2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43) #24650752 válasza dArk- (#42) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Állítólag ez lesz a legspeciálisabb SHA-256-os számolóegység, ami csak erre lesz kihegyezve az utolsó elemig, tehát lesz félnivalójuk. Azt hiszem, a magyar Bitcoin portálon is írtak róla, vagy tettek említést.

Én a slush csoportban vagyok, illetve voltam, most egy pár hétig szólózásra adtam a fejem. 0,01 BTC-re állítottam a thresholdot, így 0,011 és 0,019 között jött napi szinten többször a della. Tehát volt, hogy csak 4 darab utalás érkezett egy nap, volt, hogy 7. Mindez 190 Mhash/s-mal. Ha segít valamit, ezzel kalkulálj!

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.