2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24) #24650752 válasza deadwing (#23) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Van egy olyan almenü a Szóló eszközökön belül, hogy Bitcoin kliens indítása szerverként. Valójában ezért kell meghatározni a tárcád útvonalát. Ha szövetségben bányászol (pool), ahhoz elméletileg nem kell, de az a bányászkliens hülyesége, ha oda is kéri.

Csináld azt, hogy két GUIMinert indítasz el. Mindkettőnél megadod a szervert, felhasználónevet, jelszót (bedolgozó adatai), majd az egyiken az eszköznél kijelölöd a 6990-es kártya egyik magját, a másikon pedig a másikat, mintha két különálló kártyát jelölnél ki. Ha fenn van az AMD APP SDK, és ha minden rendben van a kártyával, úgy két külön eszköznek kell látnia a két GPU-t ([0-0] és [0-1] előtagjelzéssel). Extra beállításnak mindkettőnél megadhatod a -v -w128, vagy -v -w256 kapcsolót. Sokat dobhat a számoláson.

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.