Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kija
aktív tag
válasz Gilberto #37451 üzenetére
Nálam fixen 95 a jelszint és 0 a hibaarány, akár kockásodik a kép, akár nem.
Ja és még annyi, hogy amikor a digitális kockásodik, akkor az analóg meg kimerevedik arra az időre....
Digivel kapcsolatban ne reménykedj. Ha szerencséd van akkor nálad állandóan előjön a hiba és amikor másnap délelőtt vagy kora délután kimegy a szerelő akkor is produkálni fogja. Ha nem akkor mindent le fognak tagadni... -
Gilberto
aktív tag
válasz Gilberto #37450 üzenetére
Annyival kiegészíteném még, hogy a bithibaarány van, hogy kiakad. Ugrál folyamatosan 300 és 2000 között, 2000 a max, ennyit tud mérni a tv. Viszont vannak új infók is, miszerint nem csak nálam ilyen rossz, hanem az eggyel leljebb lakó szomszédnak is. Ugyanezeket a tüneteket produkálja náluk is.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
Kija
aktív tag
válasz Gilberto #37415 üzenetére
Nálunk megint élvezhetetlen pl. az M1 HD!
Most is megnéztem, miközben kockásodik és a hang szakadozik a jelszint fixen 95 és a bithibaarány 0.
Ergo túl magas jelszint biztos nincsen. Marad a külső (a lépcsőházi elosztóról élő másik előfizető TV-je okozta) zavar vagy a központi hiba.... -
tibike8
őstag
válasz Gilberto #37405 üzenetére
Nálam szintén Szegeden 3 Samsungon nincs gondom. Nálam akkor szokott az egyiken ilyen jelenség lenni amikor a tv-be menő koax kimozdult. Azt megigazítva rb lesz. Az is lehet, hogy alapból annyira gyengítettem a jelet, hogy a samuk nem problémáznak rajta. 6 felé van a bejövő kábel osztva. Bár azt minőségi osztásokkal és kábelezéssel csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest