Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz bencze #30419 üzenetére

    "de nem tűnik életszerűnek, hogy aki vékony az 100% kiszűrte a cukrot az étrendjéből"

    Mert nem is szűrte ki, csak a szervezete nem állt át raktározás módba és valószínű fel is használt annyi zsírt, amennyi a cukorból lett. Nyilván ezek nagyon összetett és többváltozós folyamatok és mindenből van egy küszöbérték, ami a korral csökken és sokmiden befolyásolja, viszont szerintem érdemes ne igyon meg valaki csak azért 2 liter kólát, mert a szervezete elvileg elbírja (még ha el is bírja), legfeljebb ritkán igyon meg mondjuk fél litert, de ha mondjuk túlsúlyos, akkor ne igyon egyáltalán.
    Az hogy egy fazékba teszel egy kávéskanál cukrot, az szerintem elhanyagolható, bár kétlem, hogy anélkül nem lenne jó az a bableves. ;)
    Én csak azt mondom érdemes minimalizálni például a cukorfogyasztást, illetve az alkalmi élvezeti cikkeket (coca cola, fagyi, miegymás) ritkán és keveset fogyasztani, avagy mértékletesség. Régebben jobban tetszett a videó, de lehet nem kéne linkelne, mert nincs szűkség stimulánsra a boldogsághoz.
    Befejezem, mert ez túl messze ment és már azt sem tudom mit akarok írni. Csak írnám, írnám, érdekeset, hasznosat, hülyeséget, megyek inkább aludni. :D

    Nekem is folyt az orrom, de többnyire én is szipogtam. Azért van ez, mert hideg van, lehül az orr 16 fok alá és kicsapódik rá a pára ;]

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák