Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Nem tudja véletlen valaki, hogy mi a várható felállás a PL szezon közvetítésére? Elvileg a Spíler megint megvette 3 évre. Ma olyat hallottam az egyik ismerősömtől, hogy talán marad a digi sport-é az első választás joga sőt még több meccset is közvetítenek mint ezelőtt.
FB on már tetem fel kérdés, hogy ki mit közvetít de nem kaptam rá választ.
-
atee_13
őstag
Lehetni lehet, meg falon kívül sínben is, de ez jelenleg elég jól néz ki, padlófűtés, letisztult fal és nem akarom ezt az összképet ilyesmivel "elcsúnyítani" mert gyakorlatilag tényleg csak a PL hiányzik nekem. Sajna az előző tulaj teljesen máshogy gondolta a TV-zést mikor megcsinálta a lakást. A nappali fal közepére vezettette be a kábeleket rakott oda egy polcot és azon volt a TV és a TV is csak valami kicsi kb40 cm lehetett. Rendes TV a hálóban volt mert ő csak fekve tud TV-t nézni én meg pont úgy nem
Gondolkoztam az összefoglaló 34. pontján is, de a digi online valahogy egyszerűbbnek tűnik majd stream elem a meccset vagy reménykedem, hogy a digisport is adja majd mint ebben a szezonban, bár mivel a spíler bejelentette, hogy 3 évre leszerződtek azt gyanítanám a digi már nem kapja meg.
(#54601) Mr. Janó
Ezen is gondolkodtam, de egyenlőre a Digi online egyszerűbbnek tűnik mert igazából amit én TV-n nézek az sport, persze ha már van megy egy kis TV paprika természetfilm is, de ha nem lenne külön nem akarnám nézni. De nem vetem el teljesen ezt a lehetőséget sem.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
sejtettem, hogy nem egy sima 1272 odacsörgés, titkon abban reménykedtem valakinek van egy kis bennfentes infója.
Pár hét és költözök, az új helyen kábelek csőben mennek, hogy jóhelyre kerüljön 2 falat kellene bontani ami már hálózva van. Ezt nem is tudom de a "szakik" kb 250 ért vállalnak. Annyiért meg inkább elég a Digi online csak a PL szívfájdalom nagyon, de majd nézem neten, a többi csatorna pedig nekem bőven elég ami ott van.
-
atee_13
őstag
Lehet azért valahol lobbizni érdemben, hogy a digi online-ba bekerüljön a spíler1 a PL miatt?
-
atee_13
őstag
TV2 ma dobta ki a hírt, h 3 évig övek a PL. Néztem a digit de nincs semmi infó, hogy akkor ők közvetítik e úgy mint ebben a szezonban vagy marad e náluk a spíler.
Költözés miatt nemsokára szolgáltató kell, a digit szimpatizálnám de a PL fontos szempont. Nincs erről valami infótok hogy alakul ez a jövőben?
-
atee_13
őstag
Lehet tudni, hogy a következő PL idényt már a digi fogja e adni teljes egészben?
-
atee_13
őstag
Hétvégén már a Digi Sport közvetíti a PL-t. Legalább lesz HD-ban kíváncsi leszek a kihagyás után hogy folytatják
-
atee_13
őstag
Jó de HBO-n filmek sorozatok mennek és HBO csomagunk nincs csak a digis. Amit én inkább letöltök és kezdődik amikor én akarom. De tűzben edzett vagy dokumentum film, természetfilm vagy akár csak egy agymenők ilyeneket nem tudok HBO-n. Már a HBO Go-n gondolkoztam, de az a baj este vagyok csak otthon, többnyire akkor NFL- ismétlést vagy gurulós focit nézek nem lenne időm végig ülni a sorozatokat filmeket pedig nem lenne drága ha lenne rá idő.
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Feltenném itt is a kérdésem:
Digi a szolgáltatónk TV fronton műholdassal. Valami figura jönne, hogy rábeszéljen a kábelesre. Azzal a címszóval, hogy a műholdas nem jó ha esik az eső vagy a hő. Itt kicsit gyanús a sztori, mert bár volt olyan, hogy elment a kép, de egy betelefonálás és jön a szervizes rámér a fejegységre és ha az eredmények rosszak díjmentesen cseréli és utána már mindegy, hogy esik vagy fúj teljesen jó a kép.
Telefon és net az T és. De emberünk rebesgetett optikát is.
A település 3360 Heves. Van aki járt már hasonló cipőben -persze nem településben - Vagy tud valaki valamit infót a Digi kábeles szolgáltatásairól? Ha lenne megfelelő árajánlat a telefont és a netet is elhagyhatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest