket.
Pár hónap, esetleg egy év múlva, mire jóval többen lesznek szerte Európában és nem változik a helyzetük pozitív irányba... mégis mi a fene lesz velük?
Mert ez a helyzet tarthatatlan és egyre rosszabb lesz. Bár ne lenne igazam.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
whitezo88
nagyúr
csak 400-szoros odds? [link]
-
Cyberpunk
félisten
Amúgy holnap bemegyek egy Tesco, azt veszek egy Lark Ultimate 10i Windows-os tábla gépet. Annyiért egész jó vétel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz GALARDO #103051 üzenetére
Ez a topic ilyen, felesleges körök ezek. Rég bebizonyosodott már, hogy itt nem szabad "kényes" témákat felhozni, de még egyszerű dolgokról sem szabad beszélni, mint mondjuk a színek, mert abból sok jó nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #103047 üzenetére
Nem, Adidas cipőset fogok befogadni mindenképp és olyat, aki fertőtleníti magát, mielőtt belép a házba!
Zjunior: megoldja helyettem a Háda a használtruha importot.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
Azok a mocskos szemét rasszista kanadaiak is úgy picsán rúgták az ingyenélő magyar cigányokat, hogy magyarországig repültek vissza.
Az a baj, hogy a menekült áradtnak nem 2 hanem nagyon sok aspektusa van. Csak egyet emelnék ki. Alapvetően arab probléma. Az arab világ miért nem fogadja be őket? Az IA ellen miért csak a keresztények lépnek fel? A dúsgazdag emirség miért kussol?
Nem véletlen, hogy már a németek is szelektálnak, osztrákok vissza akarják vezetni a határellenőrzést stb. Kiszűrhetettlen biztonsági kockázat a bevándorlókkal szivárgó terrorista csoportok.
Ez érem másik oldala, a valóban életüket menekülő emberek, akik vissza akarnak menni a szulofoldjukre, ahogy rendeződnek a dolgok. Na ez évtizedekig nem fog. Itt tartunk most.[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz Ragnar95 #103038 üzenetére
Nem megyek bele vitákba már, a lényeg , hogy teljesen más a véleményem , és nem értem mi a jó neked
ebbe h őket supportolod mintha vmi jótékony szervezetek lennének!
Jó lenne ha UK ből használt ruhát hoznál nekik, mert hosszú lesz a tél, azt se nekem kelljen már fizetni![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ragnar95 #103043 üzenetére
Ezt én írom, sajnálod őket nem? Véded őket nem? Akkor meg miért nem segítesz egy családnak? Vagy jobb itt megmondó embert játszani? Tudod amit adunk nekik enni és nem ízlik nekik, azoktól pl kérdezd meg mit főzzél nekik, és amit kidobnának add ide nekem, én meg elviszem a hajléktalanoknak.
A velem való kommunikálást meg már 50x felfüggesztetted, mégis írsz mindig. Ha olyan intelligens vagy ahogy előadod, ezt is kordában kellene tudni tartanod...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #103041 üzenetére
Leírom,h kiforgatod a szavaimat, erre megint felhozol egy olyan dolgot, amit sehol nem írtam le 1 szóval sem, bravó
Én részemről felfüggesztem a témát, a veled való kommunikációt meg végképp, mert vagy direkt mellébeszélsz vagy nem érted meg, amit ír az ember, esetleg el sem olvasod. Bár tudom, szerinted az a gyengeség jele, de ha egy kis vitakultúrát tanulnál, talán belátnád, hogy bizonyos esetekben jobb elengedni a dolgot, én is ezt teszem, mert bármit is írok, az falrahányt borsó...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ragnar95 #103040 üzenetére
Mit nem látok át, az a baj te nem látod át a helyzetet és folyamatosan sajnálod őket...Én jobban sajnálom a magyar embereket, mint ezeket, de ha Te ennyire szívedre veszed őket segíthetnél egy családnak ha annyira akarnád, és nem poénból meg flegmásodásból írtam. De te helyette inkább nagy megmondásokba vagy.
(#103036) Cyberpunk: Nyugatitól nem messze dolgozok, nem kell a plakát, meg az internet hogy lássam mi van.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #103039 üzenetére
Kiforgatod a szavaimat megint, érdemben nem tudsz reagálni, ennyire telik csak
Egy szóval sem írtam le,h sajnálni kéne bárkit is vagy hogy én kit sajnálok, de te rögtön belemagyaráztad, mert kifogytál az érvekből...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ragnar95 #103033 üzenetére
Azt nem értem ha ennyire sajnálod őket miért nem fogadtok be egy családot? Te olyan rendes vagy, meg annyira sajnálod őket hogy ezt miért nem teszed meg?
Csak megsúgom nem 1 PH-s gyereknek adtam már pénzt mert bajban volt úgy hogy sose kértem vissza, nem egy hajléktalannak adtam már kaját, pénzt. A nem használt ruháimat nem 1x adtam már le a megfelelő helyekre....DE mikor látom NIKE cipőben rohangálnak a nyugatiban, okos telefon, tablet van a kezükben, kidobják a kaját ami éppen nem ízlik nekik, plusz lopnak, verekednek, betörnek, bunkoskodnak hagy ne sajnáljam már őket!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #103034 üzenetére
Én sem akartam, de ezen példa mellett képtelen voltam elmenni szó nélkül, főleg amikor tudatosan figyelmen kívül hagyják a pozitív ellenpéldákat egyesek és direkt a negatívat hozzák csak fel mindig, majd meg is magyarázzák,h ez így van jól...
Nem szeretem az indexet, de ezt a cikket érdemes elolvasni, az egyik újságírójuk megjárta a menekült tábort menekültnek adva ki magát, tanulságos történet...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Ragnar95 #103030 üzenetére
Én bele sem megyek ebbe, itt csak általánosítani tudnak. Mondjuk az egész téma ilyen. Felmegy az ember valahova, ahol ez téma tök mindegy hol, általánosítás, gyűlölködés, rasszizmus. Szomorú vége lesz ennek.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #103031 üzenetére
Speciel abban a hsz-edben, amire reagáltam már nem egy konkrét tapasztalatról volt szó, hanem általánosítottál
Ja értem, tehát ha a legkisebb szerinted helytelen dolgot teszik, az rögtön a világ vége és mocskos bevándorlók, de ha bármekkora jót is cselekednek (márpedig ha szerinted a kaja kidobása felülírja egy ember megmentését, bárki is legyen az, akkor elég nagy morális problémáid vannak) az nem érdekel téged... Ez mi, ha nem színtiszta rasszizmus?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #103027 üzenetére
Annyira jó,h 1 ilyen poszt alapján általánosítotok
Azon cikkeket biztos teljesen véletlenül nem is láttad, ahol egy 16 éves menekült mentette meg egy született magyar életét azzal,h szorítókötést helyezett el rajta vagy azt, ahol menekültek segítettek egy bajbajutott magyar autóson...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
Most fejeztem be a Mad Max Fury Road-ot. Elég szépen szólt.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
GALARDO
addikt
válasz B-L-A-C-K #103024 üzenetére
Én már nem lepődöm meg ezeken a megnyilvánulásokon, hiszen itthon vagyok. Pár ilyen nagyszájú embert elküldenék oda, ahonnan ezek jöttek. Lefogadom 1 napot nem bírna ki a nagy része. De könnyebb rajtuk elverni a port, mint azokon az öltönyös
férgeken. Tőlük kéne megkérdezni, hogy a magyar ember mit kap... Ezek az emberek menekültek, de persze akik nem élik, nem értik.Ui: Nem fogok vitatkozni senkivel, csupán a postra reagáltam.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
r3dsnake
nagyúr
Azt tudtátok, hogy a Belga - Szerelmes vagyok klasszikus kiadásra került 14 különböző nyelven hivatalosan? Kínai verzió
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
leszólták itt néhányan a Compton-t, de nálam azóta megy. Brutál lett szerintem.
-
ryori
senior tag
NEm is tudtam hogy így néz ki az iPhone 6
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #103007 üzenetére
Simán lehetnek rendes súlyok is, de a képről nehéz még csak tippelni is, mert a combja pont nem látszik,h mekkora a csávónak és hacsak nem látott valaki pont ilyen súlyokat már, akkor meg nem fogja tudni mondani,h mekkorák ezek. Mondjuk adott márkából is van,h más fémből készülnek a súlyok, így más méretű az adott tömegű súly.
Amúgy guggolás mellett rámehetett volna a vádlira is, mert nekem nagyobb vádlim van ezen kép alapján, mint nekiPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
pana0017
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest