Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy.selmi
csendes tag
Köszönöm a FIXTV hozzászólásokat, majd figyelem az ÁSZF-et.
-
gy.selmi
csendes tag
válasz Die Fohlen #62594 üzenetére
Csak azt nem mondta (mai adásban sem, pedig ezzel kezdte a műsort), hogy milyen frekvencián fogjuk megtalálni.
-
gy.selmi
csendes tag
Megszületett/letölthető a DBudapestDigi VI.ker. új frekvenciakiosztás [link] . Még mára sem álltunk át, de ami késik...
-
gy.selmi
csendes tag
válasz torrentszaki #62044 üzenetére
Az is jó lenne, ha a Digi honlapján legalább egy mondatban felhívnák a figyelmet a módosításokra. A VI. és IX. kerületben nov.1-től várható frekvencia módosítás, de még nem történt semmi.
-
-
gy.selmi
csendes tag
A nov.1-től érvényes frekvenciakiosztást még nem lehet tudni? (DBudapestDigi - VI.ker.)
-
gy.selmi
csendes tag
Nagyon köszönöm, hogy ennyit foglalkozol velem!
Tulajdonképpen a plusz telefonkábel miatt sem akartunk magasabb csomagra váltani, meg a korunkból kifolyólag is elég volt a net sebessége, amire eddig kellett. Cat5e-n hozták be a 80/20 netet néhány éve, amikor a modemes korszak megszűnt a környékünkön. Ezt emelték volna 200/100-ra, de valahogy olyan hosszú ideig nem jutottak el az elosztóig valamit kicserélni, hogy le is mondtam.
Azért használom amin csak lehet, az 5 GHz-et, mert tudom, hogy körülöttünk a szomszédságban 2,4 GHz-es routerek vannak. Megy is a csúcsidő kezdetéig akadás mentesen minden online műsor (román Digisportok, HBO GO, Filmbox), délután 5 órától kezdődik csak a bosszankodás.
-
gy.selmi
csendes tag
100/100-as kábel netem van, a lépcsőházi elosztóig jön az üvegszál, onnan utp-n a lakásba, ill. egyenesen a routerbe: Tp-Link Archer C5. Nincs digis eszköz.
Ha TV-n akarjuk nézni a román Digi-online-t, akkor 2,4 GHz-ról nem megy semmi, a TV mellett legfeljebb a telefonom megy még 5 GHz-ról. Ha nagyon karikázik, akkor egy kis Asus laptopról küldöm rá a képet Intel WIDI-vel, az is 5 GHz-en megy, azt nem tudják a szomszédok 2,4 gigás routerei zavarni. Valamiért a laptopon folyamatosabban fut, pedig nem egy erőmű.
Az UTP kábel sajnos nem ér el a TV-ig, ami egy 2 éves LG 43UH7507. -
gy.selmi
csendes tag
válasz rothfb #50970 üzenetére
kicsigee444 osztotta meg a linket: http://www.digi-online.ro/tv/digisport+2/
Mind a 4 Digisport csatorna megy innen, a TV böngészőjén (windows-os laptopon, androidos S8 telefonon is)
Itt van a román Digisport csatornák műsora: https://www.digisport.ro/fotbal
Streamet csak fizetőst találtam, meg nem is igazán értek hozzá, de reménykedek a Spíler2-ben nagyon.[ Szerkesztve ]
-
gy.selmi
csendes tag
Én is Digi-s vagyok, hála kicsigee444-nek a férjem tudja nézni a spanyol meccseket.
Egy probléma van: este gyakran szakadozik, mintha pufferelne, forog egy kis karika, azután vagy tovább megy magától, vagy rá kell frissíteni. Délelőtt és kora délután nincs ez a jelenség. Az HBO Go ugyanezt produkálja egyébként. Nálad is előfordul ilyen?
100/100-as net van, mennie kellene röcc nélkül. A TV 2 éves LG UHD, az sem lehet az oka. Laptopról tv-re küldve a képet, kevésbé akadozik. 5 GHz-es wifi-n használom Tp-Link Archer C5 routerről.
Esetleg ötletet kaphatnék a megoldásra? (minden válasznak örülnék) Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest