-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
binatone
tag
válasz HELLAFLUSH #95592 üzenetére
Ahogy korábban is írtam, ebben az esetben a GND kell megszakítani.
-
bkercso
nagyúr
Ha bedugod, a D+ adatszálat felhúzza +3,3V-ra, amit az 5V tápból állít elő. Ezzel közli, hogy "megjöttem". Ha ez nem egyidőben történik a bedugással, akkor lehet, hogy kicsúszik az időablakból és ezért nem ismeri fel a gép.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Bogyó bá' #95593 üzenetére
Nem ezt a cuccot árulták a Jófogáson kb 1éve?
Egyébként sok igazság van a cikkben.
A földelős résznél is vannak érdekességek mert én is úgy tapasztaltam, hogy a fém házas földelt eszközök jobbak zenére.(Ami ugye érthető, hogy miért)
Kb 2éve volt egy alu házas iMAC-em, azóta se járt nálam jobb eszköz audióra.
Imádtam zenét hallgatni róla.
Lehet nézek is egyet újra, mert a Windózzal amúgy is tele van már a..tökfőzelék. -
:AMF:
senior tag
válasz Bogyó bá' #95582 üzenetére
Vannak karcos CD/DVD/BD lemezek polírozásával foglalkozó cégek. Nem próbáltam még, de talán érdemes utána nézni.
btraven #95507: Más fórumon ugyan, de én is ezt a DC blocker-t találtam meg. Tegnap megjöttek hozzá az alkatrészek, de nem volt időm megcsinálni. Ma meg egy Grado SR80-at hozott a postás, azért nem lesz időm.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Épp most olvastam a Blogon: igen hosszadalmas és zavaros cikk, de erről is esik szó: [link]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
HELLAFLUSH
őstag
A múltkor volt szó bizonyos DAC-ok USB tápolásáról, hogy ha kikötjük az USB kábelből a +5V-os ágat akkor külső táppal jelentős javulás érhető el a hangzásban.
(Talán valami Topping vagy SMSL-ről volt szó akkoriban).
Nos én csináltam egy olyat az iFi Zen DAC V2-n, hogy szigetelőszalaggal leragasztottam a +5V-os ágat az USB kábelen, de be sem kapcsol... hiába van rákötve külső táp, semmit sem csinál.
Gondolom azon a szálon kapja a jelet a bekapcsoláshoz mert ugye nincs rajta bekapcsoló gomb, vagy én csináltam valamit rosszul? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Ba cy lus #95590 üzenetére
Az összes CD-lemezem (akkori audiofil kiadványok) is egyidős a lejátszóval. Szóval többségük analóg mesterszalagról sima 16 bites eljárással készült, sőt van amelyik "direktvágott" (OPUS 3 némelyik lemeze). A felvételek többsége ráadásul kétmikrofonos, és akusztikus hangszerek....
Nem hiszem, hogy a mostani, szintetizátorokból, keverőasztalon készülő rettenetek számomra jobbak lenének, bár némelyikük tényleg jól tus szólni (egész nap szól mellettem a rádiótuner a csövi végfokkal, hallom a mai kínálatot)
-
HELLAFLUSH
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bkercso #95587 üzenetére
Egy percet haladt az utóbbi másfél órában.....
Ha megjön végre a Toslink kábel, és megjavítom az asztali CD-játszómat, akkor vélhetően úgyis ő fog győzni hangminőségben, pedig huszonéves x@r....
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz Bogyó bá' #95582 üzenetére
Hagyd pár órára, ha nem lép tovább, akkor azt a CD-t legfeljebb berippeled a foobarral (kellhet hozzá a lame.dll, de leírják a fórumok, honnan tudod letölteni és hova kell másolni, meg hogy kell vele rippelni).
Amúgy nem véletlen készítenek robosztus, drága CD-játszókat: pont az olvasási hibák minimalizálása érdekében. Szóval hallható az EAC, kérdés, higy te hallod-e majd. Ha nem, mehet a gyorsabb foobar rippelés. Szerintem az is jobb lehet, mint a CD-olvasós lejátszás.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #95585 üzenetére
Na és ha teszem fel veszek egy FiiO E10K-t a mikrofont meg lehet oldani belső hangkártyáról?Mert ugye mikrofon bemenet nincs rajta,számítógépen meg microlab solo 6c-t hajtana.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Melyik lehet a jobb dac a kettő közül?
Senheiser Epos GSX 300 vs FiiO E10KAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
krokostamas
tag
Sziasztok!
Sajnos a jelenlegi videokártyám miatt (legalábbis vélhetőleg amiatt), van egy kis elektronikai zaj terhelés alatt az alaplapra csatlakoztatott Beyerdynamic DT770 (32ohm) fejhallgatómmal.
Nem vészes, de zavaró.
Na most kinéztem egy bkercso féle Presentert használtan, ami abszolút tetszene, de kérdésem, hogy ez megszüntetné a problémát? Kiszűrné ezt a fajta zajt, jól gondolom?
Illetve ha ez nem, akkor 20-30k környékén milyen erősítőt/dac-t tudnátok ajánlani az említett fejhallgatóhoz?Előre is köszönöm!
Szerk.: Vagy vegyem meg, aztán majd kiderül?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz btraven #95581 üzenetére
A port le tudod mosni, de a karcokkal mit csináljak? Amikkel együtt amúgy az asztali lejátszó is, meg a PC-jé is lejátszotta. Csak most EAC-cal rippelni nem tudom, ugyanott áll már fél órája....
-
btraven
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz SunMount3r #95579 üzenetére
"Értem én a tréfát, de nem szeretem" - Koltai Róbert.
-
-NoVa-
addikt
válasz Bogyó bá' #95574 üzenetére
Sokszor olvas ki mindent, mindenféle szempontból, aztán azokat vegyesen elemezve jut konklúzióra, nem bízza magát mindenféle hibakorrekciókra. Kb mint amikor adatmentés történik egy mágneses tárolóról, és nem 1-0 bitekként olvassák ki a tartalmat, hanem tömörítetlen hangfileként a mágneses mezők erősségét, és abból állítanak vissza többszörösen felülírt törölt dolgokat a mágneses zajból kinyert információkból. Szóval most megvan a programod egy időre
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bitrograde #95570 üzenetére
EAC telepítve. FLAC-ba vagy veszteségmentes WMA-ba érdemes menteni?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bitrograde #95570 üzenetére
Köszönöm, akkor az ünnepek alatt ez lesz majd a programom.
Addigra remélem a kábelek, táp, hálózati szűrő is megérkezik, és lehet "játszani". Hardveresen és szoftveresen is.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
bitrograde
senior tag
válasz Bogyó bá' #95569 üzenetére
Bkercso szerintem arra célzott, hogy leginkább be kellene rippelned az Exact Audio Copy (EAC) program segítségével a CD-idet, mintsem a külső lejátszót használni a megszólaltatásukra. Aztán ha ez megvan, akkor beállítani a lejátszást úgy, hogy a Windowsos konvertálgatást amennyire lehet, kiiktatod, és vagy natívban játszol le, vagy profi programra (nem tudom, mi megy most az ablakok alatt: foobar ingyenes, vagy jRiver fizetős, stb.), és annak algoritmusára bízod a felskálázást, azt állítod be ízlésednek megfelelően. Onnantól viszont neked kell hallani és eldönteni, mi szól jobban, mert ez a géped felépítésének és a rendszered egyéb adottságainak is függvénye (tápellátás, órajelek és energiaellátás, hűtés, a processzor egyéb programokkal való leherheltsége, stb., stb.).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bkercso #95568 üzenetére
A Windows 11 gépháza - a kiválasztott hangkimeneti eszköz (jelen esetben az USB-portra dugott DAC) hangbeállításai. Van minimális különbség az egyes beállítások hangja között, de nem tudom melyik az "igazi". Mivel gyári, nyomott sima audio CD-k, így gyanítom hogy valamelyik 44,1 kHz-zel osztható (annak egész számú többszöröse a jó megoldás.
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz kukulec #95557 üzenetére
Á, tényleg nem drága. Drágább, mint a DAC-om és a ház hozzá együtt. (És még akcióban is van 17K-ról). Amúgy csak pont olyat nem találok belőle, ami nekem kell (3.5-ös Jack Anyásat).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bkercso #95560 üzenetére
Ennél sokkal jobb időtöltés Jazz at The Pawnshop-ot hallgatni az új szerzeményemmel!
bkercso: addig nem nyúlok hozzá, amíg meg nem jönnek a kábeleim és az analóg táppanel. Úgysem hallanám a különbséget egyelőre szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mint anya gyermekével!
Megjött - sokkal hamarabb mint vártam - a kínai DAC, a
péniszgyűrűkkelcsőcsillapító szilikon gyűrűkkel egyszerre.Még csak pár perce hallgatom - természetesen egyelőre a gyári kapcsolóüzemű tápjával -, de határozottan szebben szól mint az alaplapi Realtek hangkártyám.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fericske #95555 üzenetére
Te a "vélekedés"-nek kissé pejoráló felhangjára gondolsz, de az szerintem félreértés. A vélekedés a vélemény szinonímája. Szerintem nem köthető tapasztalathoz. Ráadásul a "tapasztalat"-nak nincs egyértelműen megítélhető értelmezése. Sokféle van belőle, kinek releváns, kinek nem, van belőle felületes, mélyebb, valós, nem valós, meg milyen nézőpontból ugye, de ez már egy másik, igen messzire mutató téma.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
kukulec
őstag
válasz SunMount3r #95538 üzenetére
nálam a Klotz műxik, a hangja ok. a sima QED Performance Graphite jobb és egyáltalán nem drága.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
nagyúr
válasz bkercso #95552 üzenetére
Nyelvészeti/értelmezési vonatkozású szavakon lovaglás bűne fog elkövetődni, akit zavar, kéretik már most átugrani:
"ez nem vélekedés, hanem tapasztalatom. A vélekedés az, hogy nem lenne szabad különbséget tapasztalni"
A tapasztalatod által kialakult egy vélekedésed. A vélekedés lehet egyéni is, nem feltétlen általános véleményt kell érteni alatta.[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Ear001 #95550 üzenetére
Mint vénségtől elhülyült, félsüket, újrakezdő HiFistát ne tegyetek a sírba.....
A kábeleim már úton vannak Kínából (a bóvlimpex Somogyi és hasonló jelenlegiek helyett):
- Hangszóró
- RCA (2 pár is jön két héten belül)
- Toslink
- Fejhallgató M.a.Z.Z.Ag Na jó, ez utóbbi csak afféle pótszer, de nemigen fogok rendszeresen fejhallgatózni, mert utálom a műfajt is.
bkercso: nekem másik böngészőből belépve is működnek....[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz Bogyó bá' #95546 üzenetére
Az optikai vevők jóval jitteresebbek, mint a koax vagy az USB. Ezen kívül, ha a DAC háza (GND-je) földelt, akkor az analóg jelben nem jelenhet(ne) meg zaj. (Vagy ha lineáris tápot adsz neki, akkor sem.) A digit jel meg szimmetrikus érpáron megy, így a zaj kiesik.
Borzika: A műa. tappancsok alatt kell legyenek a csavarok, de nem értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bkercso #95545 üzenetére
Na épp ez a bajom: szívem szerint optikai kábellel kötném a PC-t a DAC-hoz, de nincs Toslink kimenet az alaplapi hangkártyámon... Külön hangkártyát meg nem fogok ezért venni.
(A PC összes zaját szépen továbbítom az USB kábellel a DAC-ba, illetve a vele fémesen összekötött összes készülékbe.)
-
Gijon
senior tag
válasz SunMount3r #95542 üzenetére
Akkor már érdemesebb ezt megvenni. Amit te linkeltél, ahhoz még kell egy jack kábel is. Lehet, hogy az van, de az is egy plusz összeköttetés, ami nem biztos, hogy jó.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz btraven #95541 üzenetére
Arra nem értettem a "viccet", de egy USB kábel egyrészt megint más, mint egy analóg audio, másrészt lehetett épp hibás példány is. A hangfalas Topic-ban általában a Klotz-ot szokták ajánlani, bár tudom van "feljebb" is, de írtam, hogy az már drága lenne. Amúgy ennyi, nem hiszem, hogy ezzel gond lehetne. Vannak sokkal olcsóbb, toldó/hosszabbító kábeleim is, azokkal sem volt soha gond. (Amúgy jól felment ennek is az ára, csak 0,2m).
-
btraven
őstag
Én egy viccet se látok. Nekem a Klotz állandóan megszakította a zenét félóra alatt random. Jól hallható volt, ellazult zenehallgatásból hirtelen felriadva, már megint megállt az a *!&@#!!!!
-
gianni85
veterán
Cordial is jó az olcsó(bb) kábelek között
-
bkercso
nagyúr
HAMAr dobd el!
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Najó, szerintem itt mát a "vicceskedés" megy , maradok a Klotz-nál.
-
Patice
nagyúr
válasz SunMount3r #95534 üzenetére
Mekem van egy ProfiGold jack-2RCA kábelem. A maga szintjén teljesen jól szól.
Én még 4ezerért vettem egyik hifisón.Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
btraven
őstag
válasz SunMount3r #95534 üzenetére
Nekem van egy Klotz USB kábelem. Jól hallhatóan rosszabb minőségű mint a Hama.
Ebből is látszik hogy nem minden USB kábel szól egyformán.
Persze lehet hogy csak kifogtam egy hibás darabot. -
sicc_innen
tag
Értem.
A HD DAC-ozást még Win alatt kezdtem el. Elég macerás volt a beállítása a Foobar2000 alá, de aztán összejött és bizony érezhető különbséget produkált a 24 bites hanganyagokkal - a hagyományos CD minőséghez képest. Azóta ez utóbbi formátumot már csak akkor hallgatom, ha nem lelhető fel magasabb felbontásban az adott zene. Nagyon jó 24 bites vinyl felvételek is találhatók a neten, de a masterről készült DSD-k szólnak igazán kellemesen, "analógul" a DAC-on keresztül.Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
válasz SunMount3r #95530 üzenetére
Inkább átalakítókábelt használj, mint bumszli adaptert, nehogy kitörje a csatlakozót a NYÁK-ból! Ha mégis adaptert veszel, akkor fémházasat ajánlok, mert a műanyagok tudnak antennázni (zúgni).
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Pi-hoz tervezek venni egy IQAuido DAC+-t, amin a vonalkimenetek RCA-sok, de hangfal fix 3.5-ös Jack apa kivezetéssel rendelekezik csak. Kérdésem: degradálja e a hangminőséget, ha ehhez agy 2xRCA apa->3.5 Jack anya átalakítót használok? Vagy ebben is "picky"-nek kell lenni és nem mindegy az átalakító minősége sem?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz sicc_innen #95526 üzenetére
Bevallom, nekem nincsen DSD formátumban hanganyagom, általában véve a normál audio CD-vel megegyező minőségű flac fájlok vagy (kisebb mértékben) mp3-ak vannak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tin
veterán
válasz binatone #95516 üzenetére
Köszi a tippet, igen, vegyesen van mindkettő. Amazonon mindkettő 149€. Az az igazság, hogy ezért az árért nem olyan jó vétel, hiszen nincs benne semmiféle preamp, még az aktív hangfalakhoz se jó önmagában, és azért ez az ár ezért a kütyüért szerintem sok. 100€ inkább lenne elfogadható.
Egyébként azért kérdeztem, mert most épp nincs szükségem DAC-ra, de középtávon kellene majd, és hát most van Black Friday, ha valamelyiket jól leárazzák, simán lehet, hogy vevő leszek rá.
#95496 HELLAFLUSH: neked is köszi!
-
btraven
őstag
Nosztalgiából kipróbáltam a mono beállítást az UAPP lejátszó programban. Régi szép idők, amikor még sok "hifi" készülékeken volt Mono kapcsoló.
A Gardo SR60e-t azért is szeretem mert van olyan kellemes kristályszerű magasa, pl cintányér.
Na most monóban ez eltűnt, de eltűnt a jó mély is. Igazából minden jó eltűnt. Ennyit számít a sztereó tér/stb?
Vagy csak a lejátszó újra számol minden bitet és... -
Tim82
félisten
válasz sicc_innen #95522 üzenetére
Linux esetén értelmezhetetlen az ASIO, illetve Wasapi. Pongyolán megfogalmazva, ne keresd egyiket sem, mert nem kellenek. Windows-on is azért kellenek (pontosabban kellettek, mert Win 10 és 11 esetén mintha már nem így lenne), mert ott alapértelmezetten a Windows saját szoftveres layer-én át menne amúgy a lejátszás, ami a közmegegyezés szerint ront a hangon. Linuxnál általánosságban nincsen ilyen layer eleve.
Én szintén Mint-en a Deadbeef nevű alkalmazást használom, ha offline zenét hallgatok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sicc_innen
tag
Köszönöm a válaszokat! Ki fogom próbálni.
ASIO drivert használ win alatt. Bízom benne, hogy Mint-hez is lesz, illetve, hogy foobar2000 player helyettesítőt is találok.
(Leginkább HD audiót szeretnék hallgatni vele, mint korábban a win-on)Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
Tim82
félisten
válasz sicc_innen #95518 üzenetére
Valószínűleg a Mint alapból kezeli (benne van a kernelben eleve a "driver").
-
bkercso
nagyúr
válasz sicc_innen #95518 üzenetére
XMOS van abban is, szóval ma már driver nélkül kéne menjen minden oprendszeren.
-
bkercso
nagyúr
válasz Borzika #95514 üzenetére
Volt már ez a hiba nemrég ugyan ennél a DAC-nál. (Nem emlékszem, hogy privátban-e vagy a topikban...)
Eltörhetett az RCA-csati lába a forrasztás fölött, vagy kisebb valószínűséggel maga a forrasztás.
Az egybeház miatt ki kell forrasztani a csatlakozót a NYÁK-panelből, csak úgy szedhető szét. Ehhez hőlégfúvó kell, mert egyszerre 4 pontot kell melegíteni.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
sicc_innen
tag
Üdv!
Nuprime uDSD DAC-omat szeretném Linux Mint alá beüzemelni. Sajnos nem találtam hozzá linuxos drivert.
Lehetséges, hogy alapból nem lehet linuxos rendszerhez illeszteni?Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
bkercso
nagyúr
válasz ozzy711 #95513 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy mindkét váltóáramú ágba tettek dióda||elkót, így azok sorba vanna és rajzolhatnánk őket egymás mellé is.
Ellentétes polaritással sorba kell őket kötni, nem párhuzamosan, mert ||-os kapcsolásnál a lábaik közt azonos a feszültség.
Ha polarozált kondit váltóaramra használsz, akkor le kell nyelni a kapacitásfeleződést, hiszen minden félperiódusban csak az egyik kondi dielektrikumát feszíted meg.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
gianni85
veterán
válasz bitrograde #95509 üzenetére
Nem hallottam, de alapvetően a cég Auris és Earmen égisze alatt kiadott minden termék jó értékeléseket kap. Mindenkit csak nem tudnak megvenni
-
Borzika
csendes tag
Sziasztok!
WMW Magic DAC-om egyik RCA kimenete rendetlenkedik
Csak akkor ad hangot ha a kábel csatlakozóját erőteljesebben bele nyomom, amint elengedem elnémul. A másik kimenet tökéletesen működik.
A 2.0-ból 1.0 lett. Ezen lehet valahogy segíteni vagy dobhatom el?
Azt se látom hogy lehetne egyáltalán megbontani az aluminium házát, hogy belenézzek.
Ha valakinek van ötlete ne tartsa magában.
A segítséget előre is köszönöm! -
ozzy711
őstag
válasz bkercso #95512 üzenetére
Akkor nem egyről beszélünk. A kínain polaritáshelyes párhuzamos bekötés van, így az értékek összeadódnak, ( én mondjuk ellentétes polaritással kötöttem volna össze párhuzamosan az elkókat - a kapacitás így is összeadódik -, a saját blockerem is ilyen ) Btraven kapcsolásánál pedig soros összekötés van azonos polaritással így létrehoztak egy nem-polarizált kapacitást fele akkora névleges értékkel.
Egyébként valóban, ha egymás mellé teszed akkor erősen hasonlít Btraven kapcsolásához, kicsit több diodával, de nekem még mindig az a bajom, hogy az "értékes" kapacitás így is feleződik.
-
bitrograde
senior tag
Viszonylag friss darab, ezért érdeklődnék, hogy ilyet hallott-e már valaki?
Earman Angel a neve, és szerb termék. A net tele friss egyenlelkesedésekkel. -
copass
veterán
válasz bkercso #95500 üzenetére
ez a 6,3-as gyári kábel, ott törik meg ahol a fejhallgatóba belemegy a kis "villás" csati a bal oldalt. azt hittem elsőnek hogy a csatival van baj, mert ejtettem már le párszor a fülest...de ahogy mozgatom a kábel a tövénél úgy megy el a hang...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest