Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tomcica #64419 üzenetére

    stefyY: már sokkal jobb állapotban kezdem ha délelőtt 9-10 felé taposok, de délután a legjobb. Csak a gyerekek stb.... Valójában a célom, hogy tartani tudjam a lépést Veletek valamennyire. Azt azért megfigyeltem, hogy egyedül nincs meg az a boost feeling :)

    Tom: ez a leírás :R :R Teljesen visszaadja azt, amit ott kap Nálad az ember. Ez egy olyan munkatábor, ahol elhiszed, hogy vattacukor a menü, közben meg ledarálnak kolbásznak és még örülsz is neki :D Hihetetlen kiszámított gyilkos edzések... Ezt Mindenkinek ki kell próbálni. Most elszégyellem magam, mert a ma reggeli semmi nem volt, olcsó szórakozás :)

    200m stabil lett, akár csúcs sebességen is, 300-ig is vinni tudom! 400m -ig is, de akkor átmegyek a 172-es határ pulzuson közel maxig. 1 k-t be tudok tenni 04:00 alá, de 2 km-nél hullik szét a szekér darabokra. Úgy érzem, hogy a gyorsabb jobban megy, de a kitartás még nincs meg. Idén már nem lesz 20-as 5k. Csak szépen türelmesen csinálom :R A 98 is zabálja az oxigént, ezért is kérdeztem anno a súlyzósból ismert áthúzás növeli a mellkas méretet, nem-e növeli a tüdő kapacitást is :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák