Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vivaldi (böngésző)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows 11
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #68 üzenetére
Mert a nagybetűs Gamer jobban tudja és kész.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én csak azt nem értem (bár úgy lenne...), hogy ugyanaz a Skyrim áhítat tárgya az Avowed esetében, hogy miért nem olyan, ugyanakkor szitok minden vonatkozásában a Starfield esetén, ami gyakorlatilag teljesen olyan, csak más a díszlet. Mintha az emberek kényelmesen elfelejtenék, hogy hány év és community mod kellett ahhoz, hogy a Skyrim-re legalább azt lehessen mondani, hogy kész-ish...
-
Raysen623
addikt
válasz
CriticalHit #65 üzenetére
Ez akár a te esetedre is vonatkozhatna.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
CriticalHit #62 üzenetére
Jaj de jo lenne megint egy darkgrim fos...
-
Raysen623
addikt
válasz
CriticalHit #62 üzenetére
Nekem nem hiányzik ebben a játékban, sőt...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
CriticalHit #59 üzenetére
Nem is egy súlycsoport a kettő...
A Bethesda Game Studios, egy 500 fős stúdió, 400 millió dollárból hozták össze a Starfield-et, ami tényleg (de fájdalmasan) Skyrim (az űrben).
Ezzel szemben az Obsidian Entertainment egy feleakkora stúdió feleakkora büdzséből se csinálta az Avowed-ot. -
Raysen623
addikt
válasz
CriticalHit #59 üzenetére
Jól is van ez így. De szerintem loptak onnan is.
-
Raysen623
addikt
Egy hónapos GP keretében végül én is elkezdtem tesztelni a játékot és hát mit is mondjak. Jól láthatóan lesz még vele meló, mire olyan szintre felpatchelik, amivel már ténylegesen közel hibátlan lesz. A pályadesign baromi jó lett, a kísérők is jó ötlet és a történet is érdekes. A grafika nekem tetszik, főleg az a föld alatti templom fogta meg a fantáziámat. Mivel a főszál kellően nehézzé vált, ezért mellék küldikkel próbálom felhúzni a karakterem, hogy ne haljak meg olyan könnyen. Összességében aki szerette a Skyrim féle játékokat, azt is fogja. Szerintem...
-
Hunpriest
senior tag
Én is elengedtem, érdekes gimmick az UE5, de a grafikán és a világon kívül minden más elég gagyi, olyan mintha félkész lenne. Lásd ezt: [link] Az MS-nél nem tudom mi van most, de pár kivétellel a first party felhozatal az valami siralom.
-
donki
senior tag
Én a steamen wishlistre raktam valamikor, de hirtelen óvatossá váltam, amikor lmbtq tag-et láttam a játékon. Nem szeretek olyan játékkal játszani, ami woke ideológiát tol az arcomba. Szóval nem vettem meg kipróbálni, hanem inkább megnéztem a neten, hogy milyen. Nem nyűgözött le. Ez a játék hihetetlenül elmaradott. Még a kis stúdiók is sokkal jobbakat csinálnak. Azok után amit láttam, már nem érdekel, hogy woke-e vagy sem, ez egy nagy nulla szerintem.
-
Én neki estem tegnap de már ma nincs kedvem vele játszani, középszer alatti unalmas game gagyi harcrendszerrel, ami jó benne az a részletesen és szépen kidolgozott világ, de az meg kevés ahhoz, hogy elvigye a hátán, sajnálom mert akartam ezt de nem megy, jöhetne már valami ami végre jó is...
-
donki
senior tag
Kingdom Come II-vel jelenleg 110 ezren játszanak steamen. Ezzel 7 ezren. Az értékelés kiemelkedően jó volt a megjelenés előtt, (az lmbtq előzmény miatt nem zárom ki, hogy főleg az aktivisták fizettek érte többet, hogy előbb értékelhessenek), de már kúszik egyre alacsonyabbra.
Szerintem ha valaki türelmes, pár hónap múlva fél áron is hozzájuthat. Bár engem nem győzött meg, hogy akár ingyen is végig akarjam játszani. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Carlos Padre #47 üzenetére
De
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Döglött Róka #46 üzenetére
Neked is elismetlem, olvasd lassan es/vagy tobbszor, NEM AZ EN VICCEM volt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Carlos Padre #45 üzenetére
Ha csak te rohogsz a sajat vicceden, akkor nem volt vicces.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #42 üzenetére
Én màr rég megtettem, most is te kezdted itt a faszkodàst hogy az Avowednek kéne eltennie a Sony-t.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Forspoken akart lenni
-
CriticalHit
addikt
válasz
Sunrider987 #33 üzenetére
"azota megindult a jatekipar a lejton nem kis sebesseggel"
Keresleti igény kielégítés profit maximalizálás érdekében.
Sajnos ma már az leegyszerűsítésekre, könnyítésekre, gyors sikerélmény szerzésre van igény. Számos ünnepelt AAA cím megoldja a játékos helyett a feladványokat, kézen fogva vezet, átláttat a falon. akár vakon és süketen könnyedén is végigjátszható. Alfa Generáció. -
GodGamer5
addikt
Elvileg négy régió van a játékban, most csinálom a harmadikat, de rémesen unalmas. A környezet viszonylag szép és érdekes, de minden más gyenge/közepes. Ennél még a DA:Veilguard is jobb volt, pedig az egy ritka hulladék game.
-
BadSector71
csendes újonc
Jó, mondjuk az RPG/akció rész kicsit túl könnyű és túl egyszerű volt, és inkább egy light-os RPG, viszont cserében kárpótolt érte a nagyszerű világépítés, az általában véve jól felépített küldetések, a remek karakterek, a PS5-ön általában véve ma is remek grafika és főleg a párbeszédek sokszor fanyar, szarkasztikus humora. Én manapság nem feltétlen vágyom egy agyonbonyolított, vagy hiperrealisztikus RPG-re, ha más téren jó a játék. (Igazi, a legnagyobb kedvenceim között azért a Baldur's Gate 3 található.) Nem mondom egyébként, hogy "korszakalkotó" lett volna a The Outer Worlds, de hogy "eltűnt a semmibe", az konkrét marhaság.
-
válasz
BadSector71 #35 üzenetére
En is benne vagyok az eladott 5 millióan, ettől még egy felejthető, középszar játék. Örülök, hogy ilyen jó élményeid vannak, meghatott.
-
BadSector71
csendes újonc
Hírekben elég szépen tolták, rengeteg hír jött róla, mi is megírtuk ezeket. Nem mellesleg ez egy RPG, ami rétegműfaj, ahhoz képest most szép sikereket ér el már most eladásokban, pedig csak holnap jön ki. Manapság egyébként, a közösségi média és az influencerek korszakában akkora reklámkampányra már nincs szükség, egyébként is inkább költsék azt a pénzt a fejlesztésre.
-
BadSector71
csendes újonc
válasz
Plazmacucci #19 üzenetére
The Outer Worlds egyáltalán nem tűnt el a "semmibe". 1. Kijött hozzá két nagyon jó és hosszú DLC is. 2. Kijött egy grafikailag feljavított speciális kiadás. 3. Egy Nintendo Switch port, amely elég nagy sikert aratott, annak ellenére, hogy szaggat rajta, mint nagymamám a nokedklit. 4. És főleg: most jelentették be a folytatást.
Szóval don't talk bullshit, plsz. Egyébként én most nyomtam le PS5-, mert sajnos holnap eltűnik PS Plus-ról. És nagyon szerettem.
-
Köszi a tesztet!
Mondjuk én nem érzem ennyire rettenetesnek, mint, ahogy a cikk írója felvázolta! -
Sunrider987
tag
válasz
CriticalHit #32 üzenetére
Hoho az majdnem 20 eve volt, azota megindult a jatekipar a lejton nem kis sebesseggel..
Ami a jatekot illeti a companionokat tekintve idetlenebb mint az Outer worlds itt semmit se lehet a felszerelesukon piszkalni csak az ability-ket elsutni es kesz. Sovany. A combat meg okes, a parkour miatt az exploration is jopofa, a story kicsit se huzott be, lehet mert en nem jatszottam a Pilar of Eternity egyik reszevel sem ez a jatek meg onnan merit es oda utalgat boven. A jatek szep, jol fut nem bugos, el lehet vele lenni, jah hogy ez Obsidian rpg, hat ize.... -
nanocry
tag
Ez az Obsidian-hoz képest mérten szerintem visszalépés, és ezt az Outer Worlds óta érzem.. A fejlődéssel nincs baj, a karakterek elég idétlenek, meg nekem már nagyon csillámpóni, egy darkosabb kivitelben szerintem jobb lehetett volna..
-
Nyarlathotep
csendes tag
A új Veilguard, és ez a szemét is megy a süllyesztőbe.
Meg az gamer újságírók maradék hitelessége az értékeléseikkel. -
nubreed
veterán
válasz
Döglött Róka #25 üzenetére
Az MS a tulajdonosuk? Igen. Zárt már be az MS más, egyébként sikeres játékot fejlesztő nem triple a stúdiót? Igen. Akkor innentől kezdve bármi lehet.
-
Juhaszatti
addikt
Nem hiszem hogy bezárnák őket. A kb 9-10 millióból fejlesztett The Outer Worlds is több mint 30 milliót hozott nekik, ráadásul a kritikai és játékos értékelései is jók. Nemsokára jön is a 2. rész.
Nem bánnám ha az Avowed is sikeres lenne. Ritka az ilyen részletesen kidolgozott és jól átgondolt játék.
-
nubreed
veterán
válasz
BoneDragon #6 üzenetére
A legtöbb független tesztelő is ezt mondta. Szerintem ennél a játéknál már az önmagában hatalmas red flag volt, hogy alig toltak alá reklámkampányt. Mintha az MS direkt rejtegetni akarta volna ezt a játékot, mintha az elejétől kezdve tudták volna, hogy egy középszerű BS lesz, ami majd a kutyát sem érdekli a hardcore fan base -en kívül. Ez az Obsidian egyébként sem az az Obsidian már, akinek köszönhetünk nagyon sok nagyon jó játékot a múltból. Nem lennék meglepve ha bezárná az MS a stúdiót. A Bioware -re is ez vár, már csöpögnek az infók erről netszerte, hogy az EA lapátra teszi a teljes Biowaret.
-
Annyira felejthető mint az outer worlds volt. Egy ideig beszélnek majd róla, aztán eltűnik a semmibe, senki nem fogja streamelni. Ne hasonlítjuk a skyrimhez mert a cipőfűzőjét nem köthetné be.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
NvidiaRTX #15 üzenetére
A Foreskinpoke-al csak az volt a baj, hogy túl lassan indul be. Más hasonló játékok ezt úgy oldják meg, hogy in medias res bedobnak egy rövid felvezető után egy bossfight-ba, ahol te vagy a jóisten, majd vagy történik valami, ami miatt elveszíted minden erőd/képességed, vagy jön a fekete képernyő, hogy "3 hónappal ezelőtt".
-
NvidiaRTX
őstag
Érdekes kommenteket olvastam erről a játékról itt ott és amikor megakad a szemem ilyenen, hogy "túl színes" akkor elgondolkozok azon, hogy tényleg ott tart még a Reshade idején valaki, hogy foggggggalma sincsen, hogy lehet a játékokat modolni?
Az volt az első, hogy feltettem hozzá a saját Reshade preset-emet amit minden játékhoz használok és beállítottam saját ízlésemnek a grafikát. Hát ég és föld az alaphoz képes szóval semmi színes mese nincs már benne.
Skyrim? Forspoken? Miva? Mi köze hozzá? A Skyrim is csak akkor néz ki normálisan meg akkor jó valamire ha 1000+ mod fel van hozzá pakolva különben igen csak félmunka betöltés szimulátor az is mint a Sztráfákfild.
A Forspoken is király volt de hogy mi köze ehhez a játékhoz azt nem tudom. Talán annyi hogy mind2 open world? Akkor hasonlíthatnám a Forza Horizon-hoz mert az is ow.
A játékról csak annyit hogy én élvezettel játszom, végre nem egy szoulszlájk sz@r vagy egy agyonbonyolított pázül szemét amiket mindennél jobban rühellek.
Ráaádul a GamePass-ban is benne van, tökéletes. -
Montanaxy
aktív tag
Szerintem ez megveri a Skyrimet simán. Csupán egy 10 évvel korábban kellett volna megjelennie.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Carlos Padre #8 üzenetére
Nem volt olyan rossz a Forsaken, mikor 98-ban megjelent PS-re...
-
CriticalHit
addikt
Szórakoztató akció de a "talán a szükségesnél több neonszínnel" a The Outer Worlds-t idéző feleslegesen csiriviri színvilága és a beleélést lehetetlenné tévő " A világa statikus, nem él igazán" élettelensége nagy negatívum számomra. Megnézném a Skyrim sokkal természetközelibb grafikájával és élettel teli világával.
-
maputo
tag
A Game Pass-nak lehet köze hozzá, hogy a tesztek szerint nem kiemelkedő lett, hanem csak "jó"?
(Értem ez alatt, hogy ha még beleölnek egy csomó pénzt a fejlesztésbe, az előfizetésben már nem fog annyit visszahozni, mint egy nem előfizetéses játék tenné. A nem MS tulajdonú kiadók nem is szokták day 0 Game Pass-ba tenni a játékaikat, ha az jó.) -
anulu
félisten
néztem live streamet. a világ még ki is néz valahogy, de a karakterek... egy olyat nem találtam, amire jó ránézni. félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy 10/10 modell alkat legyen mindenki, pl az Uruk-hai orkokra is jó ránézni, foglalkoztak velük, van kisugárzásuk. itt semmi nincs...
-
Tuhajohn
tag
válasz
Carlos Padre #2 üzenetére
Azt már a Microsoft elintézte.
Amúgy nekem tetszik a játék, végre valami más a sok open world hack and slash action rpg után/mellett. -
BoneDragon
veterán
Teljesen középszerű az egész, láthatóan nem erőltették meg magukat a fejlesztők. Mire megjelenik a teljes, senki nem fog rá emlékezni.
-
Hunpriest
senior tag
válasz
Miért kell ezt vagy azt sírba tenni? Nem háború ez.
-
3L1T3
addikt
válasz
Persze mert az ilyen userek fejében a PlayStation-re csak block buster 300M dollaros jatekok léteznek! 🙂🙂
-
3L1T3
addikt
Tovabbra is erdekel, koszi a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mi nehezítheti egy távoli sziget gyarmatosítását? Nem csak lelkiismeretünk és a helyi ellenállás, de egy lélekpestis nevű kór ugyanúgy, mint egy, a háttérben ébredező erő…
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy sajtburi, orrcsepp és egy feltöltős teló lesz házhoz, köszi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó kicsi de erős Ryzen 9 3900X , RTX 2070 Super, 32GB RAM , fullos konfig
- X1 Carbon 10th, 4K UHD+ IPS, i7-1265U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vil bill, ujjolv, IR kam, gar
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest