Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
-
neduddki
nagyúr
válasz stangli #24389 üzenetére
HI!
teljes 120Mm-es szerviz+futomuben ez+az + elsolokosfenyezes szumma: 145khuf, gyari cuzzol Endretol, kiveve qtjacsont Mert Zoli szerint erosebb az utangyartott
a 120nal kiszedett cuccaim meg megvannak kell?:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Integra Type-R-t nézek magamnak mostani kocsimat akarom lecserélni mert kicsit sokat eszik de viszont nem akarok leadni a teljesítményből és abból a tényből hogy a kocsit szívesen mosom le és költöm rá a pénzt mert szeretem és külsőre és belsőre egy Integra is ilyen szerelem. A kérdésem viszont az lenne hogy én főképpen városban használom (Budapest) a fogyasztással mire számoljak(normális használat mellet) néztem népítéletet meg spritmonitort ,változó ilyen 8-12 között írnak városra. Mi a reális? Illetve hol nézzen ilyet az ember mert nagyon leharcoltak vannak a HA.hu-n csak."Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Winner_hun
titán
válasz lorcsi #24391 üzenetére
96 körüli kocsikra szemrebbenés nélkül behazudják a törésmentest
98-as az enyém (najó, 99-es, de az csak papír szerint, a 99-es máshogy néz ki) és törésmentes, pedig VTi Legnagyobb sérülése az első tulajnál keletkezett, elütött vele egy kutyát.. kicsit látszik a motorháztetőn de ennyi.
A hátsó sárvédő nekem is rohad, sőt, lassan már levelezik. Majd meg lesz csinálva, talán jövőre. Legnagyobb problémája..► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz lorcsi #24391 üzenetére
nézd.. tesómé pl apámé volt és szegednél éjjel egy kamion tolta maga előtt.. mint a filmekben
de szerkezetileg nem sérült, a biztosító meg fizetett mindent. az autó tökéletes mechanikai állapotban van. egy 98-99-es autótól nem szabad ilyen téren csodát várni. ellenben az autó pöcc-röff mai napig, igényes futómű, elsőosztályú váltó és motor és megy és megy és megy. és gyári állapotú, egy oz f1-cup racing felni van rajta 15-ös méretben és vt12-es hankook gumikkal. újonnan. mi költünk rá, mert a biztonság igenis fontos. mai napig 0w-40-es mobil-1 olajjal megy, 10k km után olajcsere, egy csepp olajat nem eszik.
hidd el, ha hondákat keresel, hamar megtanulsz szelektálni, kiismered a piacot
reggelj be a crxforumra és figyeld a honda adás-vétel topicot...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lorcsi
veterán
válasz Integra #24390 üzenetére
Tx!
nézelődöm most nagyon alaposan, szeretnék egy jól használható vasat több évre
napokban fel is keresem a crx forumot meg minél több szakforumot..hátha forumon belül lesz valami tuti ajánlathopsz...ez csúcs vétel lett volna mostanra
eszméletlen amúgy hogy a 96 körüli kocsikra szemrebbenés nélkül behazudják a törésmentest
enné
l az egyik képen lefotózta a roz
sdanyomot, az mennyire gáz?
javítása kb 15..plussszz..vagyis oylan 25 minimum, ha jól számolok[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Integra
titán
válasz lorcsi #24388 üzenetére
nézd..
tavaly beadtuk anyum civic-jét, szintén 6gen 3d 1.4i volt 1.4is-sé átalakítva, szóval 90le volt. abs, 2 lufi, ennyi, svájci import volt. 550ért számították be egy 2012-es 1.4-es új jazz-be. az autó soha nem került kirakatban mert az egyik alkalmazott szerelő srác azonnal lecsapott rá, fél órán belül. kaptam még egy telefont, hogy mi volt az autó baja, elmondtam mindent, hogy törtük körbe az évek alatt, a többit honda szerelő barátom hozzá mondta a szerelő srácnak, mert ő szervizelte éveken át. azóta is hibátlan az autó és patika a mechanika. és örül neki, mert az autó csak megy és megy, és minden gyári értéket hoz.
nagyon nehéz jó civic-et találni, erre készülj fel. nem viccből mondtom. de ha beletalálsz, akkor imádni fogod, mert elpusztíthatatalan és kvázi semmibe sem kerül a fenntartása. van még egy ilyen civic a családban, amit bármikor bátran elmernék neked adni, vagy bárki másnak, az egy 6gen 5d 1.6iLS, de még nem eladó, csak ha tesóméknak majd jön a gyerkőc, akkor cseréljük nagyobb vasra. de aki megveszi, jól jár vele. most cseréltünk rajta új fékrendszert, és még sorolhatnám. az autó patika, 200k km-nél tart, újszerű a motor és a váltó, 5.5 litert megy országúton..
kajtass civic után, mert érdemes. csak türelem kell hozzá. és kitartás...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
stangli
senior tag
csak úgy érdeklődésképpen, akinek már volt az már biztos tudja, egy vezírműszíj csere kb mennyibe fájhat?
-
lorcsi
veterán
szerintetek?
nektek mint mond egy iylen hírdetés ?nézegetem a használtautót..5-800 közötti civiceket
lehet ennyiért megbecsült jó állapotút találni ?
vagy csak lelakorr kiglancolt szarokat adnak enyniért?
5 ajtós segges érdekelne főleg[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
stangli
senior tag
regisztráltam a crx fórumra, de annyira átláthatatlannak tűnik az a katyvasz, ami ott van, hogy nem tudom, mikor veszem rá magam, hogy visszamenjek oda
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
ha van affinitás akkor nyomjatok rá egyet: katt (fészbúkosizé)
Life is too short to stay stock!
-
8
senior tag
válasz zolynet #24378 üzenetére
köszi, bárcsak nekem is lenne ennyi időm fórumozni, jó hogy vannak ilyen emberek
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz zolynet #24364 üzenetére
köszönöm, és meg voltak vele elégedve?
crxforumon is vagyok, lehet nem néztem eléggé körül52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #24372 üzenetére
D15Z6-hoz pontosan milyen típus kell azt tudja vki? és honnan érdemes beszerezni jóárasítva? más kérdésem nincs
A vér nem válik VAZZE!™
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #24372 üzenetére
HI!
szar hamsotvany:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #24368 üzenetére
hűha akkor ez nekem is esedékes lassan szokásos kérdés ilyenkor: iridium?
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
plaschil
aktív tag
válasz zolynet #24364 üzenetére
Üdv azonos elvet valló Emberek!
A segítségeteket szeretném kérni zenélő tolató lámpa kapcsán.
Szeretnék egy ilyet, és azt szeretném, hogy Beethoven Für Elisét játssza nekem. Tudom, hogy van ilyen, csak azt nem tudom, hogy maga az égő zenél, vagy ez valami speckó cucc?[ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
zolynet
veterán
crx fórum erre is jó, tessék regisztrálni
polírozás/fényezés
Név: Banga István
Telefon: 70/581 6870
2-3 cimborám már volt nála, én tavasszal tervezem.Life is too short to stay stock!
-
vbbb
addikt
A fényszóró izzókat sikerült kicserélnem, de a helyzetjelzővel nem boldogulok. Az lehúzós, csavarós vagy milyen? Kéne egy kis segítség....
-
8
senior tag
Budapest és környéke
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
neduddki
nagyúr
válasz Aladdin #24357 üzenetére
HI!
ez igy van, de ettol az amondat meg mindig ertelmetlen, most sokaccora ujraolvasva is, mert:
"jobb hatásfokú, melegebben hőmérsékleten dolgozó izzó.",: v. : melegebebn, magasabb homersegleten, v. nem kell a homerdeklet
de a tovabbi leirasbol en felrertemeztem tegap duudv
neduddki
mod: beavis83: eszakjaszsag?:- )
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Tudtok autófényezőt ajánlani?
-
-
neduddki
nagyúr
válasz stangli #24350 üzenetére
HI!
jo bongeszest:- )))
fenyarammal van meg kis nezeteltersunk....
udv
neduddki
mod: Aladdin: "jobb hatásfokú, melegebben hőmérsékleten dolgozó izzó." a homerdekelet nem kell
[ Szerkesztve ]
-
Aladdin
aktív tag
válasz stangli #24350 üzenetére
Ezt így kategorikusan nem merném kijelenten, mert van olyan autó, ami a H4-et is eszi. De az tény és való, hogy katalógusadatokat megnézve, a H1élettartama a fele, kétharmada a H4-nek.
Ez azért van, mert a h1 egy kisebb búrában lévő, jobb hatásfokú, melegebben hőmérsékleten dolgozó izzó. A H4 izzószála "nyugisabb".
Ha megnézel egy 100/140-es H4-est, ott az élettartam már csak 50 óra! -
Aladdin
aktív tag
válasz stangli #24344 üzenetére
Az elődjét, a NB-t használtam. A 7.gen Civicben projektoros volt a lámpa, szerintem én végigpróbáltam minden H1-et. Mármint a "nevesek" közül.
Az Osram NB családnak van a legális 55W-os izzók közül a legnagyobb fényereje. Hátránya a rövid élettartam. A Civicben 3 hónapot bírt. A NB pluszon már javítottak, sikerült megnövelniük az élettartamot úgy, h maradt a fényerő. Egyértelműen erős, fehér fénye van, olyan 3200-3400 Kelvin körüli.
Aki érzékenyebb az árra, annak a White Hammer izzókat javaslom. Fényessége pariban van a NB-rel, de egy pár H1 kijön olyan 1600-1700-ból. Élettartama kb. ugyanaz. -
mariann74
újonc
http://www.jofogas.hu/budapest/Honda_Integra_1_5_elado_6745077.htm
-
stangli
senior tag
tapasztalatotok van az izzóval kapcsolatban?
-
vbbb
addikt
Megjött a GE H4!...azt nem gondoltam volna, hogy Magyarországon gyártják!
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
Ezek a blú kék lájt szarok nálam annyira nem jöttek be. Noha saját kocsiban sosem használtam. Hozzáteszem a 4 éves Cityben és a 3 éves Civicben is még a gyári izzó van.
A céges VW Touranban valami rettenet botrány a projektoros tompított. Sima halogén, de kb. mint nekem a helyzetjelzőm. Viszont a fényszóró valami blú szar. A homályhoz feltolom, és valami kékes, szürkés fény gyullad, közben olyan érzés, mintha hirtelen köd vagy szürkehályog nőne a szememre. Természettől teljesen elrugaszkodott fényhatás. Hideg ráz tőle.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz stangli #24324 üzenetére
HI!
elB! marktingesek es hujje emberek miatt miatt nincs ollsziszon, najtgajd:- ( meg jo hogy nekem van spajzolva
udv
neduddki
mod: marad a narva contrast+
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Rendben, akkor valószínűleg az lesz. Nem hazárdírozok mással. Köszi!
Másik kérdés:
A helyzetjelzőt próbáltam volna kicserélni elöl korábban(szemből a jobboldalon, angol kocsi), de nem akarta adni magát. A kezem se nagyon fért oda. Mennyire kell megbontani a lápát, hogy odaférjünk?
Csak nem olyan bonyolult, mert mi van ha menet közben kell cserélni és pont nincs nálunk a villáskulcs szettünk.
(#24326) xcbiker
Köszi! Most már a GE lesz, az lett rendelve!
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
stangli
senior tag
GE megalight ultra 90% (H1 kiszerelés) vs. Honda Civic 2-0
A jobb oldali 24órán belül kiégett, a bal oldali 32 napig bírta a kiképzést...vbbb H4 -be jó cucc, anno Suzukimba ez volt, több mint 2évig...
Most Osramra fogok váltani, csak még nem tudom melyikre...
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Üdv, van valami jól bevált izzómárka Hondához? Jön a rossz idő, nekem meg nincs semmi izzóm tartalékba, legalább előre kéne...
ICE BLUE (6500K) H4 55/60 Watt
Színre valami ilyet kéne produkálnia az ICE BLUE 6500k-nak...
Vagy esetleg ezt: H4 GE MEGALIGHT ULTRA UP TO 90% MORE LIGHT?
Esetleg ezek...
H4 OSRAM COOL BLUE HYPER
H4 OSRAM COOL BLUE INTENSE XENON LOOK
H4 PHILIPS BLUE VISION ULTRA +2xW5W XENON EFFECT -
veterán
betétje válogatja.
nekem a mostani 70e km óta bent van (4éve) és még van rajta ferodol rendesen. plusz én sokat fékezgetek, mert falun hegyek közt lakom, ahol azért kell fékezni.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
jpm
senior tag
Kinek mennyit bír a fékbetétje? (6gen civic)
A kocsi bő 4 éve van nálam amikor cserélni kellett mert nyikorgott 140e km után úgy hogy előttem nem tudom mikor volt kicserélve. ( az azért az igazsághoz hozzátartozik hogy 90%-ban autópályázok) -
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na megvan az ujabb 2 ev igen komojj elokeszuletek utan /kezifeket szorosabbra vette Zoli:- )/ es hogy tugyam 25k volt
udv
neduddki
-
zolynet
veterán
válasz Integra #24304 üzenetére
miért nem számoltál be akkor az új kerregősről?! Honda Civic 1.6 i-DTEC ... ez kell a jónépnek
Life is too short to stay stock!
-
orbano
félisten
válasz !Overdose! #24309 üzenetére
kopás != eszi az olajat. 180k alatt pedig kopik minden motor, nőnek a hézagok, nem tartja meg annyira a vékonyabb olajat.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz !Overdose! #24307 üzenetére
nem szokták ajánlani kopott motorba az 5w30-at. majd nyáron meglátod szerintem.
A vér nem válik VAZZE!™
-
!Overdose!
őstag
válasz orbano #24306 üzenetére
Miért neked nem azt írja gépkönyv? A mi éghajlatunkra 10W40-et vagy 5W30-at ajánl.
Eddig úgy néz ki, hogy nem fogy belőle hosszas autópályázás során sem.Egyébként jó ez az 5W olaj. Már indítózás közben kialszik az olajnyomás visszajelző. Kérdés, hogy a meleg oldali viszkozitás nem lesz-e kevés nyáron, ha igen, akkor váltok 5W40-re.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
orbano
félisten
-
!Overdose!
őstag
Több, mint 2 hónapja használom a Civic-et, úgyhogy itt az ideje egy kis beszámolónak.
Úgy terveztem, hogy 180e km-nél megejtem rajta a nagy szervizt, de mivel folyamatosan szervizelve volt megvárom vele a 200e km-t. 180e km-nél olajat és levegőszűrőt cseréltem. (Eneos Premium Hyper 5W-30, gyári olajszűrő, Nipparts levegőszűrő) Sajnos hamarosan cserés lesz a kuplung, abból valószínűleg Aisin-Asco-t fog kapni, természetesen készletben.
Időközben vettem egy jobbos tükröt, első sárfogókat (erősen gondolkodom rajta, hogy inkább leveszem a hátsókat is) és egy VTi toldatot. Megjöttek a patentjeim is és sikerült leütnöm a Vaterán egy új gyári Elegance, tehát a jobb minőségű szőnyegszettet.
Ami még hátra van:
- egy rizsszemizzó cseréje a középkonzolon
- a horpadások javítása
- fóliázás
- felni és gumiválasztás a nyárraVillanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
plaschil
aktív tag
-
_NCT
addikt
válasz !Overdose! #24300 üzenetére
Köszi. Normális Renault M2-t (ha le szabad írni a nevét ebben a fórumban, s nem cipőztök meg érte ) szinte alig találtam eddig, ha csütörtökön nem jön össze a végső példány lemondok róla, ezért esett a választásom a Honda Jazz-re, gyakorlatilag csak dícséretet olvastam róla. Páran írták, hogy elég nehezen tudták belőni az ülés-kormány pozíciót, de végülis sikerül. Városi rohangálósnak szerintem tökéletes, esetleg még Mitsubishi Colt CZ3 vagy a CZ2 lesz. De most első sorban Honda-s lennék. Ezüst-ben még nem is annyira nőies autó
Nézegettem még Civic-et is, de legnagyobb részük boyracer verda volt, amiket megnéztem eddig mindegyiken látszódott, hogy nem kímélték
Amúgy a lentebb linkelt autókról/kereskedőkről tud valaki véleményt? Mondjuk csütörtökön körbejárom őket. Nagykőrösi úti kereskedőkkel nincs tapasztalatom, de az üllői úton jó pár állatfajba bele lehet futni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest