2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26) #24650752 válasza deadwing (#25) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Nézd, ez relatív. Én pont egy hete kezdtem el bányászni társulatban, de nálam nyögvenyelősen megy. Egy 5770-es kártyával tolom 190 Mhash/s-mal és mostanra sikerült összehozni kicsivel több, mint 1.000 Ft-nak megfelelő BTC-t. Nálad sokkal jobb a képlet, hiszen a kártyád dupla precíziós és bitang erős a maga két processzorával. GPU-nként 350 Mhash/s-ot tippelnék neki (kapcsolókkal együtt), ami kétszereződik. Ilyen tempónak már én is nagyon tudnék örülni. :)

Az AMD APP SDK-t pedig tedd fel ha nincs, vagy ha régebbi van fenn, mert igényli a rendszer. Veszteni nem vesztesz semmit, nem fogja elbarmolni a géped.

Úgy vélem, egy bedolgozó alatt mehet a két bányászkliens, nem lesz vele gond. Logikusan azért nem igényelhet mégegy workert, mert egy gépben, egy kártyán két feldolgozó van, és a két eszközzel egy időben ugyanarra a bedolgozóra be bírsz jelentkezni. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.