2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9) pityke_ válasza FerroChrom (#8) üzenetére


pityke_
(újonc)

Ha jól osztó poolt fogsz ki akkor egész gyorsan lehet gyűjtögetni.
Itt egy leírás a jutalmazási módszerekről.
Azt tudom hogy minden egyes tranzakciót meg kell erősítenie a többi peernek a hálózaton, pl.dupla elköltés ellen. Gondolom ellenőrzöttek valahogyan a wallet-ek is, pontosan viszont nem tudom hogyan.
Itt olvasható pár tipp a biztonságos használathoz.

Az biztos hogy ha elhagyod a walletedet akkor buktad az összes bitcoint is. Lehet helyi gépen titkosítva tartani, vagy több walletet használni (elvileg akárhány darabod lehet). Láttam hogy vannak oldalak ahová fel lehet tölteni a walletet, én mondjuk nem szívesen bíznám harmadik félre (egyik előnye éppen ez a bitcoinnak).

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.