Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz dgyuri0123 #56090 üzenetére
Marketing nélkül a 2 millió sem annyi, amennyi. Te is tudod, hogy házilag mennyibő hozható össze valami, amit utána, ha valaki lelkiismeretes, akkor csak 2-3-szoros ároj adja tovább (DIY). A "gyári" gyártók meg nem éppen szívbajosak, persze ott már sok egyéb költség is adott. Na meg persze a fejlesztés sincs ingyen.
Én örülnék, ha meg lenne a képességem ahhoz, hogy én magam készítsem el az adott terméket, de sajnos ehhez buta vagyok, így marad a pénz kiadás."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Polllen
nagyúr
A fejes és dac taliról hol lehet beszámolót olvasni?
Kifejezetten a Kercso művek dacja érdekelne...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
bkercso
nagyúr
válasz gordonfreemN #56089 üzenetére
Az ESR ohmos, vagyis állandó. 10MHz fölött bejöhet a skin effektus és ezért nőhet, de az messze az elko-k működési tartománya fölött van.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
PodMAN
senior tag
Massdropon "olcsósították" a Gustard H10-et! 280 / 300 USD
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz bkercso #56086 üzenetére
Egy kondira amúgy sok minden jellemző még, pl. a dielektrikum linearitása vagy a mikrofóniázás.
Egyetértek és nem feltétlen én hoztam fel az ESR-t, de ha már elkezdtük, ezt olvasom amit te is írsz:
Az ESR, ami nagyfrekvencián a kondenzátor váltakozó áramú impedanciája, hőmérséklet- és frekvenciafüggő érték, amely a dielektrikum ellenállását, a kivezetések, a dielektrikum és a fegyverzetek közötti kapcsolódás egyenáramú ellenállását tartalmazza, ideálisan kis érték (általában 0,1 Ω nagyságrend).
Miért csak nagyfrekvencián? Mert kisfrekin a kapacitív reaktanciája a domináns nagyfrekin meg az induktív? Kettő között van az ESR. Ezek eredője az impedancia.
Ettől még az ESR érték hangfrekvenciás sávbeli működésről nem sokat mond nekünk, nem?
Ha de, akkor az ESR kisfrekin a kapacitív reaktancia és a dielektrikum ellenállásával, a kivezetések, a dielektrikum és a fegyverzetek közötti kapcsolódás egyenáramú ellenállásával alkotott eredő?
Magyarul: mitől lesz lapos (és nem meredek) kisfrekvencián az ESR[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
jacint78
addikt
válasz gordonfreemN #56084 üzenetére
Vannak tesztek ahol azért mérték a fázistolást is és mindenben jobb volt a nichicon, bár az a konkrét példány drágább is..
dgyuri0123
Ezek az értelmetlen beszólások szerintem csak téged minősítenek...
type your text here..
-
bkercso
nagyúr
válasz gordonfreemN #56084 üzenetére
Azt a völgyet hívjuk ESR-nek. Egy kondira amúgy sok minden jellemző még, pl. a dielektrikum linearitása vagy a mikrofóniázás.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz jacint78 #56083 üzenetére
A nichicon-t nem nevezném kínai vívmánynak.
Azt én sem. Ékes példa, talán mégegyet nem is tudnék mondani. Mekkora árkülönbség is van egységnyi kapacitásban a nichicon muse és a silmic rfs között?
Esr meg megint olyan, hogy csinálnak 100kHz-nél egy jó nagy völgyet a soros ellenállás/frekimenet grafikonon azt 1kHz-nél meg elmennek gyufáért...
Mondjuk kapcsolóüzemre kiválóbbak lehetnek akkor a kinaiak nem?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
jacint78
addikt
válasz gordonfreemN #56082 üzenetére
A nichicon-t nem nevezném kínai vívmánynak. Mellesleg olykor a kínai kondik alacsonyabb ESR-t produkálnak, mint a nagynevű kondik és ilyen cuccokban nem igazán van olyan igénybevétel, hogy az élettartam gondot okozzon.
type your text here..
-
gordonfreemN
addikt
válasz jacint78 #56080 üzenetére
Azért van egy határ nyilván, de nem hinném hogy az 500ft-os silmic kondi lenne a hifi legnagyobb átverése.
Felőlem viszont használhatod a kinai ipar vívmányait is engem nem zavar.
Az kizárva nincs hogy van jobb, kérdés hogy kinek és miért.[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz gordonfreemN #56079 üzenetére
Mert olyan kondikkal is tökéletesen helyettesíthető aminek nincs ilyen elcsépelt neve lényegesen olcsóbban, ráadásul vannak jobb műszaki paraméterű kondik is a piacon. Szóval csak a szokásos audio iparra jellemző hájp a válasz a miért is-re..
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz dgyuri0123 #56077 üzenetére
Az elna kondenzátor újabb példa pénzpocsékolásra.
type your text here..
-
bkercso
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
válasz dgyuri0123 #56072 üzenetére
Főleg ha a regulátor magában 2-3k.
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
Stabilizátor kis dobozban közvetlenül az aljzat mellé és abba bármilyen táp ami legalább 17V-ot tud és ennek még értelme is lenne. Én a jó öreg DSL 360R ADSL moddem AC tápokat használok és helyben stabilizálok. Ha tá van otthon, akkor 500Ft-ból megoldható, ha nincs, akkor 1500Ft.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz fehér_ember #56057 üzenetére
Aki képes kiadni 6 rongyot egy sima stabilizátoros tápért, amiben a stabilizátor után kitudja milyen hosszú kábel van, az meg is érdemli.
type your text here..
-
fehér_ember
addikt
válasz Ereshkigal #56062 üzenetére
Ez nem így működik egy újonnan vásárolt terméknél.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Ereshkigal #56062 üzenetére
Ha nem, akkor eljön hozzám és megcsinálom neki...
-
Ereshkigal
őstag
válasz fehér_ember #56061 üzenetére
Forrasztás megy? Lehet jobb megoldás lenne, ha cserealkatrészt küldenének. Már ha lehet ilyet kérni.
-
fehér_ember
addikt
Ezek tényleg hülyének nézik az embert. Mostmeg fényképet kérnek.
Olyan fasza hogy már visszacsomagoltam, meg hogy akkor mégiscsak szét kellett csavaroznom: [link][ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
Ez ilyen... A következő már jó lesz, nekem 1 év után sem volt baja.
"csak a zene van"
-
Bukk900
őstag
Én is tegnap forrasztottam újra, megint elengedett két lába az ic-nek. Most jó.
-
titán
Az összesnek el van szakadva a matricája.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #55975 üzenetére
Most hozta meg az Abasco tápot a futár a TME-től, hát persze hogy ez is letörött stabilizátor+"hűtőborda"-val érkezett .
Én komolyan nem értem ezeket, ezek annyira idióták és akkora hülyének nézik az embereket, hogy azt hiszik valakinek így is el tudják passzolni. Rohadtul nem hiszem el hogy ez alapból már nem ilyen volt, a táp oldalán lévő matrica már meg van "szakadva", tehát valaki már szétszedte, habár nem tudom minek, hisz a "szellőző résen" bevilágítva is simán látszik mi a gond. A másik meg hogy pl. Conrad-tól még az olyan árú is egy doboznyi ütéselnyelő töltőanyaggal érkezett, amihez abszolút nem is kellett volna, ezt meg úgy küldték hogy 0 védelem; gondolom, ennek már úgyis mindegy alapon; vagy alapból ennyi eszük lenne?
Sajnos nem áll módomban személyesen visszavinni (posta lesz belőle) pedig szívesen elküldtem volna őket ...[ Szerkesztve ]
-
Tyrel
őstag
válasz schawo #56054 üzenetére
Próbálkoztam már vele, pl. #55746 és környéke, de igazán nem jutottam előrébb.
Újra összefoglalva a fejhallgató alap sistergése hallható Xonar DG-vel és BlasterX G5-el is, utóbbi esetén függetlenül attól is hogy milyen forrásra van kötve (konnektorból kihúzott laptoppal is csinálja pl.). A szoftveres környezethez ill. a beállított hangerőhöz sincs semmi köze, és hangbemenetek (pl. mikrofon) letiltása, kihúzása sincs hatással rá.
Egyedül olyan forrásokkal szűnik meg a zaj amikben nincs fejhallgató erősítő, pl. integrált hangkártya, mobiltelefon, vagy épp a Xonar DG-vel is amennyiben az erősítőjét szoftveresen kikapcsolom.
...de ha van erősítés - márpedig szeretném hogy legyen - akkor van alap sistergés is. Ha szól valami nem igazán hallani, de sokszor egész nap rajtam van a fejhallgató és nem mindig szól benne valami (ezért is kellett nyitott, hogy ne legyen süket benne)... viszont úgy vettem észre hogy ha nagyobb hangerőn hallgatok zenét egy ideig, utána mikor újra nem szól semmi sem akkor a hissssssssssss erősebb mint alapállapotból indulva.
Gyanítom hogy maga a fejhallgató (SHP-600) is ludas a történetben ill. valószínűsítem hogy jobban kiadja ezt az alap susogást mint az átlag (pl. Siberia V2-vel halkabb, de ha figyeli az ember ott is megvan), és talán "normális" is ez az alaphang erősített kimeneteknél, de engem akkor is zavar. Ha nem szól semmi maradjon már kussban.
Szerk.: hm, eszembe jutott hogy van még Noé bárkájáról egy HD477-em is, azzal kb. alig hallható, vagy talán egyáltalán nem is, csak beleképzelem már... de minden esetre sokkal, sokkal jobb mint az SHP-600-al.
De akkor mi a franc jöhet ki az erősítőből amire ez utóbbi olyan rettenetesen érzékeny hogy a hajam égnek áll tőle?...[Ez már off-topic mondjuk, de mivel nagy az átfedés a látogatók közt, ez úton jelezném is, hogy az SHP-600-at ajánlani bárkinek is egyenlő a kib*szással. Egyrészt erősen EQ-zni kell hogy normális hangja legyen, amihez nem biztos hogy mindenkinek van türelme vagy épp eszköze... másrészt milliószor érzékenyebb erre az erősítős sistergésre mint a másik két fejhallgatóm.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Tyrel
őstag
Valaki meg tudná mondani hogy a "Ground Loop Isolator"-nak, mint pl. ez [link], mi a hivatalos magyar neve?
Befolyásolja / rontja a hangminőséget?
Segíthet az Amp sistergésének megszűntetésében?Turenkarn
-
bkercso
nagyúr
válasz jacint78 #55930 üzenetére
Ez egy jó cikk, az ultrahang okozta hallható intermodulációról is írnak benne és tesztfájl is van. Ezzel nem hallottam semmit, csak, mikor nagyon felhangosítottam az erősítőt, hirtelen hangosan megszólalt! De ezt írják is. Ha nálad 0,1% körül torzított a rendszer, azt soft clipping is okozhatta. Vagy az analóg fokozat kicsi sávszélessége.
[ Szerkesztve ]
-
Pgabor79
aktív tag
Fiio E10K együttműködik androidos telefonnal? (OTG-vel?)
-
krichd1
addikt
válasz dgyuri0123 #56044 üzenetére
Például régi Core 2 Duo T5550 procival szerelt laptopon is jobb a Win10.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz fehér_ember #56040 üzenetére
Függhet a lejátszó beállításaitól is, ha nem tejesen egyformán vannak beállítva mindkét gépen. Meg persze még sok mindentől természetesen.
De a Win10 pl. sokkal többet bíz a hardverre, mint az elődei, ahol inkább szoftveresen oldották meg a lejátszást. Így még az is előfordulhat, hogy egy erősebb hardveres gépen jobban fog szólni a zene. Magyarán egy Atom procis laptopon valószínűleg szar lesz, hiába a Win10. Eddig is számított a vas, de nem annyira, mint most W10-nél.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
fehér_ember
addikt
válasz krichd1 #56042 üzenetére
Béna az ADL, nem adott
mégkirendesen működődrivert win 10-re.
Persze az is jó hogy fejhallgatózásnál jobb lett a hangzás, de én elsősorban azért vettem mert a hangdobozos részt szerettem volna tovább fejleszteni. Mindegy akkor marad a hifi-nél az Impact Twin, végülis az se rossz. Legfeljebb majd gyűjtök egy Stratosra .
Amúgy igazad lett, tényleg érdemes volt megpróbálni hogy a sztereó erősítőnél bontom az elő-végfokot és csak végfokként használom, az is hoz egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz fehér_ember #56040 üzenetére
Az van, ami már sokszor le lett írva, nem egyformák az USB források. Általában laptopok rosszabbak szoktak lenni, legalábbis az eddigi nem tudományos felmérésem alapján. Win7-et meg amúgy sem érdemes használni zenélésre kitűzött PC-n.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
bkercso
nagyúr
válasz Melorin #56037 üzenetére
SPDIF-trafó. Hangba nem szól bele.
Kapcsolást is rajzolok, ha mondasz bővebbet.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
fehér_ember
addikt
válasz dgyuri0123 #56007 üzenetére
Kütyüztem egy csomót, de hiába tettem fel a notebook-ra a win7 prof-ot, más a hangzás az usb-n rácsatlakoztatott dac-kal mint az asztali gépemen , akármit csinálok. Az egész hangkép vérszegényebb, a mélyek harmatosabbak, így nem tetszik.
Az okáról fogalmam sincs, nem tudom hogy a két hardver eltérése illetve a win 7 prof illetve ultimate közti különbség okozza vagy esetleg más szoftveres dolgok pl. egyéb eszköz feltelepített drivere vagy beállítása van hatással a hangzásra. Pedig nagyon-nagyon szerettem volna befogni a GT40ɑ-t a hifi-hez, de így egyelőre marad az asztali géphez fejhallgatózni.
Amúgy nem volt kevés idő a win 7 felpakolása, egy örökkévalóság volt amíg a windows update rendesen feltelepítette mind a 138 fontos frissítését.(#56041) bkercso
Amíg nem voltál, volt 1-2 kérdés irányodba (tőlem is) Ha tudsz rájuk néznél.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Oehlbach Pureclock
PodMAN-től kaptam kölcsön. Nagyon szépen köszönöm!CEntrance DACportable: Semmi különbséget nem hallok.
Aune S6: Mintha lenne valami... Picit talán más jellegű a magas tartomány, se jobbnak, se rosszabbnak nem mondanám.
Soundblaster Play (K-Mic KM720): Igen, itt határozott változás van. Minimális, alig hallható lett az alapzaj. A hang tisztaságán is elég sokat dobott.
HRT MSII: Eddig pattogott néha lejátszás közben, ezzel már nem. Egy leheletnyit nyitottabb, felszabadultabb lett a hangja, puhább magasakkal. A gazdája rendelt is egyet gyorsan.
Marantz HD-DAC1: Szerintem ismét a magas változott előnyére, mást nem tapasztaltam. Itt volt némi egyet nem értés a tulajdonosával. Szerinte a mély tartomány feszesebb lett, harapósabb. Hááát, nem tudom, mondjuk nem én hallgatom a rendszerért minden nap, így elképelhető, hogy minimális változások nem tűnnek fel.Pureclock + iSilencer egymásba dugva. Minden cuccal szaggatott a hang.
Azt hiszem 3 (Pureclock, iSilencer, Jitterbug) + 1 (Vbus2) olcsó usb szűrő után már hanyagolom a témát. Rájöttem, hogy teljes az életem nélkülük is.
-
Melorin
addikt
Üdv!
1. Coax S/PDIF bemenetet trafóval való illesztéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? KB. mennyiért lehet vásárolni egy ilyen trafót? A hangminőséget mennyire befolyásolja?
2. Alaplapi SPDIF kimenethez képest szerintetek hozna valami hangminőségbeli ugrást ha dedikált hangkártyát szereznék be ilyen célra? Pl. Musilandot és a Coax kimenetét kötném be az erősítőm SPDIF bemenetére.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
-
Bodz
nagyúr
válasz Goblin12 #56030 üzenetére
Ez egy picit olcsóbb. Érdemes rákérdezni, hogy akkor pontosan mivel is küldi.
Alin körülnézni, sok eladónál alapáras a DHL. Vannak kuponok is általában, amikkel még lehet faragni az árból.A németeknél is rá kell fizetni az áfát (19%), a vámot (ha van) nem tudom pontosan. Illetve az sem, hogy mennyire szigorúak az ottaniak.
Valamelyik nap még raktáron volt a franciáknál is. Kár hogy éppen elfogyott, csak rendelni lehet némi várakozással.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Hali
XDUOO TA-03 ennél nem igen találok olcsóbbat, a vám vagy ilyesmi hogyan működik?
Németo-ba kell a szállítás.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #56024 üzenetére
Nemcsak coaxnál nem kell driver, optikain sem. Nálam a tv hangja is optikán van a dacba kötve, nem kevéssel emelve a hang minőségét. A médialejátszódon kell beállítanod a hang kimenetet, hogy HDMI vagy egyéb legyen, vagy mindkettő egyszerre.
"csak a zene van"
-
titán
Nem tudom, hogy itt használ-e valaki még Mytek 192-t, de ha igen, és USB2-n, akkor ne kapkodjon a Creators Update-tel. Érdekességként megnéztem, hogy mi újság USB2-n, és a frissítés első körben ki is nyírta a drivert (nem compliant deviceként driver nélkül nem működik). Újratelepítés után megyeget, de tele van buggal, minden frekiváltás egy óriási trauma. A kütyünek, a fülesnek és a fülemnek egyaránt, mert ilyenkor 0 dBfs-sel üvölt bele a fülesbe egy nagyon torz búgást pár másodpercig.
Szerencsére a Firewire tökéletes.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Köszi, akkor holnap még próbálkozom vele.
Annak külön örülök, hogy koax esetén nem kell driver, ezt nem tudtam.Ja beszereztem másod rendszerbe egy Musiland 01 US Mark2-es DAC-ot, jó lesz a PC mellé a fejeshez meg valami olcsó aktív Genius vagy Logitech 2.0-ás hangfalhoz.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Goblin12
őstag
Na jó, oké, de nincs a hátulján kapcsoló, hogy 110V vagy 230V, és ezt első ránézésre meg se tudom mondani, ha megvan a cucc.
Szerk.: Lehetséges, hogy rosszat küldtek ki neki, de akkor ezt majd megnézem pontosan, hogy bele írom, hogy 230-ast küldjetek.
Apropó Win10-el is működik?
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Üdv.
XDuoo TA-03 ez az eset annyira nem virágoz fel.
-
Bodz
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #56018 üzenetére
Koaxhoz nem kell driver.
Nem ismerem a Q10 beállításait, de elképzelhető, hogy külön be kell lőni, hogy a spdif kimenetet használja. Meg persze, hogy sztereo pcm-et küldjön, a Denon ugye mást nem támogat. -
Félig ide való kérdés, hogy hogyan tudom a Denon DAC-ot egy média lejátszóval használni?
Himedia Q10 Pro ml, ebből HDMI kábel megy az LG tv-be. A Denon DAC koax kábellel csatlakozik a Q10-hez. A Denon-ból RCA megy az erősítőbe és így tovább.
Na most a bibi, hogy a tv szól, nem a hangfal. Ugye a Denon elvileg driver köteles, de gondolom a mai méd. lej.-ók csak fel vannak készítve ilyen esetekre. Vagy nem?
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Bodz
nagyúr
válasz Goblin12 #56003 üzenetére
Boldog nyulat neked is!
xDuoo TA-03.(#56005) Atis707: Jobb mélyet kaphatsz a mostanitól, de úgy igazából többet nem nagyon.
(#56008) meszeske: Hiby.
(#56006) fehér_ember: Nem jó hozzá a MS-féle driver? A 10 alkotói frissítése már natívan támogatja az usb audio 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz fehér_ember #56009 üzenetére
Ez jó megoldás. Nem kell telepítgetni, utána meg szívni vele, mire beállítod.
"csak a zene van"
-
fehér_ember
addikt
válasz dgyuri0123 #56007 üzenetére
Ha dicséred akkor Furutech ha szidod akkor Alpha Design Labs
Úgy gondoltam hogy kiveszem az ssd-t és visszateszem a sima vinyót, arra teszem a win7-et; így biztos nem bukom el a win10-et + nem kell majd azt is újra telepíteni (ha esetleg nem tetszene az Impact Twinnel vagy valami hihetetlen módon kiadnának egy normális driver-t); igaz cserébe addig még lassabb lesz a régi notebook.
[ Szerkesztve ]
-
meszeske
tag
Sziasztok !
Itt próbálkozom két kérdéssel remélem tudtok segíteni:
Melyik lejátszót javasoljátok android mobilon dsd tartalom megszólaltatásához? Sokan a powerampot dicsérik de nekem nem ismeri fel a dsd fájlokat. Viszont az onkyo hifi player igen, de annak a kezelõfelülete kicsit gyenguska.
Állítólag a poweramp-hoz netes kapcsolat kell a flac vagy mahasabb /dsd / minõség lejátszásához. Ez igaz?
2. Spotify vagy Tidal? / minõség!!! , használhatóság ! , zenei sokszínûség alapján!! /
Köszi -
dgyuri0123
nagyúr
válasz fehér_ember #56006 üzenetére
Nem minden arany, ami Furutech...
Win7-et soha nem raknám vissza Win10 után, annyival rosszabbul szól. Szerintem.
"csak a zene van"
-
fehér_ember
addikt
válasz bkercso #55996 üzenetére
Kössz a tippet; megrendeltem.
Rajta az a kapcsoló az izolátor részt is befolyásolja?Más: Az ADL GT40α driver teljesen esélytelen win 10 alatt, képtelenség feltenni. Azért ez elég fura egy olyan dac-nál amit még most is lehet venni újonnan is.
Win 7-en is lehet nyugodtan használhatatlannak nevezni asio-val, szerencsére wasapi-val nagyjából rendben van, úgyhogy a notebookra is valószínűleg majd teszem fel a win7-et a 10-es helyett. -
Atis707
tag
Sziasztok!
Rendelkezek egy AKG K160 FEJhallgatóval. 2x600ohm, 200mW, 98dB. Elég régi darab, 6.3 jack, spirálkábel...
Jelenlegi jel forrásaim: iPhone 5S, laptop.
Tartalom: FLAC, MP3 vagy FLAC->MP3 320kb/s, néha CD.
Tetszik a fejhallgató hangja, de keveslem a mélyet, hallom, hogy 'ott van' a mély de nincs ereje. Mindenféle műfajt, és kort hallgatok de a mély hiánya érezhető basszusgitártól a 'tuccig'.
Javítana ezen egy megfelelő kimenettel rendelkező fejhallgató erősítő?
25-30 ezret szánnék rá kezdésnek.
Árban, és megfelelő kimenettel egyelőre egy találatom van:
Firestone Audio Fubar III - Silver USB DAC / Headphone Amplifier
vagy vegyek egy kommersz fejhallgatót ugyanennyiért? (pl. AKG K92)
Köszi.
-
hm74
aktív tag
válasz #74018560 #55992 üzenetére
Nem mindegy. A hangforrás is jelentős befolyással van hangzásra. Még PC és PC közt is lehet markáns különbség, ezt akkor tapasztaltam, amikor PC-t cseréltem és a láncom többi része nem változott. Pláne más lehet egy mobiltelefon. Az is lehet, hogy a telefonról jobban szól, mert a számítógépnél több zavar éri vagy rosszabb a táp, stb ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest