2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101) sparks válasza #24650752 (#99) üzenetére


sparks
(senior tag)

Én is rendeltem egyet, majd kíváncsi leszek, hogy nem lépnek-e le a pénzünkkel :) Én minden esetre PayPallal fizettem, ha nem küldik, akkor esélyes visszaszerezni a lét ;]

Nincs eladó cryptóm, vagy mégis? https://goo.gl/rTQUua

(#102) sparks válasza #24650752 (#99) üzenetére


sparks
(senior tag)

Áhh már nem tudom szerkeszteni: az enyém már 16712-es sorszámot kapta...

Nincs eladó cryptóm, vagy mégis? https://goo.gl/rTQUua

(#103) #24650752 válasza sparks (#101) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Én bátor voltam és folyószámláról utaltam el nekik a pénzt. De kíváncsian és egyre türelmetlenebbül várom, mi fog kikerekedni belőle, főleg, ha már itt a kezünkben az ASIC.

(#104) zone


zone
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Ha jól értem ez a Bitcoin rendszer olyasmi, mint a seti@home, csak itt a felhasználók a rendszer fenntartásáért fizetést kapnak Bitcoin-ban? Ha naponta 20 gépen (Intel G530) futtatom 2-3 órán át dedikált vga nélkül, mennyit lehet vele keresni? Van erre valami kalkulátor?

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#105) sparks válasza zone (#104) üzenetére


sparks
(senior tag)

Nagyon keveset, az áram többet fog elvinni. Itt találsz egy szép összehasonlítást, hogy milyen hardver mit tud, itt pedig kiszámolhatod, hogy adott Mhash/s teljesítménnyel mit tudsz termelni.

Nincs eladó cryptóm, vagy mégis? https://goo.gl/rTQUua

(#106) #24650752 válasza zone (#104) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Nem egészen úgy működik, mint a SETI@home, de mind a két folyamat elég nagy számítási kapacitást kíván meg. Sajnos, az az idő elmúlt már, amikor processzorokkal lehetett BTC-t bányászni, sőt, a VGA-s bányászatot is erősen vissza fogja csapni az ASIC (meglátásom szerint), ha azok az adatok valódiak, amiket a gyártók már a megjelenés előtt publikáltak.

Ha már kalkulátor, én ezt szoktam használni: [link].

(#107) deadwing válasza sparks (#105) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

No, mire kikerestem meg is adtad a válaszokat :D

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#108) zone válasza sparks (#105) üzenetére


zone
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Akkor ha jól számoltam 30db gép egy éjszaka kb. 10 óra alatt termelne 50 Ft-ot... az tényleg nem sok :)

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#109) sparks válasza deadwing (#107) üzenetére


sparks
(senior tag)

Jaaaa... nekem itt van bookmarkban minden :DDD

(#108) zone: és lehet még sokat is számoltál :U Célhardver nélkül ez ma már nem játszik sajnos, pár éve még működött, de akkor meg a Bitcoin ért vajmi keveset... Persze akkor nem sokan fogadtak volna arra, hogy most ez lesz az árfolyam :U

[ Szerkesztve ]

Nincs eladó cryptóm, vagy mégis? https://goo.gl/rTQUua

(#110) #24650752 válasza sparks (#109) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Sőt, nem sokan fogadtak volna arra sem, hogy a bitcoin, mint internetes fizetőeszköz életben marad mindmáig.

(#111) deadwing


deadwing
(PH! addikt)

Miután rákérdeztünk, hogy mi van már az augusztusi rendelésünkkel, a következőt kaptuk:

"We are working to start shipping soon and have a 2-3 month backlog in the queue, so your order will likely ship sometime in May-June, sooner if possible.

Thanks for your patience!

Patti
BF Labs, Inc. Customer Service"

Kicsit sem vagyok mérges. Hogy gondolják ezt? 9 hónap, az azért mindennek a teteje. Perrel fenyegetés kéne ide már... Eszem megáll :(
Ja, és a rendelési számunk valami hatezer x...

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#112) #24650752 válasza deadwing (#111) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Ez igazán biztató... Akkor aki duplázott a sorszámmal, az talán megkapja idén karácsonyi ajándékként.
Lehet, hogy ebbe kellett volna inkább fektetni? Vagy pár kétprocesszoros AMD kártyába? Ez a túlzott halogatás és a sok maszlag, amire hivatkoznak már engem is elbizonytalanít. :(

(#113) sparks válasza #24650752 (#112) üzenetére


sparks
(senior tag)

Azért ott is megy a kamuzás szerintem... A fórumokban nem nagyon találkoztam még senkivel, aki azt megkapta volna, holott elvben már 300 darab ki lett postázva valamikor az elmúlt 2 hétben... Persze lehet csak most fognak megjelenni. Elvben BF-éknél is megy az ígérgetés, hogy már csak napok kérdése és kész a cucc... Majd meglátjuk. Ha február végéig sem kezdik meg a szállítást, akkor tényleg kamu szaga lesz. Én azt megvárom, aztán lehet kérek visszatérítést és/vagy jelentem a Paypalnak.

Nincs eladó cryptóm, vagy mégis? https://goo.gl/rTQUua

(#114) #24650752 válasza sparks (#113) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Biztos, hogy az Avalonnal sem stimmel minden. Én leadtam a kalóz dumát a contact-nak meg annak a Yifu nevezetű fiatalembernek, hogy mikor jön a következő adag, mert szeretnék rendelni, de semmi reakció nem jött részükről. Az első 300, 1300 dolláros darabka után out of stocks? :o

De nyilván én is rá fogok kérdezni a Butterfly-nál, hogy mikor szándékoznak postázni. Nálam még a Paypal sem járható út, mert ugye az okos fejemmel csont nélkül banki átutalással fizettem. Mondjuk nem akarom lemondani a rendelésem, de engem is kezd kissé dühíteni a folyamatos halasztgatás.

(#115) deadwing


deadwing
(PH! addikt)

Összeesküvés elmélet gyártás ON.
Mivel még SENKI a világon nem kapott asicot sehonnan, 1000%, hogy a szabályozás "fentről" jött. Valakik csak összefogják a BTC piacot, és döntés született, én így érzem... Lehet azt akarták ezzel elkerülni, hogy azok akik hamarabb megkapják az egységet, ne kerüljenek nagyságrenddel több BTC birtokába mint mindenki más.
Jó lenne tudni, mi a tervük a jövőre nézve, de ha erről van szó, még az is lehet, hogy egyszerre akarják az egész készletet postázni.
OFF.
Sz@r dolog nem tudni, mi zajlik a háttérben :(
Ha tényleg júniusban jön meg a cucc, örülni fogok ha nullszaladósra kijövök belőle :(

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#116) #24650752


#24650752
(törölt tag)

Én időközben próbaképp befogtam az egy ismerősnek összeállított gépét a bányászatra. AMD A10-5800K APU, teljesen alapfrekvencián járatott IGP-vel: 86 Mhash/s. Csak érdekesség, ha valaki kíváncsi lett volna erre az adatra is.

(#117) #24650752 válasza deadwing (#115) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

"Lehet azt akarták ezzel elkerülni, hogy azok akik hamarabb megkapják az egységet, ne kerüljenek nagyságrenddel több BTC birtokába mint mindenki más."

Az a része a dolognak ott látszik dőlni, hogy amikor Nakamoto megálmodta az egész rendszert, voltak akik kapásból belefeccölték a pénzüket, míg a szkeptikusok vártak, hogy mi sül ki belőle. Akkor is az elsők több haszonra tettek szert, mint a többiek, akik később léptek be. Itt is így lesz. Mi, a pár ezredik sorszámmal rendelkező vásárlók csak nézzük, ahogyan az első pár száz (ezer) megkapja az ASIC-ját és halomra keresi magát bitcoinnal.
Én szintén szeretek elkalandozni és hasonló elméleteket gyártani (nem csak a BTC-vel kapcsolatban), amiknek van alapjuk, de nem hiszem, hogy most itt erről lenne szó. Inkább arról, hogy a mi pénzünkön kezdték el magát a fejlesztést, mert érdekes módon alig néhány hónapja röppentek csak fel konkrét adatok és képek az eszközökről. Ezzel még magyarázható is lenne ez az Istentelenül nagy csúszás és halogatás. Na tessék, megint egy eszmefuttatás... :D

Viszont ameddig kézhez nem kapjuk a cuccot, addig szívesen cserélnék veled videokártyát, s megfeleznénk az addig termelt bitcoint. Na, ehhez az elmélethez mit szólsz? ;]

(#118) deadwing válasza #24650752 (#117) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Hijja kérem, akinek ingyen van az áram... :) Én is agyaltam rajta, hogy valamit kéne csinálni, ha már ilyen jó az árfolyam, de sajnos nincs másik vasam. Ha neked odaadom, mivel játszok? Az idegondolt választ, mellőzd pls :D

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#119) #24650752 válasza deadwing (#118) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Nem tudom mellőzni. Egy aranyos 5770-nel. :DDD
Annak meg csak örülnék, ha ingyé' lenne. Sőt, tényleg ingyen van, ha nem is itthon menne egész nap az a bizonyos PC. :P

[ Szerkesztve ]

(#120) deadwing válasza #24650752 (#119) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Az lehet, hogy aranyos, de béefhárom alatt nyüszítene rendesen. A kártya is, de én is, az a baj :D

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#121) #24650752 válasza deadwing (#120) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Így meg mindannyian nyüszítünk. Te, mert nincs még ASIC, én, mert nincs 6990, amivel ki lehetne addig húzni, a 6990, mert bitcoint bányászna, s az 5770, mert az meg nem bírja... ;] No, de leszállok a témáról. :P

(#122) NeoExDeath


NeoExDeath
(fanatikus tag)

Amennyire én tudom, a BL-tól vissza lehet igényelni a befizetett összeget, ha meguntátok a várakozást, a PayPal bevonása nélkül is. Ezt megkérdeztem tőlük levélben, gyorsan jött korrekt válasz minden kérdésemre, még néhány magyar szót is írtak :)

Én még nem rendeltem semmit, de erősen gondolkozok egy 60 Mh-s SC dobozban. Szerintetek meg merjem rendelni, vagy várjak hónap végéig hogy egyáltalán elkezdenek-e szállítani, és hogy hogy változik a difficulty?

Az Avalon esetében is tök érdekes hogy az az ismert gyerek már megkapta, de más még nem nagyon ezekszerint, meg a difficulty se nagyon változott.

(#123) #24650752 válasza NeoExDeath (#122) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Én azt mondom, ha eddig vártál és nem rendelted meg, várd ki még ezt a hónapot. Ez a pár hét nem oszt, nem szoroz. Legalább meg tudsz nézni minket előtte, hogy mi mire jutunk, megkapjuk-e időben, amit ezen híresztelések után kétlek.
Amúgy szerintem elírtad, 60 GH/s akar az lenni. És irigykedem erre a sebességre, igen. :P

[ Szerkesztve ]

(#124) deadwing válasza #24650752 (#121) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Sztem ha van miből, akkor ruházz be 1-2 db 7970-be. 7-8 hónap alatt megkeresi az árát, és nem is zabál annyit. Ja, a 6990 addig örül amíg játszhat, és nincs agyonhajtva 99%-on a számára értelmetlen hülyeséggel, most kérdeztem meg tőle ;]

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#125) deadwing válasza #24650752 (#123) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

+1

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#126) #24650752 válasza deadwing (#124) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Ne félj, ha tudtam volna, hogy ennyit késik ez a nyavalyás ASIC, akkor nem rendeltem volna elő, hanem ahhoz a pénzhez hozzárakok még és egy komolyabb VGA-ba nyomom. De most már nincs mit belepumpálnom, még egy Little SC-be sem. Marad részemről a kivárás.

[ Szerkesztve ]

(#127) NeoExDeath


NeoExDeath
(fanatikus tag)

Hát nem is tudom, amennyibe egy 7970 kerül + a köré épített gép, még zéró árammal sem túl jövedelmező, ahhoz már nem kellene sokat hozzátenni egy Asic-hoz (ami persze még nincs :D ). Valahogy nem látom a fantáziát a VGA-s mining-ban.

Tudom hogy leginkább a mining a téma, de azért megkérdezem, idehaza hogy lehet legegyszerűbben, megbízható módon BC-t venni? Egyik exchange site sem túl egyszerű feltöltés szempontjából. Illetve van itt olyan aki adott már el BC-t?

(#128) #24650752 válasza deadwing (#115) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Megjött a BFL válasza.

"Hello Csol-T,

Your order might likely ship in April.

Thank you,

Brian"

Remélem, igazat mondanak. Viszont akkor nem értem, nektek miért tették későbbi időpontra a becsült szállítást, pedig jóval előttem jártok a rangsorban.

(#129) #24650752 válasza NeoExDeath (#127) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Én is ezt gondoltam, hogy ha már kiadok ennyi pénzt egy VGA-ért, akkor inkább egy leendő ASIC-ba fektetem. Ha viszont már megrendeltem volna korábban, mint mondjuk deadwing, akkor a kártya árának a java részét visszatermelte volna. Így később lennék csak pluszban, de ezzel a VGA-kérdést is letudtam volna egy időre a PC-ben. ;]

Eddig pontosan 7.54334337 BTC-t adtam el ezen az oldalon, amit nekem is úgy javasoltak. Megbízhatók és korrektek, nem a másik átvágására játszanak még a kereskedők sem. Vásárolni nem vásároltam még bitcoint.

(#130) deadwing válasza #24650752 (#128) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Hányadik vagy a sorban?

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#131) #24650752 válasza deadwing (#130) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

(#132) NeoExDeath


NeoExDeath
(fanatikus tag)

Avalon honlapja szerint holnaptól lehet rendelni a második adag ASIC-ból :)

(#133) deadwing válasza #24650752 (#131) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Több lehetőség van.
1. neked írtak kamut
2. nekünk is hamarabb megjön
3. mivel mi többet rendeltünk, később kapjuk meg, idegbe leszek
4. összevissza postáznak és hamarabb megkapod mint mi, és akkor is idegbe leszek :)

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#134) #24650752 válasza NeoExDeath (#132) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Nagyon étvágygerjesztő lett az oldaluk azzal a lenti pár sorral: Fatal error: Uncaught exception...
Nekem mégsem voltak képesek válaszolni a két üzenetemre.

[ Szerkesztve ]

(#135) #24650752 válasza deadwing (#133) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Nincs okod idegben lenni. Én csak egy csóri Jalapenot rendeltem, ti meg az SC-vel kevesebb, mint egy hónap alatt behozzátok az én össztermelésem, főleg akkor, ha több is lesz. Már ha valóban később kapjátok meg. ;]

(#136) Chal


Chal
(PH! addikt)

15945 (Jalapeno)

Izgulok... :)

Egyébként meg a mostani árfolyam alapján 7 azaz hét BTC-t fizettem értem, pont nem érdekel hogy kamu e, ha átvernek, vagy ha 3 év múlva jön meg, akkor szimplán nőjön köröm a pöcsükre, nem fogok ettől álmatlanul hánykolódni :)

(#137) deadwing


deadwing
(PH! addikt)

Gondoltam bányászok egy kicsit, azt már el is akadtam :)
Meddig tart amíg a minerben az "accepted" érték elkezd felfelé menni?
Slush pool, és még 10 perc után is nulla mindenhol. A kártya izzad, dolgozik ezerrel, aztán semmisenincs. A slush oldalon az accountomnál sem tűnik úgy, hogy beindult volna bármi. Segítsen valaki :D

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#138) #24650752 válasza deadwing (#137) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Kérem, kapcsojjaki! ;]

Teccikmondani, a GUIMiner a legújabb verzsön? Van ám azóta stratum a Slush-nál, mióta Ön próbálkozott meghajtani a 6990-esét. [link]

(#139) deadwing válasza #24650752 (#138) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Azt a kupoláját!
Elég gyatra az inglisem, mit kellene megértsek ebből a tömérdek írásból? Mi az a stratum? :D

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#140) #24650752 válasza deadwing (#139) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Csak tedd fel a legújabb verziójú GUIMinert, s állítsd be! Szerver: slush's pool. Felhasználónév: a slush-nál regisztrált bedolgozód (worker) neve. Jelszó: a bedolgozó jelszava (nem a profilé). Eszköz: itt kiválasztod a [0-0] Antilles-t. Extra beállítások: -v -w128 (vagy -v -w256). CPU Affinity: ne legyen bepipálva semmi. Ugyanezt játszd el mégegy GUIMiner indításával (eszköznél [0-1] Antilles, mint második GPU) és hajrá. Már az első percben a kártyád teljesítménye alapján több csomagot is meg kellene osztanod a szerveren. Ha továbbra sem stimmel valami, másold be nekem a konzol fülön lévő logot.

(#141) deadwing válasza #24650752 (#140) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Azt hittem valami változott. A legújabb van fent, igen, v20121203, meg a legújabb BÉTA AMD driver.
Inkább ide küldöm, hátha valakinek lesz hasonló baja.

2013-02-18 18:45:15: Running command: poclbm.exe kammajom.worker1:xxxxxxx@api2.bitcoin.cz:8332 --device=1 --platform=0 --verbose -r1 -v -w128
2013-02-18 18:45:15: Listener for "1" started
2013-02-18 18:45:15: Listener for "1": 18/02/2013 18:45:15, ADL_Adapter_ID_Get failed, cutoff temperature disabled for 0:1: Cayman
2013-02-18 18:45:15: Listener for "1": api2.bitcoin.cz:8332 18/02/2013 18:45:15, started OpenCL miner on platform 0, device 1 (Cayman)
2013-02-18 18:45:15: Listener for "1": api2.bitcoin.cz:8332 18/02/2013 18:45:15, checking for stratum...
2013-02-18 18:45:16: Listener for "1": api2.bitcoin.cz:8332 18/02/2013 18:45:16, diverted to stratum on api-stratum.bitcoin.cz:3333
2013-02-18 18:45:22: Listener for "1": api2.bitcoin.cz:8332 18/02/2013 18:45:22, Verification failed, check hardware! (0:1: Cayman, c06d0481)

Nem tudom azt sem, miért nem Antillesnek hívja... Ez lehet tényleg a béta driver miatt van?
:R

[ Szerkesztve ]

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#142) #24650752 válasza deadwing (#141) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Az még hagyján, hogy Caymannak hívja, hisz két olyanból lett összerakva az Antilles. Ne bétázz, innen válaszd ki az operációs rendszerednek megfelelő drivert, tedd fel, majd a legújabb APP SDK-t is. Természetesen a frissítés előtt töröld a fennlévő meghajtókat.

(#143) deadwing válasza #24650752 (#142) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Most le kell szaladnom boltba, addig is egy kérdés. Nekem anno az APP SDK nélkül is ment, nem lehet, hogy ez benne van már a catalyst csomagban?

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#144) #24650752 válasza deadwing (#143) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

A Software Suit-ről simán el tudom képzelni, hogy tartalmazza már a legújabb APP SDK-t. Meg kell nézni, hogy benne van-e, mert akkor nem kell telepítened külön.

:K

Display Driver ver. 9.012
OpenCL(tm) Driver ver. 10.0.1084.4
Catalyst Control Center ver. 2012.1219.1520.27485

[ Szerkesztve ]

(#145) deadwing válasza #24650752 (#144) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

No, lehet későbbre marad a kipróbálás, kicsit bonyolult a helyzet a gépemen, driverek tekintetében. Játékokkal is néznem kell, ahhoz meg tesztelgetni is kell, és van játék ami ezen a partíción nincs is telepítve, blablabla, stb... Pár nap múlva jövök. :)

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#146) #24650752 válasza deadwing (#145) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

:O

(#147) Chal


Chal
(PH! addikt)

BFL előrendelőkhöz szól az alábbi kérdés:

Nálatok működik az account page?

A visszaigazoló e-mailben levő URL ( https://products.butterflylabs.com/customer/account/ ) a főoldalra irányít.
Login vagy MyAccount vagy hasonló menüpontot pedig sehol sem találok.

(#148) #24650752 válasza Chal (#147) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Én ilyen linket nem kaptam. A megrendelés után rögtön jött egy e-mail, amiben ez a hivatkozás állt: https://forums.butterflylabs.com/blogs/.
Mikor pedig később jött, hogy beérkezett hozzájuk a pénz, s én vagyok az x-edik vásárló: https://forums.butterflylabs.com/blog.php/46-BFL_Jody.

A fórumra regisztráltam külön, ahová itt tudok bejelentkezni.

[ Szerkesztve ]

(#149) Chal válasza #24650752 (#148) üzenetére


Chal
(PH! addikt)

Ez baromi érdekes, én vásárlás után egy saját account paget kaptam weben. Rajta minden adatom, hogy hányadik vásárló vagyok, szállítási címem, és csomó egyéb. Illetve ezen kívül a rendelésem állapota: "processing".

Ez az oldal egészen addig működött (de csak arról a gépről és csak abból a böngészőből) amíg le nem járt a cookie. Ez kb. 2 nap volt. Ezután viszont sehogy nem tudom már elérni.

Én az alábbi levelet kaptam csak, semmi egyebet:

"Dear X Y,

Welcome to Butterfly Labs - Bitcoin Mining Hardware. To log in when visiting our site just click Login or My Account at the top of every page, and then enter your e-mail address and password.

Use the following values when prompted to log in:
E-mail: foo@bar.com
Password: secret
When you log in to your account, you will be able to do the following:

– Proceed through checkout faster when making a purchase
– Check the status of orders
– View past orders
– Make changes to your account information
– Change your password
– Store alternative addresses (for shipping to multiple family members and friends!)
If you have any questions about your account or any other matter, please feel free to contact us at office@butterflylabs.com or by phone at 913-271-6744."

Blogról meg fórumról szó sem esik sehol.

(#150) #24650752 válasza Chal (#149) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Ez meg számomra érdekes, mivel Te nem sokkal utánam rendelhettél a sorszám alapján. Én ehhez hasonló levelet abszolút nem kaptam.

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.