2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 16:03:08

IT café

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7) pityke_ válasza FerroChrom (#6) üzenetére


pityke_
(újonc)

Ha csak nincs nagyon nagy szerencséd vagy nagyon erős számítási teljesítményed akkor semennyid se lesz 1 nap alatt. Van a neten mindenféle kalkulátor amivel kiszámolhatod mennyi idő alatt van reális esélyed kiszámolni egy blokkot (50 btc jár érte asszem), nekem átlag 250Mhash/seccel számolva (kb 5850-6870-es atik teljesítménye) jóval 100 nap fölött jött ki pár hete.
Most már célszerű poolba beállni és osztozni a számításokon/jutalmakon. A mostani difficulty szint mellett alig van esélyed egy blokk megoldására egymagadban, ráadásul ugye menetközben még nőhet is a nehézség, gyakorlatilag minél erősebb gépekkel számolják minél többen, annál nehezebb is lesz egy blokkot megoldani.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.