2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29) deadwing válasza #24650752 (#28) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Köszi :)
Közben viszont olvastam egy kicsit, és arra jutottam, hogyha otthon akar az ember bányászni, érdemes az FPGA-k felé tekintgetni.
Ha megnézed a fogyasztásukat a kapacitásukhoz képest szinte alig kell villanyszámlával számolni. Azt hiszem a videokártyával bányászás lassan értelmét veszti, csak hát ehhez áldozni kell nem kevés pénzt. link

És ha már itt tartunk, a butterflylabs októberben kijön a Jalapenoval, ami 3.5GH/s-t fog tudni 150 dollárért! Erősen gondolkodom pár darab beszerzésén, persze a döntésem majd az akkori bitcoin piac helyzetén is múlni fog. Lehet, amint ezek kijönnek, megássák a videokártyás bányászat sírját, sőt...

Ezeket a híreket itt találtam.

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.