- Windows XP
- Mikrotik routerek
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- PR-Telecom
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mokas_gizi #36042 üzenetére
Amúgy küldtek levelet a támogató mappába, mert nagy nehezen megtaláltam hová lehet "nekik" írni...
Ezt megírnád, hogy hová lehet nekik írni, mert én semmi ilyet nem találtam.Létrehoztam én is egy új profilt, de ennek több hátránya is van. Először is, 1 hirdetést enged csak egyelőre, hogy feladjak. A másik, hogy 2025 dátumú, ez nem túl bizalomgerjesztő, magamról tudom, ha valaki ilyen jelentkezik, annál élek a gyanúval, hogy csaló.
Egyébként nagyon dühítő, hogy semmit sem lehet tenni, saját 2009-ben létrehozott profilom alatt, ugyanazok a hirdetések vannak feltéve mint ide a hardverapróra. Persze, én is dögivel tiltottam ki a csalókat, mert minden hirdetés feladása után, szinte azonnal, csak ilyenek jelentkeztek, volt, hogy 10 is. Ráadásul ha egyszerre több hirdetést is feladtam, mindre kaptam azonnal az üzenetet ugyanattól a csalótól, ugyanazzal a szöveggel.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest