Új hozzászólás Aktív témák

• Ijk

nagyúr

válasz j0k3r! #147550 üzenetére

Nem kiégés, csak rájöttem hogy felesleges. Persze nem fogok lebeszélni senkit, mert sok szar kiegészítővel szemben ez legalább annyiban frankó hogy a protein az protein és szükség van rá a szervezetnek. A kérdés hogy mennyire. Tapasztalatom szerint annyira amennyit kényelmesen beviszel kajából.
    De ha kell a turmix az íze miatt, van elbaszni való pénz, utálod a húst, hiszel benne akkor megveszed, a te döntésed.

Azért így 9 év alatt kipróbáltam kiegészítőket, hosszabb távon is, edzésmódszereket, ütemterveket, diétákat, szerencsére tömegelésben már az elején sem hittem, remélem az már itt is lejött hogy faszság. A 90% tudomány lehúzható a klotyón gyakorlatban, anabolikus kapuktól kezdve a a szuper edzéstervekig. Nem leszel izmosabb.
    Kajálni kell rendesen, nem elhízni (max 15% tzs), megcsinálni az edzést ahol nincsenek sem általános, sem egyénre szabott csoda gyakorlatok, jó sokat kúrni, a többi meg genetika, tehát még véletlen se mérd magad másokhoz. Meg persze a kémia, a jelen kor legnagyobb ipari átverése a kamunaturálokkal.

/人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák