- Fedora Linux
- Windows 11
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
válasz
enginev3.0 #24099 üzenetére
Atom reaktor Seed 1.0
-
mpo
veterán
A Wikiben nem találtam a választ.
Jár-e valamilyen előnnyel (beszámítják-e valamibe) ha az arány egy torrentnél 1,66? -
TeeJay
félisten
válasz
nfsu17 #24095 üzenetére
mivel a 4.1.0 stabilban ezt az egy opciót átírta a fejlesztő és küldött róla teszt verziót
így nyugodtan tudod használni 4.1.1-ig mivel semmibe se változik amúgyengem pl hidegen hagy mert a profil oldalon jól számol
a hit'n'run meg nem érint mert sosem volt még nekem hiszen 2nap alatt legrosszabb esetben teljesítve van -
nfsu17
veterán
válasz
enginev3.0 #24089 üzenetére
most komoly, hogy ez most esett le neked?
erről szólt már hónapokkal ezelőtt is a topik itt és persze el lettem hajtva, hogy jó lesz az, meg csak várni kell, majd frissul a tracker, meg user error, meg....az összes jelenlegi stabil 4-es rossz ezen az oldalon.
majd a következő már úgy néz ki jó lesz. -
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #24089 üzenetére
Eltérő adatokat küldött a letöltés lezárásakor és az azt követő announce-ok során, amit a trackert nem tudott kezelni. Ezért voltak az elszámolási gondok. Ha minden igaz, ez most javításra került.
-
Llew
senior tag
Átálltam a QB-ra, de még mindig nem teljesen tudok kiigazodni az RSS kezelésén. Az új verzióban bekerült az okos epizódszűrő is, amivel elvileg kezelni tudja a több forrásból származókat, de most sem akar olyan gördülékenyen menni, mint a utorrent.
-
TeeJay
félisten
válasz
Jack Oneill #24087 üzenetére
Gondolom 4.1.1-ben már jó lesz
-
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #24084 üzenetére
Elméletileg javították a kliens hibáját.
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #24084 üzenetére
jött egy teszt build amiben már javítva van a hibás jelentés
így pontos infót kap a tracker már
csak ki kell cserélni az exe-t meg a mellé lévő fájlt és kész is -
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #24081 üzenetére
Az újraforgatott 4.1.0-t használod?
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #24081 üzenetére
Te is Anonymus néven futsz az nCore-on!
-
enginev3.0
félisten
Nahát, ez nagyon érdekes
Ennyi feltöltésem volt egyik torrentnél
Qbitben nyomtam egy jobb egérgomb, Force reannounce-t, és utána ennyi lett
Hova tűnt 22GB feltöltés?
És mikor rányomtam a kliensben a kényszerített újracsatlakozásra akkor már 66GB körül járt a feltöltés, tehát a második képen 66+GB-nak kellene lennie, vagyis akkor már el kellett volna hogy tűnjön az aktivitás listáról mert túl van az 1-es arányonViszont a torrent adatlapon peerlistben meg jól írja ki hogy 66GB feltöltésem van
Miközben írtam a hozzászólást, közben ott is frissült, szóval ez megnyugtató, akkor csak az aktivitás menüpont nem tökéletes
Így köteleznek a még több seedre -
mpo
veterán
A publikus és a WAN IP címem egyezik.
Nem régóta a Serviio van fönn otthoni megosztásra és pár napja föltettem a qbit-et, amiben nincs gyakorlatom, mert nem használtam ehhez hasonló programot.
A routerem TP-Link AC750, a pc kábelen csatlakozik, a net 500/200 Mbit, ma mértem, annyi is volt.
AVG Internet Security van 30%-os áron.Csak úgy tudnám kideríteni a routerben történt változásokat, ha egy régi mentést visszatöltenék, majd föltenném újra a Serviio-t, megnézném a változásokat, utána a qbit-et és újra a változások, ezért inkább kérdezek.
A routerben ez régen nem volt, mi okozta?
- Az USB settingsben
- a User Accounts-ban van user és enable, disable-be tettem.
- Storage Sharing enable volt, volume-ra full access, disable-be tettem.
- FTP server szintén ugyanazA NAT
Current NAT Status: enabled
Current Hardware NAT Status: enabledUPNP
qbit 4.1.0 (alapértelmezett port, TCP és a másik sorban UDP.Amit itt olvastam, azt állítottam be a programban, a gyorsítótár 512 MB.
[kép]
[kép]Most csak feltöltés van, a lassútól a 6 MiB/s-ig mutatja a sebességet.
Tudok-e rajta segíteni? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Kiskokó #24076 üzenetére
Ha már Proxy, akkor esetleg nézd meg a Win-es Internet tulajdonságainál a LAN beállításoknál a Kapcsolatok fülön a Proxy-t, hogy ott nincs e bekapcsolva. Az Auto felismerés kell, hogy bepipálva legyen és a Proxy pedig Ki. Nekem egy program csak úgy észrevétlenül bekapcsolta egyszer magától, napokig vacakolt tőle a böngésző, mert folyton dobta a kapcsolatot és az ip címet (bár igaz, -szemre- a Torrent meg még ment rendesen).
-
TIT
veterán
Asust meg inkább hagyjuk,amúgy nem user error mert nekem is átkapcsolt proxyra,pedig hozzá se nyúltam.
-
Kiskokó
veterán
válasz
TeeJay #24075 üzenetére
Helló
Hát na ez van, nem vagyok pro de azért értek kicsit a dolgokhoz. Ez van
A router már vagy 5 éves, nekem eddig tök jó volt. Akkoriban nem volt szar kategória. 30K körül vettem
De köszi az ajánlást, év végén költözök oda kell majd új router.Amúgy Torrent is meg Speedtest is simán szokott menni 500-600mbal.
Most hogy átállították a digis routert olyan mintha 200ra lenne korlátozva.
Ennyire kevés sose volt. -
TeeJay
félisten
válasz
Kiskokó #24066 üzenetére
user hiba
qbittorrent.org-ról szedd le az x64 verziót és onnan telepítsd tisztán
utána beállítás és jó lesz
látod látod ha másnál meg hasít nálad meg nem akkor nem a program a hibás hanem aki használja nem figyelt eléggépersze az a router is egy hulladék és ha te azon 1000-es netet akarsz nem csodálnám ha letérdelne
lehet hogy gigás portok vannak rajta de az a SOC ami benne van főleg HW NAT nélkül lófingra se lesz elég
és speedtest mérés még jó is mert nem hajtja szét
de torrentben ugyanaz tuti megfektetitessék új routert venni
TP-Link 1043ND Archer C7 C8 C9
Asus N18U AC58U AC66U-B1 -
Transmission nagyobb letöltésnél szépen használja a neki adott memória területet, amivel nincs is baj, viszont a letöltés végeztével is lefoglalva marad. Nem mintha baj lenne, mert elfér csak fura, hogy miért nem adja vissza. (Debian)
-
enginev3.0
félisten
-
Kiskokó
veterán
Na most arra varjatok gombot.
Speedtest oldal, 1000-res Digi net.
Rámegyek, letöltés 200mb, feltöltést meg nem kezdi el tesztelni?
Ez most WTF ?
500 alatt még sose volt a letöltési sebességem... -
Cs1csó
titán
válasz
Kiskokó #24066 üzenetére
Sajnos nálad van a hiba valamikor - talán egy éve - mikor lett ez az új router akkor bekapcsoltam az UPNP-t windows újratelpítésénél mikor tesztem fel a qbitet ehhez a részéhez nem is nyúltam, hiszen a qbitben is már alap beállításon be van kapcsolva az UPNP.
Amit csinálok:
- induljon a rendszerrel
- indulásnál a tálcára menjen egyből
- 5xxxx portot adok meg neki manuálisan
- a kapcsolatok és a torrentenkénti kapcsolatok számát csökkentem - hulladék netem van
- a letöltési mappát beállítom
- egyszerre csak 1 db aktív letöltést engedélyezekKb. ennyit. ezek nagy része a megjelenésével kapcsolatos.
-
Kiskokó
veterán
AHhhhhh felgyúújtooom ezt a qbitorrentet... az utorrent semmi beállítás nélkül ment maxon fel le ez meg gecizik...
most átállítottam 51550 porta mindenhol, torrent, win tűzfal, router de megint semmi.
Piros a jel, offline...A routerem most frissítettem szal az is a legújabb szoftver.
UPNP megy most, érdekes anyum facebookzik a telóján és azt írja hogy a teló aktív UPNP portot használ... ha kikapcsolom fog neki menni? Vagy ezt nem is értem.
De azt se értem miért szürkék a beállítások a torrentben... pedig ncorelinkről van...
köszi a segítségeket egyszer csak jó lesz
Úgy néz ki megvan a hiba.!!!!!!!!!!
A kapcsolat fülön, a PROXY beállítás (amihez sose nyúltam) HTTP re volt állítva de semmi más nem volt megadva. Mondom négyzet nincs előtte hogy pipát kivegyem, rákattintok erre ott van a listában hogy "nincs"
Rátettem és jó lett.Ez rohadt érdekes... kezdetek óta úgy volt pedig ez tuti, mert a legelső beállításkor is fura volt hogy szürkék az opciók.
Köszi mindenkinek!!
-
eXorcisto
csendes tag
válasz
MasterMark #24060 üzenetére
Valóban nincs a legjobb állapotban a csatlakozó rész.
Köszi!
-
MasterMark
titán
-
Kiskokó
veterán
válasz
MasterMark #24057 üzenetére
Nincs plusz hálókártya a gépben csak az alaplapi integrált amit használok.
Az utorrentel ezelőtt semmi baj nem volt, sőt a qbitorrentel eddig letölteni tudtam, csak felfelé nem ment vagy ha nagy ritkán ment is akkor döcögve. De egy idő után sehogy se megy. Gondoltam rendbe teszem a dolgokat a digivel átrakatom a saját routerüket bridge üzemmódba és akkor a saját routeremen betudok lőni faszán mindent és Nat mögött se leszek. Erre most így se jó.. nem értem máááár....port check oldalon is closednek írja. win tüzfalon kívül nincs másom.
-
eXorcisto
csendes tag
válasz
TeeJay #24051 üzenetére
Be is jött!
Hozzákötöttem a laptopot a UPC modemhez egy másik kábellel és már azonnal 1000/1000-et írt, a 100 helyett. Letöltésbe is szárnyalt, hozta bőven az 500-at.Hát akkor egy újrakábelezés vár rám az egész lakáson át.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket!
Szép napot!
-
Kiskokó
veterán
válasz
MasterMark #24055 üzenetére
Na bocsi, csak kicsit sietős voltam.
Közben kiderült, hogy nem vagyok NAT mögött. Az ip-m egyezik a Wan címemmel.
A port 14570re váll állítva mindenhol, routerben, torrentben és a win tűzfalban is be van állÍtva.De nem akar menni, alul írja a torrent hogy offline.
Próbáljak meg más portot vagy mi a franc lehet a baj?Igen a kiszürkült opciókra meg szintén nem tudom mi lehet a magyarázat... ilyen amióta elősször feltettem utorrent helyett ezt a qbitorrent.
köszi -
MasterMark
titán
válasz
Kiskokó #24054 üzenetére
Ha Carrier-grade NAT mögött vagy, akkor állítgathatsz amit akarsz, akkor sem fog kimenni a portod.
ha neten megnézem az IP címem nem azt mutatja mint ami be van állítva.
Hova van állítva? Biztos tudod mit csinálsz?
csomó beállítás nekem szürke
Ez sem tűnik épp normálisnak.
-
Kiskokó
veterán
Helló mindenki.
Régebben írtam ide a torrent probléma miatt, most jutottam el addig, hogy elintéztem, a Digis huaweiit átállíttattam bridge üzembe, így a routeremmel én lépek fel felhasználó/jelszó párossal a netre.
Port forward be van lőve, win tűzfal beállítva, de a torrent rohadtul nem akar menni.Az miért van hogy ha neten megnézem az IP címem nem azt mutatja mint ami be van állítva. Olyan mintha Nat mögött lennék de a digi azt mondja, nem vagyok az mögött mert azzal hogy kikapcsolták a saját routerük az megszűnt.
port forward elég kellene hogy legyen? vagy UPNP-t így is bekéne kapcsolnom ?
Köszönöm
illetve miért van az hogy csomó beállítás nekem szürke? pl az UPNPs vagy a DHT, LPD k ki vanank szürkülve, nem tudom kivenne a pipát előlük. Rendszergazdaként indítva se :S
qbitorrent
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politika
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest