Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Pécs kertvárosban van másnak tv?
-
S9
tag
Nekem a SuperTv2 HD és a Film+HD kockásodik.
-
Egon
nagyúr
Nálunk is kockásodik, de csak a film+.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Angel2014
addikt
Biztos hogy van valami a központi rendszerben...sem epg nem volt jó a napokban és újra jött a kockásodás is. Nem hinném hogy 1 hét alatt tönkre ment amit kaptam a digitől osztót.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Watt25
veterán
válasz Adricsek85 #54885 üzenetére
Az egész valószínűleg oda vezethető vissza, hogy annó a saját box-uknak megfelelően készítették el az EPG-t, azzal ellenőrizték a kompatibilitást, és örültek, hogy működik. Emellett ahogy a téma összefoglalóban is írtam: a Digi hozzáállása az, hogy azért, mert be tudod fogni a DVB-C adásokat, még nem szolgáltat hivatalosan DVB-C csatornákat, örülj, hogy be tudod fogni. Ha működik, örülsz. Ha nem működik, akkor részükről a hivatalos megoldás sosem lesz más, mint az, hogy bérelj tőlük boxot.
Ezek miatt a Digi valószínűleg tényleg nem igazán törődik azzal, hogy tökéletesen szabványos DVB-C sugárzást biztosítson. Ezt tudva sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a hibát akkor követted el, amikor egy csodás Orion márkájú tévé mellett tetted le a voksod... Ahogy te is írtad, másik tévével nincsen gond. Felesleges a kábel csatlakozásával bajlódnod, nevetséges azt gondolni, hogy bármit is megoldhat...
Szóval, bár valószínűleg a Digi is hunyó ebben, mégis a működő megoldás csak az lehet, hogy tömegtévét (LG, Samsung, Panasonic) veszel... (Vagy Digi-s box-ot kérsz. Abban az esetben a box kezeli az EPG-t, tuti nem lesz vele gond. Csak ugye nem azért vesz az ember tévét, hogy monitornak használja.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
veterán
válasz Adricsek85 #54882 üzenetére
ha másik tévén jó, akkor szerintem te is sejted, hogy hol a probléma. kérsz a digitől vagy veszel egy boxot, és onnantól nem a tévé intézi az epg-t.
hanyas vagy, te disznó?
-
dh66e
veterán
válasz Adricsek85 #54882 üzenetére
Nekem se csinált még ilyet tv szóval....Olyat olvastam itt hogy lassabban tölt be az EPG,de azt nem tudom milyen márka volt.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Adricsek85 #54880 üzenetére
Ezt max a szerviz mondja meg neked.Mostanában romlott el vagy mindig ilyen volt ezen a tévén?
-
dh66e
veterán
válasz Adricsek85 #54878 üzenetére
Nem tudom van e HD boxuk raktáron,de az hdmi-n csatlakozik.Mondjuk olyat használtan pár ezerért is lehet venni ha nincs.
Meg ott a modul is azt elfelejtettem említeni,bár az elég necces beszerezni digitől,de próbáld meg. -
dh66e
veterán
válasz Adricsek85 #54876 üzenetére
Digitől egy box a legolcsóbb megoldás.
-
Adricsek85
lelkes újonc
Sziasztok. Egy nagy kéréssel fordulok hozzátok, mert mind a szolgáltató, mind a márka ügyfélszolgálata azt mondja, a hiba nem náluk van. Vacsi új Orion márkájú smart tv-m epg-je finoman szólva is katasztrofális. Néha jól mutatja az aktuális műsort, de sokszor megakad órákkal előtte, vagy más csatornán. DVB-C-n jön az adás, Digi. Van, hogy reggel jó a heti műsorújság is, majd délben nem, van, hogy 10 perc után befrissít. A másik 2 tv nem csinálja ezt. Cseréltem kábelt, újrablankoltam vagy 5 koaxcsatlakozóval, rádugtam a másik tv kábelére semmi. Nagyon idegesítő, hogy ha tudni akarom, mi megy a tv-ben, be kell kapcsolni a másikat. Hogy tudnám ezt megoldani anélkül, hogy előfizetnék a Színes RTV-re?! 😂😂
-
gatto_
senior tag
Reméljük hamarosan bekerül a DikhTV. 😁
-
dh66e
veterán
válasz Luissimo #54863 üzenetére
Az egy mosoly akart lenni,benéztem.
Azért nem tudtad beazonosítani mert nem került be a helyére,de ennek én is utánanéztem miután megírtad a kérdésed.Gondoltam neked sem okoz majd problémát,de hát nincs gond ezzel,nem vagyunk egyformák.
A topikgazda hogy jött ide nem értem.....de ha személyeskedésnek szántad az téged minősít. -
Luissimo
veterán
imádom a segítőkészségedet, aranyos vagy, főleg amilyen képet vágsz hozzá
Képzeld megnéztem, de nemtudtam beazonositani, hogy mely két csatorna került be újonnan a két luk helyére, vagypedig maradt üresen a freki és nincs helyette semmi.ennyi kellett volna válaszul, talán rövidebb mondatban, hamarabb letudtad volna gépelni ezt a választ, mint a kioktatót.
mivagyte, topikgazda ?? -
Luissimo
veterán
hali,
nemnéztem, miota megszűnt az ECHO TV és a valamelyik (talán M3 ?)
nem kapcsoltam a boxomat frissitésre, mert akkor ujra előhozza az eddig elrejtett nemHD csatornáimat, meg az összes kerületi és területi tv-t.Tehát, szóval mi került a kivett csatornák helyére, mert ha nemérdemes vele kerestetni, akkor marad így, két lukkal az önéletrajzban...
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz st3v3np3t3r #54857 üzenetére
Én nem ajánlottam egyiket se, csak a topik nevét írtam le.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz nova001 #54855 üzenetére
Nem mennék off-ba.
"Amlogic S905, S912 processzoros készülékek" topikban van jó összefoglaló és vannak segítőkész emberek.
Ajánlott olvasmány még a "Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)" topik.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz nova001 #54853 üzenetére
Egy Amlogic box, rá egy CoreElec amiben van Kodi. Ahhoz van DigiOnline (és sok más). De a box alap Androidján is nézheted. (mondjuk ez a DigiOnline mobilra van kitalálva, tv-n nem egy nagy minőség)
Amlogic-nak van topikja, ott nézz körül![ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
nova001
senior tag
Sziasztok
adott egy digi előfizetés. Szeretnék egy szobába digi online segitségével wifin keresztül tv-t nézni.
Tudtok olyan megoldást (tv fajta vagy tv okosíto) amivel tudom fogni a digi online adást és távirányitoval vezérelni ?köszi
-
atee_13
őstag
Nem tudja véletlen valaki, hogy mi a várható felállás a PL szezon közvetítésére? Elvileg a Spíler megint megvette 3 évre. Ma olyat hallottam az egyik ismerősömtől, hogy talán marad a digi sport-é az első választás joga sőt még több meccset is közvetítenek mint ezelőtt.
FB on már tetem fel kérdés, hogy ki mit közvetít de nem kaptam rá választ.
-
Raga
senior tag
Kiskunhalasiak figyelem!
Megkésve bár de törve nem a tegnapi napon a 338 MHz-n megjelent számunkra pár új csatorna.-Spektrum HD
-Sport 2HD
-Spektrum Home
-CBS Reality
-TV4
-Film4 -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Ma hivott edesanyam, hogy a Digitol voltak szerelni nala ma. A regi kabelt megszuntettek, helyette fekete szinut huztak be kisebb dobozba kotottek. Abbol jon ki a tv es telefon kabel. Szerintem optika es FTTH lett a volt Bakats Tv teruleten a belso Ferencvarosban. Ha ez igaz akkor bo 3 evvel a terulet atvetele utan megtortent az igert fejlesztes, igaz 2,5 ev kesessel.
Realme GT Master Edition
-
lord_m
senior tag
Ezt találtam:
Tehát amíg Magyarországon az Eurosporté a wimbledoni közvetítési jog, addig például Spanyolországban, Franciaországban vagy Nagy-Britanniában nem. Mindez azt jelenti, hogy amíg egyes országokban füves pályás teniszt láthatnak a nézők két héten át, addig más országokban teljesen más az adásmenet. Ez két különböző adásprogramot jelent, viszont az Eurosport 1 adását nem lehet „ketté bontani”, hiszen ezen időszak alatt egy másik páneurópai jogként megvásárolt sportesemény zajlik, a Tour de France – teszi hozzá az oldal.
Ennek következében viszont csak az Eurosport 2 adását lehet „ketté bontani”, ami azt jelenti, hogy egy különálló, úgynevezett Eurosport 2 ablakban, amelyet két hétre nyitnak ki, a magyar kábelszolgáltatók ezt a wimbledoni ablakot teszik bele. A cikk hozzáteszi, hogy ha valaki ezt mégsem tapasztalná, jelezze kábelszolgáltatója felé.
A UPC a napokban tette közzé, hogy a Medium Tv-előfizetők számára SD-felbontásban a 84-es, a Medium HD TV- és Plus HD TV-előfizetőknek HD-minőségben a 121-es csatornán elérhető a wimbledoni közvetítés.
A DIGI-nél problémába ütközött a HD-adás átültetése, ezért a cikkünk megírásának pillanatában a nem HD-vel jelzett csatornán lehetett csak követni a teniszbajnokságot.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Másnál jó BP az Eurospor 1-2 HD?Nálam azt írja,hogy a szolgáltatás nem elérhető (vagy hasonló) -
Bogyi007
veterán
Akadnak, leginkább a köztévé ad adasokat DD-ban, ezek közül ahol érdemes is használni az az M4 Sport HD adása. Ott kapásból úgy is lehet használni hogy csak a közvetítés során előforduló hangok hallhatóak, de a kommentátor(ok) nem.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
A Digi csatornái milyen hangformátumban adnak? Van köztük esetleg Dolby Digital?
Honlapon nem találtam erre vonatkozó információt. -
Thinky78
újonc
Üdv mindenkinek. Érdeklődni szeretnék hogy a Humax Digi+C HD4 beltérit, rá lehet valahogy bírni hogy médialejátszásnál mutassa a feliratot?
-
törölt tag
válasz Turcy086 #54830 üzenetére
A DIGI Smart CAM/Card a megjelenése óta várólistás.
A DIGI évek alatt sem tudta megoldani, hogy legyen elegendő modul.
Ezért vagy véletlenszerűen próbálkozol különböző DIGI Pont-okon, hátha mázlid lesz és pont lesz ott ahova épp betérsz.
... vagy - és ez a szerencsésebb - az egyik DIGI Pont-on feliratkozol a várólistára és kivárod míg értesítenek.
Amennyiben több kell - max. 2 lehet egy előfizetőnél - érdemes egyszerre elvinni, mert aztán lehet megint várni.[ Szerkesztve ]
-
Turcy086
tag
Pénteken voltam XVII.kerületi Pesti úti Digibe, azt mondta a hölgy nem tudja mikor lesz ismét mert a régi típust már kifutatták, viszont az újat nem kapták még meg.
Sikerült valakinek mostanság szerezni CI modult? -
pjen
félisten
válasz #29810560 #54824 üzenetére
Ha a szolgáltató az előfizető kérésére az előfizetővel
egyeztetett időpontban a tulajdonában álló vagy általa
üzemeltetett ponthoz kiszáll, az előfizető a díjszabásban
meghatározott mértékű kiszállási díjat köteles megfizetni,
kivéve, ha a kiszállásra a szolgáltatónál felmerült okból
kerül sor. A díjfizetési kötelezettség az előfizetőt abban az
esetben is terheli, ha a szolgáltató az előfizető hibájából
nem tud az érintett ingatlanra bejutni, vagy amennyiben a
hiba oka az előfizetőnél merült fel (pl. előfizető hibás
végberendezése, rongálása, stb.), továbbá téves –
hibabejelentés, illetve megtévesztés esetén.
Amennyiben ennek feltételei adottak, a szolgáltató a
kiszállást az előfizető kérésére soron kívül teljesíti. Ez
esetben a szolgáltató az előfizető kérésének elfogadásától
számított hat órán belül a kiszállást a díjszabásban
meghatározott mértékű expressz kiszállási díj ellenében
teljesíti.
Ha a hibaelhárítási kötelezettségét a szolgáltató az
előfizető, vagy az előfizető érdekkörében felmerült ok, vagy
a szolgáltató tevékenységétől független, külső, általa
elháríthatatlan ok miatt nem tudja teljesíteni, mindaddig
nem esik késedelembe, amíg az akadályoztatás el nem
hárul.
Amennyiben az előfizető jogellenes magatartásával más
előfizetőket is érintő hibaelhárítást hiúsít meg, felel a
szolgáltatónak okozott kárért.
Kizárólag a szolgáltató - illetve megbízottja - jogosult a
tulajdonában álló vagy általa üzemeltetett hálózattal
kapcsolatos hibák kijavítására. Ha a szolgáltató a
hibaelhárítás során azt állapítja meg, hogy az előfizető a
meghibásodott hálózat javítására a szolgáltatón kívül mást
vett igénybe vagy saját maga kívánta megjavítani és ezzel
kárt okozott, az okozott kárt köteles megtéríteni, valamint
köteles viselni a szolgáltatónak a hiba elhárításávalÉn megkerestem,de a koax amúgy sem szokott elromlani
-
Brandynew
őstag
Köszönöm.
Akkor nem kérek boxot. Gondolom, utólag is lehet bármikor igényelni, ha mégis szükség lenne rá.
-
törölt tag
"Mindezt kiépíti,kipróbálja,kifizetteti."
Csak az anyagokat számlázza le a DIGI, a munkadíjat nem.
DE! A kedvedért majd elolvasom tüzetesen az ÁSZF-et Sajnos most nincs erre időm, . ... de látatlanba mondom, hogy a kábelhálózatod hibáiért nem felelnek, még akkor sem, ha a DIGI húzta ki neked a koaxot a box-ig.
-
pjen
félisten
válasz #29810560 #54822 üzenetére
Ez nincsen teljesen így.A digi mikor beköt,például nálam is,kiépíti a rendszert.ZTE fogadó onnan kábel és box,Mindezt kiépíti,kipróbálja,kifizetteti.Tehát a boxnak ezeken a digi álltal kiépített végpontokon kell jó minőséget produkálni.A DIGI a felhasználó saját Tv tunerjéért nem vállal felelőséget.Tehát,ha a boxon jó a jel,a Tv n nem,az a felhasználó sara.A DIGI megoldja pénzért.
-
törölt tag
válasz Brandynew #54817 üzenetére
Akkor ott az FTTH Receiver 'F' (csavaros) RF kimeneti csatlakozója az ún. szolgáltatás átadási pont.
A DIGI tehát azt garantálja, hogy ezen a ponton megfelelő a TV adás minősége.
Az utána következő kábelhálózat a lakás tulajdonosának ill. az előfizetőnek a kompetenciája (felelősségi területe).
Amennyiben a DIGI kimegy és az átadási ponton rendben van a TV adás - ezt úgy lehet/tudják leellenőrizni, hogy egy DVB-C TV készüléket egy rövid, 1-2 m-es koax kábellel rácsatlakoztatnak az FTTH Receiver RF kimenetére - akkor br. 2 500 Ft a kiszállási díj, amit leszámláznak.Kivéve ha boxot bérelsz tőlük, mert akkor a box HDMI kimenetén - ez lesz a box-on keresztül kapott TV szolgáltatás átadási pontja - kell leellenőrizniük, hogy jó-e a TV adás minősége. ... és az ugyebár már a kábelhálózat bármely pontjára lehet csatlakoztatva.
DE! még ekkor is leszedhetik és rádughatják a bérelt box-ot direkt az FTTH Receiver RF kimenetére, kihagyva a belső kábelhálózatot, ami ugye nem a DIGI felelősségi területe.
... és ha ott jó a TV adás minősége, akkor is leszámlázzák a kiszállást, mert ugyebár akkor a hiba a kábelrendszerben van.[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Nem jól mondta, Thomson 32HC3101T tévéje van. Nem sok mindent találni róla
De gondolom, ehhez sem kell box, ha nem akar kódolt csatornákat fogni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Brandynew #54812 üzenetére
Bármelyik ún. fizetős/prémium csatorna - Film Now, HBO csomagok - előfizetése esetén 1 darab eszköz - DIGI Smart CAM/Card vagy HD box (... ez utóbbi, ha kell egyáltalán) - bérleti díja 0 Ft/hó.
Volt, van és lesz.
... mert, a kódolás miatt kötelező adniuk legalább egy eszközt, ami feloldja a kódolást és nézni tudod vele az adást. Kikódoló eszköz nélkül ugyanis értelmetlen a prémium csatorna előfizetése.
(Kikódoló eszköz nélkül is be lehet hangolni a kódolt adásokat - prémium csatornák - de, a képernyő fekete lesz, nincs hang és a "Kódolt adás" felirat jelenik meg a TV-n.)DVB-C tudású, pláne CI+-os PCMCI/Common Access interfészű TV esetén - ide kell dugni ugyanis a DIGI Smart CAM-ot - felesleges a bérelt DIGI box, ez esetben Smart CAM/Card-ot érdemes bérelni.
DE! Ritkán tudnak azonnal a kezedbe adni egyet. Jelenleg is - sok DIGI Pont-on - várólistás a SmartCAM/Card.[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz nfsu17 #54810 üzenetére
Én ezt megtaláltam, de nem is ez volt a kérdésem.
"Jól értem, hogy a Digi HD box bérlése havonta 300 Ft-ba kerül, akkor is, ha csak 1 darabot kérek?"
Ezt a kérdést azért tettem fel, mert a Digi oldalán ezt írják a HD boxnál:
Első box: 0 Ft
Második box: 300 Ft
Harmadik box: 500 FtViszont az általad is linkelt oldal úgy fogalmaz, hogy a Film Now előfizetése esetén ingyenes az első box. Gondolom, látod az ellentmondást.
"Ha igen, akkor jól értem, hogy a Film Now csatorna megrendelése mellett véglegesen ingyen van a box, cserébe a csatornáért fizetsz 300 Ft-ot havonta?"
Ezt a kérdést azért tettem fel, mert oké, hogy a Film Now megrendelése esetén ingyen van a box, de kérdés, hogy ez egy átmeneti akció, mint ahogy korábban is volt (ugye 2 évig volt ingyen), vagy már megszüntették ezt az időlimites ingyenességet.
Én olyan kérdést nem teszek fel, ami egyértelműen kiderül a weboldalról is.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz nfsu17 #54810 üzenetére
Tényleg nem értem.Nem volt kedve keresgélni,esetleg úgy érezte+információkhoz is juthat.Nem kötelező válaszolni.Viszont akkor tényleg minek a topik,A Digi honlapján minden lényeges infó fent van,ami nincs az benne van az összefoglalóban.(csillapítót kell venni).Ha meg nem , mert kábelt kell cserélni mint nemrég volt rá példa,vagy egyéb hiba,akkor van egy szép csillogó csillapítód.Persze túloztam de e felé halad a topik.
-
nfsu17
veterán
válasz Brandynew #54803 üzenetére
tegyük fel, hogy nincs.
3 másodperc volt a digi SAJÁT honlapján megtalálni a választ:
Film Now vagy HBO előfizetés esetén az
első beltéri egység bérlése díjmentes
(HD Box vagy DIGI SMART CAM)Film Now szolgáltatásunk havi díja 0 Ft az első 3 hónapban (12 hónapos hűségidő vállalása mellett), a 4. hónaptól 300 Ft/hó
[link]
Extra csomagok -
válasz Brandynew #54804 üzenetére
nem kell box,tud dvb-c-t és van benne Cl+ foglalat link... box nem kell, elég egy CAM... kikapcsolod a tv-t,behelyezed a tv-be a digitől kapott CAM-et, bekapcsolod a tv-t és a tv automatikusan visszafejti a kódolt csatornát,de csak azt amire előfizettél...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
pjen
félisten
válasz Brandynew #54807 üzenetére
A Tv-k saját tunerje álltalában nagyon jó.Ha az antenna jel megfelelő,nem kell box,ki kell próbálni.Nálam 4 Tv re szét van osztva a jel,egyiken sincs probléma.Kettőn használok boxot,pont a felvétel, megállítás miatt,de a kép box nélkül is kiváló.A gond akkor kezdődik ha a DVB C tuneres Tv n rossz a kép.Bár szerintem az a 2500 forint nem a világ,hogy kijönnek és nagy valószínűséggel megoldják a hibát.
-
Brandynew
őstag
Na, ez az a tévé: Thomson 32HD3301
Szerintetek indokolja bármi, hogy ehhez boxot béreljek? Nyernék valamit a boxszal?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest