Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz sityupityu #52290 üzenetére
Hogy mikor lesz az jó kérdés, de remélem januárban vagy február elején meglesz kábelen is!
(#52295) Flashget:
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
MDanny
senior tag
válasz Flashget #52297 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, de nem akarok találgatni, valószínű az összefüggés. Egy sima SD csatorna még talán beférne máshova, ennek (főleg HD esetén) egyáltalán nem árt egy freki. Egy Ozone TV még beleférhetne és akkor nekem minden fontos itthon nézhető csatorna meglenne. Aztán mekkora kopp lenne sokaknak, ha nem a Spíler kerül be, hanem mondjuk a BBC Earth HD, Discovery HD, Travel HD, Life TV HD....
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Flashget
félisten
válasz Samott #52283 üzenetére
A mar megszunt Sportklub dereng valami es a Seria A-rol?
Nem kell zseninek lenni nyartol 3 evre megint Diginel lesz a PL jog.
Spilereknel meg karmentes zajlik epp..Gerkens tavozoban azt csiripelik utodjai csokkenteni probaljak a veszteseget amit az irrealis arkepzessel Gerkens muvelt. Spiler 2 jelenleg oriasi bukta.
De azt senki nem irta meg, hogy kabelen is lesz, de nem elkepzelhetetlen. Fb-on felesleges kerdezni sablont toljak, majd ha hivatalos lesz akkor lesz igenlo valasz is.
Salloit meg vagy kirugjak vagy nem, hogy infokat csepegtet[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
pjen
félisten
válasz sirarcheer #52288 üzenetére
Így van,bedugod az antennát,behangolod és kész.
Palor:Óv től függ,hogy kell e hangolni,ha autómata keresésen van,lehet megtalálja magától.
[ Szerkesztve ]
-
Palor
csendes tag
válasz sityupityu #52292 üzenetére
Köszönöm.
-
veterán
-
veterán
válasz zsolti72837 #52282 üzenetére
Én ezt most már úgy veszem, hogy biztos hogy lesz, hiszen a diginél már hozzászokhattunk ahhoz, hogy az aktuális rájuk vonatkozó híreket máshol sokkal hamarább bemondják mint ők maguk. Már csak az a kérdés, hogy vajon mikor lesz ebből valami?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sirarcheer
senior tag
Még annyi kérdésem lenne hogy ha nem rendelek kódolt tartalmat (HBO) akkor nem kell semmilyen kártya, elég a DVBC-s TV?
PSN: sirarcheer
-
Palor
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam hogy "jön'" a Spíler is! Tudtok róla valamit,mi a helyzet? A TV újra kell hangolni vagy magától "megjelenik" a Spíler??
Nagyon szépen köszönöm ,előre is a válaszokat.
-
trec12
addikt
-
MDanny
senior tag
Az automata csatornakereső talált egy új frekit, egyelőre üres: 338MHz 6900/256 (Budapest)
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Samott
addikt
válasz zsolti72837 #52282 üzenetére
Az szep, sokba kerulhetett a TV2-nek hogy bekeruljenek Spilerek a digihez, Ilyenrol en meg nem is hallottam.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz sirarcheer #52280 üzenetére
Nincs korlát és ritkán van kimaradás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok! Áprilisban lejár az UPC előfizetésem, és váltáson gondolkozom (Digi, Flip). Panel lakásban lakom, és elvileg van 1000 net és FTTB lefedettséget ír. Van letöltés korlátozás, gyakori tv kimaradás?
PSN: sirarcheer
-
fageza
csendes tag
válasz zsolti72837 #52277 üzenetére
Na én is pont így reagáltam, nem is lett belőle semmi
-
Flashget
félisten
ki lepodne meg ha a Spiler es Digisport kozosen adna a PL-t?
egyebkent masok azt irjak levettek muholdrol a spilert digiek.Realme GT Master Edition
-
WaterWave
veterán
Örülök neki valahol el kell kezdeni... majd fejlődik
sőt nagyon remélem, hogy a digionline-ba belerakják a két spilert... akkor egy szavam se lenne
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Flashget
félisten
válasz ducsesz #52261 üzenetére
Biztos, hogy jo a CI+ 2010 ota kiadott samsung teveken Digikabelen.
probald meg a kovetkezot.
vedd ki a kartyat, allitsd alapra a tevet (elotte a beallitasokat fenykepezd le, csatornalistat mentsd le penre) majd hangolasnal Magyarorszagot es egyebb szolgaltatot allits be. Csatorna listat toltsd vissza, CI+ CAM rakd vissza. TV kartya parosodik majd elvileg este kapja a jelet a tv es a kartya mukodik, de ehhez mennie kell a tevenek.
Ha ez nem segit akkor pasz...alaplapcsere hibas CI+ miatt. Regen volt egy kod amit bekellettt adni tavkapcson es ki irta a CI+ jo vagy sem.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz szabogabor10 #52258 üzenetére
Ne feled a tanyeros tv-t a romanok felugyelik Vajna romaniaban jegyezte be a csatornait a TV2 kivetelevel, igy aztan van ami tanyeroson van kabelen nincs es forditva. Itt egyedul a Flip terithette eszhez oket az a tippem. Amint elkezdik pakolgatni kabelen a csatornakat jon kabelre is.
Masik kerdes ha Spilerek jonnek mi repul vagy esetleg mennyit dragul a dij?
legalabb az 1290Ft mytv elofizut lemondhatom majd.Realme GT Master Edition
-
allfinanz
senior tag
majd a Digi Online-on HD lesz...
ittott.tv-n is SD a Spiler1, Spiler2 meg nincs ottAllfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
WaterWave
veterán
válasz szabogabor10 #52254 üzenetére
Nyáron én pedzegettem, hogy lesz, kérdés az hogy mikor... hát megkaptuk a választ, bár akkor is a sok kárrogó megmondta a tutit...
Viszont a gond az, hogy nem HD minőségben így egy nagyobb tv-n kb élvezhetetlen.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
g0dl
addikt
Ezt igazán nem értem, ha maga a sportesemény érdekel, akkor nem azon izgulok, hogy milyen élesen látom ronaldó krisztián gondosan fésült fürtjeit.
Ha nincs a meccs, az 0%, ha SD-ben van, az 80%, ha HD-ben az 90%, ha pedig 8K 3D-ben, az 93% élmény.
Néztem én már kézi meccset 640*480-as (lehet még annyi sem volt) reklámos orosz sztrímen is, mert a meccs érkelt ( Fradi kek menetelése idején)
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
Na, ez tényleg egy jó hír. Remélem, hogy minél hamarább bekerülnek...
-
ducsesz
csendes tag
Sziasztok!
Erre valaki valaki tudna segíteni?
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, mert már a második kártyát kaptam a digitől a tv-be, de ezzel sem működik a kódolt csatorna. Hibajelet nem ír ki a tv, behelyezéskor 100 % betöltött, a menüben látja a kártya adatait is. Csatornát is frissítettem. A tv samsung 40 mu 6122. az összefoglalót, sőt a cam modulos hozzászólásokat is megnéztem, de nem találtam megoldást.Közben annyi történt, hogy a samsung ügyfél több mindent próbált, szerintük minden rendben a tv-vel.
A digi szerint a csatorna jel ok. Senki sem érti, mi van.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Lehet megérezték a FLIP-et.
SD-re biztos nem fogok odakappcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz szabogabor10 #52258 üzenetére
Remélhetőleg azok már HD-ban.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
veterán
-
nfsu17
veterán
valószínűleg lesz kábelen is, de a cikk egy szóval sem írja, szóval addig elég meredek ezt 100%-ra venni.
fashion tv sincs kábelen, műhódon van. -
azozo
senior tag
Már csak kérdés kábelre mikortól lesz..
-
Dredd79
csendes tag
Pont ezt akartam kitenni :-)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Érkeznek a Spíler TV csatornák a DIGI kínálatába
Természetesen csak SD-ben.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
zichie
senior tag
válasz Rentoon87 #52251 üzenetére
Ez egyértelműen tv hibának tűnik. A gyengébb minőségű (sd) csatornák mpeg2-ben vannak tömörítve, a hd-k mpeg4-ben (h264). A hd-k sokkal jobban megdolgoztatják a tv-t. Lehet melegedés probléma is. A több "munkától" valami túlmelekszik benne, aminek nem kéne, így a tv biztonsági okokból lekapcsolja magát.
Lehet, hogy szobaantennával (vagy tetőantennával) ki kellene próbálni a tv-t a MinDigTv-n is, ha hd esetében ott is lekapcsol, akkor 100%-ra tv hiba.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Rentoon87 #52251 üzenetére
Ez így távolról baromi nehéz. Ha elolvasod a téma összefoglalót, láthatod, hogy nem lehetetlen (és az utóbbi időben elég gyakori is), hogy túl magas a jelszint. Azonban ennek egyáltalán nem azt a hibajelenséget kellene produkálni, hogy a tévé kikapcsol. Túl magas jelszint esetén ugyanaz történik, mint túl alacsony esetén: a kép szétesik, megakad, elsötétül. Ha a kép nálad végig betonstabil, de egyszer csak kikapcsol a tévé, akkor én azt mondanám, hogy az a tévé rossz. (De legalább is eléggé elítélendő, ha így reagál a túl magas jelszintre.)
Jelszintet, jelminőséget azért nézd meg néhány MUX-on. Ha a jelszint 100%, akkor érdemes egy pár ezer forintos csillapítót berakni, hátha javul a helyzet.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Rentoon87
újonc
Sziasztok! Abban szeretném a segítséget kérni, hogy 1 hónapja voltak nálunk a digisek, átkötni az új szolgáltatást kaptunk egy "szép" kis routert meg egy "optikai modemet" , hogy ez milyen jó lesz mert
1000 Mbit/s lesz a net meg jobb lesz a tv is. A nappaliban van van egy samsung 4k- tv és ott van a router is. A hálóban pedig van egy kicsit gyengébb tv. Miután meg volt a beszerelés a hálóban lévő tv ami még 1 éves sincs elkezdett kikapcsolni magától. Először azt hittük, hogy a tv romolhatott el majd arra lettünk figyelmesek, hogy a gyengébb minőségű csatornáknál nincs semmi probléma, viszont amint egy hd adásra kapcsolunk kb 10 perc után kikapcsol a tv. Valószínűleg túl erős jelet kaphat amit nem bír kezelni? Vagy egyáltalán lehet összefüggés a kettő között. És nem tudom hová fordulhatok hívjam ki a digiseket vagy vigyem szervízbe a tv-t? Köszönöm a válaszokat. -
G.F.
aktív tag
Sziasztok. Szegeden pár napja nagyon kockásodik az adás, szinte mindegyik adón, néha 1-1 mp-re jelkiesés. Más is tapasztalja, vagy halódik valami? 2 hónapja van benn a mindenkinet.
-gf-
-
gerijani
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésben kérnék tanácsot, hogy szeretném szétosztani a kábelTV-t a lakásban. Jelenleg csak egy TV megy az alábbi osztóról, ami a Digis üvegszál utáni modemtől van elágaztatva.Tudom-e a másik kimenetet ilyenre használni, hogy digitális adást is vigye illetve mit javasoltok a megvalósításra, hogy 20-22m-t áthidaljak?
Annyit tudok, hogy a 3x-os árnyékolású R6-os kábel kellene a digitális jel miatt. Illetve már kaptam olyan tanácsot, hogy inkább jelerősítő, mint extra minőségű kábelt vegyek a csillapítás miatt. Mert már az osztó is, ha jól veszem ki már 6dB -t csökkent + a másik végén ott az aljzat. (https://valena.legrand.hu/product/life-tv-socket-0-2400mhz-rj-45-cat6-utp/)
Viszont az erősítő meg amennyire tudom a zajt is erősíti. Erről mi a véleményetek, mi lenne célszerű? Egyáltalán jó ez az osztó -abban sem vagyok biztos, hogy ez F-splitter- vagy dobjam ki és vegyek másikat?
Köszi! -
pjen
félisten
Stét.Urak ma hozzá jutottam egy Humax set top box hoz,hát kellemesenmeglepődtem.Komfortosabb mint a huszonezer forintos Amikó,ha nem nézem a műholdas részt.
-
Mokefic
csendes tag
Sziasztok, édesapámnál az egyik TV-n simán bejön az AXN, de a másikon nem tudom behozni. Írva van h megváltozott a frekvencia , de ezen a TV-n nem tudok digitális csatornát manuálisan hangolni, csak ha földi sugárzás lenne beállitva...Egy Sony TV-ről van szó.
Van esteleg vmi tippetek?
Köszi -
Reinkz
senior tag
válasz petakpa1 #52237 üzenetére
Megcsinálják, hozzánk kijött a faszi, látta hogy nincs szerelvény az oszlopon és szintén a szomszéd előtt akarta elhúzni mert abban az utcában volt, de mondtam hogy azt nem kéne.
Beszólt a központban következő héten kijött egy digis autó, felraktak egy szerelvényt az oszlopra majd megint következő héten kijött a srác és bekötött minket.
Annyi, hogy így 2 körös lesz ami 3 hetet simán jelenet, mivel a bekötést alvállalkozók végzik és ezért az oszlopra szerelvény nem rakhatnak. Nekünk így volt.
Aztán jól nézzen körül melyik oszlopon mi van, mert nálunk miután felkerült a szerelvény a ház melletti oszlopra nézett hogy ez így nem jó több kéne, messze van doboz, majd ezután is a szomszéd előtt akarta elhúzni, mire mondtam hogy oké, de másnap a szomszéd minket is és digit is bepereli, azt újra körül nézett, és láss csodát volt egy doboz a másik oszlopon amit nem vett észre, és nem volt véletlen, hogy csak egy szerelvényt raktak a házunk mellé ..
-
veterán
Egyébként továbbra se értem, mi értelme volt feles frekikre tenni csatikat. Előnye semmi, a hátrányát meg mindenki tudja mostmár.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MCPD
csendes tag
Egy probléma kapcsán keveredtem ide, remélem tudtok segíteni:
Adott egy Blaupunkt B32A147TC tévé, amelyen egy halom adás jön, de az m4sport sem analógban, sem HD-ben nem fogható. Menüben átállítva a régiót Németországra vagy Finnországra annyi változik, hogy analógban van adás, de csak a teljes csatornalista felét találja meg. Magyarnál természetesen minden mást is, csak m4sport nincs. Antenna lehúz, másik (Samsung) tévé bedug, keresés és minden csatorna megvan. Mi van ilyenkor? -
petakpa1
őstag
válasz petakpa1 #52237 üzenetére
A jobb érthetőség kedvéért csináltam egy képet.
A kérdés tehát az, hogy Digi szerelők meg tudják-e oldani a szolgáltatás kiépítését a B utcán két kis piros karikával jelölt oszlopokról a pirossal jelölt épületrészhez?
Vagy mindenképp ragaszkodni fognak ahhoz, hogy az épülethez legközelebb eső F utcai oszlopról történjen meg a bekötés tekintettel arra, hogy az épület is az F utcára van hivatalosan számozva?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
petakpa1
őstag
Sziasztok!
Digi FTTH alapú kábeltv + internet szolgáltatás bekötésével kapcsolatban szeretnék informálódni.
Adott egy nagyobb méretű családi ház, mely egy sarok telken áll, de fizikailag 2 külön bejáratú lakás van kialakítva benne. Ettől függetlenül az egész ház egy házszám alatt fut F utca 11. szám. Nincs külön 11/A és 11/B.
A szomszéd lakása az F utcára néz, míg szüleimé a B utcára.
Szüleimnél xdsl technológiával szolgáltat jelenleg a Telekom, melyet szeretnénk majd Digire cserélni. Digi honlapján elérhető infók szerint tudnak szolgáltatni F utca 11. szám alatt Valamint B utcán is.
Probléma az, hogy szomszédnál pár éve elgurult a gyógyszer, beperelte szüleimet, melyet elvesztett amitől még messzebbre gurult a gyógyszere, így kizártnak tartjuk, hogy hozzájárulna ahhoz, hogy Digi bekötése az F utcán álló villanyoszlopról történjen úgy, hogy a kábel az ő telekrésze felett átfusson a magasban, netán az ő házrészének homlokzata meg legyen fúrva, az ő homlokzatát kívülről elcsúfítsa az az 1 szem vékony üvegszálas kábel ami szüleim házrészéhez megy.
Szerencsére B utcán is vannak villanyoszlopok (és rajtuk Digi is), de ezek az út túloldalán vannak, tehát ha innen kötik be akkor az út felett is át kell húzni a vezetéket. Ez szerintem nem lehet probléma, hiszen a B utca felőli szomszédhoz is így van bekötve mind a 230 V mind a Digi/UPC.
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e kérni Digi szerelőktől, hogy a bekötést B utca felől végezzék, azaz építsenek ki B utca túloldalán lévő villanyoszlop és a szüleim B utca felé néző épületrészének homlokzata közé egy új acélsodrony tartókábelt és arra felcsavarva húzzák be az üvegszálat szüleimhez?
Amennyiben igen fognak ezért külön kiépítési díjat felszámolni? Kb. mekkora költségre számítsunk?Ha valakinek volt már ehhez hasonló tapasztalata kérem ossza meg.
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
ducsesz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, mert már a második kártyát kaptam a digitől a tv-be, de ezzel sem működik a kódolt csatorna. Hibajelet nem ír ki a tv, behelyezéskor 100 % betöltött, a menüben látja a kártya adatait is. Csatornát is frissítettem. A tv samsung 40 mu 6122. az összefoglalót, sőt a cam modulos hozzászólásokat is megnéztem, de nem találtam megoldást. -
Fürkésző
tag
válasz mokus18 #52226 üzenetére
Csak egy ötlet..., hátha...
Samu (2011) TV-vel volt hasonló gondom. Csak a HDD formattálása számítógépen, majd újra a TV-n procedúra segített. Nagy nehezen rájöttem, hogy a 2 óránál hosszabb HD adások felvétele fekteti meg. Amióta 2 óránál rövidebb felvételeket programozok, stabilan működik. (Néha még azt is eltalálom, hogy a váltás a reklám alatt legyen.)[ Szerkesztve ]
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
törölt tag
válasz digikábeles #52229 üzenetére
Nekem 2 Tb-s van, és semmi gond vele. AB CryptoBox 650 HDC a box
-
veterán
-
mokus18
tag
válasz digikábeles #52229 üzenetére
Sajnos, mint ahogy te is mondta, nincs értelme ilyent gyártani, de sajnos ezek a vacok ilyennel vannak megáldva.
Persze, majd egyszer szerválok egyet...
Csak gondoltam, hátha vkinek van használható információja, vagy ne adj isten tapasztalata.Ebben a másik szolgáltató készülékei verhetetlenek....
-
digikábeles
aktív tag
válasz mokus18 #52228 üzenetére
Fogalmam sincs, ki kell próbálni, de szerintem az USB a gyenge pont. Nekem egy 500 GB-os beépített vincseszteres felvevőm van, az a bekapcsolástól számított 10-15 másodpercre már felvételre kész, és még soha nem fagyott le. Ellenben ha az USB portjára kötök egy 1.5 TB külső vincsesztert, az már volt hogy megfektette, és a beolvasás is percekig tart minden egyes alkalommal.
-
mokus18
tag
válasz digikábeles #52227 üzenetére
Ok, mondjuk egy 128 GB-sal eltudna boldogulni?
Mert a 4GB/8GB simán, de az tudjuk mennyit ér.... -
mokus18
tag
Sziasztok!
Kaon NA 1600 beltérim van, külső HDD-vel használtam. 1 TB sat raktam rá.
Azt látom, hogy 1 hét használat után lefagy tőle.
És ma már fel se ismeri, csak lefagyasztja a boxot.Milyent kezel? Tudja valaki, vagy ezt honnan tudhatjuk meg, és saját útija, ezt nem firtatja.
Üdv,
Mókus -
törölt tag
válasz KaiotEch #52224 üzenetére
Nem Te vagy az első akinek rosszul adják oda.
(Már itt a fórumon is jelezték, hogy rosszul tudja az ügyfélszolga, hogy hogyan kell beletenni a kártyát a CAM-ba. Pedig csak el kellene olvasniuk a saját leírásukat. )
A 10-es hibát az aktiválás megoldja, de látom már megtörtént.
Boldog karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-
pjen
félisten
válasz sityupityu #52220 üzenetére
Én már két éve is kártya nélkül kaptam.
-
veterán
-
törölt tag
válasz sityupityu #52216 üzenetére
A DIGI által kiadott "új" Irdeto kódolású SmartCAM-ek kártya nélkül kerülnek az előfizetőhöz, mert egy ún. virtuális kártyával - ami a CAM chip-jébe van integrálva - működnek.
Így nincs kártyabedugási anomália viszont ugyanúgy megy a TV jelen keresztüli aktiválás/azonosítás.(A "régebbi" kártyás SmartCAM/Card rendszer Nagra kódolású.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KaiotEch #52214 üzenetére
A leírás - DIGI SmartCAM/Card - szerint rakod be a kártyát a CAM-be?
Milyen hibaüzenetet/hibakódot ír ki?
Az a TV egyébként biztos jó a DIGI SmartCAM-hoz az tuti.
-
veterán
Annyira nem követem ezt a fórumot mint régebben, és az összefoglalót sem olvastam mostanában. Kidobtak volna olyan modult amibe már nem kell kártya? Lehet, én nem tudom. Nekünk a tévék hátuljába a CAM mudul van bedugva, bennük egy-egy kártyával. Ha nem lenne kártya, akkor nem érne semmit sem.
-
pjen
félisten
válasz sityupityu #52213 üzenetére
Nekem nincs kártya,csak a modul.
-
nagyúr
válasz #29810560 #52209 üzenetére
Nem. Van egy DIGI SmartCAM-SmartCard párosom, ami nem működik(mostmár a 2.) az LG TV-vel. Sajnos nem tudom kipróbálni másik készülékkel mert nincs. A másik szobában egy beltéri SetTopBox van még és abban egy SmartCard, az működik mind2 TV-vel. Viszont az LG az egy zsír új készülék és van benne CI+ foglalat akkor inkább azzal használnám.
-
veterán
-
levin70
tag
[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
Nagymelák
senior tag
Üdv. Másnál is eltünt a Comedy Central Family?
-
Watt25
veterán
Mindkettőtöknek ajánlanám a téma összefoglaló 29. pontját! Köszönöm.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
nagyúr
válasz RoyBatty #52203 üzenetére
A TV az zsír új LG OLED B7V, kb 3 hete vettem. Már hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták pásztázzam végig mégegyszer a csatornákat, hogy benne van a modul, de így sem lett jó, így holnap visszaviszem szerintem nekik, adjanak egy másikat. A TV-vel nem lehet baj, mert beolvassa a CI+ modult, érzékeli is, ki is tudok íratni róla adatokat.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz KaiotEch #52202 üzenetére
A kártya és a vevő párosítva van (azaz 1 kártya csak 1 párosított vevővel tud együtt működni), így az eszközök közötti kártya cserélgetés biztosan nem működik. Reklamálj az ügyfélszolgálaton, tippem szerint vagy a CI+ modulod rossz, vagy a párosítást ronthatták el. Esetleg ha nagyon régi a TV-d (5 éves vagy több ), akkor nem ismeri a CI+ csak a CI-t.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Üdv. Kollégák igényeltem most mégegy FilmNow-os CI+ modult és kártyát egy másik TV-mhez, de baromira nem akar menni. A TV érzékeli, hogy be lett helyezve, de 20mp után visszadobja, hogy rosszul van behelyezve a kártya. Van egy másik TV-hez beltéri egységem, beraktam oda a kártyát, de ott Permission Denied. Rosszul lenne a kártya belőve? Illetve beraktam a CI+ modulba a működő smart kártyát, de nem akar ott működni az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honda topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Path of Exile 2
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest