Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Secret: voltal vegul strandon?
Zjunior: az nem ugy volt, de ha megis akkor sem. Ok nem olyanok. Es egyebkent is.
-
Zjunior
veterán
Breaking! Több ezer migráns törte át a macedón rendőrök sorfalát, és behatoltak az országba. A rendőrség fénygránátokkal és könnygázzal védekezik, sok a sérült.
Jaj, szegények, biztos lassan nem fognak fegyvert szerezni...
Majd megnézem Ragnar95 száját mikor görbülni fog lefele
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
SÖ
addikt
Ha már aksi, pont ma olvastam [link]
Nem rossz, de mint városlakó, inkább a másikat választanám, amit 5 perc alatt fel lehet tölteni.
-
Ragnar95
félisten
válasz ryori #103185 üzenetére
Hálózatra dugva se jó, mert nem tud direktbe felvenni áramot a hálózatról a teló a működéséhez, csak az akksin keresztül megy a dolog.
A külsős akksis móka már talán megoldható lenne, bár akkor meg ugrott a gari a szétszerelés miatt
SÖ: ja úgy könnyű 60 ciklusnál járniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ryori
senior tag
Nem is tudom, hogy a kínai gorilla tripodot vagy az iphone-t szidjam
kb 20centis kínai gorilla tripod mobil állvány, eldől, majd bereped az iphone 6+ kijelzője fellül a hangszórónál egy vékony szálcsík + egy mélyebb beütődés. (aszfalt)
Ezek nem nagyok,
20cm magas ha van, eldől és egy ilyen sérülés?
Képet nem tudok mert nincs másik eszközöm ami fotóz, szelfizve pedig nem látszik talán hétfőn[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Most olvastam erről a kamera meghibásodásról. Nem tudom mi van velem, de én szifonból eddig mindig gate mentes darabot vettem. Se meghajlás, se elcsúszó optika, és ez a kamera hiba sincs jelen. Anno i4-nél sem tapasztaltam semmit.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #103165 üzenetére
Én majd egyszer ki szeretnék menni osztrákba, egy hétvégére. Bejárnám az erdei utakat, meseszép helyek vannak arrafelé. Mondjuk előbb kellene egy bicikli is, mert pont most adtam el.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Cyberpunk
félisten
Na holnap megint egy Balaton kör.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Nincs is jobb egy késő délutáni fűnyírásnál.
Xr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Belvárosi Szamos azért kitett magáért. Az itteni cukormentes ország tortája tökéletes volt. De a számla érezhetően több volt, mint Szentendrén.
⭐ Stella
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #103144 üzenetére
Itt van de telefonról még mindig meg lehet rendelni 0,01-ért ha minden igaz, tőzzsétek le az applikációt dikk!
Van több 0,01 -es cucc, vonalzó.. múltkor körömvágó volt, de ha egyet megrendelsz utána már nem tudsz annyiért rendelni semmit. Esetleg más accountról.Itt meg a tartó Zjunior!
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Pedig ez rám nem jellemző, de sajnos csak emberből vagyok.
Az egész úgy kezdődött, (vesszőt miért nem tesz ki automatikusan ) hogy egy másik topikban segítettem. Kértem linket a feltöltéshez kaptam is ( no name ) . Tele volt hamis gombokkal. Most azt csinálja a böngésző, hogy a háttérben új alibaba oldalakat nyit meg . Elég csak a böngészőt újra telepíteni? Vagy hol keressem ennek a spannek a telepítő fálját ?
Ja és belassult a gép.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Aki hiányolja a tárhelyet... [link]
-
törölt tag
Asszem innen jarnak 1-2en Starbucksba, nem tudjak veletlenul, h itthon lehet e kapni ilyet? vagy hasonlo 8oz termoszt.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Arcképgyáros
-
Gergőke88
addikt
Szerintetek a kovetkezo fizumat a bankoknak utaljam el vagy a menekulteknek?
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #103113 üzenetére
Ez így általánosságban nagyon nem igaz, nem kevés bank ment csődbe az őket ért különadók miatt és nem csak kis bankok, a Raiffeisen is épp most fogja bezárni a fiókjai harmadát, illetve emiatt több száz alkalmazottól is megválnak, mert veszteségesek jelenleg.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
válasz radi8tor #103106 üzenetére
Ja, a 27%-os afa-t meg a közérteknek, a nyugdíj korhatár felemelését meg az öregeknek, mert nem hajlandóak időben elpatkólni, pedig már azt a 3000 milliárd magán-nyugdíj pénztár vagyont is ellopták. Próbálj már kicsit következetesebb lenni. Orbán sosem a kenyér árát foja felemelni, mert kihívná a nép haragját, hanem az üzemanyag jövedéki adóját, stb. Ebből vannak a stadionok, Matolcsy palotái, stb, de az óvodában éheznek a magyar gyerekek. Vissza hozták az újkori jobbágy rendszert. A kommunista mszp legalább autópályákat épített.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #103106 üzenetére
Azért azt remélem senki nem gondolta komolyan, hogy a bankok majd saját maguk vállalják az új állami terheket és inkább kevesebb nyereséget, ne adj isten veszteséget termelnek, mint hogy áthárítsák az adókat az ügyfelekre
A kormány is tudhatta nagyon jól,h ez lesz a vége mind a bankszektor, mind a telekom szektor megadóztatásának, csak nem foglalkoztak vele. Jól megy a propagandagépezet, ők azt mondták, nem lehet áthárítani a díjakat, innentől mossák kezeiket...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
Na megvettem a táblát. Jó az összeszerelés nem egy Apple szint itt ott sorjás szerencsétlen, de legalább egy használható billentyűzetet is adtak hozzá.
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #103097 üzenetére
Bár ez nem tudom, hogy jön ide, hiszen onnan indult ki az egész, hogy a pályaudvarok közelében lévő menekültek hogy viselkednek, akik közterületen vannak, ergo senki magánterületét nem sértik.
A magánterületemre én sem engednék se senkit, legyen az menekült vagy sem.
De nem is a magánszemélyek dolga a menekültek ellátása, ilyenről szó sem volt, csak itt a kolléga nagyszájúskodott menekültek befogadásáról, aminek semmi értelme nem lenne. Az állam és a civil szervezetek dolga lenne a menekültek ellátása, előbbi ugyebár uszít ellenük, utóbbiak meg csak simán nincsenek jelen a helyzetben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest