Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
Sziasztok, csak érdekességképpen kérdezném. A legtöbb ismerősöm, köztük én is 2 évente váltjuk a telefont. Én S szériákat váltom mindig, de vannak akik a "simákat". Ti hogy vagytok ezzel? Szerintetek melyik a jobb út?
-
pana0017
senior tag
Hol érdemes most gyári 1m-es Lightning kábelt venni? Mitogábortól már vettem párszor, de nekem gyanús, hogy nem eredetiek. Mindig óvatosan használtam, de pár hónap után beadta a szolgáltatot és a géppel sem akart működni.
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
Kicsit megfáradva, de újra itt vagyok. Egyik este sikeresen elhagytam a Mi Bandem, vagyis kiesett a szíjból.. Nem tudom volt-e már, de Banggood-on 3500 a 10400-as Xiaomi PB.
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
Retro bulira van valakinek ruhaötlete?
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Jól sikerült ez a mai meccs..
-
pana0017
senior tag
Egy ideig még nem érint, de kreatint használtatok már? Mi a tapasztalatotok?
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
válasz radi8tor #102591 üzenetére
Némi irónia felfedezhető , de azt gondolom jól összefoglalja amire gondolunk.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Frissen sült
-
pana0017
senior tag
Próbálkozik még valaki jegyet venni a Magyar-Románra?
-
pana0017
senior tag
A Xiaominak az új powebank-je a 10000 vagy a 10400 mAh-es? Hol van most a legjobb áron? Banggood?
-
pana0017
senior tag
Valaki otthon van notebookokban CAD-hez?
-
pana0017
senior tag
Elolvastam Norbi új könyvét. lLég tanulságos, bár a terjedelem miatt szerintem elnyújtja a mondanivalóját. Egyetlen dolog amit nem értek, hogy a szénhidrátot akarja ugye csökkentetni mindenkivel, végső esetben 50-60g/napra. Na most akkor hogyan fedezzük a napi kalóriaszükségletet? Hogyan tömegnöveljen aki akar? (ráadásul bírálja a rizst, a durumtésztát, a teljes kiőrlésű kenyeret is)
-
pana0017
senior tag
Nálatok működik a teljesen képernyős kép bejövő híváskor? Barátnőm 5S-én igen, nálam nem.
-
pana0017
senior tag
Megvettem az 32 gb-os független 5S-t 100-ért barátnőmnek. Nem találtam semmi buktatót, felhívtam az Applet is előtte. Egy apró sérülés van csak a sarkán.
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
válasz -secret- #101640 üzenetére
Azért egy de dust2 meg egy mp toujan hozzátartozik a gyerekkoromhoz Mondjuk én nem voltam sosem egy nagy CS-s, PC-n töltött játékom 70%-a szerintem GTA multi volt.
Holnap jön meg Schobert Norbi új könyve, sosem olvastam még könyveit, de szimpatikus a figura. Kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
Én sosem voltam konzolos, néha próbáltam ki csak haverokét. Lehet megöltök, de hogy tudtok pl. CoD-ozni rajta? Megközelíteni se tudtam azt a precizitást vele, mint egérrel.
-
pana0017
senior tag
Iphone függetlensége kideríthető anélkül, hogy 2 különböző szolgáltatós simmel próbálnám ki?
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
Én még ilyet esküszöm nem láttam. Ha telefonon nyitok meg egy adott dokumentumot, sok pont belőle át van húzva, de más telefonról, PC-ről, Air-ről nem. Tesztek nekem egy próbát? Csatolandó dokumentumok a hallgatók szociális helyzetének igazolásához file kellene Áthúzásnál pl. a 14. van áthúzva, de még sok más is.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Sporttáskában van tapasztalatotok? Kolihoz kellene min. 70-80l körüli méretben.
-
pana0017
senior tag
Egy ismerősöm volt most lánybúcsúban, este ellopták a menyasszony táskáját, így másnap nem lehetett megtartani a polgárit, mert ellopták a személyit.
-
pana0017
senior tag
Valakinek van tapasztalata NAV jövedelemigazolással? Állítólag 8 nap alatt készül el. Van akinek meglett hamarabb?
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
Xiaomi Mi Banden összejött egy 50 nap feletti akksiidő. Nem semmi
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
válasz Ragnar95 #101144 üzenetére
Igen, most látom a használtpiacot, 80 körül mennek az Airek, 4 65 körül. Mivel Cellular nem kell, így az alapmodell is jó. Egy ismerősömnek Air 2-je van, utána vett 5S-t, azóta azt hallgatom mennyivel kevesebb ideig bírja a telefon. Te hogy látod, mennyivel jobb az akksi idejük?
-
pana0017
senior tag
Gondolkozok most egy tableten, jó lenne könyveket rátenni egyetemen, útközben jobb azon olvasgatni. Ha van benne tapasztalatotok szerintetek mekkora kijelző és felbontás célszerű? Hajlok az iPad-re, de lehet lenne olcsóbban Android alternatíva.
-
pana0017
senior tag
Más téma. Egy miskolci rendőr ismerőst kivezényelték most Szegedre a menekültek miatt. Azt mondta a tv-ben mutatotthoz képest sokkal rosszabb a helyzet, a gyermekek nyomorognak, a férfiak arcán pedig eszméletlen gonoszság van. Jó ideje rendőr, de azt mondja ennyi és ilyen embert még nem látott Borsodban sem. Félelmetes..
-
pana0017
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest