2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10) FerroChrom válasza pityke_ (#9) üzenetére


FerroChrom
(kvázi-tag)

A DeepBit egész jónak tűnt fizetés szempontjából is, éppen ezért választottam őket. Próbálkoztam a BTCMine-al is, de nekem az annyira nem jött be. A DeepBit-en az tetszett meg a legjobban, hogy van Instant Pay szolgáltatásuk, amivel 0,01 BTC-től kezdve rögtön át tudsz utalni a megadott BitCoin címedre.

Sok helyen írják, hogy a BitCoin számlatulajdonos legféltettebb kincse a wallet.dat fájl, ugyanis ebben tárolódnak a BTC-k. Szerinted ha biztonsági mentést szeretnék készíteni a BitCoin-jaimról, akkor elég erről az egy fájlról biztonsági mentést csinálni? Ha egy másik gépen, egy új kliensnél bemásolom egy meglévő wallet fájlomat, akkor ott is tudom kezelni a már meglévő BitCoin-jaimat?

No Fate But What We Make - Nincsen végzet, csak ha magad is bevégzed (Sarah Connor) :: A Google nem a barátom. A barátait megválogatja az ember.

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.