-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz bkercso #94899 üzenetére
Nem, de ez tűnik logikusnak. Mivel a jobb csatorna zajos, a bal pedig hibátlan, nehéz azt hinnem, hogy mondjuk az USB aljzattal van a gond, hiszen gondolom az adatként továbbítja a jelet, és nem úgy, hogy az X láb a bal, az Y meg a jobb csatornáért felel. A kimenetnél viszont egyértelmű, hogy a jobb csatorna a bűnös, mert ha megcserélem az rca kábeleket, akkor meg a bal oldalról hallom. Tehát mindenképpen az aljzat környékén kell keresni a problémát, és a zaj nem hozzáadódik a hanghoz, hanem konkrétan "rossz" esetben a jobb csatorna sokkal halkabb is. Ha hozzávesszük a te tapasztalati megfigyelésed, hogy ez szokott lenni a gond az rca aljzatokkal, és az ráadásul éppen ezeket a jelenségeket produkálja, akkor elég valószínű, hogy ez a gond. Most jönne ugye az, hogy nekiesik az ember (már ha ért hozzá), és 5p alatt kideríti, hogy ez-e a probléma, és megjavítja egy aljzat cserével. Én meg ugye behoztam a nappaliból a másik dacot, amit kb évente 2x kapcsolok be az erősítővel és a hangfalakkal együtt, és beraktam a magic helyére
-
Tin
veterán
válasz bkercso #94895 üzenetére
Te tényleg értesz hozzá, szóval hiszek neked Az érdekes, hogy utoljára kb. 1 éve volt dugdosva vagy megmozdítva, de azt el tudom képzelni, hogy leesett, és tényleg megfeszült a láb, csak nem figyeltem rá. Ha jól emlékszem, nemrég amikor pakoltam, mintha lecsúszott volna a gép tetejéről.
Szerintem ha a két rca le van forrasztva alulról, akkor felfelé meghúzva már enged a nyák, a ház másik oldalából meg így már kihúzható a coax és az usb csatlakozó. Igazából 2+2 pötty tartja a csatlakozókat. Hőlégfúvóm nincs, sose használtam, azzal neki se állnék.
Majd egyszer, ha sok időm lesz (praktikusan soha), lehet, hogy szétkapom. Addig jó lesz ez a másik DAC is. Egyedül a Magic testességét sajnálom, szerettem a hangját.
-
bkercso
nagyúr
-
Tin
veterán
válasz bkercso #94893 üzenetére
Köszi a választ, könnyen lehet! Én azért gondoltam inkább a forrasztásra, merthogy fixen egy helyben van az egység, és nagyjából sosem mozog. Mindegy, valami megadta magát, szétszedni viszont nem akarom, mert több bajt csinálnék vele, mint amennyi esélyem van megjavítani.
Egyelőre beraktam a tartalék dacot. Majd keresek valami hasonló hangképűt.
-
Tin
veterán
sziasztok,
van egy 5 éves smsl vmv magic dac-om, amit azóta használok. mivel ez usb tápos, ezért amikor a gép megy, akkor a dac is megy. egyébként egy magni 3 van mögötte.
nemrég vettem észre, hogy valami nem stimmel az egységgel, mert néha mintha a jobb csatorna kicsit erőtlenebb lenne. zenét kikapcsoltam, hangerő fel, és próbálkozás. cseréltem kábeleket is, de nem segített. felcseréltem a bal/jobb csatorna kábelét is, és egyértelműen a jobb csatorna rossz, a bal tiszta (felcserélve fordítva).
amikor rossz, és nincs elindítva a zene, akkor a jobb csatornán változó alapzaj jön, és pl. amikor a vinyó ledje villog a gépben, annak az ütemére hallani a zajt. ha elindítom a zenét, a jobb csatorna erőtlenül szól.
aztán néha, ahogy mozgatom a kábeleket benne, pattan egyet, és jó lesz. ilyenkor mindkét csatorna rendben, és teljesen a kuss, vagyis semmi alapzaja nincs. úgy működik, ahogy kell.
szétkaptam, de a fenti képen talán látható, hogy elég béna megoldás, mert az egység mindkét oldalából kiállnak az rca csatlakozók, ez viszont egy egybeöntött alumínium ház, aminek csak az alját lehet levenni. ha azt leveszem, szembe néz velem a nyáklap alja, vagyis voltaképp ahhoz, hogy kivegyem belőle a lapot, először le kell forrasztanom róla alulról az rca aljzatokat. elég béna megoldás.
mindenesetre újraforrasztottam alulról az összes csatlakozót, de a probléma nem oldódott meg, szóval nem ez a baj. ennél jobban nem akarom szétszedni, mert úgyse értek hozzá annyira, eltörni meg nem akarom. próbáltam "nyitva" rákötni a gépre, és nyomkodni a nyáklapot, és ugyanúgy néha jó volt a hang, néha meg nem.
igazából az érdekelne, hogy a szakértők szerint mi a rák baja lehet így az alapján, amit leírtam? köszi az ötleteket.
-
fericske
addikt
válasz lapalapa #94886 üzenetére
Be vannak már járatva rendesen a csövek? 200 óra van bennük?
Addig hosszabb a melegedési idő is.
Egyébként 5-30 perc elég, csőtipustól függően.A végső beállt hangban az összes alkatrész bemelegedése játszik, ami már viszont több óra, de nem annyira észrevehető változás mint csak a csövek.
[ Szerkesztve ]
-
lapalapa
senior tag
Eléggé meleg a doboza használat közben, ezért megemeltem, alátettem soundcare tüskéket. Ez elég jót tett a hangnak, viszont lehet hogy ettől megnőtt a bemelegedési idő?
Ilyenkor a végső beállt hangban mi játszik nagyobb szerepet, a kondik és egyebek "bemelegedése", vagy a csövek munkapontba állása.
Mert azzal, hogy megemeltem, csak a dobozon belüli alkatrészek hőmérséklete lett talán kicsit alacsonyabb, a csövek kint vannak a tetején, azt nem gondolom, hogy ez befolyásolná.[ Szerkesztve ]
Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
lapalapa
senior tag
A csőhallgató fórumtársakat kérdezem, Nektek mennyi idő alatt melegszik be a csöves szerkó, amikor már beáll a hang a megfelelőre?
Azért kérdezem, mert a feliks echom elég sokáig tér magához, bekapcsolás után több mint egy óra, de inkább kettő, mire tényleg elkezd zenélni.
-
Audison
senior tag
Üdv. Valami fényesebb, magasba húzó dual opa-t tudtok ajánlani?
-
Lajmund
őstag
Most frissitettem az sms do 100 xmos progiját és a winbe minden visszaállt alapra. Nem emlékszem hogy ezt be kell pipálni vagy nem. Valaki ötlet? Számit valamit? Kettő két hangszoros monitor van a dac-ra kötve.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Ba cy lus #94878 üzenetére
Köszi szépen a választ! HELLAFLUSH Neked is!
Maradt az A30pro. Kicseréltettem újra! Persze nem simán, de na....
-
gulylali
csendes tag
Üdvözletem. Egy Smsl su-8 DAC-hoz érdemes lenne- venni egy tápkábelt? A kiszemelt: Canare 4S11b 1,5 m 2db, aranyozott tiszta rész IEC, aranyozott bronz Schuko dugók, a földelés hálózati oldalon 2 kábelre készülék oldalon 1 kábelre kötve (AQ Mistral 4 eres "technika"). Előre is köszönöm a választ.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Capt.Obvius #94877 üzenetére
Én például eladnám az A30Pro-t javítás után, és kis pótlással vennék valami megbízhatóbb gyártótól valamit, de ez csak az én javaslatom.
-
Ba cy lus
addikt
válasz Capt.Obvius #94877 üzenetére
Inkább az A30 PRO-t javíttatnám, DE nem velük (ill. nem azzal, akit megbíznak). A90-et meghallgatás nélkül nem vennék, a neten olvasható vélemények alapján nem egyértelmű feljebb lépés, azt érdemes adott láncban tesztelni, illetve összevetni ugyanakkor egy jól működő A30 Pro-val. Emlékezetre ilyen időtávlatban nem mernék hagyatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
Sziasztok,
Rég nem szóltam hozzá a dolgokhoz, de most szeretném a segítségetek és a tapasztalatotokat igénybe venni, hogy ne csak önigazolásból elkövetett pénzköltés legyen a dologból.
Szóval sajnos már másodszor ment vissza javításra az A30pro-m. Először betáp hiba, most ez: "A vizsgálat során megállapítottuk, hogy az erősítő analóg kimenete zárlatos lett, melynek okán bekapcsolt a "DC Protection"".
Szóval vagy visszahozom a javított A30-at, vagy differenciállal elhozok egy A90-et a D30pro mellé.
Hülyeség lenne feljebb menni?
Köszi mindenkinek!
-
niof
addikt
válasz bkercso #94874 üzenetére
Szerintem ezen olyan nincs. Ez csak a tápot szűri, az adat, ahogy én látom, az alaplapi csatolóból jön. USB2 vagy 3 aljzatra lehet kötni a deszkán.
Native non-bridging USB signal access, starting from the bus and drive to find the most simple level design, to avoid jitterEgyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
Hali!
Ezt ismeri esetleg valaki? Elfidelity AXF-100 ULTRA III USB isolator audio filter for PC
Még tűréshatáron van az ára, csak nem tudom mennyire lenne értelme. Elvileg a belső tápot szűri, sőt, lehet neki külsőt is adni, vagy teljesen csak arról üzemeltetni. Vélemény?Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
migabi24
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #94870 üzenetére
Szerintem olvass vissza én mire reagáltam
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz migabi24 #94869 üzenetére
Ez igaz.
Viszont hiába hirdetsz meg egy pl 2- 3éves terméket 50ért ami újonnan is ugyan annyiba kerül jelenleg és kb bármikor beszerezhető a hazai boltokban.
Egyébként nagyon sokan nem mernek külföldről rendelni nagy összegben pl ami nálunk nem kapható azt tuti megveszi valaki ugyan annyiért vagy többért. -
migabi24
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #94868 üzenetére
Ezzel csak az a baj, ami nekem tucat az neked még lehet különleges és ez fordítva is lehet
-
Zoliee
senior tag
válasz migabi24 #94865 üzenetére
Már most látható az avx-en, hogy egy jól/szerencsésen választott (magyarán közkedvelt/ismert/stb) terméket 2-3 év használat után vételáron, vagy néha még többért is eladható.
Szerk: "... Ritka az ilyen pillanat.."
Neked legyen igazad, mert akkor megállt az infláció.[ Szerkesztve ]
-
Zoliee
senior tag
Gondoltam cserélek usb kábelt, ezért megnéztem kb mennyiért adható el a jelenleg általam használt. Ilyenkor megnézem, hogy egyáltalán forgalmazzák-e még, illetve mennyi az ára.
Hááát nem semmi, pár év alatt 70-80%-al drágább lett: [link]
Ehh
Szerk: Lassan heroin árszintem mérnek mindent, ami hi-fi...[ Szerkesztve ]
-
sas55
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #94851 üzenetére
Kicsit elvesztem nem tudtam hogy némelyik optika kezel hangerőt. Azért gondoltam hogy működhet hdmi-vel mert mert a hdmi arc kimeneteken megy ez a fajta kommunikáció(egy távról a hangerőszabályzás, vagy a tv-é vagy az AVR-é) .
Ez a leválasztó is egy dac tulajdonképpen az a kérdés hogy fix jelet küld-e az rca-n vagy erősíti is. De lehet rosszul értelmezek.Eladó Harman/Kardon AVR-355
-
btraven
őstag
válasz Gzula[HUN] #94801 üzenetére
Loxjie D10-hez is kellene csinálnom USB kábelt, ahol át van vágva a táp.
Tegnap is bedugva felejtettem az okostelóba és kiitta az összes elektront belőle. -
lapalapa
senior tag
válasz fehér_ember #94828 üzenetére
Feliks Echo, kb egy hete élek vele együtt, nagyon jó.
Óriási hang, nagyon zenél.[ Szerkesztve ]
-
btraven
őstag
10 év után sikerült megtalálnom a Sennheiser-hez adott 6.3->3.5 jack átalakítómat!
Jól elraktam!
Gyerekek, hogy ez mennyivel jobban szól mint a Hama átalakító!(A Hama kontaktos lett mert egyszer meghúztam oldalirányban.)
-
HELLAFLUSH
őstag
Sorry most néztem csak meg a linket.
A lényegen viszont nem változtat, mivel ez egy külső eszköz a TV-d nem fogja tudni, hogy HDMI hangleválasztót használsz éppen ezért a TV távval csak a TV hangszóróit tudod állítani viszont vannak olyan tv-k amik az optikai kimenet hangerejét is tudják szabályozni.
Az ilyen TV-k esetében érdemesebb beszerezni egy Optical to Analog átalakítót, ha költséghatékony megoldásról van szó. -
sas55
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #94849 üzenetére
valamit félre értesz, nincs szó szubról
Eladó Harman/Kardon AVR-355
-
sas55
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #94847 üzenetére
Akkor konkrétabban teszem fel a kérdést. [Ilyen ] dobozt tennék a tv mellé és közé a hdmi arc-s átalakítót. A tv távval tudnám kezelni a hangerőt?
Eladó Harman/Kardon AVR-355
-
sas55
aktív tag
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy használ-e valaki hasonlót aktív hangfallal: [HDMI Audio Extractor HDMI ARC]
A kérdés az hogy szerintetek a tv távjával tudom kezelni a hangerőt?
Útvonal:
TV--Hdmi arc--Extractor--Rca---Aktív dobozok
Tudom fejes kimenetet használhatnék de nem akarok, ha ez járható lenne.Eladó Harman/Kardon AVR-355
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz sting2 #94836 üzenetére
PS5 Dualsense-re gondolsz?
Mert ha igen akkor a rajta lévő Type-c csak a kontroller töltésére van, viszont magán a konzolon lévő USB-k már támogatnak külső hangforrást , de sajnos nagyon kevés olyan eszköz van ami működik is mert maga a konzol csak UAC1-et támogat amivel általában megfeleződik a DAC/AMP teljesítménye egyes eszközöknél.Ha fontos a mikrofon csak a Schiit Fulla vagy Schiit Hel az amivel működni fog.
Ha viszont nem fontos a mikrofon használata akkor azért már több a lehetőség.
Az iFi Zen Air, iFi Zen DAC V1(V2-is) támogatja a PS5-öt, a honlapjukról letöltött firmware telepítése után.
Illetve ott van még az XDUOO MU-601 (ez csak DAC) amin van egy kapcsoló amivel lehet állítani UAC1-re vagy UAC2-re.Viszont van egy költséghatékony megoldás amit én is használok.
Én pl a mikrofont csak nagyon ritkán használom, olyankor csak simán bedugom a kontrollerbe a fejest, viszont amikor nincs rá szükségem akkor a fejhallgató erősítőbe landol a vége.Én pl olyan DAC-ot használok aminek van optikai bemenete is ami a TV-vel van összekötve, a DAC pedig a fejes erősítővel.
(TV-n a hangkimenetet PCM-re kell állítani, hogy működjön)Egyébként ha csak telefonos kisméretű DAC-on gondolkodsz akkor felejtős.
Samsung type-c DAC-al próbáltam már, működik is a dolog de csak fele akkora teljesítményt tud mint egy telefonnal.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz sting2 #94836 üzenetére
Nem hiszem, hogy a dualsense usb csati támogat audio funkciót, de nem néztem utána a témának. Maga a PS5 természetesen támogat usb dac-okat, de csak uac 1.0 képes eszközöket. Dongle termékeknél Shanling, Xduoo ugrik be hirtelen, ahol kifejezetten reklámozzák a termékspecifikációk között, hogy uac1.0 képes és működik konzolokkal, switch-csel… ha ezekre rákeresel, akkor kidob még más gyártók más termékeit, ahol utánanézhetsz esetleges uac1 konzol támogatásnak. Én mindenképp olyat vennék ami tud hangerőt is szabályozni, ne a PS-en keresztül kelljen.
-
niof
addikt
válasz Betonboy #94835 üzenetére
Ha már jobb USB kábelt akarsz, én inkább Supra-t vennék. Semmiképp sem AQ-t. [link]
Van rövidebb is, ha nem kell 2m-es, csak te is másfeleseket linkeltél. Ez legalább hitelesítetten rendelkezik az USB szabvány összes paraméterével. Itt is többen ismerjük, használjuk, vannak róla tesztek is, ha rákeresel.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
sting2
addikt
Sennheiser HD 599SE - Dualsense (USB-c type) közé keresek valami kicsi, kompakt USB Dac megoldást.
Nem panaszkodom mert így sem rosszak együtt
(pedig van itthon két " felső polcos" Gamer fejes is- Astro A50. 3.gen, Logi G933), de hiszem, hogy nem lenne kidobott pénz egy kis tuningra..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Betonboy
csendes tag
válasz bkercso #94834 üzenetére
Hozzánemértésem révén annyit megfigyeltem ,hogy 700Ft-tól a 600ezerig van minden így merem azt feltételezni hogy az az ársáv ami kiválasztottam talán megüti a mércét . Na igen tudom minden kábel más és más paraméterekkel rendelkezik így van egy egyedi hangja is , ha ez számít az én zenei világom a modern elektronikus műfajban teljesedik ki .
-
Betonboy
csendes tag
Üdv mindenkinek , még 1 kérdéssel fordulnék hozzátok. Elvesztem a kábelkínálat tengerében, viszont szűkítettem a kört 2 típusra , szerintetek ezek már elfogadhatő minőséget képviselnek vagy érdemesebb jobbat választani ?
https://homemovie.hu/termek/norstone-jura-usb150-usb-a-b-dac-kabel-1-5m/
https://audiocentrum.hu/audioquest-Pearl-USB-A-B-kabel-150-cm
Köszönöm.
-
bkercso
nagyúr
Még szerencse, hogy audióban az ár egy laza mutató.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Audison
senior tag
JRC NE5532 opa-t hol tudnék venni? Kellene 4darab.
-
fericske
addikt
válasz fehér_ember #94829 üzenetére
Nem kell kihúznod és kijavítanod azt a mondatot, mert az pontosan úgy van ahogy írtad.
A kevesebb néha több. Ami állítás nem is csak egyféleképp lehet igaz audióban. -
fehér_ember
addikt
Amúgy ha megvan a "szinergia" akkor az olcsóbb akár többet is hozhat adott fejesen.
Amúgy ha megvan a "szinergia" akkor az olcsóbb is lehet jó. Legalábbis vigasztalásnak/kapaszkodónak megteszi.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz duronx #94827 üzenetére
Szerintem is OK a Black Roland; túl szoros a csatija (legalábbis mikor nekem volt, akkor az olyan volt), de hangra éri az árát.
Kíváncsi volnék még pl. Feliks Audio Echo-ra is, ...stb.
De amúgy nem tudom végül mennyit hagyok meg.
Mind használtan lett vásárolva, szóval nem annyira óriási összeg. A 4db. pénzbeli értéke még "jóval" elmarad pl.egy ilyenétől.
Amúgy ha megvan a "szinergia" akkor az olcsóbb akár többet is hozhat adott fejesen.[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz fehér_ember #94826 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a tippeket
fehér_ember: irigylésre méltó felhozatal grat.
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
fehér_ember
addikt
válasz duronx #94824 üzenetére
Már lassan több a fejeserősítőm mint a hangfalas.
Dizájnban nálam a Topping nyerő persze a Teac se utolsó, de annak a nagy sima teteje nem versenyzhet a Toppingéval (hallgatni még nem hallgattam a fotón lévő fejeseimmel). Jó vastag masszív aluminium. Van súlya, de annak ellenére a kábelem kicsit felemelte az elejét (persze a fotón nem igazán lehet látni és sajnos a színét sem jól adja vissza mesterséges fényben).[ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
-
duronx
senior tag
Sziasztok, RCA-RCA kábelre lenne szükségem olyan 6k értékig (itthoni web shopból) tudnátok ajánlani valamit? Köszi
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #94813 üzenetére
Gzula[HUN]
Ba cy lus
Köszi nektek, ezekre ránézek. Közülük melyik a legkönnyebben hajtható?[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
:AMF:
senior tag
válasz fehér_ember #94784 üzenetére
Az R3 (és tőle balra az R4) a felirat szerint 47 ohm/3W. Mivel ott nincs ellenállás, azt gondolom az Emotiva ezt a kis nyák-ot több cuccban is használhatja.
Most nézem, hogy megszűnt az A-100 gyártása, már csak az utódja kapható. Ennél is a hangfalkimenetre van kötve a fejes kimenete. Viszont kidobták belőle az öklömnyi toroidot és kapcsüzemű tápot kapott +120 dollárért.
-
:AMF:
senior tag
Írtam róla néhány szót korábban. (Csak senkit sem érdekelt. ) [link] [link] Itt pedig a Head-Fi DT880 topikjából olvasható néhány vélemény. [link]
A véleményem azóta sem változott vele kapcsolatban. Nagyon jól passzol a 600 ohm-os vintage DT880/990-hez és a Sextett-hez is. Aki fejhallgatózik és hangfalas rendszert is használ, annak szerintem remek választás, ha egyetlen kütyüvel akarja megoldani az erősítést. Nálam most hangfal van csak rákötve, mert a Spartan+DT880 párosítás jobban tetszik. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz liszi70 #94808 üzenetére
Superluxok közt a 681EVO ilyen, bár az csak félnyitott. Nyitottak közt az Omnitronic SHP-600-as ilyen, Kínából (aliról) ISK HF2010, vagy Freeboss HF2010 névet tudod megvenni. Sajnos elszállt az áruk, másfél éve még épphogy 10ezer felett volt az ára. Most meg... Nekem az ISK volt meg (pontosabban haver kapta tőlem, de én is próbáltam), abban nagyjából annyi a mély, mint az X2HR-ben. Utóbbiban kicsit hangsúlyosabb és tisztább a közép taromány, az ISK inkább V hangzás volt. De nem szélsőségesen. Az EVO jobban V.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz Gzula[HUN] #94810 üzenetére
Amazonról jut eszembe, évek óta használok egy hasznos programot, hátha másnak is beválik. Keepa a neve, amazon árfigyelő a funkciója. Működik standalone programként és böngésző kiegészítőként is, lehet vele egyszerre több amazon aloldalon figyelni ugyanazt a terméket, új és használt verzióban is. Az ingyenes verzió is király: árfigyelés mellett szól lightning deal akciókról (így vettem wiim minit múltkor), az értesítések jöhetnek mailben, telegram üzenetben, illetve még néhány csatornán. Részemről vastagon ajánlott.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz liszi70 #94808 üzenetére
Nem, csak az MBQuart BT adapter kerül annyiba. X2HR-t Black Friday környékén érdemes Amazon.fr meg .de oldalon vadászni. Akkor olyan 95-99€-ra le szokták árazni (Sennheiser HD599SE-vel együtt), az elmúlt 2 évben legalábbis az volt. Amikor év vettem majd 3 éve, akkor BF utáni hétfőn olcsóbb volt, mint BF-kor.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #94803 üzenetére
Nekem 19k Ft-ot ír ki az ali. Nyilván ez a vezetéknélküli tartozék ára, de ez a hirdetés igencsak becsapós. Ügyes....... Ugye nem az X2HR fejhallgató kerül ennyibe?
20k körül létezik nyitott fejhallgató, "bugis" hanggal, akár kicsit V karakterrel, erőteljes mélyekkel?
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz btraven #94806 üzenetére
Pár hónapja már nem használtam a D10-est, de most rávettél, hogy újra "bedugjam". Így, hogy már több, mint fél éve nyúzom az Ifit, azt kell mondjam, hogy X2HR-nek jobban áll a D10-es. A magasait jobban helyre rakja a Fidelionak.
Nem tudnék választani egyébként a moddolt AT TAD-500 + Ifi, vagy az X2HR + D10-es között. Az AT-nak alapban sokkal szebb magasai vannak, de jól áll neki (személyemhez szabottan) a plusz melegség, amit az Ifi ad (meg a párna mod), de az X2HR alapban kószai magasait jobban helyre rakja a D10-es, és ott meg nem is hiányzik a plusz bass, meg a többi bohócság.Arról meg nem beszélve, hogy összerakottabbnak tűnik, pedig a D10 ugye 90€ (amíg még kapható), az Ifi ára meg megugrott az egekbe.
[ Szerkesztve ]
-
btraven
őstag
válasz Gzula[HUN] #94801 üzenetére
Most vettem elő megint a Loxjie D10-et. Nálad is fémes hangja van? Annyira jó metálra, mintha valaki a keverőpulton előre tolná a szólógitárokat.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz freelanced #94794 üzenetére
Szerkeszteni nem tudok... Látom vezeték nélküliben gondolkodsz. Esetleg X2HR-hez MBQuart? Sajnos még nem hallottam, de már kezdek csábulni én is.
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Szia, elég összetett dolgot akarsz, én egy SB-re szavaznék, annak line kimenete a hangszórókra, egy másik sztereó kimenete a fejesnek, mikrofon bemenete a mikrofonnak és voilá.
Gyorsan árukeresôrôl: [link]
De egyébként átirányítanálak engedelmeddel ide: [link]
Kérdezd ôketKígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz freelanced #94794 üzenetére
Loxjie D10-et. Legalább 3-an már próbáltuk X2HR-rel. Amíg még van, honlapjukon már nincs is fent. Talán Amazonon még van kék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok