- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Most már érthető. Amúgy olyan nincs, hogy warez verzió. Leszeded. Kipróbálhatod és ennyi. Az más kérdés, hogy vannak, aki warezolnak, de ez nem ide tartozik.
Azt felejtsd el, hogy ingyen megkapod. Esetleg nézz szét a konkurens cégeknél. Azt hallottam, hogy mostanában már van 1-2 használható ingyenes verzió. -
Egorov
aktív tag
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
3DFan
aktív tag
Olyan animációt szeretnék készíteni SE alatt amelyben egy alkatrész egy pályán mozog. Milyen kényszerrel tudnám odakapcsolni az alkatrész adott pontját az útvonalhoz? Próbáltam a kapcsolódás kényszert, de annál az útvonalnak csak egy egyenes elemét engedte kijelölni. Hogyan lehet ezt megcsinálni rendesen?
-
3DFan
aktív tag
Meg tudná mondani valaki a képen látható CAM program nevét? Kép
-
perfag
aktív tag
-
perfag
aktív tag
A kép alapján ezt inkább CAM-es feladat, EdgeCAM-ben csinálnám.
SE-ben: kihúznám a pályát felfelé, csinálnék egy hengert motornak amit a pálya hengeres részéhez kötnék (elrejthető, de kell a motornak). A pálcikádat a pályához érintő és vezérpálya kénszerrel rögzíteném. A motorhoz hozzákapcsolnám hajtás kényszerrel (forgó-lineáris) ... és ha mindezek után nem menne, akkor sűrűn káromkodnék ([ilyenkor jön a feleségem, hogy na mi van, már megint vesztésre áll a Liverpool )
Nem állítom, hogy műxik! de én így próbálnám meg.[ Szerkesztve ]
-
kissandras20
aktív tag
Hahó!
NX-hez nincs véletlenül valami jó kis tutorialotok?
CATIA művelő vagyok, de ahogy most angol mellett németet is tanulok, úgy belekóstolnék NX-be is!Köszi a segítséget!
-
Egorov
aktív tag
válasz kissandras20 #5626 üzenetére
Szia!
Nem tudom melyik NX verziót használod, ezen a linken a 3.0 -hoz van segédlet, szerintem ha újabb verziód van, akkor is sokat segíthet, csak kicsit másak a menüpontok. Egy próbát megér.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
perfag
aktív tag
Van egy kis időm, próbálgatom... (Tévedtem, nem kell érintő kényszer.)
Műxik a dolog, de csak részben. Elindítom a körív közepétől és átvált az egyenes részre az még talán jó (talán csak hasonlít?), de amikor ismét eléri az érintő pontot és a másik körívre kellene váltania attól visszahőköl és visszaugrik az egyenes rész elejére ...
Amikor megadom a hajtás típusnak a Forgó-lineárist akkor meg kell adnom egy egyenest. Itt lehet a gond, hogy vaj mit jelöljek ki??? Rátettem a hengerre egy vázlatot, abban van egy egyenes, a pályára érintőre tettem, de vajon így kell?
Eszem rajta magam még kicsit. -
perfag
aktív tag
Igazad van, tényleg rá kellett tennem az érintő kényszert a vezérpálya előtt, csak amikor az animációval bajlódtam kitöröltem.
A vezérpályát én így gondoltam [link]. A piros vonal egy alkatrészvázlat, az adja meg az utat (itt valahol keresem a megoldást), a nyíl azt mutatja meddig megy el.
Péntekig behavazva rendesen, de fel nem adom, a jövő héten még próbálgatom, régtől foglalkoztat a probléma.[ Szerkesztve ]
-
3DFan
aktív tag
Igen, érintő kell, hogy a vezérpálya kényszert feltehesd. Eljutottam addig ahol Te is tartasz, az egyenes szakaszon végigrongyol, majd amikor az ívhez ér elugrik valahova.
Végül is azon a részen végigmegy amelynek az irányultsága egyezik a motor irányként megadott egyenessel. Macerás. -
johnny101
csendes tag
Sziasztok!
Segítene valaki abban, hogyan tudok Solid Edge ST2-ben külső hengeres felületre menetet rakni? Betöltöttem egy csavart a standard partsból, de nem jelöli rajta a menetet.
Előre is köszönöm a segítséget. -
perfag
aktív tag
válasz kissandras20 #5635 üzenetére
Szerintem kozmetikai menet kell neki. Ott van a furat parancsa alatt.
-
Parson
addikt
Sziasztok,
SolidWorks Premium 2011 x64 Edition SP3
Hogyan lehet megoldani a következőt:
1. Adott egy főösszeállitás és egy alösszeállitás.
2. Az alösszeállitásban fixen vannak rögzitve egymáshoz alkatrészek + egy alkatrész mozogni tud a fix szerelvényhez képest - 1 szabadsági foka van (csap körüli elfordulás)
3. Az alösszeállitás beépül a főösszeállitásba, ahol az alösszeállitásban mozgásra képes elem szintén mozgásra képes legyen, ne fixen álljon.Előre is köszi a segitséget.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
perfag
aktív tag
-
Pije
csendes tag
válasz macikos #5645 üzenetére
Szia!
Miután műanyag és acél alkotórészekből áll az egész én úgy gondolom .par-ként kellene megoldani a "rajzolást". perfag elmondhatná milyen kihúzásokkal csinálta meg és mit kerekített!
A méreteket illetően itt biztosan segítenének.Üdv.
"A mérnök azért van, hogy mérjen..."
-
pentural
csendes tag
Üdv
Segitséget szeretnék kérni,choppert rajzolok és most vagyok a motornál,nem tudom megrajzolni mert átvezetett kihuzás kellene és ez nem enged semmit,nem nagyon tudom h hol rontom el,ezért kérnék egy kis segitséget,mert tanácstalan vagyok.
Az lenne a legjobb ha skypra felvenétek velem a kapcsolatot és ott egyszerübb elmagyarázni h mi is a gondom.
Assassins.laci
köszönöm mindenkinek aki tud segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest