Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • janos666

  nagyúr

  válasz janos666 #17663 üzenetére

  Vélemény, hogy jó ötlet-e eladni 900 USD/coin áron az Mt.Gox BTC-t?
  Mikor a nyáron megkaptam a levelet, nem igazán érdekelt (inkább viccesen felháborított a tolakodó kéretlen levélszemét), de nemrég volt egy spontán tervem, amihez minél több készpénz kellett volna minél hamarabb, és akkor beugrott, hogy volt ez, de úgy tűnik, hogy az a terv más okból befuccsolt, így nincs rá közvetlen szükségem, viszont már rábeszéltem magam, így most viszonylag nehéz racionálisan dönteni.
  Ha tegyük fel kifizetnek min. 15%-ot a nyáron (ezt most persze csak a optimista időpont, lehet ebből még további 3 év is), és min. 5000 USD-n áll majd a BTC (nyilván ez is csak tipp, mint alsó határ, ahova szerintem lekúszhat addig, ha lefelé megy), akkor 750 USD-t tekinthetek kvázi garantáltnak, ami kevesebb. Bár nyilván nem lesz kötelező azonnal eladni. Na persze lehet, hogy sokkal később kapnék bármit, lehet, hogy csak 10%-ot, és lehet olyan távlatban majd 1000 vagy 20000 is a BTCUSD.
  Most afelé húznék, hogy fizessenek ki BTC-ben, és abban is hagynám, így fixen meglenne a ~12% olyan formában, amihez hozzáférek, ha legközelebb / (vagy most mégis) készpénz kéne (ez az ajánlat elvileg dec. 31.-én jár le, bár a fene tudja, elvileg már csak 800-at kéne adniuk ma is az új jelentkezőknek, de visszaigazolták a 900-at, mikor elküldtem a levelüket scan-elve).

Hozzászólok Aktív témák