-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
nyílt egy kis biotech üzlet a corvinmozinál, és tegnap vettem egy ilyet, Vita-Min Sport (1k-val olcsóbban mint a shop.builder-en)
és ahogy néztem jó áron adják a cuccokat
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #39721 üzenetére
gratula!!
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Dicker #39221 üzenetére
nem ér volt, de visszér lehet felkarban is? a bicepsz belső felén voltak ezek a kitüremkedések,
azon gondolkozom, hogy tavaly karácsonykor már kissé részegen majdnem leestem anyáméknál a kisszobában levő galériáról, és jobb kézzel kaptam el a korlátot, és durván megütöttem a jobb kar bicepsz belső felét (hozzácsapódtam a korláthoz), majd egy hónapig ott volt egy mélyedés, benyomódás. gecire fájt, nem is tudtam terhelni pár hétig...
lehet emiatt!? -
brownus
veterán
tegnap este kar edzés volt, és a jobb bicepszemen fogmosás után, feszítéskor ilyen furcsa kis giliszta formájú bizbazok jelentek meg!?!? (kb 2-3 ncm területen) le is akartam fotózni, mert itt ezt most senki se fogja elhinni max azt, hogy már kora reggel beszívtam, nekik ezt üzenem
mire előkaptam a telót visszahúzódott, mondjuk tegnap durván odabasztam nekik, lehet tútótam... nem gondoltam volna, hogy az én szintemen ez lehetségesszóval mi a franc lehetett az? miután megmasszíroztam a felkaromat eltűntek... az alkaromban vannak ilyen kis bogyó formájú izék ha ráfeszítek, de arra azt mondják normális, aki izmos annak van ilyen lol
azt jutott most eszembe, hogy magnézium hiány lehet az ok??
elfogyott a multivitaminom is pár napja, de nem hinném, hogy pár nap kihagyás számítana!?ahogy látom, többünknek is vannak kisebb-nagyobb fájdalmai... ez a hét, nem az a hét... hétvégén pihenni fogok!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
hmm, a fehér rizs miért nem jó? olvastam egy cikket, talán pont itt, mindegy is, de a barna rizzsel szemben hozták ki jobbnak. wtf
amúgy többnyire oké amit ír
-
brownus
veterán
akik sírnak:
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #38146 üzenetére
tudni valamit a halál okáról?
-
brownus
veterán
hátnyújtás
[http://youtu.be/9QJarku0jfo?t=1m33s]hátnyújtás2 -
brownus
veterán
válasz Shadowbull #37945 üzenetére
erre most mit mondjak, nekem sikerült hála az isteneknek jó dokit kell keresni! meg
vastagborítékkal a zsebben[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
nekem volt kb 10 éve, + a polipot is kikaparta a doki. a műtét nem kellemes, de előtte olyan drogot kapsz, hogy nem érzel semmit, csak a látvány, meg az érzés lesz zavaró, hogy kitörnek csontokat belőled. (azt érezni fogod az egész fejedben, érdekes volt) utána kurva jó lesz, normálisan levegőt venni, lélegezni, stb..
a műtét után tampont vagy gézt tesznek be az orrodba, az ha jól emlékszem bent volt 1 napig. aztán öblögetés pár óránként, de majd a doki elmondja. az biztos, hogy a műtét után ki kell hagynod 1-2 hét sportot!mindketten menjetek el, megéri! minőségi változás lesz
to all: allergia; köpölyözés, és akupunktúra 1-2 éven át és utána nem lesz vele gondod!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz rmartin94 #37822 üzenetére
én most csak natur fosok, mert elcsaptam a gyomrom a mai ebéddel, fakk. tanulság: pénteken nem eszünk kifőzdében mert a heti maradékot teszik eléd vagynemtom
lezúztam pár pálinkát az előbb, és szerintetek igyak egy májprotko fehérjét? vagy az csak olaj lenne a tűzre? csak reggel bic-trip-has volt és félek, hogy sok izomsejtet veszítek
és ma még menni is kéne az r33-ba mert buláj van.
(#37832) MMA87, megoldás a mártások, és szószok!! rálöttyintesz valami szójaszószos, balzsamecetes cuccot, bármit, hogy ne szárazon kelljen megenned! sok variáció van!
ami hirtelen még eszembe jutott: múltkor voltunk gombászni, szedtünk 1-2 kg lila szárú pereszkét, pároltam, kiporcióztam, fagyóba be, és majd előveszem ha kell vmi mártáshoz!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
persze, aztán kimoderálod jól, engem meg pihenőre teszel egypár órára
(#37815) Genji, köszi, ezt már elbasztad a képpel, az álommanó ez ügyben téged fog felkeresni
az meg oké, hogy izmos, de milyen áron. ha a melle ilyen ronda milyen lehet a válla meg a háta? a feje nemtom, mert vörös az erőlködéstől. szerintem ez már nem szép, de vannak akiknek csak az a lényeg, hogy izmos legyen, nagyon izmos, még izmosabb, és 100+[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
azt kívánom Neked (mert linkelted ezt a fura kinézetű lényt) hogy egyszer csatak izzadtan arra ébredj álmodból, hogy ennek a figurának a melléről nyalod le éppen a sót de pont szétpattan egy patika és annak tartalma bele spriccel a szádba
és, hogy szinkronba kerüljön a topik lányok, fiúk
Kidusnak, hát
nekünk meg, őt
(#37809) Shadowbull, yep, me too
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
kajatémához,
vacsorára: grillezett cékla és sárgarépa, sült amurral.
- a későbbiekhez, mert a hétvégén szedtünk lila szárú pereszkét, én elhoztam félkilót kb, párolom, aztán ha kihűlt be a fagyóba szét porciózva. jó lesz mártásnak a csirkemell mellé
-
brownus
veterán
kaja témához: két új kedvencem az üvegtészta és a rizstészta, Ti próbáltátok már?
-
brownus
veterán
válasz GyurosAki #36945 üzenetére
BÁ: Szerintem mindannyiunkat érdekli mit akartál először leírni.
+1, és az lenne a korrekt, mert én nem akarok kokszolni, de nem mondom azt, hogy soha.... mert kíváncsi természet vagyok... szóval a hozzáértő nagy és idősebb gyúrósok írhatnának egy összefoglalót, egy kisokost az első hsz-be!!!
-
brownus
veterán
Ne hallgass másokra, amikor azt mondják, hogy "ez az út jobb", vagy "az az út könnyebb". Isten legnagyobb adománya számunkra az a képesség, hogy önállóan tudunk döntést hozni. - napi coelho
istenem, ha minden hétfőm ilyen jól kezdődne srácok! köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Shadowbull #36710 üzenetére
axioma! -> itthon mindenki ért mindenhez, ez ilyen kurva egyszerű ezért is vertük meg a hollandokat 8-1re
-
brownus
veterán
előre jobbra vissza és újra megint 1,2,3 .... ja, 'reggelt
fizetett motivációs hozzászólásunkat olvassák@brownus media corp.
-
brownus
veterán
válasz DonThomasino #36487 üzenetére
-
brownus
veterán
válasz DonThomasino #36439 üzenetére
térj át ízesítetlen és natur fehérjére! ne legyen benne semmi adalék!
-
brownus
veterán
nekem a kötélmászás bejött áltsulis koromban
-
brownus
veterán
http://www.flexgym.hu/ vilivel 3-4 megálló
mondjuk azt nemtom, hogy jó-e ezért offba is teszem
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
ma reggel láb volt, nagyon atta, már egy órával az edzés után alig bírtam lemenni a hatodikról vállamon a bringával.... örömmel várom a holnapot
-
brownus
veterán
válasz BÁ Nutrition #35580 üzenetére
myproteinorder@gmail.com - ezt az email címet adta meg
amúgy nem volt semmi durvulás, figyelmetlen volt egy topikban és olyat írt amit nem kellett volna.... vmi rendeléses izé, nem tudom pontosan, majd elmeséli ha visszatért...
és most nézem a telefonszáma is ott van az aláírásában, csekit
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
tojás témára
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
na, míg ilyen csacskaságokról dumáltok, itt a lényeg e: seggek, seggek mindenhol ez a mennyország
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Shadowbull #34711 üzenetére
én iszom napi pár kávét (kibaszott addikt vagyok) és mindegyikbe teszek egy kockacukrot, általában barna
(nád) de most egy hete pont nem mert elfogyott. néha megiszom egy pohár kólát, mert megkívánom, eszem egy pár szelet csokit, egy csomag ropit. amit mondani akarok, az az, hogy én csak így tudok működni, ha néha eszek szart is, különben begolyóznék! nálam ez kell az egészséges egyensúlyhoz inkább letolok plusz pár fekvőt vagy valamitheti 1x tartok pizza napot is
meggyóntam most sokkal jobb
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #34445 üzenetére
-
brownus
veterán
válasz GyurosAki #34032 üzenetére
én most ilyet tolok: Biomed Spectrum multivitamin + Echinacea és Q10
-
brownus
veterán
válasz shteer #33682 üzenetére
ez kamu, tuti nem ő válaszolt! semmi buzizás, bazdmegelés, stb... vagy ő is elkapta
jut eszembe; Kecskemétieknek, a buszállomás melletti kis patikában vettem pár hete 100 grammos kiszerelésben c vitamint 933hufért!!! itt pesten 1300-1500 között mozog... már bánom, hogy csak egy csomaggal vettem.
és meg egy dolog, ezt is jó áron kapni most (több helyen is, én a herbaházban): jutavites omega-3 pro, 100+10 szemes 1990hufért!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz szőröscica #33611 üzenetére
ez az a módszer, hogy egész nap nem kajálok de este meg mehet minden? kurvára nem bírnám ki! szóval ezt nem nekem találták ki
-
brownus
veterán
kicsit idevág
tényleg a kedvencem mikor túl/súlyos kollégák oltanak....
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #33571 üzenetére
basszus mennyi embernek van ezzel baja. családomban mindkét nővéremnek, pár éve a húgomnak is van, anyámnak is volt... és családon kívül is sok ismerősnek van pajzsmirigy betegsége.
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #33554 üzenetére
azt mégsem írhatták oda, hogy szúrta magát kitudja hányféle szirszarral....
meg ez egy blikk cikk, akit befolyásol egy ilyen napilap annak már tökmindegy, meg amúgy se költene ilyen dolgokra. a tápkieg és a gyúróssport biznisz ebből nem fog kárt szenvedni, sztem
-
brownus
veterán
szerintem kérdezzétek meg a nemzeti dakotát, hogy mithogykell!
és asszem már kora délelőtt kimaxoltuk az internetet....
-
brownus
veterán
jó ez a (natur whey protein) myprotein por, jól oldódik, az íze kifejezetten kellemes, toltam bele egy kis szőlőcukrot is edzés után. köszi még egyszer dani82, ha kifogytam jelentkezem!
azt tudjátok, hogy ebben mennyi szója származék van?
ha valakit érdekel, több helyen is láttam a jutavit-es omega3 pro -t akcióban, 100+10 szemes (18huf per bogyó)
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #32431 üzenetére
ez se rossz
nem mindegy -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
God-nak sok szeretettel
dat ass
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz philoxenia #31502 üzenetére
az ilyenektől hánynom kell, ehhhh. szánalmas, és mit fog csinálni 10 év múlva?
-
brownus
veterán
válasz deniro2 #31472 üzenetére
lehet, hogy a többség ezért jön, de abban szerintem semmi baj nincs, ha valaki azért (is) jön, hogy: hanem vállveregetést szeretne, hogy ő milyen jól látja/csinálja...
nekem is kell néha a pozitív visszajelzés, hogy jól van, szuper vagy, csak így tovább!
akik ide beírnak azért is írhatnak ide mert IRL nincs kivel ezeket a dolgokat megbeszélni!
hálisten a haveri körömben van három-négy ember akikkel tök jól ellehet beszélgetni sport témákról, nem a fociról, hanem arról ki mit hogyan csinál, hogy fejlődik, stb... mik a további célok...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!