Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz concret_hp #29192 üzenetére

    Miért, te hátrafele futsz? ;]

    tomcica: nah, örülök, ha már minden világos akkor! :D Már féltem, hogy majd nem tudsz aludni, ha ezek nem tisztázódnak! :)

    Ruházkodáshoz tényleg annyit még, hogy mindenki másmilyen, erre nincsenek "lapszabályok", mint a háromféle lábállásra, aki fázósabb, az öltözzön melegebben, aki meg jobban bírja, az lehet kevésbé réteges öltözködéssel. Nekem nagy hidegben alul "cicanadrág" (ezt a szót hogy tudta kitalálni a topiktárs a hosszú, kompressziós gatyára? :D ), felette meg egy melegítő. De ez tényleg csak mínusz 15 alatt. Olyan 0 fok körül váltom le a kompressziós rövidet egy ugyanolyan kompressziós hosszúra. A mellkas és a nyak a legfontosabb, azok nagyon meg tudnak fázni. Külön oda kell figyelni a hátra, ugyanis ott eléggé szeret az izzadtság a túlöltözés esetén csurogni, amitől szintén megfázásos következmények jöhetnek!

    Úgyhogy a réteges öltözködést sem szabad túlzásba vinni, inkább jobb, minőségibb anyagokat kell választani, azokat hordani.

    A másik ilyen a kabát, azon se nagyon érdemes spórolni. Amennyiben nem sürgős, akkor érdemesebb kivárni, míg lesz valami jobb minőségű vízálló ruci akcióban, az aranyat ér ősszel és tavasszal. Én éppen tegnap mentem el nagy szélben egy drágább széldzsekiben futni. Az 500. méteren elkezdett szemerkélni, de úgy voltam vele, hogy ha nem lesz nagyobb eső, akkor ez a kabi is elég lesz. No nem! Szakadt az eső, abban toltam még olyan 6-7 km-t pluszban, amikor meg hazaértem, akkor szembesültem vele, hogy a kabi alatt igenis vízes volt a karom, tehát átázott. Hiába, nem vízálló, csak szélálló. Tehát azon sem érdemes spórolni.

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák