-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Koppanyvezer #70896 üzenetére
apropó trapéz
Vállvonogatáson kívül van még arra valami?#70897) HussarF: állig húzás nem csinálom, battatja a vállam
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Koppanyvezer
tag
-
Woodslave
félisten
na jóvan gyerekek beszéljünk inkább arról amit valószínűleg mindenki szokott itt csinálni... az edzésről
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
God Vazzeg
veterán
válasz FollowTheORI #70854 üzenetére
Volt csajomnak volt ilyen homokóra teste, nagy seggel, nagy mellel. Meg lehet unni, főleg mert ezek nagyon hízékonyak. Pár napig nem figyel és ...
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #70888 üzenetére
várjávárjá és ezt 24 órán belül?
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz God Vazzeg #70886 üzenetére
De tényleg, mi a véleményetek róla?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Tenken
őstag
Mindig meg akartam kérdezni, hogy az 2x-nek számít-e, ha kihúzod, elmész, majd folytatod?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #70883 üzenetére
"pussy-pad"-nek is nevezik
-
Koppanyvezer
tag
-
Koppanyvezer
tag
válasz Zola007 #70859 üzenetére
+1! Én is ezért nem nyomok fekve (csak ferde padon max), mert egyszer rajtam maradt (én nem legörgettem, hanem leborítottam oldalra) és azóta valahogy rohadtul paráztam az egésztől... az más kérdés, hogy addig sem volt a kedvencem.
Egy jó géppel testépítői célzattal teljesen jól meg lehet edzeni a mellizmot szerintem... és a használt súlyokat sem korlátozza le a para.Steamen: xxxpaulxxx
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #70876 üzenetére
gyógyfürdőben előfordulhat
-
Lajkó
őstag
válasz FIREBLADE78 #70879 üzenetére
Mégpedig 2x!
-
Ijk
nagyúr
-
FIREBLADE78
addikt
Volt esti fürdőn. Jelentem én voltam a legizmosabb. Na itt már baj van
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
GeryFlash
veterán
válasz shteer #70871 üzenetére
Attól azért elég távol volt... Amikor le kezdtem kondizni 17 évesen nekem is volt, hogy letoltam egy teljes melle edzést, és én idióta gondoltam tolok egy maxot, üres volt a kondi, szépen kiemeltem és szépen ott maradt de legurítottam a köldökömig majd lelöktem a francba, nem könnyű azért megölni magadat.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
-
Ez kurva jó
A vernyákolása AkváriumMan-t juttatta eszembe
-
őstag
Épp kitoltam a biztonsági villa terveit is a kondigépemhez és 2cm-enként lehet állítani a fekpad -15 és +45 tartományában végig... összeomlás esetén vagy benyomódik a mellem 1centit, vagy felette áll meg 1centivel a rúd függően attól hogy alá vagy fölé állítom majd... Ez gyakorlatnál amatőr, pár év múlva haladó szintemen se befolyásol semmit szvsz.
A linkelt padnál gondold át mit kapsz 15k-ért
Ha lemaszekoltatod lehet benne lesz duplájába, de akkor nem 40×40×2 zártszelvény, esetenként 30×30×2 (!), hanem kérhetsz 50×50×5mm szelvényt is, meg egy apró trükkel kapásból további két funkció, negatív tartomány fekve nyomáshoz és haspréshez.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Lajkó
őstag
válasz SchumiBácsi #70866 üzenetére
Ha nincs "alálőve" akkor hogyan engeded le teljesen mellre a rudat?
Venni kellene egy ilyesmit... Vagy készíteni.
-
őstag
válasz Zola007 #70859 üzenetére
Hülyén a rack sem segít, van olyan vidi is ahol a biztonsági villa és a fő súlytartó villa közzé ejti a rudat, természeten vagy 150kilóval első nekifutásra Az is jó meglepi amikor van biztonsági villa de valamiért alá van lőve, és a súly jól becsapódik testre lehetőleg visszarakásnál a legmagasabb pontról...
Kérdéses ez a nagy súly fekve nyomásra egyébként, mert legutóbb a teljes tárogatás módszert kihagytam (peck-deck leoldásig ) a melledzésből, ami csaknem fele az egész programnak. Helyette -15 fokban felmentem a maximum súlyomig, ami ezúttal 50kg volt 2×6 a végén - egyébként 60kg 2×4, aztán 0fokban 45kilóval 4×10, 30fokban 30kilóval 4×10 utána 0 fokban 12kilós egykezessel 4×10. A fő cél a lassított negatív szakasz volt gyorsabb pozitív szakasz mellett, és jelen pillanatban 2napos izomláz ígérkezik meg néhány tized milliméter a csöcsökre
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
nagyúr
válasz gghrtz #70863 üzenetére
Persze mert az éhező test arra van programozva hogy minden lehetséges kajára lecsapjon meg figyeljen... vadászösztön stb. Nem biztos hogy olyan jó azt sokáig fenntartani... ezis stressz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gghrtz
őstag
válasz Woodslave #70862 üzenetére
Nem. Inkább az, hogy feszült vagyok néha, picit nehezebben tudok odafigyelni másokra (bár amúgy is ), meg kurva éhes vagyok időnként, bár ez is kezd normalizálódni. Poén az, hogy kevésbe fájnak az alkatrészeim, és mintha több energiám lenne. Annyi biztos, hogy este nehezebben alszom el, és éberebb is vagyok napközben.
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #70854 üzenetére
és ez elvileg sportoló nem? ez a segg....
-
Woodslave
félisten
-
Zola007
veterán
Én azt nem értem egyébként, hogy a termekbe miért nem bírnak ilyen rackeket venni?: [link]
Vagy legalább ezt a fajtát?: [link]
Annyival nem kerül többe mint a simaNem voltam sohasem nagy rajongója a fekvenyomásnak, de nem egy emberrel beszéltem, aki azért nem csinálja, mert fél hogy a képébe ejti a súlyt.
Van egy srác, chest press és tárogató gépes teljesítménye (úgy 150-el tárogat) alapján nyomna 180-200 körül, de ő se mer padon nyomni, mert nem bízik annyira senkiben a teremben.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
-
Zoo123
senior tag
válasz Zola007 #70852 üzenetére
Nem tudom, még egyben vagyok, ilyenkor amennyire lehet feszítem a hasizmom és emelem is kézzel, érzésre nem tűnik vészesnek, véraláfutás meg semmi ilyesmi nem szokott lenni.
Ja az fontos infó hogy a rúd közepén 3 cm vastag 30 cm széles szivacs burkolat van hogy ne nyomja a vállam gugolásnál, az is csillapít valamennyit.De te nem szoktál a levegőbe beszélni, kidolgozok valami alternatív "máj és lép barát" módszert.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
nagyúr
válasz Zola007 #70852 üzenetére
Egyszer énis megcsináltam egy ilyen mutatványt kezdő koromban... szerencsére sikerült izmokat úgy megfeszíteni hogy nem volt akkora para (már akinek van ugye hasizma ).
Azóta ha nagy a súly és egyedül edzem (eléggé jellemző) csakis gépen szórakozok ilyennel. Nem fekszem be a guillotine-ba.
Mondjuk nem is nagyon csinálok már ilyen fekve nyomás meg hasonlókat.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Egész estés kocogás...
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Valakinek van tapasztalata/véleménye itt az USN tejsavófehérjével kapcsolatban?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Zola007
veterán
válasz Zoo123 #70851 üzenetére
azt hadd kérdezzem már, hogy ennek a hason végiggörgetésnek a májad, léped mennyire örül?
no offense, csaj speciel nem tartom jó ötletnek.
Persze még mindig jobb, mintha 120-al a mellkason várod a megváltástMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zoo123
senior tag
Ma fekvenyomás nagyon jól ment, csúcsnyomás: 112,5-be 2 ismétlés, rápróbáltam a 115,5 Kg-ra abba is ment 2, na mondom 117,5 Kg: kiment 1 teljes ismétlés meg a 2. ismétlés félig a pozitív szakasz feléig, segítség sehol ezért óvatosan leengedtem mellkasra, legörgettem derékig , felültem és leraktam a földre.
Ez a hátránya hogy egyedül nyomom, de ez nem tart vissza a csúcsnyomástoktól!Ma elégedett vagyok magammal!
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zola007
veterán
válasz mayday00 #70844 üzenetére
Ennyi cuccal, ami 3 embernek is elég lenne, lehet hogy már egy kicsit másként működnek a dolgok...
-
mayday00
őstag
válasz Dicker #70837 üzenetére
kizárt dolognak tartom, hogy egész nap ennyi kaja után, tud bárki is edzeni. Elaludna a pad mellett..egész nap döglene. remélem az ilyen gyökérkezeltek hamar elpatkolnak.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #70841 üzenetére
sajnos néha napján én is érzem magam annyinak
#70842) Tamoo : ó, nekem ez már nyáron is megvolt
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz gghrtz #70838 üzenetére
beszélt ő ebben a videóban egy szót is tápkiegről?
csak napi 20 csirkemellről meg 5-6 kiló főtt rizsről
meg még pár dologról, de az se tápkieg(#70837) Dicker: finoman szólva "csapatta neki"
ilyenkor gondolkodom el, hogy f.szt vekengek én itt ilyen +/- 30-50g CH-kon meg fehérjéken
Lassan belejövök az evésbe, úgy hogy szurkoljatok hogy ne csak fókahájat pakoljak fel nyárig. (abból már van elég )[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
-
Assdak
őstag
-
Zola007
veterán
Kérdés:
láttatok már valakit, akinek nagy volt a tricepsze, de elenyésző a bicepsze?Mennyivel maradhat le a bicepsz, ha valaki direkt nem csinál rá izolált edzést?
Nem mintha olyan nagy wasistdas lenne az a 4-6 sorozat, csak gondolati síkon mi történne ha kihagyja valaki, de a testének többi részére edz rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz mayday00 #70830 üzenetére
[link] ha nincs görgő az egereden, akkor a lefelé nyíllal is tudsz haladni... (nem voltam pontos a nyíl nem az egéren van, hanem a billentyűzeten. Ha nincs billentyűzeted se, akkor meg a böngésző szélén lévő nyíl )
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
gghrtz
őstag
válasz shteer #70822 üzenetére
Bar latvanyra tenyleg nem.olyan egetvero, hanem inkabb az erzes ad hozza pszichesen, hogy puha vagy, nem vagy feszes, kemeny, ideges vagy, nem megy az edzes. Shop builderes cikk: Egy 65kg-os sportolo akar 4 kg vizet+glikogent tud visszaszedni visszatoltes alatt. Persze ebben benne ven a tulkompenzacio is.
-
válasz shteer #70822 üzenetére
Annak, aki dolgozik vele, látványos. Minden negatív irányú változás látványos és idegesítő, mert kva szar érzés, hogy az ember 2x annyit kínlódik vele, mint alapból, erre úgy kezdődik a dolog, hogy még szarabbul is néz ki. Egyébként objektívan megítélve nem olyan nagy a különbség. De kicsit laposabb lesz az izom.
Egyébként, ha már before-afternél tartunk, te is berakhatnál valami képet, hogy megismerjük a referenciád -
Tulku
veterán
válasz Zola007 #70816 üzenetére
Akkor van még 20 éved... :-)
Bár kissé frusztrálttá tesz hogy Béla (Kathy) szerint az a budy-s aki nem hal meg 50 évesen az buzi...elment versenyzőtársaimra gondolok ( Gerőcs most ment el) és akkor van még 2 évem?
Mondjuk én a századát nem nyomtam annak mint ők...talán túl is élem... na de akkor a fiük fognak érdekelni?...na neee -
Koppanyvezer
tag
válasz Zola007 #70802 üzenetére
Ezekkel régen én is szenvedtem... vagy a másik a nagyon durva fogású "ráspolyos" lehúzó rúd. Ezeknél mindig azt csinálom/tam, hogy az egyik oldalon jól meghúzom a másik kéz segítségével a gurtnit, a másikon meg valahogy felügyeskedem
Most, hogy a Cutlerben edzem, csak a T-rudas evezővel van szopás, de ott meg elég közel van egymáshoz a két kéz és így át tudok nyúlni, meghúzni a másik kezemen levő gurtnit is.
Egyébként dettó... én is kb azóta érzem a hátamat hátedzésnél, amióta használom ezt a csodatalálmányt.Steamen: xxxpaulxxx
-
válasz Woodslave #70814 üzenetére
Nem tudom, hogy miből tudsz dolgozni, de minőségi különbség van az 1 számjegyű meg a 15% feletti testzsír melletti látványban. Nagyon szembetűnő. Tulkuhoz ne viszonyíts, olyan sose leszel ekkora motivációval. Az versenyzői szintű tömeg.
Én csak azt tudom mondani, hogy régen én is a minél nagyobb tömeget üldöztem, mert hát az jelent több izmot. Voltam 88 kilo is ehhez a magassághoz. Csak hát szart sem érsz vele, ha amúgy fedett vagy, meg vastag a derekad stb. Amikor először csináltam rendesen végig a diétát, akkor azért mellbevágó volt a különbség. Lehet, hogy lemegy valamennyi karból is, de pl. a derék elkeskenyedése, a tónusok megjelenése durván túlkompenzálja ezt.God Vazzeg kolléga az így hirtelen, akiről rémlik kép. Ő elég nagydarab, van rajta izomtömeg, de jó zsíros is. Na most ha ő leszálkázna, ő tuti, hogy egy k.rva jó formát tudna felmutatni.
-
-
gghrtz
őstag
En is ezt utalom a dietaban, hogy meg jobban osszecsoffadok es ez valami kegyetlen szar erzes.
-
Woodslave
félisten
-
válasz Woodslave #70767 üzenetére
Ijk-nak igaza van, csak amíg nem tapasztalja meg az ember, addig fogalma sincs arról, hogy ez mit is jelent valójában. Sokan esnek abba a hibába, hogy állandóan attól rettegnek, hogy lemászik róluk az izom. Azért nem tűnik az el olyan könnyen.
Komoly diéta nem egy leányálom ráadásul az elején képes rosszul is mutatni. A teltség eltűnik, de cserébe még jó zsíros vagy. Ez sok emberben elindítja a feltételes reflexet és akkor megoldja a dolgot azzal, hogy bassza meg a diéta, jól bezabál és elkezd tömegelni, mert hát izmot vesztett.
Viszont ha tovább folytatod, akkor jön a buli. Ahogy csökken a testzsírod, a látvány nem lineárisan, hanem exponenciálisan javul. Ha a 14%-hoz képest a 12% 2x olyan jól néz ki, akkor a a 10% a 12%-hoz képest 4x jobban és így tovább. És ez a lényeg, ez az ami függővé tudja tenni az embert, aki már megtapasztalta, ezért tartja alacsonyan Ijk is, ezért csinálom én is minden tavasztól, hiába a szenvedés, kurvára megéri. Mert igen, annyival jobban néz ki az ember. Én is mikor lemegyek 76-77ről 70-71-re, akkor a hozzá nem értők folyton azt mondogatják, hogy mennyivel izmosabb lettem. Pedig nyilván nem, sőt, csökkent is az izomtömegem némileg, de ami van, az viszont kurvára látszik.
Tényleg sokkal jobb az a forma, aki már egyszer végigcsinálta, annak nem is kell már magyarázni. Olyan ez, mint a kokain, érzed, hogy kurva jó vagy. Ha szar napod van, csak belenézel a tükörbe és máris jól érzed magad.
Csak hát a lényeg, hogy egyszer el kell odáig jutni, különben nem érted, hogy miről beszélek.(#70775) userxy
A nuskin-nél nem a kutatás mögött állnak nagy koponyák, hanem a marketing mögött. Értelmes ember nagyon messzire kerüli őket.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Assdak #70805 üzenetére
le van dugózva a vége
(#70807) FIREBLADE78: Milyen más gyakorlatot javasolnál?
Rendes széles húzódzkodás még nem megy úgy, ahogy kellene. Inkább nézek ki úgy közben mint egy kivénhedt orangután, amelyik nem bírja magát felhúzni a fáraHa lejjebb veszem a súlyt, akkor meg a hátam nem érzem. Szeretem ezt a gépet, mert nem fáj tőle a vállam.
Egy ilyen vasról van szó:[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
kampófogás nem jó nekem
Eddig úgy csináltam, de múltkor megvettem a gurtnit és rájöttem, hogy a hátedzéseim fele alkaredzés volt.Kampós csuklószorítókat néztem, van is egy csuklószorítós gurtnim, de azt se használom, mert rossz helyen viszi át az erőt és idővel szétbná a csuklómat.
A sima gurtnival semmi bajom, arra kellene valami megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #70802 üzenetére
Kampós csuklószorító. Vagy kampófogás, a hüvelykujjaddal nem fogod át a rudat.
Vagy viszel két teszkószatyrot, és arra tekered a gurtnit.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
Nálunk a fixpályás lehúzó gépnek gumírozott markolata van.
Én viszont szeretnék gurtnit használni rajta, de tapad hozzá mint a fene, sehogyan nem tudom normálisan rátekergetni és utána ráhúzni.
van valami trükk?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Path of Exile 2 Early Access teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Motorola TLKR T62K walkie talkie
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest