- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarkBlade
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék..Diginél vagyok előfizető és qbittorrent klienst használok és TP-link archer c120 routert. Az istenért nem akar seedelni. Letöltés megy faxán de vissza nem tölt. Próbáltam a port forwardot állítani, de mikor portot keresnék az összesre azt írja hogy closed.. Tud valaki segíteni?
-
F34R
nagyúr
válasz Jack Oneill #23798 üzenetére
kapcsolatok szamat kicsit vedd vissza 200 kornyekere, az 50Mbit/s az 6450KB/s * 0,85 ~
5300KB/s -re allitanam a feltoltest, es a letoltest meg 10650KB/s-re.
E mellett tudsz majd netezni is valamennyire, viszont az online jatekok amik epp jatek kozben is toltenek le pl mappot, vagy objective-t, szerintem nem jo otlet ha megy a torrent. -
Jack Oneill
veterán
válasz Cs1csó #23797 üzenetére
Nahyon szepen koszonom. Meg fogom nezni. Egyelore amugy semmi baj nem volt a nettel. Online jatek kozben ment kb 30 torrent, plusz a Felesegem laptopon videozott. Szoval nem volt gond. Max a torrentre allitanek be valami korlatot, de ezekhez az atvaltasokhoz nem ertek. Csak megkozelitoleg irtam itt korabban egy szamolast, nem tudom, hogy jo-e. De ugy lattam a torrentben inkabb sok picire oszlik el a sebesseg, neha egy-ket kiugroval.
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #23795 üzenetére
Üdv, ajánlom figyelmedbe ezt a programot: cFosSpeed
Kiválóan megoldja a hálózati forgalom szabályozását. Online játék, torrentezés egy időben, több gép a hálózatban nem gond teljesen jó menedzseli. Érdemes a hálózaton lévő összes gépre telepíteni. Van egy kis oldalsáv ablaka amiben piszok jól látszik a te géped és a hálón lévő többi gép adatforgalma egy grafikonban nagyon ötletesen oldották meg.Működik - ha korábban az egyik gépen ment a letöltéssel ezerrel akkor megölte a hálót egekben volt a ping idő stb. MOST: a grafikon is mutatja ahogy visszavesz a torrent sebességéből annyira hogy a netezés is szépen fusson persze intelligens ez a menedzselés tehát ha nincs magasabb prioritású hálózati forgalom akkor teljes sávszélen jön a torrent.
2600 ft és nincs belőle gond ha ugyanazzal a kóddal aktiválod az ugyanazon a hálón lévő gépekre telepített verziót.
-
Nagyon komolyan tolja a Digi, az lenne a legszebb ha 1000/1000 vagy 1000/500 lenne
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #23793 üzenetére
Szoktam játszani online, ezért is fordult meg a fejemben a globális korlát. 50mbites feltötésü netnél a globális feltöltési korlát hány Kib/sec legyen ? (qbittorent)
-
Benny73
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
utorrent 221-ről váltottam qbittorrente 404-re. utorrentben egyszerre kb. 750 torrent futott gond nélkül , jelenleg qbitorrent 260-at futtat és megeszi a memóriát 2,5-3GBt használ.
11-éve használok torrentet , még azureussal kezdtem és a utorrent megjelenésekor váltottam az erőforrás igényes azu-ról , most úgy gondoltam itt az ideje megint váltani , mert csak arról szólnak a hírek , hogy mennyire megbízható stb. a qbittorrent. Mi lehet a gond? -
válasz Jack Oneill #23792 üzenetére
Ha nem zavar netezés közben akkor ne korlátozd, nekem azért van 50000kb/sra korlátozva, hogy ha valaki plexen néz filmet annak gond nélkül menjen, vagy ha online játszok akkor ne legyen gond
-
Jack Oneill
veterán
NAT megszunesevel vegre gyonyoruen megy a feltoltes. 3x annyi a kapcsolatok szama. A kerdesem, hogy 50megabites fektoltesnel allitsak be vakami globalis korlatot Qbittorrentben? Nem vagyok otthon ennek szamolasaban, de ha abbol indulok ki, hogy a 100megabites letoltes az ugye 10mb/sec. Akkor egy 50es feltoltes az 5mb? Ha ezt jol szamolom, akkor globalis korlatnak erdemes mondjuk 3mb-ra korlatozni, ami 3000kb/sec. Kerlek, ne kuldjetek el a francba, ha rosszul szamoltam.
-
Atomantiii
addikt
válasz Intruder2k5 #23789 üzenetére
Így most már jó ahogy írod, köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
woodworm
veterán
válasz Atomantiii #23788 üzenetére
Ha kijavítottad a port forwardot az ajánlottak szerint, nézz rá a wan kapcsolat tulajdonságainál a kapott címre és hasonlítsd össze a port test oldal által mutatottal.
Manuális port forward esetén nincs szükség a kliensben az upnp bekapcsolására. -
MODERÁTOR
válasz Atomantiii #23786 üzenetére
Ez a forward így egész biztos, hogy nem jó. WAN Host mezőket hagyd üresen, a LAN Host mezőbe pedig a gép LAN IP címét írd be, amin a torrent kliens fut.
-
Atomantiii
addikt
válasz woodworm #23787 üzenetére
Ha fut akkor is ugyanazt írja ki, hogy: Error: I could not see your service on IP cím on az említett port.
Csak azt nem értem, hogy akkor eddig miért volt jó, illetve vagy 3 hónapja lehet rossz, mert majdnem kitiltottak az egyik helyről, hogy nem seedelek, pedig azt hittem, hogy igen, de közben meg másik helyen működött a feltöltés, szóval nem értem.
-
woodworm
veterán
válasz Atomantiii #23786 üzenetére
Próba közben futnia kell a kliensnek, különben nincs ami válaszoljon.
-
Atomantiii
addikt
-
havri1
félisten
-
Atomantiii
addikt
válasz enginev3.0 #23783 üzenetére
Köszi, mondjuk ez is azt írja, hogy nincs nyitva a beállított port, lehet a telekom variált valamit? Mert hiába állítom be a routerükben az adott portot nem akar jó lenni pedig már több mint 1 éve semmi gond nem volt vele.
-
válasz Atomantiii #23782 üzenetére
-
Atomantiii
addikt
válasz enginev3.0 #23777 üzenetére
Tudsz ilyet ajánlani mert én nem ismerek egyet sem.
-
makoss
veterán
válasz #95590400 #23779 üzenetére
Oké, de ez az egész értesítést kilövi nem?
Magát a hibajelzést kéne csak.
Az, hogy most letöltött valamit és jelez ok, 1× rendben de a sorozatos egymásutáni hibajelzést hogyan kapcsolja ki?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #23778 üzenetére
Minden megy gyönyörűen, félelmetes, mennyivel több a feltöltési torrent szám
-
Jack Oneill
veterán
Irtam a Diginek levelet. Ez gyors volt. Most irtak, hogy 10 ora utan mar publikus ip-t kapok es nem lesz NAT. Van tovabbi teendom? Digi eszkozom nincs, csak router. 100mbites net.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Atomantiii #23776 üzenetére
Ne az utorrent ellenőrzőre támaszkodj, hanem valami online port figyelő oldalra
-
Atomantiii
addikt
Csak most vettem észre, hogy egy ideje az utorrent 2.2.1-en nincs port nyitva, de hiába írom be a pc IP címét és adok meg egy portot a telekomos routerben az utorrent mindig azt írja ki, hogy továbbra sincs nyitva az adott port pedig mindent úgy csinálok, mint korábban már számtalanszor.
A beállításoknál bepipáltam az upnp port és nat-pmp port hozzárendelést is, de semmi, a tűzfalnál látom, hogy engedélyezve van a torrent program de mégsem jó valami.
Valakinek valami ötlete van-e erre?
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt a qBitorrent figyelmeztetést nem lehet kikapcsolni valahogy? feszt be be ugrál
Ha letölt valamit és jelez, oké, de 100× ne jelezzen már hibát, már idegesít!
Elég lenne csak a hibajelzést kikapcsolniKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
addikt
Transmission-t, hogy kell beállítani rss feedre debian-on?
Csak config file szerkesztős megoldás van?[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz enginev3.0 #23764 üzenetére
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Hogy lehet megoldani hogy egy torrent oldalról kapjak valami értesítést ha egy bizonyos kategóriába felkerült egy torrent?
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
havri1
félisten
-
rétisün
veterán
sziasztok, minden 2-3-ik indításnál ez fogad, qBittorent v4.0.4.:
annak ellenére, hogy 'rendesen' zárom be a klienst......másnál is ez van? vagy csak én csinálok valamit rosszul?
vagy lehet, hogy csak a portable verzió ilyen?
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Áh semennyi
SSD-ről megy már 2-3 hónapja
A maradék 800torrent ami HDD-ről megy azok elég halottak, bár néha elindul egy kettő (átlag 30-50), főleg mert minden fajta van, régi, új, ezeréves, többezeréves.Na meg, 1 hónapja vannak meg a P300 Toshibák, RED-ek után
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #23746 üzenetére
Mennyi HDD ment tönkre ebben az adat mennyiségben?
20 éve a Prohardveren
-
Cs1csó
félisten
válasz #63718632 #23745 üzenetére
Kersgéltem és úgy látom ott hasonlóan engedékenyek mint nálunk tehát nem olyan mint a németeknél. Amire érdemes azért figyelni: lehetőleg csak zárt oldalról tölts pl. Ncore ha valami nyílt oldalról szedsz le valamit akkor ne tartsd seedben (piratebay) A VPN-re előfizetés is egy megoldás nem hiszem, hogy az osztrák fizetéskehez sok lenne és jobb a lelki nyugalomnak.
Megjegyzem az is egy megoldás, hogy pl. nCore-on előfizetsz prémium tagságra (jelenleg ha jól látom akció van azaz 12 hónapos prémium tagság 5080 ft. Ha gyors a neted akkor bármit pikpakk leszedsz és ha már lejött leállítod a torrentet hiszen prémium tagságnál nincs büntetés ha nem seedeled vissza tartalamat.) -
Fel: 499.8 TB
-
törölt tag
Üdv.
Van arról pontos információtok, hogy Ausztriában miként tekintenek a torrentezésre? Annyira illegális-e és büntetik, mint Németországban? Vagy hasonló? -
Llew
senior tag
Sziasztok!
RSS letöltésnél, hogy lehet beállítani, hogyha egy szűrőhőz több feed/tracker van megadva forrásnak, akkor csak onnan töltsön ahol elsőnek megjelenik a megfelelő, a többit pedig hagyja figyelmen kívül?
Beállítottam pár sorozatot, de több példányban is elkezdi leszedni az új részeket minden forrásból.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
M107
addikt
Lenne egy kérdésem :
500 GB SSD-t vettem torrentre
Deluge klienst használok
Normális beállítás érdekelne a kapcsolatoknál
Digi 1000/250 netMax kapcsolat 200, 500
Max torrent kapcsolat 50, 100
feltöltési szál mindkét esetben -1 (korlátlan)Várakozó sor szintén -1 Total active torrent, letötlés, seed
Köszönöm.
UI:
SDD-hez való beállítás érdekelne nem HDD-hez !
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Még mindig nem lehet kiválasztani, hogy hova töltse le a gépre egy adott torrentet webuin keresztül?
Link írogatás nélkül persze. Tehát tallózásra gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Jack Oneill #23736 üzenetére
libtorrent alapú
akkor meg már inkább qbittorrent vagy deluge azt használdMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
woodworm
veterán
válasz Jack Oneill #23736 üzenetére
A beállítási lehetőségei szinte kimerülnek a be- és a kikapcsolásban.
-
Jack Oneill
veterán
Utorrent Web verziot valaki probalta mar? Csodak csodaja az ESET nem jelez ra. Legalabb is a letoltesre nem.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz pruzsi #23734 üzenetére
felesleges
2aktív letöltés legyen max de az max sebességgelazért fagy ki mert egyszerre vagon torrentet kell tölteni
win10 x64 1709 alatt viszonylag jól megy de ott is megfogja ha bedobok 15-20torrentet gyorsan egymás után
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nfsu17
veterán
válasz pruzsi #23731 üzenetére
és kettesével, hármasával?
be lehet állítani mennyit töltsön le egyszerre.ha ezek friss cuccok, akkor 1-el is jön maxon biztos, akkor fölösleges egyszerre 17-et futtatni.
ez nem biztos, hogy kliens hiba, lehet már a géped nem bírja.
ha a qbittorrent is kifagyna, akkor meg biztos az a baj.
a qbitet esetleg feltehetedexDigi
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Utorrent 2.2.1 nél van jobb?,természetesen másfajta kliens!
Problémám vele hogy : Most bedobtam neki 17db 30gb feletti fájlt és mennek egy darabig majd kifagy a kliens ekkor gép restart újraellenőrzi őket mennek egy kicsit megint aztán kezdődik előről a körforgás. Nyilván ha egyesével töltögetném le akkor menne de na vagy ha van rá ötlet jöhet várom. -
mzso
veterán
válasz #95590400 #23727 üzenetére
Ez a program már rég nem működik tapasztalataim szerint. Gyakorlatilag nem mutatja már, hogy mi fogja a fájlt.
Én erre cseréltem le: http://lockhunter.com/?ver=3.2.3.126&vertype=pro&sm=main_window_64&mode=&keystart=&keyend= -
mzso
veterán
válasz Fishor #23724 üzenetére
" ha simán visszamásolom ezeket, akkor ugyanúgy benne lesznek a torrentjeim a kliensben, hivatkozva a korábban beállított mappákban lévő fájlokhoz?"
Igen, csak legyenek meg a fájlok ugyanott.
"A letöltési mappát viszont muszáj változtatnom, mert az alapértelmezettben nincs helyem, és itt rossz hogy nem törli ki a iflmeket mappákat amikor rámegyek törlésénél, hogy a merevlemezről is törölje az adatokat."
Valószínűleg valami fogja a fájlokat. Mondjuk a médialejátszó amivel nézed őket.
Nem hinném, hogy a QB-nek lenne bármi baja is, még akkor is törlődni szoktak amikor meg van nyitva a fájl egy másik programban, de később bezárom. -
Fishor
senior tag
válasz woodworm #23723 üzenetére
Szia!
2 dolog. Az egyik, hogy most a merevlemezről a letöltött adatot (filmet) nem törli, nem a torrent fájlt.
A másik, hogy a torrentnél, ha a c:\users\én\AppData\Local\qBittorrent\BT_backup mappában található fastresume és torrent kiterjesztésű fájlokat ha lementem, és újratelepítem pl a gépet, akkor ugyanebbe a mappába, ha simán visszamásolom ezeket, akkor ugyanúgy benne lesznek a torrentjeim a kliensben, hivatkozva a korábban beállított mappákban lévő fájlokhoz? Mert ha igen akkor tényleg nincs szükség másolatra, azokat azért szoktam megtartani, mert esetleges újratelepítéskor abból adogatom vissza a meglévő torrenteket. Az perce macerás, tehát jó lenne, ha egy egyszerű másolással megoldható lenne.
A letöltési mappát viszont muszáj változtatnom, mert az alapértelmezettben nincs helyem, és itt rossz hogy nem törli ki a iflmeket mappákat amikor rámegyek törlésénél, hogy a merevlemezről is törölje az adatokat.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy a qbittorrentnél, ha rákattintok, a törlésre, és bepipálom a merevlemezről is a törlést akkor nem törli ki a merevlemezről az adatokat?
Üdv: Fishor
-
-
Elamaas
tag
válasz woodworm #23714 üzenetére
Az a vicces még, hogy a törölni akarok valamit a vinyóról akkor is feldobja h csak rendszergazdaként tudom törölni.
Viszont most kipróbáltam azt, hogy létrehoztam egy teljesen új mappát a vinyón. Na azt engedi minden kérdés nélkül törölni, valamint ebbe az új mappába a torrentet is engedi tölteni már.
EZ WTF?
-
Elamaas
tag
válasz TeeJay #23711 üzenetére
az esetleg lehet gond, hogy win8 alatt a rendszegazda vagyis én voltam mondjuk gipszjakab
ezután jött egy format ssd, amire új rendszer került és a rendszergazdája megváltozott tehát pl jakabgpsz lett.
Azonban a vinyo rendszergazdája még mindig gipszjakab nem pedig jakabgipsz ezér nem engedi a vinyot ugy kezelni ahogy kell mert más lett a felhasználó neve? -
Nestor16
senior tag
Üdv!
Dual bootban van a laptopomon a Win 7 és a Linux Mint. Mindkét helyen futtatnám a qbittorrent klienst. Már megtaláltam a .torrent fájlok helyét mindkét OS-en, ezt átmásolva természetesen nem működik jól, hiszen a D:\Tiny\ tartalmát ő a $HOME alá tenné be. Viszont ismeri a könyvtárstruktúrát, elméletileg működhetne így is, hogy almappákba vannak elrendezve a letöltéseim. Csak a gyakorlatban hogy lehetne ezt megoldani?
Üdv, Dávid
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám:-Adott egy gép ssd + vinyo kombó.
-Először raktam fel win 10- et értelemszerűen az ssdre. A vinyón van minden más képek film stb.Tegnap felrakta, qbittorentet, ma a utorrentet. Mindkettőnél az a probléma, hogy mikor berakok egy torrentet letöltésre és beállítom, hogy a vinyora töltsön megszakad az alábbi hibával:
Hiba: A rendszer nem találja a megadott elérési utat (WriteToDisk)
A C-re vagyis az SSDre minden további probléma nélkül elvégzi a letöltést.
Mi a probléma és mit kell beállítanom, hogy menjen a vinyora is a letöltés? Tudnátok segíteni?
Köszönettel
-
Igorovics
csendes tag
válasz Jack Oneill #23705 üzenetére
Köszi szépen a választ, akkor erről ennyit. Csak azért furcsálltam, mert uTorrentnél ez nem fordult elő, ott mindig pontosan számolt (ezért gondoltam, hogy a klienssel lehet probléma).
-
Igorovics
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Korábban uTorrentet használtam, erről váltottam qBittorrentre a mindenki által ismert problémák miatt.
Minden működik remekül, egy dologban tapasztalok problémát mindössze: a letöltött torrentek visszatöltése esetén a szerver nem a feltöltött mennyiséget észleli, hanem annál kevesebbet (fele-kétharmada körül). Pl. van olyan torrentem, amiből 131 megát töltöttem vissza, a szerver (a "mag"-ról van szó) szerint viszont csak 46 megát. A kliensben kell beállítanom valamit?
Hozzáteszem, nem használom annyit a torrent oldalakat, mint az itteni hardcore arcok, szóval abszolút együtt tudok élni ezzel, csak hátha megoldható valahogy... -
TeeJay
félisten
válasz szpeti40 #23702 üzenetére
akkor csak az van hogy kevés a seeder sok a letöltő és nem győzzük
ugye hiába van lent már közel 500 seedernek nem mindenki tudja gyorsan küldeni meg a slotok száma is limitáltvárj kicsit be fog indulni annyit tudsz max csinálni hogy leállítod vársz 2percet és újra indítod hátha akkor már jobb peerhez tudsz kapcsolódni
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz szpeti40 #23700 üzenetére
hogy van beállítva a slotok száma?
nálam torrenteként 100 szálon mehet a letöltés
feltöltés meg 20szálonígy tuti tudsz csatlakozni
én elsők 30 között szedtem le és azóta is maxon megy felfelé meg ahogy látom reggelig fog menni annyian szedikMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nintendo Wii U
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest