Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz borix #19958 üzenetére

    A Mizuno-t nagyon szeretem, nekem nagyon bevált ez a Rider. Néztem a Sayonara-t is, meg egy másikat is, de mindegyik Mizuno egy kicsit nyomja a lábfejem alját, ahol megtörik az anyag, amikor lábujjhegyre állok. Még ez a Rider volt a legpuhább azon a területen, azért emellett döntöttem. Eddig nem volt problémám vele, ezután sem lesz. Kopp-kopp. :-)

    A Saucony is jó, azt inkább résztávozásra, 3-5k-ra vettem, hosszú távon nem annyira pihentető, de nagyjából ez is volt a cél. Nem sokat használtam még, sprinteltem benne egyet, kettőt. Ami feltűnt, hogy sokkal jobb a sprintekhez, mint a Mizuno, mert szépen fogta a lábam. Egy kicsit csúszott közben, de azt meg annak a számlájára írom, hogy még új az anyag, nem kopott be. Ezen kívül úgy tűnt, hogy jóval több regenerálódás kell vele, mint a Mizuno-val, nem védi annyira a lábat, vagy passz. De tényleg alig használtam még, mert most inkább a pulzusom próbálom lejjebb tolni, és hosszú lassúakat futok résztáv helyett.

    Az Asics-et visszaküldtem a Spuriba egy futás után. Majd levásárolom az árát valamikor. Cipő helyett most inkább nadrágot, ilyesmiket nézek majd, ha újra eljutok BP-re. Lesznek majd állásinterjúk, lehet hogy azok után útba ejtem valamikor.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák