2019. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44) dArk- válasza #24650752 (#43) üzenetére


dArk-
(lelkes újonc)

Jaja, az elozo csalad meg FPGA volt, ezekben meg mar ASIC van. Azert az igy is hihetetlen, hogy a Jalapeno 3.5GH/secet fog tudni usb-rol taplalva, ami ~5W fogyasztast jelent.

En inkabb arra gondoltam, hogy a jelenlegi single eleve tobb hetet csuszott a meghirdetett idohoz kepest (nameg a beharangozott specit sem teljesitette, ezert lett olcsobb 100 USD-vel), es a szallitasban is tobb hetes csuszasok vannak. Ezalapjan marcius eleje elott nem lesz senkinek bitforce ASIC unitja, mar ha tenyleg letezik egyaltalan :)

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.