Hirdetés
- Milyen routert?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Gyurka6 #37499 üzenetére
Akkor gyorstalpaló.
DVB-C kell a kábeltévéhez
mpeg 2 - csak SD adásokat hozza be
mpeg 4-es tuner hozza be az SD és HD csatornákat.tunerek fajtái
DVB-C - cable (kábeltv pl. Digikábel,UPC)
DVB-T - terrian (földfelszini pl. Mindig tv)
DVB-S - satellit (tányéros tv pl Digi, UPC Direct)
DVB-H - mobil tv (pl. Telekom)Realme GT Master Edition
-
g0dl
addikt
M4HD nálatok is kockásodik?
-
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Errő a készülékről valaki tud infót? (Mondjuk, ha itt ennyi, másutt már az ember után dobják...)Gyurka
-
Flashget
félisten
Akiknek Alma C2200 van felraktam a v1.22B2 fw-t de nem érzem, hogy változott volna valami.
Minek kellene az 1.21-hez képest?Realme GT Master Edition
-
erik365
senior tag
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Digi kábel TV-nk van és olyan problémám lenne, hogy a lakás egyik feléből a másikba (panel) nem tudom megoldani a kábelezést egy második TV-nek.
Van megoldás rá, hogy valami vezeték nélküli jeltovábbítóval eljuttassam a koax jelét a második TV-hez?Van egyáltalán olyan jeltovábbító aminek az adóján koax bemenet van a vevőn pedig egy koax kimenet?
Nem tudom mennyire idióta elképzelés ez.
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Ez a beltéri mennyire számít jó vételnek?
Nekem tűnik úgy, hogy gyanúsan olcsó?
Digi-vel lenne használva.
Köszönöm a segítségeteket.
1.4 T-jet M32
-
losix
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, remekül működik szerkezet!Losi
-
Flashget
félisten
válasz Robi031 #37470 üzenetére
Minden kábeles szolgáltató a kártyáját vagy a saját beltérijéhez párosítja vagy a CA moduljához.
Azzal ő már nem foglalkozik, hogy pl. a CI+CAM-ot az erre fogadni képes tévébe vagy olyan beltéribe rakod amnek van CAM fogadója.
Ami neked van beltéri nem ilyen. Viszont a kódolatlanokat tudod nézni rajta.Realme GT Master Edition
-
Watt25
veterán
válasz Robi031 #37470 üzenetére
Ebben a box-ban egy beépített Conax olvasó van. Saját eszközt csak úgy lehet használni a kódolt csatornák vételéhez, hogy a Digi-től SmartCAM-et kérsz (az sincs raktáron, nyugi ), és azt rakod egy CI+ foglaltos eszközbe. (Vagyis a box-odban nem fogod tudni használni.)
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Robi031
csendes tag
válasz #29810560 #37295 üzenetére
Sziasztok!
Szétment decemberben a DIGI-s KAON boxom, semmi jelet nem adott HDMI-n. Bár a digis szerelők kijöttek gyorsan, de ők is csak azt tudták megállapítani, hogy rossz a box. Igazából amivel felidegesítettek az az, hogy elmondták januárig ne is álmodjak arról, hogy új boxot kapok, nincs az egész országban, azóta analógban nyomtam.
Viszont karácsony után meguntam a DIGI szarakodását, így ma kézhez vettem az AMIKO 8140 T2/C boxomat, gond nélkül vesz mindent! Szerintem nagyon jó kis termék, és kifejezetten tetszik a menüje és a távirányítója, nem olyan gagyi mint amilyen többinek szokott lenni.Egyetlen gondom van vele, bár ez nyilván a tudatlanságomból adódik, hogy a DIGI FILM-et a digi kártyával is csak kódoltan veszi. (digi film előfizetésem van)
Jól tudom, hogy a kártyát a BOX-hoz kell regisztrálni? tehát a kártya csak a régi javíthatatlan KAON box.-hoz volt jó? Az új kártyát regisztrálni fogja a DIGI az AMIKO boxomra szerintetek?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
losix
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a nagy segítséget, amint hazaérek kipróbálom. Holnap beszámolok a feltehetően sikeres eredményről!Losi
-
losix
újonc
Sziasztok!
Boldog új esztendőt Mindenkinek!
Miskolcról írok!
Karácsonyra vásároltunk egy Samsung UE43J5500AWXXH típusú televíziót.
A beállításnál, az automata keresésnél az 'analóg és digitális' programokra kerestem. A beállítás futtatása után 60 analóg csatornát dobott ki, digitális program és rádióműsor egy sem. A beállítást többször megpróbáltu különböző opciókkal, eredménynek mindig ez jött ki.
Mit rontottam el?
Kérlek segítsetek!
losixLosi
-
Kija
aktív tag
válasz Gilberto #37451 üzenetére
Nálam fixen 95 a jelszint és 0 a hibaarány, akár kockásodik a kép, akár nem.
Ja és még annyi, hogy amikor a digitális kockásodik, akkor az analóg meg kimerevedik arra az időre....
Digivel kapcsolatban ne reménykedj. Ha szerencséd van akkor nálad állandóan előjön a hiba és amikor másnap délelőtt vagy kora délután kimegy a szerelő akkor is produkálni fogja. Ha nem akkor mindent le fognak tagadni... -
Flashget
félisten
Ez a nincs információ jellegzetes samsung betegség a Digivel..de főleg akkor van ha CI+ CAM-ot használ az ember.
Bekapcsolás után ez fogad mindig, majd x idő elteltével (1-10 perc között bármennyi lehet) betölti valamennyire. Ha az adott csatornánál is ez van ami érdekel, akkor a csatornára kell lépni, enter majd újból az epg gomb megnyom.Realme GT Master Edition
-
Sped
aktív tag
Most vettem észre, hogy nálam semmilyen csat. info nem elérhető, pedig emlékeim szerint az előző LG tévén ezzel nem volt gond... valójában nem tudom mióta nem elérhető, ritkán használom, most tűnt fel.
Jelelőzmény üres.
Info sávban és csatornalistában írja az infókat, csak itt nem.
Ötlet?IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
nagyúr
Köszönöm Mindkettőtöknek
-
veterán
Múltkor én is panaszkodtam, hogy egyszer-egyszer komoly kockásodás lép fel bizonyos frekiken lévő csatornákon hirtelen jelminőségromlás következtében. Ezek szerint nem egyedi eset.
Ma mondjuk még nem tapasztaltam problémát.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Gilberto
aktív tag
válasz Gilberto #37450 üzenetére
Annyival kiegészíteném még, hogy a bithibaarány van, hogy kiakad. Ugrál folyamatosan 300 és 2000 között, 2000 a max, ennyit tud mérni a tv. Viszont vannak új infók is, miszerint nem csak nálam ilyen rossz, hanem az eggyel leljebb lakó szomszédnak is. Ugyanezeket a tüneteket produkálja náluk is.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
Kija
aktív tag
Viasat History már Győrben is visszajött, viszont Duna HD-t próbáltuk az imént nézni, időnként annyira kockásodik hogy élvezhetetlen. Most megjavult. Úgy látszik időszakos...
-
veterán
-
Kija
aktív tag
válasz Gilberto #37415 üzenetére
Nálunk megint élvezhetetlen pl. az M1 HD!
Most is megnéztem, miközben kockásodik és a hang szakadozik a jelszint fixen 95 és a bithibaarány 0.
Ergo túl magas jelszint biztos nincsen. Marad a külső (a lépcsőházi elosztóról élő másik előfizető TV-je okozta) zavar vagy a központi hiba.... -
Flashget
félisten
Digi Life-on most kezdett a "Haláltábor Észak-Koreában c. dok. film. Aki nem látta nézze meg nagyon durva...
Realme GT Master Edition
-
ToXeN
tag
Másnak is elment egy csomó digitális csatorna?? Eurosportok pl. Tegnap este még jó volt. Újrakeresés sem segít. 13.kerület
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
MDanny
senior tag
válasz Flashget #37432 üzenetére
Úgy értettem, ha egy illetékesnek is feltűnt és esetleg tévedésből a Viasat History esett volna áldozatul egy elírás vagy félrekattintás miatt. Csak összekombináltam.
A T-nél elvileg 5-én kerül ki meg a BBC Entertainment, így lehetséges, hogy technikailag nekünk is csak akkor fog, facebookos bejegyzések alapján UPC-n, naptár szerint a T-n is elérhető még.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
MDanny
senior tag
válasz Flashget #37430 üzenetére
Elég kellemetlen lenne.
Vajon 6-ától a T is olyan rossz minőségben fogja továbbítani a BBC Earth SD-t, mint a Digi? A kép már nem is zavarna, de ez a torz hang...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Flashget
félisten
Bp-n sem.
Lehet elírták a csatorna nevét, mert 2-a van és jön nálam a BBC.
Tisztelt Előfizetőnk!
Tájékoztatjuk, hogy a BBC Worldwide Limited megszünteti a BBC Entertainment csatornát, így az a DIGI műsorkínálatában sem lesz elérhető 2016. január 1. napjától.
Realme GT Master Edition
-
Kija
aktív tag
válasz zsolt501 #37423 üzenetére
ONT-t már kétszer cserélték, volt jikor csak a tápját. Kb. négyszer szinteztek, vagyis inkább a jelszintet ellenőrizték, de az jó volt.
Ugyanabban az időben a szomszédoknál is ilyen az adás, sőt Győr más részein is...
Aztán megszűnik a hiba magától és egy-két hétig megint nem jön elő. -
suto
csendes tag
Sziasztok!
Nem jön a Viasat History...nálatok?
-
zsolt501
nagyúr
Ha a bithibaarány 0 és ennek ellenére kockásodik a kép az központi hiba, vagy maga az ONT vacakol nálad vagy a lépcsőházban, ez itt is megtörtént már és cserélték az ONT-t utána a hiba megszűnt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Az a 95 jelerősség ha jól megnézed nem minden frekvencián ugyanaz.
Túlvezérlés akkor következhet be ha a jelerősség 100, de ez sem egyértelmű, mert a Samsung tv-k csak 100-ig mérnek afölött nem, vagyis onnantól következhet be a túlvezérlés.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
Digi már ki is küldte a februári számlát (ügyfélkapu)
Hűség lejár január végén itt már 3100Ft helyett 3000Ft-al számolják a kábeltv díját.Realme GT Master Edition
-
tibike8
őstag
válasz Gilberto #37405 üzenetére
Nálam szintén Szegeden 3 Samsungon nincs gondom. Nálam akkor szokott az egyiken ilyen jelenség lenni amikor a tv-be menő koax kimozdult. Azt megigazítva rb lesz. Az is lehet, hogy alapból annyira gyengítettem a jelet, hogy a samuk nem problémáznak rajta. 6 felé van a bejövő kábel osztva. Bár azt minőségi osztásokkal és kábelezéssel csináltam meg.
-
nagyúr
válasz zsolt501 #37411 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Nem minden adónál csinálja. Pl., amikor a Magyar - Norvég meccs volt, akkor szerettem volna nézni az M4-en, de gyakorlatilag nézhetetlen volt, mert percenként szétesett a kép, szaggatott a hang. Erre azért emlékszem pontosan, mert ritka alkalmak egyik volt, amikor TV adást néztem . -
zsolt501
nagyúr
Ha maga az elosztó hibás az is okozhat gondot, nálam egyszer volt ilyen, de ha a jel túl erős akkor egy ilyen kellhet, ez szabadon szabályozható.
De a hiba úgy is előjöhet, ha a jel erősség normális, de az épületben (társasház) van egy olyan készülék ami hibás és az zavarja időnként a többi készüléket mikor azt bekapcsolják.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Kija
aktív tag
-
zsolt501
nagyúr
Nem gyenge a tuner, hanem a bemenő jel túl erős, ezt nem minden esetben tudja a samsung tv tunerje tolerálni, ezért kell kicsit a bemenő jel erősségét csökkenteni, több módszer is létezik a bemenő jel erősségének csökkentésére.
-
Gilberto
aktív tag
Most megint ezt csinálja, gyakorlatilag másodpercenként széthullik a kép. Itt egy kép is, hogy miként néz ki ez a gyakorlatban.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest