Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xiaomi41

    újonc

    válasz krizmo_ #23584 üzenetére

    Senki nem akarja kijátszani! És segítség sem kell hozzá! Nekem profil kell és kész. Ha idáig ment 2009-től az, hogy a másikat 2012-ben hoztam létre, és 1 héttel ezelőttig párhuzamosan működött a kettő, akkor ezután is kell, hogy menjen. És igen, tudom mondtad az oldalakat a profilom alá..de én nem ezt szeretném.
    És akármennyire is furcsán hangzik, ismerősi körben többnek is van 2-3 VALÓS profilja, én is valósat akarok, nem kamut! Azaz a facebooknak ezt engedélyeznie kell. Ő csak a hamis, nem valós fiókok miatt szanckionál.

    Mind1. Nekem ez nagy érvágás.

    És mai napig nem értem, miért nem küldi azt a rohadt kódot a telefonszámra, amit megadtam a másik profilomnál + Azt sem értem, amit írtam, hogy miért nem enged másikat csinálni, azaz fél óra múlva kb. észreveszi hogy csináltál másikat és törli és az is kezdi már a rohadt telefonszámos hülyeségét, hogy arra megy a kód...mikor teljesen valós adatokat adtam meg, teljesen más valós adatokkal teli email címmel természetesen. Azaz mi alapján veszi észre ezt a facebook? Ip cím alapján? Mind1. Ez van. Tovább nem próbálkozom, marad 1 profilom azt ennyi. :((

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi+Ford mustang/ShelbyGT500 forever! Ezen kívül zene és informatika ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés