-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
JuliuS
tag
válasz
Multibit #20102 üzenetére
Köszönöm a javaslatot, megnéztem (mivel nem vagyok tele lével
), és a következőt találtam. Ezek az STB-k nagyságrendileg 20-25 ezer forintba kerülnek, amihez hozzájön még egy külső HDD legalább ugyanennyiért, vagyis a vége olyan 50 ezer körül áll meg (a kéttuneres STB árak ugyanúgy el vannak szállva, mint az új BD-felvevők árai).
Alternatíva lehet a BD-felvevők korábbi generációinak outletben történő kiválasztása (bár ilyen tapasztalatom korábbról még nincs), akkor 50 ezer körül már kéttuneres felvevőt kaphatnék, vagyis árban ugyanott vagyok, csak bónuszként van még egy BD-lemezeket játszó playerem is (és eladhatom a régi dvd-felvevőt, hiszen a dvd-lemezek lejátszása is biztosított marad).
Szóval nekem most úgy tűnik, hiába csábító a 25 ezres árcédula ezeken az STB-ken, végeredményben nem járna jobban velük az ember... vagy nem jól látok valamit?
(#20110) Bogyi007 - ez egy B650-es Samsung, sajna ebben tudomásom szerint nincs elrejtve ilyen funkció (pedig jó lenne)
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest