2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8) FerroChrom válasza pityke_ (#7) üzenetére


FerroChrom
(kvázi-tag)

Ez tényleg így van, mostanság már nem éri meg egyedül bányászni. Pont emiatt nem is kezdtem solo mining-ba, mert esélyem sem lenne a blokkokat kiszámítani egyedül. Éppen ezért ma hajnalban regisztráltam magam a DeepBit nevű pool-on, ahol rögtön el is kezdtem bányászni (vagy divatosan elnevezve: "májningolni"). Mostanra már összejött 0,01 BTC, ami ugyan nem sok, de ezt már át tudom utalni a saját virtuális pénztárcámba.

Tegnap amúgy felmerült bennem egy kérdés: nincs meg annak a veszélye, hogy valaki felhackeli a saját wallet-jét és "beleír" jópár BTC-t? Lehet, hogy most jó nagy hülyeséget kérdeztem, de én is most ismerkedek a rendszerrel.

No Fate But What We Make - Nincsen végzet, csak ha magad is bevégzed (Sarah Connor) :: A Google nem a barátom. A barátait megválogatja az ember.

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.