Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- DIGI internet
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
Sziasztok,
Van tapasztalatotok Toyo Nano Energy 3 -as gumedlivel kapcsolatban? Miként viselkedik száraz/vizes úton? -
stangli
senior tag
2013 -as átlagfogyasztás 7,16 lityi... 404,54 ft/l -es átlag ár mellett...
-
stangli
senior tag
total olajok közül melyiket ajánlanátok?
-
stangli
senior tag
-
stangli
senior tag
Eljött az ideje, hogy feltegyük a kérdést, hogy idén milyen téli gumit érdemes venni és hol?
-
stangli
senior tag
válasz Aladdin #25610 üzenetére
Elhiszem, de a 21ik században, miért nem lehet egyszerű becsavarással megoldani? beleteszed a foglalatba, rá egy műanyag nyavalya, becsavar
Egy kemény, alig hajló drótot kell belepöckölni egy kis kiálló nyavalyábaA feszt nem lehet visszább venni, hogy az izzók tovább bírják?
-
stangli
senior tag
-
stangli
senior tag
ááááá megörülök, hogy pusztulna meg az japó, aki kitalálta a 7gen izzó cseréjének a rendszerét... tuti, hogy egy életre kárhoztatnám a 7gen civic izzó cseréjére napi 12-16órába
és most jóindulatú voltamaz átlag 3havi izzó cserének köszönhetően bő1év után azt érzem, hogy autót kéne cserélnem... csak az a kérdés, hogy ez egyéni hiba, vagy típus hiba, vagy az összes 7gen szenved attól, hogy 3havonta új izzót kell cserélni...
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
válasz roobertoo333 #25403 üzenetére
fent van a hirdetés, nézd meg jobban
-
stangli
senior tag
elég durci lett az új jazz
-
stangli
senior tag
ez megtisztelő
-
-
stangli
senior tag
Attól függ, hogy mennyire volt karbantartva. Ha normálisan a cseréket elvégezték, akkor nem kell sokat rákölteni. Vidd be egy Honda szervizbe ott pikk pakk átnézik és megmondják, hogy mit ajánlatos cserélni (mikor kellett volna), és mennyibe kerülne... pl ékszíj ha nem volt ezidáig cserélve, akkor az cserés lenne, mert 80e km után ajánlatos, meg van még ehhez hasonló finomság... ahogy nézem 130e km van benne, meg ki tudja, hogy mennyit tekertek vissza, erre is ajánlatos a szervizbe rákérdezni...
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
így kell meghirdetni egy 11 éves autót, k drágán... a recept csinálj egy weblapot, írj egy frankó szöveget, tolj neki egy fb hirdetést oszt sok sok ember tudni fog róla...
mod: hahun
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
válasz Ramius #24814 üzenetére
én 2nap hívtam 3szór és mind a 3szór vagy kinyomta, vagy fel sem vette... email meg nem az erőssége, írom neki, hogy akkor rendelnék egy szőnyeget, írja le a feltételeket, mert online rendelés felejtős (beregisztrálás éstb? pffőj az minek? aminek alapnak kéne lennie), szóval vagy emailen, vagy telefonon lehet rendelni... visszaírja hogy van készleten? oké, ezt leleveleztük pár napja és kell a cucc, lásd előzmények, lépjünk tovább... ír nekem 1500 ft-os száll.díjat, amikor az oldalon anno 500 volt feltüntetve (most már 1000)...
visszakérdeztem, hogy akkor pontosítsunk, ha pestre rendelem, nem budára, akkor 500 vagy 1500? mert nem mindegy... csönd, azóta is... ráírtam pár nap múlva, hogy na akkor kapok választ? azóta is csendben van... -
stangli
senior tag
válasz bsafran #24811 üzenetére
csak annyi, hogy normálisan e-mailben nem tudtak kommunikálni... amikor rákérdeztem az emailban leírtak alapján szállítják-e ki a terméket, vagy az oldalon feltüntettet módon (mert nem egyezett a kettő), akkor már nem válaszoltak, mert érezték, hogy szorul a hurok... a lényeg, hogy nem ügyfél centrikusak... amúgy mit várjon az ember egy olyan cégtől, aminek az email címe @freemail.hu? semmit, kuka, nem rendeltem...
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
BREAKING: Honda recalls about 1.14 million vehicles globally on airbags
kíváncsi vagyok mely évjáratot, típust hívják majd vissza...
-
stangli
senior tag
válasz DeathAdder #24777 üzenetére
a meglévőt eladod? vagy +1 autó lesz?
ha jól emlékszem, lehet azt is csinálni, hogy elkezded nullával, majd ha eladásra kerül az autó, akkor átviszed a régi autóról bónuszodat... de a biztosért kérdez utána a biztosítódnál, vagy a kedvenc alkuszodnál... csak azért, mert rémlik nekem valami ilyesmi, hogy ilyesmire is van lehetőség.
-
stangli
senior tag
válasz DeathAdder #24775 üzenetére
így van, autóként számolódik a bónusz... lehet az egyiken bónusz 10, és ha veszel egy újat és ugyancsak a saját nevedre, akkor az 0-val indul...
-
stangli
senior tag
ezen most padlóztam
porszívó a kocsiban, mekkora egy ötlet... nem is tudom ezidáig, hogy is tudtunk nélküle élni...
-
stangli
senior tag
Egy olyan kérdés merült fel bennem, hogy az első lámpa mitől párásodhat?
-
stangli
senior tag
válasz audi100td #24722 üzenetére
Jól gondold meg, hogy a TypeR-el járó felelősséget mered-e vállalni... ma egy seatos kezdte húzogatni a bajszomat, de a második lámpánál megmutattam, hogy egy honda miként gyorsul és alázza ellenfeleit...
(#24724) neduddki a modban linkelt autóról annyit, hogy lerí róla, hogy a sportnak lököse lett feltéve...
-
stangli
senior tag
válasz Integra #24693 üzenetére
hát ez az, itt van elásva a macska "...márkaszerelő jóbarátomhoz járok..."
nekem most a baleset után volt, hogy akkor ott csináltatom, mert egyszerűbb... biztosítós kör lefutva, jön a telefon, hogy rendelik az alkatrészt (ez volt pénteken) jövő hét szerdán jelentkeznek, erre köv pénteken hívtak, hogy most rendelik az alkatrészt... ??? há ember eddig mit csináltatok???
oké, majd szünet, mondom jól van, rá egy hétre csütörtök magasságában telefonálok, hogy mi a helyzet? mert ennyi idő alatt már egy autónyi alkatrészt be lehet szerezni... aszondja emberünk, hogy emlékszik az autóra, mintha rendelt volna valamit, majd köv héten mindenképpen jelentkezik... kedden én telefonáltam, hogy na mi van már?? emberünk mondja, hogy ja oké vigyem köv nap és meglesz a 7en...
szóval nem a japán precizitásról híresek ezek a munkafelvevő, kárügyintézős emberkék... az tény, hogy jó munkát végeztek a szerelők, csak hát az irodán ülők stílusa és munkamorálja nem a legkiválóbb...
A díjaikról ne is beszéljünk, mondom, hogyha már itt van egy olaj és szűrőcserét is megejthetnénk, mennyi volna, aszondja egy sima csere 45e huf íííj mondom, akkor majd pista bá megoldja okosba egy ezresből, de az is lehet hogy egy 4es csomagolású lóbányaiért... -
stangli
senior tag
Hány Hondásnak van két nője?
-
stangli
senior tag
Az NSX visszatér és csatasorba állítja a Honda.
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
válasz stangli #24579 üzenetére
msot ahogy nézem a hahu.t, az osztókörbe a logika ott van, hogy a 3ajtósban a 7gen facelift utániak 5 csavarosak... az 5ajtósoknak meg mindvégig 4csavarosak a hahun...
szerk: lehet, hogy 4küllősből nem is találok ilyet csak a vékony küllőset...
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
válasz neduddki #24572 üzenetére
Ez az enyém, még ki is voltál akadva, hogy lehet 4 csavaros, amikor 5csavaros szokott lenni
Azóta én is figyelem és 50-50%ban látok 5csavarosat és 4 csavarossal, így nem tudom, hogy mi alapján 4csavaros az egyik, a másik meg 5... -
stangli
senior tag
Szerintetek, ezen az az 5ajtós civicen, melyik felni állna jobban?
Ez a vastagabb küllős, vagy ez a vékonyabb, de sokkal több küllős?Thx.
-
stangli
senior tag
-
stangli
senior tag
válasz stangli #24548 üzenetére
úgy létszik ha a felelősség nem az övéké, akkor csipkedik magukat, hisz most hívtak, hogy nem náluk van az emberünk biztosítása, annak ellenére, hogy arról nyilatkozott, hogy ott van...
nedudki: ne is mérgesíts, most hívhatom a mabiszt, majd elvileg a saját biztosítómnál kérhetek szívességi kárfelvételt oszt leverik emberünkön...
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
válasz DeathAdder #24547 üzenetére
fogalmam sincs, szerencsére ez az első esetem... anno aegonnál dolgoztam, a visszajelzések alapján ha nem volt semmi extra, akkor időben kifizetésre került a káresemény...
-
stangli
senior tag
Posta Biztosítóval kapcsolatban van tapasztalatotok? Menny időn belül intézik az ügyeket?
-
stangli
senior tag
az új nsx jól fog kinézni, de a kombi változat sem lesz kutya
-
stangli
senior tag
válasz Winner_hun #24513 üzenetére
Nekem is gyári, még 2004ből, a márkaszervizbe azt mondták idén télen tuti behal. Kint Erdélyben -20fokba elsőre indította a motort... nem is értem, hogy tudták így félre mérni a naftát
-
stangli
senior tag
csak úgy érdeklődésképpen, akinek már volt az már biztos tudja, egy vezírműszíj csere kb mennyibe fájhat?
-
stangli
senior tag
regisztráltam a crx fórumra, de annyira átláthatatlannak tűnik az a katyvasz, ami ott van, hogy nem tudom, mikor veszem rá magam, hogy visszamenjek oda
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
tapasztalatotok van az izzóval kapcsolatban?
-
stangli
senior tag
GE megalight ultra 90% (H1 kiszerelés) vs. Honda Civic 2-0
A jobb oldali 24órán belül kiégett, a bal oldali 32 napig bírta a kiképzést...vbbb H4 -be jó cucc, anno Suzukimba ez volt, több mint 2évig...
Most Osramra fogok váltani, csak még nem tudom melyikre...
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
a hírek szerint nem sok ilyen civic fog az utakon szaladgálni
-
stangli
senior tag
Tudtok valami olcsó gumiszőnyeges kereskedőt ajánlani civic 1,4 -re? 5ajtós, 2004 -es évjárat.
-
stangli
senior tag
eléggé negatív hírek jönnek mostanság a honda felől
Terepjárókat hív vissza a Honda
A vezetőoldali elektromos ablakemelő hibája miatt hív vissza közel félmillió CR-V városi terepjárót a Honda, 220 ezret Európából. A hiba miatt akár tűz is keletkezhet. -
stangli
senior tag
válasz !Overdose! #24049 üzenetére
fotó és egyéb adatok?
-
stangli
senior tag
válasz !Overdose! #24014 üzenetére
a motorja majdnem ugyanolyan mint az enyemnek
-
stangli
senior tag
-
stangli
senior tag
Bő 300 km-ert mentem az utóbbi időben a városban és 6lityit mutat folyamatosan az óra... remélem nem buggyant meg a számítógép és az eddig mért legalacsonyabb szintet reklámozza
-
stangli
senior tag
válasz !Overdose! #23913 üzenetére
jaaah így érte, köszi
-
stangli
senior tag
válasz xcbiker #23908 üzenetére
Én a GE Megalight Ultra 90-re szavazok, mint ahogy a totalcar is. A szuziba is ez volt, most meg a Hondába is ilyen kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest