- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Secret: voltal vegul strandon?
Zjunior: az nem ugy volt, de ha megis akkor sem. Ok nem olyanok. Es egyebkent is.
-
Zjunior
veterán
Breaking! Több ezer migráns törte át a macedón rendőrök sorfalát, és behatoltak az országba. A rendőrség fénygránátokkal és könnygázzal védekezik, sok a sérült.
Jaj, szegények, biztos lassan nem fognak fegyvert szerezni...
Majd megnézem Ragnar95 száját mikor görbülni fog lefele
-
SÖ
addikt
Ha már aksi, pont ma olvastam [link]
Nem rossz, de mint városlakó, inkább a másikat választanám, amit 5 perc alatt fel lehet tölteni.
-
Ragnar95
félisten
-
ryori
senior tag
Nem is tudom, hogy a kínai gorilla tripodot vagy az iphone-t szidjam
kb 20centis kínai gorilla tripod mobil állvány, eldől, majd bereped az iphone 6+ kijelzője fellül a hangszórónál egy vékony szálcsík + egy mélyebb beütődés. (aszfalt)
Ezek nem nagyok,
20cm magas ha van, eldől és egy ilyen sérülés?
Képet nem tudok mert nincs másik eszközöm ami fotóz, szelfizve pedig nem látsziktalán hétfőn
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Most olvastam erről a kamera meghibásodásról. Nem tudom mi van velem, de én szifonból eddig mindig gate mentes darabot vettem.
Se meghajlás, se elcsúszó optika, és ez a kamera hiba sincs jelen. Anno i4-nél sem tapasztaltam semmit.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Cyberpunk
félisten
Na holnap megint egy Balaton kör.
-
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Nincs is jobb egy késő délutáni fűnyírásnál.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Belvárosi Szamos azért kitett magáért. Az itteni cukormentes ország tortája tökéletes volt. De a számla érezhetően több volt, mint Szentendrén.
-
válasz
B-L-A-C-K #103144 üzenetére
Itt van de telefonról még mindig meg lehet rendelni 0,01-ért ha minden igaz, tőzzsétek le az applikációt dikk!
Van több 0,01 -es cucc, vonalzó.. múltkor körömvágó volt, de ha egyet megrendelsz utána már nem tudsz annyiért rendelni semmit. Esetleg más accountról.Itt meg a tartó Zjunior!
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Pedig ez rám nem jellemző, de sajnos csak emberből vagyok.
Az egész úgy kezdődött, (vesszőt miért nem tesz ki automatikusan) hogy egy másik topikban segítettem. Kértem linket a feltöltéshez kaptam is ( no name ) . Tele volt hamis gombokkal. Most azt csinálja a böngésző, hogy a háttérben új alibaba oldalakat nyit meg . Elég csak a böngészőt újra telepíteni? Vagy hol keressem ennek a spannek a telepítő fálját ?
Ja és belassult a gép.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Aki hiányolja a tárhelyet... [link]
-
törölt tag
Asszem innen jarnak 1-2en Starbucksba, nem tudjak veletlenul, h itthon lehet e kapni ilyet? vagy hasonlo 8oz termoszt.
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
Gergőke88
addikt
Szerintetek a kovetkezo fizumat a bankoknak utaljam el vagy a menekulteknek?
-
Ragnar95
félisten
-
SÖ
addikt
válasz
radi8tor #103106 üzenetére
Ja, a 27%-os afa-t meg a közérteknek, a nyugdíj korhatár felemelését meg az öregeknek, mert nem hajlandóak időben elpatkólni, pedig már azt a 3000 milliárd magán-nyugdíj pénztár vagyont is ellopták. Próbálj már kicsit következetesebb lenni. Orbán sosem a kenyér árát foja felemelni, mert kihívná a nép haragját, hanem az üzemanyag jövedéki adóját, stb. Ebből vannak a stadionok, Matolcsy palotái, stb, de az óvodában éheznek a magyar gyerekek. Vissza hozták az újkori jobbágy rendszert. A kommunista mszp legalább autópályákat épített.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
radi8tor #103106 üzenetére
Azért azt remélem senki nem gondolta komolyan, hogy a bankok majd saját maguk vállalják az új állami terheket és inkább kevesebb nyereséget, ne adj isten veszteséget termelnek, mint hogy áthárítsák az adókat az ügyfelekre
A kormány is tudhatta nagyon jól,h ez lesz a vége mind a bankszektor, mind a telekom szektor megadóztatásának, csak nem foglalkoztak vele. Jól megy a propagandagépezet, ők azt mondták, nem lehet áthárítani a díjakat, innentől mossák kezeiket... -
Cyberpunk
félisten
Na megvettem a táblát. Jó az összeszerelés nem egy Apple szint itt ott sorjás szerencsétlen, de legalább egy használható billentyűzetet is adtak hozzá.
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #103097 üzenetére
Bár ez nem tudom, hogy jön ide, hiszen onnan indult ki az egész, hogy a pályaudvarok közelében lévő menekültek hogy viselkednek, akik közterületen vannak, ergo senki magánterületét nem sértik.
A magánterületemre én sem engednék se senkit, legyen az menekült vagy sem.
De nem is a magánszemélyek dolga a menekültek ellátása, ilyenről szó sem volt, csak itt a kolléga nagyszájúskodott menekültek befogadásáról, aminek semmi értelme nem lenne. Az állam és a civil szervezetek dolga lenne a menekültek ellátása, előbbi ugyebár uszít ellenük, utóbbiak meg csak simán nincsenek jelen a helyzetben.