Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz bkercso #78099 üzenetére
Legnagyobb tisztelettel !
Mi az álrészletezés?! Hogyan csinálja?
Ha nincs a felvételen, akkor zaj, vagy torzítás.
Ráadást az előtag meg üti az utótagot, így önmagában értelmezhetetlen.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
bkercso
nagyúr
Álrészletezést hallhatsz az OPA2134-ektől - szerintem.
A 2209 sokkal "igazabb" hang.
A mély mennyisége persze más kérdés; a 2134-nek van egy enyhe közép-magas kiemelése, a magasa meg koszol. Bár kapcsolásfüggő, mennyire bántó ez.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
sNk77
aktív tag
válasz bkercso #78049 üzenetére
Sikerült kicserélni, köszönöm a segítséget, nekem jobban tetszik a gyáriakkal. Final fejesnek nagyon jót tett, k712-nek talán mindegy, én azt mondanám így jobb. K701-nek már-már sok lehet. De itt meg annyival több mindent kihallani már megint, hogy ez meg ezért tetszik. Eleinte volt nagyon steril. Szerintem ha hallgatnám egy-két hétig akkor ráállna a fülem és csomó új hangot fedeznék fel a zenékben.
nádpálca
-
Van akinek van vagy hallotta már a Topping D90 DAC-ot?
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
IO.sys
őstag
válasz Eugene Roe #78089 üzenetére
A termékoldalon lévő adatlap nem árul el semmit a valós zajról. Az ASR szintű tortúra se cél, hanem tápoknál szokás terhelés melletti feszültségesést és zajosodást mérni, ezeknél ennek nyoma sincs sajna.
[ Szerkesztve ]
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
Sziasztok!
Rendszeresen beütnek nálam áramellátási problémák a fejemben, nézegetek kapcsolási rajzokat, rengeteget kérdezek fórumokban, vásárlok, autodidakta módon teljesítményelektronikát tanulok, tervezek szkóppal mérni otthon, csak a munkák meg a gyerek miatt nem jutok semmire. Na, de most elhatároztam, hogy lesz valamilyen 5V tápom.Ajánlotta egyszer binatone ezt a tápot: kaolanhon Dual Op Amp TL072 STUDER900 Jól értem, hogy ez egy STUDER900 koppintás ötöd áron? Találkozott mát valaki ennek valamilyen mérésével?
Másik kérdésem, hogy Meanwell dugasztáp mérést látott már valaki?凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
fericske
addikt
Az 5 sáv itt annyit tesz, hogy a frekvencia spektrum fel van osztva 5 tartományra a könnyebb átláthatóság (kijelző mérete) és kezelhetőség miatt.
Egy-egy tartományon belül aztán mehet a móka.
Úgy rémlik 1 Hz-es léptékekben is akár.
Meg vannak még finomságok. Kizoomolhatsz, hogy az egészet lásd, és természetesen áthúzhatsz a tartományok között, mert végülis azok nem átléphetetlen határvonalok.
Szóval játszós, majd meglátod. -
Panthera
őstag
Nem akartam 4 csatornás módban használni, csak hogy a B kimenet line-out legyen nagyobb jellel. Kivettem az 1bites pipát, de akkor sem volt jó (legalábbis ASIO-val). Meg az zavart, hogy időnként miért voltak hangos pattanások még windows alatt is az A kimeneten?
Mindegy végülis, nézek másik DAC-ot, mert Linux alatt alig akart működni. A távirányítást és a Tidal implementálást nem akarom elengedni. Azért köszönöm a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
-
paler
aktív tag
Jól van már no, én elhiszem nektek és az RME szakembereinek is ez csak egy költői kérdés volt a részemről, hogy talán még sem annyira sok az 5 sáv...
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
s4tch
veterán
válasz laleeee #78081 üzenetére
Az ismertebb márkák közül Huawei telefonoknál fordulhat elő, hogy digitális ÉS analóg jel is kimegy az usb-c porton. Ez okozhat kompatibilitási problémákat. Olyan tudtommal nincs, hogy CSAK analóg usb-c legyen egy androidos telefonon. Ha legalább android 5.0 fut a telefonodon, és usb-c port van rajta, akkor ezzel az Xduoo eszközzel jó eséllyel kompatibilis.
-
Bodz
nagyúr
válasz fericske #78069 üzenetére
Még lehet sok is lesz az 5 sávos parametrikus eq...
Topping E30-at láttátok már?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Panthera #78065 üzenetére
Én eleve azt nem értem, hogy miért akarod 4 csatornás módban használni. Melyik az az élethelyzet, amikor 2 kimeneten különböző dolgot kell lejátszani otthon? Pl te fejesezel, az asszonynak meg más szól hangfalon?
De amúgy ha kiveszed a pipát a 1 bit mellől akkor működnie kellene a B-nek . Mert ha be van pipálva, akkor a pcm-et állandóan dsd-be konvertálja, ezért néma.[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
Type C-re szoktak kivezetni analóg jelet, de DAC-cal kapcsolatban valóban nem sok értelme a kérdésnek. [USB audio explained]
Nincs kerítés.
-
@tco@
aktív tag
válasz laleeee #78073 üzenetére
USB porton tud kijönni analóg jel? Szerintem nem. DAC=Digital to Analog Converter.
Más: rájöttem hogy az általam rendelt Xtrempro X1 (Speaka DAC, vagy Dragonfly 1.2 végülis) nem rendelkezik mikrofon funkciókkal, és az iBasso DC02 sem. Ezek szerint ez ennyire nem elterjedt dolog a zenére kihegyezett DAC-oknál? Sonata HD elvileg tudja viszont...
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
szeretnék venni egy USB-C Dac-ot, olyasmit mint a ibasso 02. Szerintetek ezeknek számít hogy a telefon usb-c portján analóg vagy digitális jel jön ki ?
-
paler
aktív tag
Elolvastam az RME „Bibliát”, és ez egy hiper-szuper drágasszág (Szmiagol után szabadon)
Sok mindenbe egyetértek pl. az EQ-val kapcsolatos filozófiájukkal. Én is úgy gondolom, hogy van helye egy jól működő, precíz EQ-nak.
Mint pl. a hangzásra vonatkozó ízlésé mindenkinek más, ezért megvan a lehetőségem arra, ha zenehallgatás közben lenne némi hiányérzettem, akkor bele lehet finoman korrigálni a zenébe, és segítségével saját ízlésemre tudom szabni. Arról nem is beszélve, hogy némelyik albumnak elégé elcseszettre sikeredet a hangkeverése, ott pedig egyenesen szükséges is lehet az EQ-s korrekció. Sajnos a kor előrehaladtával a hallásunk is tompul, és a fülünk között is lehet/van különbség. Ezt én is alátudom támasztani, mivel pont 1 hónappal ezelőtt voltam hallásvizsgálaton, és alapjába véve az életkoromhoz képest jó a hallásom, de a két fülem között sajnos van már némi eltérés. Tehát a Balanced mellett az oldalankénti EQ-nak is van jogosultsága. A fejhallgatók hiányosságait is lehet az EQ-val korrigálni, kozmetikázni. Az 5 sávos EQ korrekció nem tudom hogy mennyire lehet elég (az RME álláspontja szerint elégnek kell lennie), az még kérdés számomra, de az hogy lehet pl. Q faktort (jósági tényező) is állítani az nagyon ígéretesnek tűnik. Van benne 20 memória hely a különböző presets-ek mentésére, ami szerintem bőségesen elég lehet. Ráadásul real time-ban hallható a módosítások hatása oda-vissza. Csak remélni tudom hogy tényleg olyan profin működik minden ahogy le van írva.
Tehát nekem nagyon bejön ez a cucc, és ha majd beszerzek belőle egyet, akkor biztos hogy jól elfogok vele szórakozni.JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
PuMbA
titán
válasz Panthera #78065 üzenetére
Ha elég jó rendszered van, akkor tényleg lehet különbség. Én nem hallok a ( természetesen ASIO nélküli) Chrome alatt futó YouTube és a foobar2000 ASIO között különbséget, ha leszedem ugyanazt a YouTube anyagot. Játékok is baromi jól szólnak, ott sincs ASIO.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Köszi, az ASIO4all-t letakarítottam, maradt a Foobar ASIO plugin.
Annyit találtam a leírásban, hogy DSD lejátszáskor nincs hang a B kimeneten. De azt tapasztalom, hogy ha az Output/ASIO opciók között 4 channel (A:phones, B:line out) van kiválasztva , akkor B (3-4) nem ad ki hangot. Phones módban jó. Persze így is használható, csak nem értem a dolgot, meg erősítő mellé jól jönne a tartalék erő.
(#78040) PuMbA
Nálam borzalmas a Win10 hangja alapból (de az ASIO ezt megoldja, most már tudom, mert kipróbáltam). Valamelyik topicban azt a tippet kaptam, hogy a normalizálás miatt, de én nem találtam ilyen opciót.
Korábban pont emiatt kezdtem el használni a Daphile-t, de ott meg nem működik rendesen a DAC.[ Szerkesztve ]
-
p76
senior tag
Egy kis érdekesség, Liquid Fire:
-
Bodz
nagyúr
válasz Eugene Roe #78053 üzenetére
Bár volt sima is, most meg csak orvosi van, de sosem hasonlítottam őket össze.
-
MPeter87
őstag
Sziasztok,
Eladtam a héten a Sanskrit 10th DAC-om, amit hirtelen meg is bántam..
Van esetleg tippetek hasonló karakterű és esegleg jóárasított DAC-ra?
30-40ezernél többet nem szánnék rá, ennyit is csak akkor, ha egyértelmű előrelépés hangban. USB in és RCA out a lényeg csak. (P20+58x mellé) -
IO.sys
őstag
válasz Eugene Roe #78053 üzenetére
Köszi, de a fő kérdés nem ez, hanem az, hogy melyik kapcsüzemű és melyik lineáris. Erről semmit nem találtam, pedig sok adatlapot átnéztem. Forma allapján a tégla lehet lineáris, a telefontöltő alakú meg a kapcsüzemű. Csak jó lenne biztosan tudni.
-
Eugene Roe
őstag
válasz IO.sys #78047 üzenetére
Hang alapján még nem próbáltam a medicalt, de specifikációk alapján a medical nem stabilabb feszültségű (nem arra gyúr), sőt emlékeim szerint valami 1%-kal nagyobb tűréshatár mellett tartja a feszt. A medicalban az a lényeg, hogy az eszköz felé mutató túláram védelem van felpörgetve. Ha például (hülye szemléltetés) ekg-ben tönkremenne valami, akkor nem 0,5 ampert kapsz 12v-on 0,1 secig, hanem csak 0,005 ampert :) szerencsére meanwellnél vannak adatlapok.
Ettől még akár jobb is lehet, mint a nem medical, de tudomásom szerint még bodz sem hasonlította össze a kettőt
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
kromatika
veterán
válasz Exodius #78046 üzenetére
Igen,igazad van. ribizly yitott párti vagyok tudod jól.Bár biztosan jó.Viszont az Amiront még nem halottam.Arra nagyon kíváncsi lennék. fericske öszönöm utána nézek.
-
IO.sys
őstag
Most készülök Meanwell tápot venni. Egyszerűbbnek gondoltam. Azt már tudom, hogy a típusjelzésben az M jelenti a medicalt, de azt nem jelölik sehol, hogy melyik smps és melyik linear. Erre a formán kívül lehet bármiből következtetni?
-
OPiiPO
veterán
-
p76
senior tag
Váratlanul megoldódott a metál problémám. Ennél a műfajnál volt még hiányérzetem, gondolkodtam új fejhallgató vásárláson is a HD6XX mellé.
Csak a fejes topikban lebeszéltek róla.
De most a Cavalli Tube Hybriddel megfelelő módon harapnak a gitárok. Sok mindenre számítottam, de erre nem
Nálatok is van egy pattanás a fejhallgatóban kikapcsolásnál? -
Bodz
nagyúr
válasz Panthera #78038 üzenetére
Használati segíthet, hogy miért nem szól a B.
Asio4all egy hulladék szerintem, ráadásul tök felesleges ha van gyári asio.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
válasz Panthera #78037 üzenetére
ASIO nélkül ugyanazzal a beállítással az A és B (line out) kimenet is szól, ASIO-val pedig csak az A hajlandó. Ez a kimenet néha pattog is.
-
Panthera
őstag
Üdv!
A kérdésem azokhoz szól, akik használtak már Roland UA-M10-et.
Megoszlanak a vélemények, hogy Linux alatt mennyire megy. Daphile alatt nekem működik, de a HD FLAC (48kHz+) zenéknek csak akkor van hangja, ha a max sample rate le van korlátozva 44khz-re. Lehet a kompatibilitással van gond.
Win10 alá feltettem az ASIO-t. Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy milyen mintavételezés van érvényben és valóban kikerüli a windows mixert?
Köszönöm!
-
Bodz
nagyúr
Mindent is lehet vele. Szóval elmenthető több beállítás, persze. Igazából nekem egyetlen kritikám van, a kezelhetőség. Kitalálhattak volna egyszerűbb megoldást is, bár meg lehet szokni, aztán már viszonylag magabiztosan lehet navigálni a menükben.
Az jó ötlet, hogy elolvasod a használatit. Tartalmas, kb minden le van vezetve a szükséges mértékben, na meg meglátod mennyi mindent és hogy lehet birizgálni.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz kromatika #78010 üzenetére
Magni 3+-t még mindig nem hallottam, arról nem tudok nyilatkozni. De ha utána olvasol, akkor azért az körvonalazódik, hogy nem igazán előrelépés a 3 után. Inkább csak más kicsit. Az Atom neutrális szeretne lenni, sokan annak is tartják, de nekem inkább kicsit világos, ha van egy ilyen téren kellemetlen fejesed, akkor nem szerencsés párosítás. Nyilván nem a 6xx-ről van szó, de ott a D30 is, amiről hasonlót tudok mondani, így az erősítővel meg a fejessel mér adhat furi eredményt. Nyilván ez ízlés dolga, kifejezetten rossz azért nem lenne. A Magnit én jobban kedvelem, vastagabb, viszonylag energikus hangja van az Atomhoz képest, de nem esik túlzásba, nem fárasztó. Aztán ott a Z40 ami eredetileg jóval magasabbra pozicionált erősítő ezeknél, ezt érezni is rajta egyértelműen, tényleg jobb hangja van. Na meg ott a motoros poti, távirányíthatóság. Ezek fontosak lehetnek. Olyan nagyon egyikkel sem tudsz mellényúlni, de ha választani kellene, akkor a Myryad legyen a célpont. Bár téged ismerve úgyis kipróbálod az összeset.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz fericske #78024 üzenetére
Bizony. Valami egészen elképesztő, hogy mennyire profi cucc. Amikor szórakoztam HD800 megszelidítésével, akkor tudtam olyan eredményt kihozni vele, ami már "kibillentette" a saját karakterből. Érdekes volt. Minden fejeshez hozzáigazítható.
De azzal egyetértek, hogy fejesek cseréjével több értelme van haladni, mint EQ-val.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
sNk77
aktív tag
válasz bkercso #78022 üzenetére
"De az OPA209/2209 se olyan rossz, szóval hatalmas nyereségre most itt ne számíts szerintem. (Az SMD tokok bonyább felirata ne tévesszen meg! A felhasznált anyagokat, illetve a kis módozatokat jelölik vele.)"
Emlékeim szerint az előző tulaj azért cserélte, hogy több mélye legyen. Én pedig pont ezért akarom a gyáriakkal próbálni. Talán jót tesz a Sonorous hatosnak. Az SMD tok felirata pl.: 02209 55K CHNVG4, és ez ugyanúgy OPA csak nem írták rá ha jól értem. És akkor miért nem négy 02209 55K CHNVG4 ilyen vagy négy OPA 209A 48TT9-es van benne?
"A pont, a félkörös bevágás és az SMD SO8 tokok élének 45°-os letörése is az 1-es láb felőli oldalon van."
Jó akkor ezek alapján ugyanúgy berakom őket, a zöldek szerinti 1-esek alapján lesz a pont. Kép szerinti bal alsó pontban voltak az egyesek mind a négy esetben.
"A OPA134PA 4BW7NHB-kat rakom az OPA 209A 48TT9-ek helyére és a 96A35PM NE5532P valamiket a 02209 55K CHNVG4 valamik helyére?
Csak, ha el akarod rontani a hangát. Különen Isten ments'!!"Ezt úgy érted, hogy elronthatom az erősítőt is akár? Szerinted a gyári OPÁk rosszabbak? Hátha jót tesz a fejesnek. Ha már szétszedtem és kint vannak a nem gyári OPÁk adok neki egy esélyt.
"ESD-re vigyázni ki- és berakásnál, mert úgy is károsíthatja az OPÁ-t, hogy az nem megy tönkre! Konnektor földelősaruját pár mp-re megfogni, aztán nem fészkelődni, pláne nem műszálas széken / ruhában!"
Na, remélem sikerült elrontanom akkor szétszedésnél mert egy zokni és egy melegítő nadrágban voltam. Akkor ledobom a textilt, ezen ne múljon, és csak papucsban beteszem.
Ha sikerül rosszul behelyezni bármelyiket is akkor legfeljebb az OPA romlik el?
[ Szerkesztve ]
nádpálca
-
fericske
addikt
Eltekintve attól, hogy én egy másik dac-ot választottam az Adi helyett....
Mikor nálam volt az Adi2, akkor végigzongoráztam a szolgáltatásait és nagyon jól elszórakoztam vele.
Finom műszer.
A szűrők tették a dolgukat szépen, zavaró anomáliák nélkül.
Az EQ beállítási lehetőségei magas részletességű hangolást tesznek lehetővé túlvezérlési torzítás mentesen. Elmentem a szélsőségekig vele, de nem bírtam kifogni rajta, hogy valami kellemetlen torzítást produkáljon.
Gagyibb szinten az EQ bekapcsolásakor dinamika csökkenés és akár némi zaj is előfordulhat, ilyen szoftveres megoldásnál.
Az Adi2-nél semmi ilyesmi.
Valóban profi, stúdió minőségű hangolási lehetőségekkel bír.
Tényleg hosszasan el lehet szórakozni vele, napokig is akár. Szerencsére több beállítást is el tudsz menteni benne.
EQ-t én sem szoktam, szeretek használni, de az Adi-val nyugodt szívvel tennék kivételt.
Se rábeszélni, vagy lebeszélni nem akarlak az Adi-ra, de a beállítási lehetőségeinek minősége igen nagy erőssége. Én legalábbis mínuszt ezzel kapcsolatban nem tapasztaltam. -
bkercso
nagyúr
OPA134PA helyett OPA1641,
NE5532P helyett OPA1642.
Drágábban OPA140 és OPA2140, rendre. Jobb nem is kell.De az OPA209/2209 se olyan rossz, szóval hatalmas nyereségre most itt ne számíts szerintem. (Az SMD tokok bonyább felirata ne tévesszen meg! A felhasznált anyagokat, illetve a kis módozatokat jelölik vele.)
A pont, a félkörös bevágás és az SMD SO8 tokok élének 45°-os letörése is az 1-es láb felőli oldalon van.
Single és dual OPÁ-k lábkiosztása.A OPA134PA 4BW7NHB-kat rakom az OPA 209A 48TT9-ek helyére és a 96A35PM NE5532P valamiket a 02209 55K CHNVG4 valamik helyére?
Csak, ha el akarod rontani a hangát. Különen Isten ments'!!ESD-re vigyázni ki- és berakásnál, mert úgy is károsíthatja az OPÁ-t, hogy az nem megy tönkre! Konnektor földelősaruját pár mp-re megfogni, aztán nem fészkelődni, pláne nem műszálas széken / ruhában!
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
sNk77
aktív tag
Sziasztok,Ki szeretném cserélni az opákat H10-ben és kéne egy kis segítség.
Van 8 darab 8 lábú valami, ebből kettő OPA134PA 4BW7NHB, kettő 96A35PM NE5532P nevet kapott. Ezek a gyári dolgok gondolom és ezeket szeretném bele tenni.
És ami benne van 4 darab:
Kettő TI OPA 209A 48TT9, és kettő 02209 55K CHNVG4.
Ha jól gondolom csak kettő az OPA rész és a másik kettő pedig micsoda? Amikben szerepel OPA jelző gondolom azokat kell párban cserélni és a másik kettőt is, és ha csak az OPÁkat cserélem mi történik? Vagy ezeket egyben a 4-et muszáj cserélni?
Hogyan kell cserélni, ahol van ilyen kis vájat jelzi az irányt? A gyári nem OPÁkban nincs ilyen, csak egy kis bogyó (benyomódás szerű) jelzi ugyanezt?
A OPA134PA 4BW7NHB-kat rakom az OPA 209A 48TT9-ek helyére és a 96A35PM NE5532P valamiket a 02209 55K CHNVG4 valamik helyére?
Néhány kép:
[kép] [kép]
A feketék a gyáriakA nem OPÁkon a "benyomódás" fedje az erősítőben a vájat részt azaz a balt? Legalábbis a kép szerint. Az OPÁknál pedig ugyanez? Ha nem érthető valami, valaki világosítson fel légyszíves, hogy mit, hogy hívnak, köszönöm.
A kép szerint felül volt a két nem opa és jobb oldalon a két OPA.nádpálca
-
paler
aktív tag
válasz Exodius #78016 üzenetére
Szeretek az ilyen kütyükkel foglalkozni, csak meg is legyen az eredménye a belefektetett időnek/energiának
Le is töltöm a Bibliát hozzá, és áttanulmányozom...JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
paler
aktív tag
-
Zoliee
senior tag
Igen, ez is egy út.
Nekem nem jött be az eq. Sokkal eredményesebb, és számomra élvezhetőbb eredményt hozott a fejesek cseréje.
Klasszikusok/jazz: 58x, indie-, alternatív-, progresszív rock/metál/hardcore punk/stb: d5200, house-pop/trip-hop/stb: sonorous IV, vagy ath-ls70is iem
Szerk: saját tapasztalatom szerint egy fejes alapkarakterét nem tudod eq-val olyan mértékben/minőségben megváltoztatni, mintha egy másik gyártó fejesét választanád arra a másik stílusra/egyéni ízlésre. Persze csak szerintem...[ Szerkesztve ]
-
paler
aktív tag
Tidal Hi-Fi
Azért próbálok józanul gondolkodni, mert nem szeretnék csak azért egy drága készüléket venni (pl. RME ADI-2-t) mert megtehettem, miközben pedig teljesen felesleges egy streamingelt szolgáltatás által adott minőséghez. De....és most jön hogy miért is gondolkodtam el az ADI-2-ön. Mivel szerintem egy fejhallgatós rendszer leggyorsabban amortizálódó része a fejhallgató, így leghamarabb valószínűleg a fejeseket fogom majd cserélgetni. És ki tudja, hogy egy mennyi fejhallgatót kell majd megfülelnem mire megint megtalálom a megfelelőt? Itt jönne képbe az RME és az EQ képessége (jaj, tudom ez itt Istenkáromlás ), amivel lehet hogy tudnám egy olyan fejhallgató hangkarakterét módosítani, ami majdnem teljesen oké lenne számomra, csak mondjuk valamelyik tartományban hiányzik egy kicsit amit módosítani kellene (hozzáadni/elvenni) ahhoz, hogy teljesen megfeleljen számomra. Illetve mivel én multi stílusúnak vallom magamat, így szerintem nem nagyon fogok magamnak olyan mindenes fejhallgató szerezni, amin szinte minden műfaj ugyanolyan jól zenél. De úgy gondolom/hiszem hogy egy jó EQ-val sokat lehet javítani azon, hogy egy fejhallgató szinte bármilyen műfajjal élvezetesen zenéljen. Persze kérdés az hogy mennyire jó az ADI-2 EQ-ja, hány sávos tartományban, mennyire finom lépésekben lehet vele bűvészkedni. Illetve van-e benne EQ mentési lehetőség, és abból is mennyi? Mert így több hangzásképet is el tudnák menteni, amit akár egy gombnyomással előtudnék varázsolnia stílustól függően. Így talán ki lehetne váltani (és hosszú távon olcsóbb is lenne), hogy több fejhallgatót tartson otthon az ember a különböző stílusú zenék miatt. Lehet hogy a felépített elméletem zsákutca, vagy téves, de most ezen gondolatszál mentén tervezgettek/nézelődök értelmes emberi keretek között.[ Szerkesztve ]
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
OPiiPO
veterán
Bodz, köszönöm az eddig segítséget, sajnos amíg van korona addig nincs komolyabb R2R. Viszont R2R nélkül nincs élet Szóval lett egy használt Audio GD R2R-11 a Cavalli Tube Hybrid elé. Most öröm van, megint van zene, és az Amiron is megtáltosodott hogy már egy rendesebbnek látszó lánc van előtte.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
laleeee
őstag
Hangzásra melyik jobb Szerintetek ? ibasso dc02 vagy btr3 ?
-
Bodz
nagyúr
válasz jackooo84 #78004 üzenetére
Komolynak mondható méréstől nagyon messze van a linkelt. Meg hát csak számok alapján vásárolni nem feltétlen célravezető. Bár erről megoszlanak a vélemények.
De ha már elmentünk árban felfelé, ráadásul interface irányba, akkor van Hardveraprón Spartan A is. Elboldogul a 770-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest