-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Ki tud követni a Facebookon?
Megtaláltam...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Mian
aktív tag
krizmo_: egyelőre még próbálkozok azért köszi!
csako: Igen az megvolt nekem is de ha rámegyek az "elrejtve az idővonalról" részre alig hoz pár posztot és nagyon sokat nem hoz nem tudom miért. Az "...említésre került" egy bejegyzésben ezt hozza pl, de ha megvagyok jelölve egy fotón azt nem hozza?! Vagy én már nem tudom milyen 'logika' alapján történt ez az idővonalammal de egyszerűen csomó bejegyzés teljesen eltűnt, és mondom hiába kerestem ki a másik adatlapján és rámentem a 3 pontra (bejegyzés beállításai) nincs ott, mint régen, hogy elrejtés visszavonása vagy bármi ilyesmi. -
Orlin
addikt
válasz tothjozsi96 #26003 üzenetére
Szia!
Ez a mobilos változat, köszönöm.
Itt is be lehet állítani?
Amúgy ismerős kérdezte.
Nekem be van állítva,de ő most azt mondja beállította,de még mindig nem lehet követni...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van itt olyan aki androidon régebbi apk verziójú messengert használ. Amiót lefrissült az app a céges telón bitang lassú sajnos. Régebbe lehetett hónapokkal ezelőtti verziójú apk-t telepíteni ami gyors volt, nem tudom, hogy ez létezik-e még.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz krizmo_ #26007 üzenetére
Üzenet buborékok még mindig nincsenek benne? (Régebben amikor próbáltam, akkor nem voltak)
Kényelmi szempontból kellene, mert van hogy többen írnak, amikor mobilt másra is használnám közben.
Nyilván ha más megoldás nem lesz akkor marad az. (Vagy addig csesztetem céget, hogy adjanak normális mobilt végre, mert ez az Samu Galaxy xCover már hulladék... )
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Sziasztok,
Hogy tudom a képeket egyik albumból a másikba áthelyezni? Sem a régi sem az új felületen nem találom ezt az opciót, a régi alatt ráadásul mappák hiányoznak.
Több képet kellene egyszerre mozgatni az egyszerűség kedvéért. -
Kingus83
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Facebook-ról melyik programmal érdemes letölteni videót HD-ben?
https://www.fbvideoletoltes.hu/
https://www.forhub.io/facebook/hu/
ezeken kívül is egy csomót próbáltam már, sikerült letölteni a videót, csak sajna nagyon rossz minőségben, sőt olyan programmal is találkoztam, ami HD-ben töltötte le a videót, csak épp hang nélkül..
Már azzal is próbálkoztam, hogy m.facebook.com, de a videó minősége nem jó.Valaki tud valami tuti tippet? Nagyon köszi!
-
duke1981
lelkes újonc
Sziasztok!
Ha regisztrációnál megadom a telszámomat akkor azok akiknek meg van adva azok láthatják, hogy regisztráltam a facere? Asztali gépről vagyok. Nem szertném ha mindenki megtudná, hogy van fiokom.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tothjozsi96 #26013 üzenetére
Igen, ez az "új". Annyi a jó benne, hogy van gyárilag dark téma.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz tothjozsi96 #26015 üzenetére
Elvagyok vele, de én sosem voltam igazán kritikus ilyen szempontból semmire se
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
Nincsenek.
#26009 Soul Gem
Kattints rá az adott képre, majd a lehetőségekre, aztán az áthelyezés másik albumba opcióra.
A borítóképek és a profilképek albumban szereplő fényképeket nem lehet áthelyezni.#26010 Kingus83
A Facebook szándékosan lebutította a videók minőségét, így jelenleg nem nagyon fogsz tudni értékelhető videót letölteni. -
veterán
Desktop Messenger alkalmazások modernizálódtak, illetve nem tudom mac-re létezett-e eddig. Windows-on én nem szeretem, mert homályosak a betűk.
-
zzola
titán
Üdv!
Azt hol/hogyan tudom megnézni, hogy egy ismerősöm miket like-olt?
Köszi. -
ToBeY
nagyúr
Vajon androidon miért alig hallható a messenger hang?fullon van a media hangerő!
Vagy hol kell beállítani,hogy hangosabb legyen? -
IntelKiller7
veterán
Az mitől van, hogy nekem 2 hét mire frissíti a messenger a kis profilképeket? Havernak egyből frissít amint valaki törli vagy lecseréli a jelenlegit. Nekem meg heteket kell várni mire megváltozik. Mindig a legfrissebb messenger van fent kb.
Mindkét telefon iPhone.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
krizmo_
Topikgazda
Az alábbiakkal bővítettem a topik összefoglalót, beteszem ide is, érdemes vetni rá egy pillantást:
- Saját információ letöltése: link
A Facebook-adataidból bármikor letölthetsz egy másolatot. Lehetőséged van letölteni a teljes másolatot, vagy kiválaszthatod a kívánt típusú adatokat és az időszakokat. Választhatsz, hogy az adatokat könnyen megjeleníthető HTML formátumban szeretnéd-e megkapni, vagy inkább JSON formátumban, amelyből más szolgáltatás könnyebben tudja importálni őket.Az adataid letöltése jelszóval védett folyamat, amelyhez csak neked lesz hozzáférésed. Miután létrejött a másolatod, az néhány napon át lesz letölthető.- Ha letöltés nélkül szeretnéd megnézni az információidat: link
-
trialboj
őstag
hello, van itt egy insta guru?
Tudtok rá megoldást, hogy ha storyt posztolok, akkor magától méretezze 16:9 formátumra, és beillessze ahogy kell? Hiába szerkesztem én meg helyesen a méretet, mikor a telefonról feltöltöm, belezoomol, mert nagyobb v hosszabb a képernyőm, és így nekem kell állítgatni, de ez azt eredményezi, hogy nem lesz középen, és valamelyik oldalból le fog vágni, v épp feljebb lesz mint kellene és a tetejét vágja majd le, pedig nekem a posztolás pillanatában jól mutatta.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
krizmo_
Topikgazda
válasz trialboj #26032 üzenetére
Igaz...Itt próbáld meg, hátha tud valaki segíteni: Instagram közösségi fényképezés
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Anyósom Messenger problémájával fordulok hozzátok. Adott egy Messenger, amit nem emailcímmel, hanem telefonszámmal regisztráltak. Facebook profilja nem volt. Két napja regisztráltunk neki egy Facebook profilt, erre a Messengerben azt látjuk, hogy a korábbi beszélhetésekben nem elérhető, teljesen újként látjuk. Sajnos a saját eszközein (telefon, tablet) eltüntek a beszélgetési előzmények és ezzel minden családi fénykép és videó, amik számára "pótolhatatlanok". Vissza lehet ezt valahogy hozni illetve miért nem ingetrálódott bele a korábbi profil az új facebook profil alá?Előre is nagyon köszi a segítséget! A problémát megírtam a Facebooknak is, egyelőre nem reagáltak. :\
-
senior tag
Sziasztok. A mai nap kaptam egy üzenetet, hogy letiltották a Marketplacem... Xbox játékokat szoktam kizárólag kirakni, semmi kamu márkás cuccok, vagy bármi ami egyáltalán gyanús lehetne. Tényleg 1 hétit tarthat, vagy most komolyan ki is zárnak örökre? Lehet élő emberrel beszélni erről náluk?
Hi XY,
Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot. A Marketplace funkcióhoz való hozzáférésed felülvizsgálat alatt áll.
Újra ellenőrizzük az általad meghirdetett dolgokat, és értesítést küldünk neked a támogatási üzenetmappában:
https://www.facebook.com/support/
Ha arra a megállapításra jutunk, hogy a meghirdetett tételek megfelelnek a kereskedelmi szabályzatunknak, visszaállítjuk a hozzáférésedet a Marketplace-hez. Ha továbbra is úgy találjuk, hogy sértik a szabályzatunkat, véglegesen letiltjuk nálad a Marketplace elérhetőségét. -
makoss
veterán
Üdv!
Sötét módba be lehet már állítani a facebookot PC-n? Ha igen, hogyan?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
raziel01
veterán
válasz csudri #26034 üzenetére
Mivel két külön regisztráció ezért nem integrálódnak. Olyan mintha két külön email címmel regisztrálnál.
Ha kijelentkezik az újból és bejelentkezik a régi telefonszámával szerintem ugyan úgy ott lesznek az üzenetek.jannid: szerintem arra keresztet vethetsz. Letiltanak, korlátoznak valamiért de hónapok után se oldódik meg.
-
senior tag
-
krizmo_
Topikgazda
-
repvez
addikt
egy érdekes dologra lettem figyelmes, nem tudom más is tapasztalta e.
DE egy másik országban egy fbon nem ismerös és még közös ismeröseink sincsenek , rendelt a helyi pizzázóbol pizzát aminek se a nevére se a cimére semmi vele kapcsolatban nem néztem utána a neten ,csak egy szelet pizzát ettem belöle mikor megkináltak.
De ezután másnak a fab arról a pizzériárol küdött nekem ajánlo reklámokat.és nem a pizzázó krnyékén ettük meg .
tehát számomra semmi kapcsoalt nem volt elöttena akkor ez hogy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple notebookok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Láncfűrész topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Windows 11
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest