2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30) #24650752 válasza deadwing (#29) üzenetére


#24650752
(törölt tag)

Igen, ezeket a honlapokat egytől egyig végigbogarásztam én is, és a ZTEX-féle 4 FPGA-s USB-s modulra szavaztam a maga 800 Mhash fölötti értékével, de sajnos, nem engedhettem meg magamnak. Pedig sokkal jobban megtérül az ára, mint egy videokártyás rendszernek. Viszont már nem is akarok megengedni ilyet, miután értesültem a Butterfly Labs üdvöskéjéről.

Kíváncsian várom a Jalapenot, ha valóban ennyi lesz az ára, egy pár darabra benevezek én is.

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.